Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Én hiszek nekik, teljesen legitnek tűnik.

Én nem a frászbúkon láttam.
Nincs is frászbúkos alkalmazás vagy mi a túró. -
Franklin
addikt
-
Ron Swanson
senior tag
-
Plata
titán
Konzolvilág szerint a GTA 6 új megjelenési dátumot fog kapni a mai State of Play-en.
-
Plata
titán
Meg is jelent én láttam, játszottam vele. Igaz egy másik dimenzióban.
Ahogy látszik, pár nap kellett is mire vissza értem ebbe az idősávba. 
Az nem dimenzió,hanem másik valóság.
Kölcsön vetted Quinn Mallory ketyeréjét és utaztál a párhuzamos világok közt.
-
Wiz Khalifa
veterán
Meg is jelent én láttam, játszottam vele. Igaz egy másik dimenzióban.
Ahogy látszik, pár nap kellett is mire vissza értem ebbe az idősávba. 
-
homerhamm
veterán
Ma jelent volna meg a játék.
-
Plata
titán
-
homerhamm
veterán
Tehát nem igaz, hanem szerkesztett kép. Ne bízz mindenben amit a neten látsz.
A diliházba nincs idő mérlegelni.
-
Plata
titán
Állítólag gugli Ai kattant meg.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Plata
titán
-
Franklin
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Plata
titán
-
homerhamm
veterán
Az olasz közlekedés is igen fura, de menj ki egyszer Srí Lankára. Ott ha nem a fővárosban vagy, gyakorlatilag nincs kresz. Az úton a gyalogosok össze vissza, az állatok szintén, az autók is, van hogy kb az út közepén állnak meg, a tuktukok is össze vissza mennek, kész káosz, de ami a ledurvább, nincs sose baleset.
Egy igazi kultúr sokk az egész.Vagy Indiába.
-
Wiz Khalifa
veterán
Az olasz közlekedés is igen fura, de menj ki egyszer Srí Lankára. Ott ha nem a fővárosban vagy, gyakorlatilag nincs kresz. Az úton a gyalogosok össze vissza, az állatok szintén, az autók is, van hogy kb az út közepén állnak meg, a tuktukok is össze vissza mennek, kész káosz, de ami a ledurvább, nincs sose baleset.
Egy igazi kultúr sokk az egész. -
Plata
titán
-
homerhamm
veterán
Akkor szicíliába még nem voltál.
NA az Olaszország, mikor a turistabusz a szerpentinen megy fel, de vissza kell tolatnia, mert nem fér el. Egy élmény volt. 

GTA effekt

-
Plata
titán
-
homerhamm
veterán
-
Plata
titán
Valszeg ugyanaz lesz mint egy éve ilyenkor.
A tavaszi investor call előtt és közben nincs se trailer, se semmi konkrét infó, a stock durván beesik, aztán pár nap múlva jön a trailer meg az infó, a stock meg visszamegy.
Egyébként is emlékeim szerint Zelnick azt mondta, hogy nyáron kezdődik a marketing kampány, ami naptárilag Jún. 1. csillagászatilag pedig Jún. 21....... bármelyikre is gondolt, semmiféleképpen sem Május 18.
Pedig egy olasz boltban már elfogyott az összes.
És nem is kerül 100 euróba csak 69.90-be.
Ps5-re és XBOX Series X-re elfogyott minden darab.
Na most ha igaz a hír akkor sok idióta bedölt valami átverésnek,vagy az olaszok alapból hülyék.
-
Spizzi
aktív tag
Valszeg ugyanaz lesz mint egy éve ilyenkor.
A tavaszi investor call előtt és közben nincs se trailer, se semmi konkrét infó, a stock durván beesik, aztán pár nap múlva jön a trailer meg az infó, a stock meg visszamegy.
Egyébként is emlékeim szerint Zelnick azt mondta, hogy nyáron kezdődik a marketing kampány, ami naptárilag Jún. 1. csillagászatilag pedig Jún. 21....... bármelyikre is gondolt, semmiféleképpen sem Május 18.
-
homerhamm
veterán
Its happening bois:
"
From the Walmart page:
"id": "2636_7899038_6635346_3810518",
"name": "Grand Theft Auto VI",
"url": "/browse/grand-theft-auto/grand-theft-auto-vi/2636_7899038_6635346_3810518",
"cat_level": 0
This basically means it's an actual data point in Walmart's database, and not google or walmart simply indexing a search term. "Ebből se lett semmi...
-
sittes79
addikt
Its happening bois:
"
From the Walmart page:
"id": "2636_7899038_6635346_3810518",
"name": "Grand Theft Auto VI",
"url": "/browse/grand-theft-auto/grand-theft-auto-vi/2636_7899038_6635346_3810518",
"cat_level": 0
This basically means it's an actual data point in Walmart's database, and not google or walmart simply indexing a search term. " -
Plata
titán
-
sittes79
addikt
INDULAS VAAAAAA
-
HussarF
addikt
Most készülj! Indul a Grand Theft Auto 6 előrendelése!
A Take-Two és a Rockstar Games valószínűleg bármiféle előzetes bejelentés nélkül, derült égből fogják ledobni a Grand Theft Auto 6 harmadik nagy előzetesét és vele az előrendelés megnyitását, de most úgy tűnik, az amerikai Best Buy véletlenül lerántotta a leplet ezekről a tervekről. De mi is történt pontosan?
Egy FrogboyX1Gaming nevű tartalomgyártó éppen élőben streamelt, amikor váratlanul megérkezett az emailjei közé egy levél a Best Buy Affiliate Teamtől, amelyben egy "GTA 6 PreOrder (Physical Game)" nevű promócióról értesítették. Az ajánlat szerint május 18. és 21. között lehetne majd fizikai előrendelést leadni – legalábbis ennél az áruháznál.
Oké, egyetlen streamer esete még könnyedén lehet kamu, de ezt követően perceken belül tucatjával érkezett meg másokhoz is a Best Buy levele – egy felhasználó ebben a Reddit-posztban gyűjtötte össze azokat az eseteket, ahol bizonyíték is van erre az üzenetre – a cikkünk írásakor már több mint tíz, egymástól független forrás erősítette meg a levél hitelességét.Nem megy az angol?
#2124-ben pont ez volt leírva -
Plata
titán
Most készülj! Indul a Grand Theft Auto 6 előrendelése!
A Take-Two és a Rockstar Games valószínűleg bármiféle előzetes bejelentés nélkül, derült égből fogják ledobni a Grand Theft Auto 6 harmadik nagy előzetesét és vele az előrendelés megnyitását, de most úgy tűnik, az amerikai Best Buy véletlenül lerántotta a leplet ezekről a tervekről. De mi is történt pontosan?
Egy FrogboyX1Gaming nevű tartalomgyártó éppen élőben streamelt, amikor váratlanul megérkezett az emailjei közé egy levél a Best Buy Affiliate Teamtől, amelyben egy "GTA 6 PreOrder (Physical Game)" nevű promócióról értesítették. Az ajánlat szerint május 18. és 21. között lehetne majd fizikai előrendelést leadni – legalábbis ennél az áruháznál.
Oké, egyetlen streamer esete még könnyedén lehet kamu, de ezt követően perceken belül tucatjával érkezett meg másokhoz is a Best Buy levele – egy felhasználó ebben a Reddit-posztban gyűjtötte össze azokat az eseteket, ahol bizonyíték is van erre az üzenetre – a cikkünk írásakor már több mint tíz, egymástól független forrás erősítette meg a levél hitelességét. -
Ron Swanson
senior tag
A bolygók együttállása alapján a mai nap a legesélyesebb a trailer 3 releasere (source: Reddit / trust me bro).
-
Plata
titán
Nem tudom.
De ma kora reggel olvastam egy hülye hírt amitől olyan jót röhögtem hogy már kávé sem kellett hogy felkeljek.
Azt találták ki az unatkozó barmok hogy kitalálják a tea fogyasztásból hogy mikor jön ki a következő trailer.
Nem tudom melyik oldal hozta le,még kb öt óra sem volt.
Kávé helyett ez a hír is elég volt hogy elmúljon az álmosságom.
-
Plata
titán
-
Nagus
senior tag
#2117 Nagus "Én nem is értem miért konzolé az előbbi kiadás."
Sajnos a GTA hagyományosan egy konzolos széria, most a GTA 1-2 hagyjuk, a III-tól számolva mióta létezik a PS2 és 3D-TPS a játék. Mindig van egy timegap a konzolos és PC-s kiadások között, igaz régebben (III-VC-SA-IV) ez még egész tűrhető pár hónapot jelentett, a V azonban a maga 18 hónapjával azonban eléggé durva volt szvsz.Na de, hogy a VI esetében is miért nem kapkodnak a PC porttal.: az elmúlt hetekben volt egy szivárgás belsős adatokat érintően, amiből az derűlt ki gyakorlatilag, hogy hányan játszanak GTA Online-t platformokra lebontva és mennyit költenek el benne. Sem a T2 sem pedig a R* nem cáfolta, sőt Zelnick még meg is erősítette, hogy legit infók ezek, de leszarj@k, hogy kiderült mert nem érinti őket negatívan.
Abszolút értelemben egyáltalán nem kevés az a kb. 900k aktív heti játékos PC oldalon sem, nagyon sok mai játék megirigyelheti ezt a számot, nem sok 13 éves játék tud ilyet produkálni. Viszont jól látszik, hogy a konzolok torony magasan lekörözik a PC-s számokat. Ami durva, hogy a 2013-as PS4/XBOne platformokon is többen játszanak mint a PC-n, illetve jelentősen többet is költenek mikrotranzakciókra az emberek. Ez a táblázat azt bizonyítja 1, a PC-sek vannak a legkevesebben, 2, ők költenek a legkevesebbet ingame és nem csak abszolút értelemben hanem arányaiban is. Durván 100k ember különbség van a PC és XBOne között, de durván 3.5x annyit költenek a One-osok a játékban.Szerintem ezek alapján teljesen egyértelmű, hogy miért nem jön a PC port egyből... nem abban van az igazi nagy zseton a Rockstar számára. Ennek ellenére úgy gondolom továbbra is, hogy max 1 évet kell csak várni a PC verzióra, de nem lennék meglepve ha annyit sem. Vettem én is direkt a játék miatt egy Series S-t használtan apróért, nem lesz egy világmegváltó élmény, de legalább nem YT-ről kell majd nézzem, hogy milyen lett a játék ősszel. Én is a PC portot várom, azon a platformon fekszek majd neki jobban az Online-nak meg mindennek, mégiscsak jobb élmény lesz valszeg' 5080 + 7800X3D kombón játszani mint 30 fps-el (jobb esetben), medium grafikán a Series S-en.
Ezt értem meg pár hete nyilvánosságra került egy adatlopásnál. De ha igaz amit sejtünk, hogy RP kész mapot kapnak a PC-sek és beépített szerver managment lesz akkor abból dőlni fog a pénz befele.
-
gyuromoj
veterán
-
Spizzi
aktív tag
#2117 Nagus "Én nem is értem miért konzolé az előbbi kiadás."
Sajnos a GTA hagyományosan egy konzolos széria, most a GTA 1-2 hagyjuk, a III-tól számolva mióta létezik a PS2 és 3D-TPS a játék. Mindig van egy timegap a konzolos és PC-s kiadások között, igaz régebben (III-VC-SA-IV) ez még egész tűrhető pár hónapot jelentett, a V azonban a maga 18 hónapjával azonban eléggé durva volt szvsz.Na de, hogy a VI esetében is miért nem kapkodnak a PC porttal.: az elmúlt hetekben volt egy szivárgás belsős adatokat érintően, amiből az derűlt ki gyakorlatilag, hogy hányan játszanak GTA Online-t platformokra lebontva és mennyit költenek el benne. Sem a T2 sem pedig a R* nem cáfolta, sőt Zelnick még meg is erősítette, hogy legit infók ezek, de leszarj@k, hogy kiderült mert nem érinti őket negatívan.
Abszolút értelemben egyáltalán nem kevés az a kb. 900k aktív heti játékos PC oldalon sem, nagyon sok mai játék megirigyelheti ezt a számot, nem sok 13 éves játék tud ilyet produkálni. Viszont jól látszik, hogy a konzolok torony magasan lekörözik a PC-s számokat. Ami durva, hogy a 2013-as PS4/XBOne platformokon is többen játszanak mint a PC-n, illetve jelentősen többet is költenek mikrotranzakciókra az emberek. Ez a táblázat azt bizonyítja 1, a PC-sek vannak a legkevesebben, 2, ők költenek a legkevesebbet ingame és nem csak abszolút értelemben hanem arányaiban is. Durván 100k ember különbség van a PC és XBOne között, de durván 3.5x annyit költenek a One-osok a játékban.Szerintem ezek alapján teljesen egyértelmű, hogy miért nem jön a PC port egyből... nem abban van az igazi nagy zseton a Rockstar számára. Ennek ellenére úgy gondolom továbbra is, hogy max 1 évet kell csak várni a PC verzióra, de nem lennék meglepve ha annyit sem. Vettem én is direkt a játék miatt egy Series S-t használtan apróért, nem lesz egy világmegváltó élmény, de legalább nem YT-ről kell majd nézzem, hogy milyen lett a játék ősszel. Én is a PC portot várom, azon a platformon fekszek majd neki jobban az Online-nak meg mindennek, mégiscsak jobb élmény lesz valszeg' 5080 + 7800X3D kombón játszani mint 30 fps-el (jobb esetben), medium grafikán a Series S-en.
-
Plata
titán
Mint RDR2-nél?

Kb két hétig bámultam hogy mindig ok nélkül kilép, vagy el sem hajlandó indulni.KB két hét kellett hogy játszható legyen.
Laza két év kellett mire Steamről tudtam indítani error nélkül.
Addig csak rockstar game szarságból indult rendszergazda módban. -
Franklin
addikt
-
Nagus
senior tag
Én nem is értem miért konzolé az előbbi kiadás. Tudtommal az GTA 1 az PC volt. Majd a PC megjelenés után 1 hónapra Playstation volt.
-
homerhamm
veterán
-
Plata
titán
-
homerhamm
veterán
Az előbb láttam egy floridai rendszámot.
Gondolom Jasoné volt. -
Wiz Khalifa
veterán
Megint volt szivárgás,egy rakás kép került fel,sőt hackerek lenyúltak egy rakás adatot amiért pénzt követelnek,vagy mindent kiszivárogtatnak.

De a lényeg hogy a képeken látszik hogy a játék Pc-n fut.
Még hozzá egy nem is túl erős gépen.
16 giga ramból 8.1 gigát eszik,max 10-et,és RTX 3080-as kártyán fut 40 fps-el.Na és win 10 van a gépen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez már erősebb gépen készült.
De videók is vannak a redditen.Látom hiszel még a mesékben.

A játékokat mindig PC-n írják meg stb... mert ezerszer egyszerűbb mint konzolon. Az, hogy a fotók alapján egy gyengébb gépen fut a game okkal lenne, mert fejlesztés az gyengébb graffal történik, a grafika tupírozás az utolsó fázisok egyike.
Viszont ezeken a fotókon ordít, hogy egy GTA V van szarrá moddolva, ami megint csak egy fejlesztési fázis stb.. de az, hogy egy prototípus VGA-n szórakozzanak a Rockstar-nal az viszont teljesen kizárt.

Szóval ne hidd el ezeket a képeket, szerintem egy nagyon ráérős fanmade fotók.
-
Plata
titán
Megint volt szivárgás,egy rakás kép került fel,sőt hackerek lenyúltak egy rakás adatot amiért pénzt követelnek,vagy mindent kiszivárogtatnak.

De a lényeg hogy a képeken látszik hogy a játék Pc-n fut.
Még hozzá egy nem is túl erős gépen.
16 giga ramból 8.1 gigát eszik,max 10-et,és RTX 3080-as kártyán fut 40 fps-el.Na és win 10 van a gépen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez már erősebb gépen készült.
De videók is vannak a redditen. -
Plata
titán
Én még mindig reménykedem benne, hogy ezt a GTA-t most valamiért PC-n kezdték el fejleszteni és egyszerre jön a konzolossal. Vagy akár a PC előbb.
A várható nagy méret miatt reménykedek, meg egyszer volt is ilyesmi szóbeszéd.
Illetve a megvett Fivem miatt is azt gondolom, prioritás a hatnál a PC.
Majd meglátjuk
-
Franklin
addikt
Én még mindig reménykedem benne, hogy ezt a GTA-t most valamiért PC-n kezdték el fejleszteni és egyszerre jön a konzolossal. Vagy akár a PC előbb.
Majd meglátjuk
Én örülnék neki a legjobban, de sajnos nagyon kicsi erre az esély.
-
Kiskokó
veterán
Hát akkor még sokáig várhatod nagyon ezt a játékot
2032 előtt nem sok esélyt látok, hogy 5 EUR lesz.Az én tervem: veszek egy PS5-öt még az áremelkedés előtt, felrakom a polcra, a játék megjelenésekor előveszem, tolom, amíg meg nem jelenik a PC-s verzió, majd eladom a még remélhetőleg garis konzolt + a játékot, az árából (ha szükséges) felújítom a PC-s konfigot és PC-n tolom tovább

Majd meglátjuk
-
Franklin
addikt
Hát akkor még sokáig várhatod nagyon ezt a játékot
2032 előtt nem sok esélyt látok, hogy 5 EUR lesz.Az én tervem: veszek egy PS5-öt még az áremelkedés előtt, felrakom a polcra, a játék megjelenésekor előveszem, tolom, amíg meg nem jelenik a PC-s verzió, majd eladom a még remélhetőleg garis konzolt + a játékot, az árából (ha szükséges) felújítom a PC-s konfigot és PC-n tolom tovább

-
rtrace
tag
Megnyugodtam, hogy 5 helyett 4 napi bevásárlás árából fogom tudni szórakoztatni magam vele az elkövetkező években több száz órán át.
-
McW1
tag
Nagyon várom már ezt a játékot! Tuti meg fogom venni 5 euróért a Steam nyári leárazáson
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Megjelent a GTA 6 és jujtúbra.
-
front3r
őstag
-
Plata
titán
-
Mizol29
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szép állapotú, fóliás Samsung Galaxy Watch 7 40mm, GPS, 12 hónap garanciával!
- Garanciális Új Gigabyte UD1000GM PG5 V2 táp
- Újszerű állapotú Honor 90 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Új, Gamer félgép - SAPPHIRE PURE B850A WiFi7 + Ryzen 7 9800X3D + Patriot RGB 2x16GB DDR5 6000MHz
- fóliás Lenovo X13 Yoga Gen2 2:1 érintőkijelző 360 fok 1920x1200 // i5 1135G7 // 16GB // 256GB
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC! Ryzen 9600X / RTX 5070 / B850 / 32GB 6000MHz / 1TB / 850w Gold!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest