- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Ez mar a negyedik telom ezzel az sd vel. Szval passz.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
válasz Balzsika47 #2127 üzenetére
Note11, 125ös sdvel, tele mindennel, évek óta jó, akksi is, és nem lassult.
Néztem a *#*#6485#*#* kódot is, meg a 4636 -ot is de nem találom hány napos.http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
zorzy4
addikt
Lassan az enyém is 2 éves sima 11, hiper os-al. Akku 3-4 nap még mindig. A kamerát leszámítva tökéletes telefon.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Reignman
aktív tag
Enyém is lassan 3 éves, teljesen jó arra, amire használom. 1 éve nem volt újraindítva, aksija 2 nap, kamerája megfelelő. Semmi nem motivál jelen pillanatban arra, hogy csereljem egy jobbra
-
Mi elégedettek vagyunk vele, az enyém 2 éves lesz, az asszonyé 3. Neki van hyper os, nekem az eu romra nem jött több frissítés. Aksik bírják. Szerintem nem lassú, teljesen jól használható, pedig 2 éve nem volt újratelepítve. Asszonyé meg régebben. Fényképező része elmegy, én gcam-et raktam fel, azzal szebb képeket csinál. 5ghz wifi is ok, mobilnet is. Mivel nem éri meg lecserélnem, nem is nagyon néztem az újabbakat.
Igazából még az előd Mi9lite is teljesen jó, az is családban maradt, napi feladatokat bőven kiszolgálja, böngészés, youtobe, messenger. Az 4+ éves, és még mindig eredeti aksi van benne. Én 30-90 között szoktam tartani a töltöttséget.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
H-Zol
senior tag
Redmi 11S , játék nincs rajta , minden frissítés napra kész , HiperOS 1.0.9.0 van rajta banki app meg még egy pár azok is szépen futnak , az interneten nagyon gyorsan pörög , sokat ( napi több órát nettezek rajta , többek között a prohardveren , minden este rá töltők , ha tényleg nagyon sokat vagyok a neten , akkor lemerül 25-30 % ra ( amúgy ha nem sokat nyomkodom , simán elmenne két talán három napot is ) , mostmár kevesebbet lesz ithon este használva , mert vetem egy kis laptopot !!
Mindent összevetve én teljesen meg vagyok vele elégedve ( redmi 6-rol váltottam erre , az is tökéletes volt az utolsó percig , csak az akuja miatt cseréltem le ) !! -
zzolika
aktív tag
Nekem 11S van, 22 hónapos.
Lassúságot nem tapasztaltam, játék nincs rajta, a többi (net, mail, bank, klíma app) megy jól. HyperOs-t nem kaptam rá, de nem is hiányzik. Az akksi is jól bírja, 1 nap alatt kb 20%-ot megy le, de én keveset telefonálok. Kijelző szép, fotók is vállalhatók. A 100 Mpx parasztvakítás, én az alap (talán 12 Mpx) beállításon hagytam, az is kb ugyanolyan csak kevesebb helyet foglal.
Alap rendszer minden, nincs mókolt rom, gyári visszaállítás sosem volt. Nem kell újraindítgatni sem. Jelenlegi futásidő: 3798 óra
Én meg vagyok vele elégedve, nem cserélném le. A12-est nem ismerem, azt kérdezd a saját topikjában. -
gyulaszu
senior tag
Enyém októberben volt 2 éves. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Minden frissítést engedek neki, jelenleg HyperOS 1.0.9.0 van rajta 2024-11-01 android biztonsági frissítéssel. Akku még simán bír (nálam) 2-3 napotgyulaszu
-
Balzsika47
csendes tag
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. iPhone XS-ről váltanék, amit nagyon szerettem, viszont már borzalmas az akkuja, kicseréltetni pedig nem érné meg + frissítés sem lesz már rá a jövőben.
Viszont kaptam céges telefonnak pár hónappal ezelőtt egy Redmi 12-t, amit egy fél év használat után pokolba kívántam. Hihetetlenül lelassult, borzasztó volt a kamerája, az akkutól sem voltam elájulva.
Ennyire elrontották azt a szériát?A kérdésem az volna, hogy akinek van ilyen telefonja akár hosszabb ideje is, mennyire vállalható manapság? Nem lesz lassú pár hét használat után?
-
Kuruc2
senior tag
válasz Balzsika47 #2125 üzenetére
aha
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van ilyen telefonja, konkrétabban a Redmi 11-re gondolok, válaszolna nekem egy pár kérdésre?
-
MODERÁTOR
-
sunny1
tag
Segítséget kérnék. Édesanyám telefonjára települt a HyperOS.
A Google Gemini-t szeretném törölni.
Előre is köszönöm. -
Balikaa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #2119 üzenetére
Bizonyára így van. De továbbra is fenntartom, hogy a helymeghatározást jelöli a pont. Modjuk adott esetben a kamerát/mikrofont is, de ezek nem is zavarnának, mert azok tényleg nem mennek folyamatosan, meg azt nem is baj, ha jelzi. No mindegy, majd megszokom...
-
MODERÁTOR
-
Balikaa
csendes tag
No, nekem is települt a hyperOS. Megjelent a jobb felső sarokban egy kis zöld pötty, ha jól gondolom a helyadat használatot mutatja. Na, azt hogy lehet eltüntetni onnan? Még filmnézés közben is ott virít, kicsit zavar...
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #2112 üzenetére
Érdekes ! A Digi mindenre képes , én a határral odébb élek nállunk már 10 + éve bent vannak , nekem tőlük van egy vonalas telefon , két mobil telefon , kábel TV ( egy csomó Magyar adással ) , és internet , én csak jót tudok róluk mondani !!
-
Reignman
aktív tag
Úgy néz ki a Xiaominál olvassák a hardveraprót, mert ma reggel települt a telefonra a hyperOS.
-
H-Zol
senior tag
válasz amtibacsi #2107 üzenetére
Nekem nincs rajta sok minden de nem volt semmi gond vele , a merülést nem tudom , lehet egy kicsit jobban merül , de amúgy ok !
Na de a redmi 6 egy frissítés után ( azt mondtam , hogy ez nem az én telefonom ) , de szépen hejre állítottam , de az ébresztő óra egy fél évig nem ment , utánna jött egy másik frissítés , maradt minden a régi , és az ébresztő óra is elindult !! -
H-Zol
senior tag
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok, note 11 tulajkent én is fél éve várok vmi frissítést, olvasom a hyperos újdonságokat és még régió allitgatassal sem hoz semmi frissítést. Elég nagy csalódás, hogy közel 1 éve semmi frissítés nincs, még biztonsági sem.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Ha ezeket a telefonokat, vezetékes megjelenítővel akarom összekötni, kell valamit beállítani? Egyáltalán tudják?
-
mjuti
tag
válasz Intruder2k5 #2102 üzenetére
köszönöm, 3-mal felettünk olvstam, hogy másnap jött a frissítés, ezért kérdeztem, kb. 80 régiót próbáltam már az elmúlt hónapok során, de semmi nem jött...
-
MODERÁTOR
Szia!
A régióváltás ha segít, akkor az azonnal segít. Bár ezt az India régiót én is olvastam redditen, de a hyperos frissítés nekem akkor már régebben lejött, szóval azt nem próbáltam. Ellenben kicsit később, valamikor ősszel egy security update-et én is egy Ausztriára való átváltással gyorsítottam meg, és bizony amint átállt a telefon, beléptem az update menübe, és már jelezte is, hogy van frissítés.
-
mjuti
tag
Sziasztok, nekem nfc-s snapdragonos RN11 van ( spesn ) még mindig miuin, nagyon nem akar rá jönni a hyper, és az android bizt-i frissítés is 2023-12-01. mivel közeledik az eol ennél a típusnál is, jó lenne előtte rábűvölni a hypert mielőtt teljesen megszűnik a támogatottsága.
a régióváltásokkal már próbálkoztam de nem hozott eredményt, bár 1 napnál tovább nem hagytam egy idegen régión sem, több napig kellene pl. indián hagynom?
vagy esetleg bármi más ötlet????köszönöm
-
localhost
Közösségépítő
Nekem azt javasolták, a telefon régióját állítsam Indiára, megtettem.
Másnap megjött OTA a frissítés.
Aztán visszaállítottam.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
mgaben
senior tag
Sziasztok! Fiamnak van Redmi Note 11S 4G (fleur, 2201117SY). Kint is van hozzá a HyperOS. [link] OS1.0.7.0.TKEEUXM Ezt fel lehet tenni "kézileg", nem megvárva még kijön OTA-n? A frissítő zip fájlt nem enged tallózni. Fastboot rom-al próbálkozzam? Jól emlékszem, hogy azt is lehet adatvesztés nélkül feltenni?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz LyonnaisFan1 #2096 üzenetére
Nekem ugy tunik, hogy ez nem mukodik.
Ha a felso kepnel a megsere megyek ra akkor bezarodik a kamera alkalmazas.
A beallitasokra menve pedig mintha rad akarna magat eroszakolni arra, hogy a mikrofonnak engedelyt adj.
Es csak akkor mukodik az app.Meg esetleg egy 3rd party ilyen fotozos alkalmazas meg ami megoldas lehet.
Ilyen letezik? Melyik a leghasznalhatobb a play aruhazbol?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
gyulaszu
senior tag
-
LyonnaisFan1
őstag
A HyperOS (1.0.3.0)-en, hogy lehet kikapcsolni a kamera video felvevojenel a mikrofont?
En a jo istenert sem talalom sehol. Ha meg egyaltalan ki lehet iktatni a mikrofont amikor kepanyagot keszit.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy már-már paranormális jelenségbe illő problémával találkoztam, amire nem találok megoldást.
Utóbbi időben a banki applikációm (k&h mobilbank) beléptető mechanizmusában az mPIN kóddal történő belépés valamiért nem tud végigfutni, "azonosítás folyamatban" üzenettel pörög, amíg ki nem lépek.
A belépésre van egy másik metódus, egy QR kód beolvasás, az tökéletesen működik. Mielőtt a hibát a banki appban vagy a bank oldalán keresnénk, a bank ügyfélszolgálatával is beszéltem, semmi hiba nincs se a belépési adataimban, se a bankszámlával, ráadásul a QR-es belépéssel napi szinten használom is, ők sem értik, hogy mi lehet a gond. Sőt, ha direkt rossz kódot adok meg, azt jelzi is, és rögtön megszakítja a folyamatot, tehát valamilyen szinten működik ez, de az applikációban ez mégsem jut tovább, ha helyes a kód.
Bankos topikban írta valaki, hogy nála működik a funkció, és mivel semmilyen ilyen hibáról nem olvastam, felteszem, hogy nálam van valami gond, de az istenért nem tudok rájönni, hogy mi.
MIUI 14 van fent, a legutóbbi gyári frissítéssel, (gyári minden, Telekomos a teló) meg minden app naprakész.
Ezt a banki appot én már többször újratelepítettem, újra aktiváltam a banki hozzáférést, ezt az ügyfélszolg. is megerősítette, mégis fennáll a hiba. Minden engedély meg van neki adva, van mobilnet és wifi engedélye is. Telefont is újraindítottam, hátha az a gond, de semmi.
Mi lehet a probléma? Valamilyen rendszer applikáció vagy beállítás kavarhat be, vagy valami legutóbbi frissítés? Egyszerűen annyira nonszensz és logikátlan, hogy egy ilyen alap dolog ne működjön, nem tudok rájönni az okára, de borzasztó kellemetlen. Néhány napja, esetleg 1-2 hete állhat ez fenn, korábban működött.
Van esetleg valakinek ötlete, netán tapasztalata ilyen anomálival kapcsolatban?Up the Irons!
-
Sanyi.mTs
addikt
Note 11, hyperOS 1.0.3.0
Hol lehet beállítani adatkeret elhasználásáról értesítéseket? -
hYpErKe
tag
Sziasztok!
Asszony sikeresen megúsztatta a telefonját, ami természetesen azonnal kikapcsolt, de ő úgy gondolta bekapcsolja és használja tovább, természetesen nem lehetett használni.
Én kb 1 óra múlva értem haza és szétkaptam rögtön.
Na ezek után én vettem új kijelzőt usb portot ami sérült volt kicseréltem, az alaplapi szalag kábelen láttam kicsi korroziót ezt alkohollal lepucoltam és szinte nem is látszik rajta a beázás nyoma.
Össze raktam és bekapcsolom, nem jelenik meg semmi a képernyőn, csak beszél folyamatosan a telefon, reagál a kijelző érintésekre de nem lehet csinálni semmit sem.
Kérdés van ötletetek mit lehet, vagy kell még vele csinálni, hogy használható legyen, vagy legalább le tudjam menteni róla az adatokat?
A telefon egy xiaomi redmi note 11.
Köszönöm ha van ötletetek.Pixel --> Pixel 7
-
No lassan nekiállok ennek is... Végre sikerült mindent átmásolni ssd-re. Fene se érti, laptoppal egy idő után mindig megszakadt a másolás. Ez is Ryzen meg az is, Win10, pc-vel egyből átmásolt mindent sd-ről is meg belső tárhelyről is. Kábel is ugyanaz.
szerk.: ja, csak a mappák nagy része tök üres... persze hogy pár perc alatt végzett.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Xiaomi eu romból ugye jól látom, hogy ez az utolsó?
xiaomi.eu_multi_HMNote11_V14.0.6.0.TGKMIXM_v14-13.zip
Hogy lehet ennél frissebbet feltenni? Melyik lenne az? Azért a 10 hónapos biztonsági frissítés elég gáz.
Meg ha már újratelepítem, meg kéne oldani a wallet-et is, mert jelenleg root miatt nem használható.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
XtremLor
őstag
Udv
Ismerősnek van egy 11s nem reg frissült is neki, viszont hogy van e koze hozza nem tudom, de ha kihangositja a telefont nem jo a mikrofon, videohivas, vagy sima mindegy
Tesztet neztunk (fqc test) a main mic működik a sub mic viszont ki se mozdul a tesztnel. Igy hardver hibara gyanakszok inkabb. Valakinek volt mar hasonlo? Nezegettem alin mikorfont ugy latom csak a toltes vezerlo lappal egyutt cserelhetjuk.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
zorzy4
addikt
-
mjuti
tag
válasz Intruder2k5 #2082 üzenetére
Nagyon köszönöm a javaslatokat, a cache törlőst már próbáltam régebben is, bár nem pont erre a hibakódra javasolták, de nem segített akkor sem, most sem. A régióknál próbáltam már kb 50-et, de Szent Ilona szigetet még nem, most már ez is pipa, de semmi....
Annyira bedühödtem, hogy egy backup után csináltam egy gyári visszaállítást, alap új rendszerrel sem tud frissülni, ráadásul a Google Play rendszerfrissítés sem frissül 2023 május 1-ről, pedig hard reset előtt 2024 augusztus 1 volt.
Már nem tudom mit próbáljak, van benne egy SD kártya lehet azt kiveszem, ill. kiveszem a SIM kártyákat is, hátha azok zavarnak be valamit... -
MODERÁTOR
Illetve itt találsz még YT videókat is a témában, a legtöbben az van, hogy az updater, a downloader, és stb. alkalmazások gyorsítótárait törölgetik, ezt is meg lehet próbálni.
-
MODERÁTOR
Akkor még mindig régió... Itt is hasonló problémáról írnak, és többeknek segített a Szent Ilona sziget (Saint Helena) régióra váltás. Egy próbát ez is megér.
-
mjuti
tag
válasz Intruder2k5 #2075 üzenetére
ez már bosszantó.... rengeteg eleve 128as meg még sd kártya is, több mint 100 giga...
-
LyonnaisFan1
őstag
Erdemes lehet meg amugy csereltetni a kijelzojet? Marmint anyagilag, mert sztem az is lenne also hangon is vagy 50-60 ezer forint. Es aztan a beepitett kijelzo minosege lehet gyengebb lenne annal, mint ami ki lenne szedve.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
movax
őstag
válasz LyonnaisFan1 #2076 üzenetére
Én kézbe venném és kicsit megnyomorgatnám a telót és a képernyőt, de sanszos, hogy hardveres gond van itt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz LyonnaisFan1 #2070 üzenetére
Erre valami okossag? #2070
Gari mar elviekben nincs ra, mert elmult 2 eves a keszulek. Igy ha az lenne, amit sejtek cumi van.
Hacsak valami szoftveres dolog nem segit, peldaul telefon lenullazasa nullara, de az is full 50-50[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
MODERÁTOR
-
mjuti
tag
Sajnos a régió váltás sem segített mint ahogy már korábban jeleztem, sok európait is próbáltam, indiát etc de semmi. Azért köszönöm a javaslatot. neked is rn11 van? nem rn11s? egyébként ez a régióváltás a beállításokban annyi hogy új országot jelölsz be, majd rámész a frissítésre vagy kell még valami? pl újraindítás és utána frissítés? köszönöm
-
mjuti
tag
már bosszant miért nem jön rá hyper, letöltöttem a hozzá való legújabb stable recovery romot ( miui_SPESNEEAGlobal_OS1.0.5.0.TGKEUXM_ec6f2d8fc4_13.0.zip ) md5 OK, updaterben kézzel kijelölöm a file-t és other errort kapok.
NFC-s snapdragonos RN11 ( spesn ) nincs buherálva, bootloader szűz, recovery és minden más is gyári, 14.04.0 -ig szépen jött rá minden OTA...
mit tehetnék még? -
LyonnaisFan1
őstag
Udv!
Ha a telefonomban a kijelzo bizonyos sorai nem mukodnek, es nem erzekeli azokon a pontokon akkor kijelzo gond allhat fenn?
A teljes legfelso full feher, es nem reagal azokra semmit a touchscreen test, ahogy nem sokkal alabb ket egymast koveto dupla sorra sem.
-
veterán
válasz Henker2 #2068 üzenetére
Szia!
Google play áruházból töltötte le a Walletet?
Csak mert ha már van a telefonon valamilyen verzió belőle, akkor play áruházon keresztül max frissülni fog, nem még egyszer települni. Nem lehet, hogy valami átverős oldalon keresztül töltött le valamit, amit nem kellett volna?
Kikapcsolást meg lehet amúgy próbálni a kikapcsoló gombot nyomni nagyon hosszan, 20-30 másodpercig akár.solfilo
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek egy Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonja van. Nemrégen letöltötte a Wallet alkalmazás egy verzióját. Nem tudta, hogy alapból rajta van a telefonon.
Miután a telepítés megtörtént, látszólag eltűntek az alkalmazásai, illetve a telefonszámok, hívás lista. Kikapcsolni nem tudja a telefont. És valami jelszót kér. Amit tudott, hogy beállította, nem fogadja el a telefon. Őt viszont tudják hívni.
Mi lehet a baj?
ULTIMEA Nova S80
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok. Járt már valaki úgy hogy a galériában a fényképek ha rá megyek akkor fekete kép fogad? SD kártyára ment a telefon és nem minden fényképnél csinálja.
-
MODERÁTOR
Szerintem ilyen szinten azért bele lehet nyúlni, de kérdezz rá a Telekom topikban, ott szerintem tudnak segíteni.
-
Hary50
csendes tag
válasz Intruder2k5 #2061 üzenetére
Köszönöm az ötletet.
A baj az, hogy majd 1,5 éve átmentünk a Telekomhoz, és ők valami okos wifi hoztak stb. Attól tartok, hogy nem tudunk belenyúlni.
A beszerelésnél mondta is a szerelő, hogy bármi van szóljunk a központba. -
MODERÁTOR
Szia!
A routerben a WiFi-t állítsd fix csatornára, tehát ne legyen Auto módban, és mindenképp az 1-11 csatornák között válassz, a 12-13-14 felejtős! A titkosítás pedig legyen WPA2/AES! Jelenleg három darab Redmi Note 11 van a családban, plusz mellette egy Redmi Note 8 és két darab Pad 6 tablet is Xiaomi, egyikkel sincs semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
Hary50
csendes tag
Sziasztok!
Emlékeim szerint nem csak a RN11 típus hibája a wifi jel eldobálása. A családban 2 db Note 11 van. A feleségem példánya "jól" viselkedik. Az enyém 1,5 éves és most már legszívesebben kihajitanam az ablakon. Szó szerint 2 percenként dobja el a wifi jelt otthon. Egyszerűen nem tudom használni a telefont. És nem bír vissza csatlakozni, kéri a jelszót stb. Van valakinek valami ötlete? Sok éve használjuk a Redmi Not telefonokat, nagy megelégedéssel de most már azon gondolkozom, hogy átnyergelek a Samsungra. -
zorzy4
addikt
válasz LyonnaisFan1 #2054 üzenetére
Ha nem fele meg neki a téma, akkor csinálja ezt. Próbáld meg a gyárin.
-
H-Zol
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #2056 üzenetére
Azért a kis hibáért én nem nulláznám le az egész telefont , mert többe kerül a leves mint a hús , nem kis meló ( idő ) megint mindent visszaállitani , és még ott a kérdés , hogy vagy jó lessz , vagy nem !
-
LyonnaisFan1
őstag
Sztem nalam egy teljes nullazas?! megoldana a problemat. De aztan ujra belakni a telot, mindent ujratenni, letolteni.
Raadasul azt sem tudom mi a banki appnak a belepesi jelszava amit meg a fiokban allitottam be. Igy ha mindent is legyalulnek akkor mehetnek be ujra beallittatni mindent.[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #2054 üzenetére
Most , hogy írod , megpróbáltam Redmi Note 11 S , nekem lejön , le tudom húzni akár mibe vagyok !!
Érdekességnek be írom a Redmi Note 9-nél jött egy frissítés és az ébresztő órát nem tudtam beállítani ( meg voltam halva nélküle , elő került a vekker ) , két hónap múlva egy másik frissítéssel ki javították ! -
LyonnaisFan1
őstag
válasz BMizutani #2051 üzenetére
Hogy ez nalam a HyperOS frissiteshez kotheto, vagy sem passzolom.
De nekem olyan bug van, hogy a klasszikus ertesitesi sav a kapcsolokkal csak akkor huzhato le, ha kimegyek a fokepernyore. Appon belul hiaba az ujjal lefele huzos gesztus nem jon le.
De ez is csak reszben van igy, mert ha elforgatom a kepernyot le tudom huzni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
H-Zol
senior tag
válasz BMizutani #2051 üzenetére
Nekem Note 11-S van , még a tavasziban jött meg rá a frissítés , én nem veszek észre rajta semmi hibát , annyit vettem észre , hogy ha lámpának használom a bliccet és a képernyő lezár , vagy a kis gombtól én lezárom idáig a lámpa is elaludt , de a frissítés óta nem , csak ha mégegyszer megnyomom a kis gombot !!
-
BMizutani
tag
Üdv mindenkinek.
A Xiaomi Redmi Note 11 spesn es
Telefonra megérkezett hiper os frissítés már napok óta hogy letölthető .
Kérdezném az azonos telefon tulajdonosoktól akik rá engedték a frissítést találkoztak-e valami hibával hibás funkcióval magyarul frissítés nyugodtan ráengedhető-e vagy még várjak? -
gyulaszu
senior tag
Ma reggel az én készülékem, egy Redmi note 11 2201117TY, amin a VF-es szoftver fut, szintén megkapta a HyperOS-t.
1.0.2.0.TGKEUVF
2024.07.01.-i Android biztonsági frissítésselgyulaszu
-
-
Kuruc2
senior tag
Az enyém lassabb lett tőle.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nekem is mar ez a hyper van, es eszrevettem egy erdekesseget.
Ha egy x alkalmazasban vagyok allo helyzetben akkor nem tudom elohivni egy lefele huzassal az ertesito savot, es a kapcsolokat.
De ha kimegyek a fokepernyore elo tudom hivni. Valami ilyen fajta bug allitolag letezik. Mit lehetne ezzel csinalni, hogy appokon belul is elo tudjam hivni az ertesito savot.
Es meg egy erdekesseg, hogy ha az alkalmazas fekvo helyzetben van akkor elo tudom hivni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mjuti
tag
válasz Intruder2k5 #2039 üzenetére
nekem is ez van rajta, de nem ajánl frissítést, naponta rányomok, tökmindegy milyen régióra állítom, amiért én várnám a hyperost az a voda vowifi profil miatt lenne
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Victoryus #2038 üzenetére
Nekem 2201117TY modellen 14.0.4.0 TGKEUXM ROM volt frissítés előtt. Mindig minden gyári volt, ebbe sosem nyúltam bele, ami jött OTA-n az rá lett téve, és ennyi.
-
-
MODERÁTOR
-
mjuti
tag
válasz Intruder2k5 #2028 üzenetére
Sziasztok,
nekem nfc-s ( snapdragonos ) sima RN11 van, hiába állítom át a régiót Indiára, akkor sem talál frissítést, ez csak a RN11s-eken működik?
-
MODERÁTOR
Szívesen Mindenkinek!
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #2032 üzenetére
Érdekes megoldás , de a lényeg , hogy működik , fentebb írtam , hogy ismerőssel egy helyről vettük a telefonokat csak más szolgáltatóknál vagyunk , az enyém még tavasziban frissült , az övé nem , de ezzel az eljárással sikerült neki is
-
localhost
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #2032 üzenetére
Köszönöm szépen, már meg is frissítette .
Aztán újra Magyarország.
És kész!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Csendben kérdezem.
11s-re nem kellene már jönnie az új HyperOS-nek?
Megsürgethető?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
MODERÁTOR
-
zorzy4
addikt
válasz Intruder2k5 #2028 üzenetére
Köszönöm.
-
MODERÁTOR
Szia!
A sima 11-re se egyszerre jött ki, nekem alig három hete, június végén érkezett a HyperOS, miközben fiamnak az ugyanolyan telefonjára már legalább egy, de inkább másfél hónappal korábban megjött. Elvileg a teljes Redmi Note 11 szériára be van ígérve a HyperOS, bár az is igaz, hogy ezt már 2024 Q2-ben meg kellett volna kapni. Reddit-en olvastam korábban olyat is, hogy volt akinek régiót kellett váltani (azt hiszem Indiára), és úgy azonnal jött neki a frissítés.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Csak tudományos kíváncsiság. Ezekre a telefonokra végül ki fog jönni a hyper os?
Nekem van egy sima 11, 6/128, nfc nélkül. Arra kijött, de az nem mérvadó.
A feleségemnek S van, és még nem jött.[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Frissen újrarakott készüléken hívás közben gyakran elmegy a térerő.Illeteve van,hogy én nem hallom amit mondanak,van,hogy ő nem hallja amit mondok.A kártya jól működik,térerő fullon.Ezt mi okozhatja?
-
gyulaszu
senior tag
-
movax
őstag
válasz gyulaszu #2017 üzenetére
Kicsit utánanéztem ennek a dolognak, és azt találtam, hogy ha nincs valamilyen működési anomália update után, akkor értelmetlen a gyári visszaállítás, mert nem hoz semmi pluszt. Különben a hivatalos update-folyamat része lenne. De pszichológiai trükknek rendben van, ha megéri az embernek a telefon újra belakásának kényelmetlenségét.
-
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
11S-em van és még nem jött a Hyper OS. Próbáltam ZIPből manuálisan fölrakni de kiírja hogy a hitelesítésnél hiba van "other reason".
EU rom van rajta egyébként.
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #2015 üzenetére
Én tudom, csak gondoltam ezeken a példákon keresztül rávezetem őket, hogy én végig erről beszéltem és nem hülyeség vagy nonszensz...
gyulaszu
-
MODERÁTOR
válasz Graphics #2012 üzenetére
Leginkább azért, hogy a telepítésből visszamaradt ideiglenes fájloktól megszabaduljon. Ha már úgyis most kezdi belakni a telefont, akkor legyen tényleg tiszta.
Amúgy én is így csinálnám, először rendszerfrissítés, utána gyári alapra visszaállítás, majd ezután elkezdeni belakni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
Tehát például az én telefonomon most ha fenn van egy 2024-05-01 dátumú Android biztonsági frissítés, és csinálok egy gyári visszaállítást, akkor az is visszaáll az eredetire, amivel vettem annó? Vagy egy másik példa, ha már megkata volna a HyperOS -t, akkor az is visszaállna MIUI-ra?
gyulaszu
-
Graphics
Jómunkásember
válasz gyulaszu #2011 üzenetére
Ez a megközelítés is tartalmaz igazságot, nem derült ki mit is akar frissíteni, rendszert vagy belépve Googlebe is akár.
De az adott Rom alapállapotára fogja visszatenni egy gyári visszaállítás.
Én abban nem látok rációt, hogy befrissitem majd visszaállítom? Minek?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Miért csinálnál gyári visszaállítást a telepítések után?
Akkor megint nulláról indul és kezdheted újra a frissítést.
Mivel visszaáll olyankor a gyári alapra.Tehát Ez így hülyeség lenne.
Frissíted, használod kész, nem kell visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sunny1
tag
Köszönöm a segítségeteket.
Akkor a frissítéseket telepítem és egy gyári visszaállítást nyomok.
Ezen kívül nem kell semmi mást? -
MODERÁTOR
-
sunny1
tag
Kérnék egy kis infót. Most vettem egy új 11s-t.
Mielőtt elkezdeném használni,milyen frissítéseket érdemes telepíteni,és mit ne?
Olvastam a hsz-eket,ezek után félek tőle, nem szeretném ha elhalálozna.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
H-Zol
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #2003 üzenetére
Így ahogy írod nállam is ugyanaz a helyzet , MiIUnál volt most nincs , csak ha lehúzom , azelőtt tényleg ott volt , ha jól emlékszem baloldalt az óra melett !!
Ha nem írod , én nem is vettem észre ! -
LyonnaisFan1
őstag
A HyperOSes frissites utan csak en nem latok a felso kepen egy mini ora ikont ami azt jelentene, hogy be van allitva az ebreszto? MIUInal volt ilyen.
Ha lehuzom az allapotsort akkor ott mar latni a kis orat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
H-Zol
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #2000 üzenetére
Nekem Redmi Note 11S van 8 GB RAM és 128 GB tárhely , nem akarom elkiabálni , de minden a legnagyobb rendben van , megy tökéletesen !! Előtte egy Redmi Note 6 - ot váltott le , ami 5 + évig üzemelt , és üzemelne tovább , csak az akuja feladta !