Hirdetés
- Akciókamerák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
aktív tag
Sima 4G-s 12-re nekem ma jött ki.
-
mexel
veterán
Erre a telefonra lesz vajon hyper os 2?
-
MR ME
aktív tag
elég egy nyitott bootloader, amúgy összességében sok minden nem változik, kicsit szebb, kicsit jobb, de azon felül h elszórakozgat vele az ember, nem merném azt mondani, hogy ad annyi pluszt, hogy mindenkinek feltétlenül ezt kellene használnia
ha van időd meg kedved és nem halsz bele ha újra kell húzni a rendszert akkor érdemes kipróbálni, mert vannak benne érdekes cuccok, de semmi olyan, ami nélkül nem lennék képes élni többé
-
mexel
veterán
Hyperos 2 lesz a telefonra, illetve feltehető?
1.0.12.0.UMOEUXM van most rajta. Németországi vásrlás.
(kb a Xiaomi kezdeteinél foglalkoztam xiaomikkal, aztán most került kézbe ismét)
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nekem is ilyen van, de nem értem ott miért akar 108-ban, ha 50-es kamera van benne. Sehol nem találok benne opciót erre.
Alap esetben 12,5-ben fotóz, 50-hez kell külön kapcsolni, de ki-be lépéskor visszaáll 12-re.
Mekkora a képek felbontása alapban, és ha 108-ra rakod?
Ha 4096x3072, akkor az 12-es kép.
50-ben meg 8192x6144 -
mexel
veterán
Sziasztok. Mindig minden tesztben olvasom hogy 50 megapixelen fotóznak vagy 12,5-en. Ez klassz, de hol tudom beállítani a fényképezőben hogy 50 vagy 12,5 megapixelen foózzon? Sehol nem látok ilyen beállítást
-
szabacsik
őstag
Másnál is van, hogy sms-t kap nem fogadott hívásról holott be volt kapcsolva?
Ez már a sokadik eset. Telekomos sim van benne. Nem voltam bányában vagy toronytól messze. Második próbálkozásra már tudnak hívni...de bosszantó
Plusz csomószor a weboldal nem tölt be ("a webhely nem érhető el" ) csak frissítés után. Próbáltam dns módosítást akkor is ez van...
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz
draco31 #1497 üzenetére
Nem a képminőség az érdekes annyira a kameráknál, hanem van amelyik pl nem fókuszál jól, vagy csak nappal jó a képe stb. A 12 pro 4G -nek jól mennek ezek a dolgok, a 11 pro 4G-nék az esti nem jó és egyszerűen nem akar pontosan fókuszálni. Nappal mindegyik nagyon jó, a képek szépek, csak ezek az apróságok belerondítanak pl a 11 pro-nál
-
draco31
veterán
Én sem találkoztam 1 év alatt 5G hálózattal még.
Viszont emiatt erősebb a vas is alatta. Mármint az 5G verzióban. Hosszú távon az nem hátrány.
Kamera meg mint írtam szerintem ezen a szinten már csak szőrszálhasogatás. Úgy sem 4K monitoron fogod teljes nagyításban a pixeleket nézegetni rajtuk.
De ez csak az én véleményem. Többiek majd kiderül mit mondanak. -
draco31
veterán
Itt olyan apró eltérések vannak szerintem, hogy felesleges vele foglalkozni.
Kamerával úgy vagyok, hogy úgy sem posztert akarok a képekből nyomtatni, meg 4K filmeket készíteni.
Mindenképp a pro változatot választanám újra, több RAM alapból, jobb Gorilla üveg rajta, meg még pár apróság. -
mexel
veterán
Sziasztok. Redmi note 12 pro és 12 pro 5g között látok különbséget kameában is. Vajon melyik jobb, illetve jobb-e az 5g? Üzemidőben vajon melyiket érdemes? Nem nagyon találok a 12 pro 5g -ről jó tesztet.
-
Tschubi
tag
Nos, felteszem a szamárfüleket: tényleg ugyan az a kettő. Csak az a fura, hogy korábban amikor néztem mást mutatott a play áruházban, mint az alkalmazéskezelésben.
Az adatokat hiába töröltem nincs változás. Átállítottam a nyelvet angolra, akkor átállt a naptáré is, de a lehúzott menünél akkor is kínai volt. Írtam egy visszajelzést a fejlesztőknek, hátha. És köszi még1x! -
rebla
aktív tag
-
Tschubi
tag
-
Tschubi
tag
Sziasztok, Tegnap frissült nálam a HyperOS, most 1.0.14.0-nál tart. A frissítés után azt tapasztaltam, hogy a felső sávban megjelent a Volte ikon, ami eddig nem volt, és nem emlékszem, hogy én ezt beállítottam volna korábban a telefonon. Tapasztalt ilyet még valaki?
Illetve továbbra is kínaiul jelzi ki a dátumot, ha lehúzom az értesítő sávot. Ez már a vásárlástól így van nálam. Esetleg erre van valami orvosság? -
szabacsik
őstag
Ugye jól tudom, hogy a teló megkapja még az android 15-öt és a hyper 2.0-t
-
MR ME
aktív tag
válasz
rasotamas #1470 üzenetére
küldheted nyxugodtan egyből a TMX-hez, ők végzik Magyarországon a Xiaomi termékek garanciáztatását, értelmetlen bevinni a boltba, fogad egyből a szerviz, a bolt is csak annyit csinál, hogy beviszed hozzá, ő pedig beküldi a szervizbe.....
természetesen érvényes számla másolattal!www.tmx.hu
van ingyenes háéztól házig gari futár[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ladislaoca #1468 üzenetére
Az iménti hozzászólásomat véletlenül neked válasznak írtam, nem akartam neked válaszolni, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Ladislaoca
tag
Mit akartál rá válaszolni?
-
Vodafonetól vásárolt ilyen telefont a Vodánál, vagy a Xiaominál kell gariztatni?
-
-
Ladislaoca
tag
Tegnap azt vettem észre, hogy bizonyos mappákat duplán mutat a fájlkezelő. Pl Android, DCIM, MIUI, Notifications,Vault. Volt amit enged törölni, de újra megjelennek. Ha kijelölöm akkor csak az egyiket lehet.
Hogy lehet ezt megszüntetni? -
draco31
veterán
válasz
Ladislaoca #1462 üzenetére
Akkor az csak töltő kábel, csak két szál fut benne.
Illetve Bluetooth verzió frissítés is jött, bár a száma alapján pár nappal ezelőtt.
-
draco31
veterán
válasz
Ladislaoca #1460 üzenetére
Azt feldobja a telefon, hogy mit akarsz, az értesítősávra. Ha nem, akkor nem adatkábel, csak töltésre jó amivel próbálod.
Közben nekem jött egy 15 megás rendszerfrissítés.
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni! Hol lehet beállítani, hogy USB kapcsolaton keresztül hozzá lehessen férni a telefon tartalmaihoz?
Ha USB-n csatlakoztatom a telefont számítógéphez akkor a töltés elindul de nincs adatkapcsolat. -
MR ME
aktív tag
Ha valaki akar szórakozni
Xiaomi.EU Android 15 port, HyperOS 2, kisebb bugok, de teljesen használható, eszköz tanúsítvány rendben....[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Oled beégést lehet gariztatni?
Januárban lesz 1 éves a feleségem Redmi Note 12 Pro+ telefonja, az alsó sáv látszik beégve.
Karácsonyra telefont kap tőlem, úgyhogy meg fogom örökölni, nem vészes de ha erre lehet gariztatni miért ne.
Most 10 Pro van nekem, ez már nagyon szénné be van égve. -
rebla
aktív tag
Ez egy regebbi bejegyzés:
A következő helyen található:
/data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts.db
: ; ez az elérési út azonban általában nem érhető el a végfelhasználó számára, és nem lehet biztonsági másolatot készíteni ilyen módon, hacsak az eszköz nincs rootolva.
Ha hagyományos fájlkezelővel böngészi az eszköz fájljait, akkor látni fogja a belső megosztott tárhely tartalmát, amely sehol nem található a/data/data/
; ez a -hoz van leképezve/storage/emulated/0/
, ami ismét nincs a közelében/data/data/
.[ Szerkesztve ]
-
-
draco31
veterán
-
orso0355
őstag
Igazából az lett volna a kérdés, hogy vajon van-e egy elérési útvonal, ahol esetleg megtalálhatom a névjegyeket ebben az esetben :-) azt pontosan tudtam, hogy nem sim- és nem szinkronizálási hiba, viszont nem tudom, hova menti a telefon memóriájába az adatokat, vagy hogy ez hozzáférhető-e.
-
orso0355
őstag
válasz
draco31 #1434 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem MUTATJA, hanem hogy NINCSENEK ott a számok. Tele van a híváslistám számokkal, csak nevek nincsenek hozzá.
Céges telefon, nem akarom a saját gmailemmel, meg semmimmel szinkronizálni, a dolognak pont az lett volna a lényege, hogy a telefonon magán legyenek a számok, ha át kell adni a készüléket másnak (ami megesik), akkor ne kelljen küzdeni vele.
A saját privát telefonomon másképp van, de ezen tudatosan így állítottam be. Nem értem, hogy egy ilyen szintű mobilon, ami még egyéves sincs, hogy tűnthetnek el a saját memóriájából ilyen adatok? Nem tettem vele semmit, este megvolt, reggelre nem.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz
orso0355 #1433 üzenetére
Névjegyzékbe belépve a keresősáv alatt lesz egy sáv, ott nekem most összes névjegy szerepel. Azt lenyitva alul jön fel pár opció, ott pedig nézet személyre szabása. Ott lehet variálgatni, hogy mit mutasson.
Én rég nem mentem már a mobilra, mindig csak az email-hez, új telefon vásárlásakor is egyszerűbb így, meg ha bajba kerülne a mobil, akkor minden meg van. 1-2 ismerősöm megtanulta ezt, amikor odalett 4-500 telefonszám.
-
orso0355
őstag
Sziasztok, abban tudnátok segíteni, hogy ha a készülékre ("eszköz") mentek névjegyeket, akkor azt hol találom, milyen elérési útvonalon?
Ma reggelre az összes névjegyem eltűnt, és én mindent a telefonra mentettem, tehát nem jöhet szóba szinkronizálási probléma, sem sim kártya hiba... -
rebla
aktív tag
Novemberi biztonsági frissítés elérhető....
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ismét ismerős készüléke miatt érdeklődnék: a képeket, videókat ő a gyári galéria alkalmazásból nézi, indítja. A videóknál, ha megszakítja nézés közben, akkor frankón visszateszi a galériába. Ha viszont végigmegy a videó, akkor macara oda visszajutni és ezt az üzenetet dobja [kép] és többször kell a vissza gombra nyomni a kiindulási hely (galéria) eléréséhez. Tehát gondolom azt szeretné a telefon, hogy a Mi Video-t használja a videók megnézésére, a galériát meg a képekhez. Ez ugye felesleges szerintem, hiszen az emberek nagy többsége is egy alkalmazásból indítja ezeket. Hogy lehetne ettől megszabadulni? Tiltsam le a Mi Video-t és tegyem alapértelmezett videólejátszónak a galériát? Lehet egyáltalán? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Szedi az októberi frissítést.
-
juvegamer
tag
Szerintetek az mitől lehet, hogy nem tudok az egyes sim kártkyára telefonszámot menteni????? Kiválasztom, hogy új névjegy---mentés ide: 1 sim kártya----beírom az adatokat----rányomok, hogy mentés erre kíirja, hogy nem sikerült menteni az adatokat és visszaugrik a híváslista menübe. Ennyi. Mi ez a hülyeség?!?!
-
tylerddd
veterán
válasz
tonyrulez #1421 üzenetére
Hosszan nyomás az ikonon, "i", majd ott le lehet állítani (egyébként bármelyiket, ami esetleg zavart okozna és hiánya nem jelent problémát a rendszer működésében). Ezután nem volt ott az összes alkalmazás között. Ahogy írtam, az áruházból kellett újraindítani. Ezután már visszakerült az alkalmazások közé.
-
draco31
veterán
Olyan történt, ami még a tesztlaborban sem.
Este 10-kor 96% on raktam le a telefont, reggel 7-kor 95% volt. -
tylerddd
veterán
Üdv! Leállítottam egy alkalmazást egy ilyen készüléken, most sehol nem találom a beállításokban. Hogy tudom visszakapcsolni? Köszi!
-
-
Sziasztok! Nektek jól működik az ujjlenyomatolvasó?
Feleségemnek van Redmi Note 12 Pro + telefonja, regisztrálunk egy ujjlenyomatot, azt mondja minden rendben, majd soha többet nem működik. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
Pendragon911 #1414 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megoldódott. Nem volt elég a Messenger újratelepítése, a Facebook-ot is újra fel kellett telepíteni.
-
Pendragon911
aktív tag
Mai nap szembesültem vele, hogy a Messenger alkalmazás megnyitás után bezár magától, aztán többedik próbálkozás után ki is írja, hogy tudom jelenteni a hibát, illetve ki is jelentkezik, újra be kell lépjek, mintha telepítés után lépnék be először. Nálatok rendben van az alkalmazás?
-
rebla
aktív tag
[kép]
Nekem ott van.... -
BSOD
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Konkrétan nincs időkép widget a listában. időjárás van, a gyári. Keresésre is csak azt dobja.
Az időkép program elindul, beállításai közt nincs változás widgetet illetően (átlátszó nagy widget van beállítva). Próbáltam eltávolítani, újrainstallálni.
1.0.7.0. frissítés, de nem tudom hogy van-e összefüggés.[ Szerkesztve ]
-
BSOD
senior tag
Nem tudom összefügg-e, de a héten volt egy frissítés és azóta(?) eltűnt az időkép widgetem. Az is lehet, hogy a kiváló közelségérzékelés miatt eltávolítottam a fülemmel, bár zárolva van az elrendezés. Nem tudom újra hozzáadni reinstall után sem. Más is küzd vele?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Politika
- GTA VI
- Akciókamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...