Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ma sötét gyalog napom van, de nem értem... mit akar az uniqa és mi is van hova pontosan?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #104004 üzenetére
Az enyém nem ír pillanatnyit, csak átalg A van meg B. Beszéltem WRX-es haverral, az övében is lefelé csal a BC.
7 liter reális, a 2.0 CR TDI-nk 150 tempomatnál (DSG) 2900-at forog pont és 6,8-at ír a BC, még nem ellenőriztem de az kb reális is lehet akár...
Gergőke88: Nem tudom megmondnai mert nem volt még 3-as Bömbim. Egy kisszervíz (olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő gyári alaktrészekkel) olyan 40k körül alakul. A vezérlés csere az már húzós, az olyan 200k környéke (100k km vagy 5 év) gyári alkatrészekkel (utángyártottért fizetett haver 180k-t úgy, hogy a vízpumpát nem cserélték le). 60k-nál meg váltó- és diffi olaj csere de az nem vészes árban. Az első sperr 0,7L míg a hátsóba meg 0,5L olaj kell az nem tétel igazából a középső meg egy teljesen önzáró viszkókuplungos megoldás, ahhoz nem kell nyúlni.
170Le @6000
230Nm @4400
1408kg üresenSzóval pörgetni kell, VVT-s (a Toyotától vették át) 3200rpm-nél vált a vezérlés szóval 3000 felett él igazából és a 2000 rpm alatt tartományt nem is szereti. Mivel hosszúak az áttétek benne sokszor 3-asban megyek vele városban de általában 4.-ben 2000-ren az oylan kb 60 km/h. Az 5. fokozat a gépkönyv szerint 68km/h-tól kapcsolható és nem túlzó. Viszont jól van belőve az áttétel, mert autóúton 110-nél még pont 3200 alatt forog tehát nem zabálja le a gatyád. Pályán már nem ez a helyzet...
#nincsbennetarcsi
-
trassher
addikt
válasz tboy93 #104040 üzenetére
Jó kérdés, így vettem. Ha megnézed több vízszintes csíkban is látszik az alapozó, a kérdés az hogy aki csinálta félszemű volt vagy csukva volt a szeme. Elsőre is látnia kellett hogy ez így nem patent de úgy gondolhatta a következő biztos jobb lesz. Ránézésre flex-el polírozhatták meg, legalábbis szerintem. Tavasszal lesz megcsinálva, így még jó a télen. Cserébe csak 600K volt, fényezésen kívül baba az autó néhány kókányolástól eltekintve amik nagy részét már magam megcsináltam.
Jorus: Az elkövetőnek adnék olyan részert hogy 2 hétig egy irányba nézne.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz tboy93 #104013 üzenetére
Jobban járt a teddy-vel. Ha nekiesik egy 3K-s pisztollyal utána már csak egy lépés a flex+polírkorong és megvan a remekmű. Tessék rokkantnyugdíjas tulajtól autó, nagy örömömre az enyém.
Az már csak hab a tortán hogy nagy eséllyel fúrt kuti vízzel mosta otthon, szépen ki is csapódott a vas a fényezésen.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
8th
addikt
Dízel fan vagyok de én sem nézem jó szemmel az ilyesmit. Lóerőben szart sem hoz a gázreakció is csak minimálisan javul és azt a fél-egy liter fogyasztáscsökkenést amit ez a beavatkozás hoz simán elérhető ha finomabban nyomja az ember a gázt. Akkor meg minek kiiktatni? Hogy füstöljön? Facca...
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz tresh #103983 üzenetére
A felmért országok között mind a 100.000fő/évre vetített megbetegedéséket számában elsők, a halálesetek/megbetegedések számában dobogósok vagyunk.
A tüdőrák ~90%+nak okozója a dohányzás és a légszennyezés.
Igen nem azért van EGR, hogy ledugozzuk, katlalizátor, hogy kikössük. Mondanám kapjon az ő gyereke tüdőrákot de azért ilyet mégse.Hogy a halálozási arány is ilyen magas az pedig a katasztrofális egészségügyi rendszerünk következménye. Évek óta több orvos lép külföldre mint ahányan végeznek. A szakma teljesen elöregszik pl az átlag háziorvos pont aki az első szürővonal lehetne átlagéletkora 59év.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
8th
addikt
válasz Integrale #104014 üzenetére
Ruszki rakéta porszívó meg ingyen elvihető kategória. Van hozzá gyári festékszóró szett is azt is ingyen az ember után vágják. Haverom faterja azzal fújta át anno a nagypolskijukat a kertjükben. Csak néztünk gyerekfejjel, hogy miafasz ez a porszívóval fest?
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
raczger
őstag
Ismerősnek e46 kompressora ~440 lóerő (azt most nem tudom, hogy gyárilag jött-e ki így e46-ból, de szerintem csak a csl van belőle, ami még mindig 400 alatti), de a héten jött mögöttem (utána meg gyorsan előttem ) egy 550 lovas e90-es: [link]
Na persze mondanom se kell, hogy nem indexelt, jobbról előzött, aztán bevágott elém[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
deicide
veterán
300 felett néztem én is őket. Azért zavarodhatott meg kicsit, mert ő már a 70-es tábla hatálya alatt is gyorsan jött kicsivel mögöttem (német rendszám), de csak olyan 100-110 körül és én galád módon 80-nál még visszaszúrtam 2-be és a 100-as táblától odaléptem, na erre szerintem nem számított, eltelt 1mp kb, mikor meghallottam a hangját a gépnek, akkor aztán mellettem termett és szép lassan egy kocsihosszal el is nyúlt. Biztos gondolta, mit akar ez a fos Opel.
tomcsi23: hát, akkor kizárásos alapon.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Typhoon47
senior tag
válasz VegyesTamás #104015 üzenetére
Ez nem egy rendőrgyerek? Emlékszem rá még tavalyról, a kesztyűtartóban lévő pisztoly is úgy hiszem onnan ered. Elképesztő.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
VegyesTamás
senior tag
válasz mycso #104017 üzenetére
nem értem ezt hogy lehet...hol van ilyenkor az "elfogóautó" ez is azt hiszi a nidforszpídbe van... pedig rohadtul le kéne ülni az ilyen embereknek és tényleg nyomatni traffic racehez hasonló appokat vele...ugyanis én a virtuál világban szeretem ezeket mert javítja a reflexeket, és egy valamire megtanít...lehetsz te kb@tt király..csattanó a vége ha túl messzire mész.
Tsebacsi: minimum
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
mycso
veterán
Bár nem szép dolog ilyet mondani, én azért vártam a végén a "csattanót". Ilyenkor hol éberkednek a rend őrei?
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
nagyúr
Lelőni!!!
(#103998) Qru: Nahát én meg arról voltam szenttül meggyőződve, hogy az előző szériás szedánod van. Abból nagyon elfogadtam volna egy wrx sti-t. De alig találni kímélt gyári példányt, meg az már nem szaladgálós autó, az egy vadállat. Ültem egyszer jobb 1ben, hát csak 5 percet mentünk de zabszem se jött volna ki a seggemen Meg azt a kocsit tényleg ápolni, kímélni kell, törődni vele, nekem se türelmem, se agyam hozzá, az időről nem beszélve, asszony megölne, ha a kocsival többet foglalkoznék, mint vele
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz runner 125 #104012 üzenetére
ez igaz, én egyedül csak a fényezési módszeren voltam kibukva 3k-ért veszel egy pisztolyt aztán csókolom
-
runner 125
nagyúr
válasz tboy93 #104007 üzenetére
150k.
Érdemes mérlegelni, h manapság ezért mit lehet venni.
Egy okostelefont, egy átlagos bringát, vagy egy egyszerű kanapét.
Ha, ennyiért beindul és gurul már elégedett lehet aki megveszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
werszomjas
addikt
válasz bajnokpityu #104001 üzenetére
De lehet állítani.
Amit tud: Pillanatnyi fogyasztás, átlag fogy., és a még megtehető km. Mindezt A és B memóriában
Ezekből mondjuk az átlag fogyasztás semmirevaló, legalábbis a dízel hülyeségeket ír, van mikor 1 litert, van mikor fél litert csal, nagyon pontatlan. Qru: igen, lefelé csal, azt szeretné velem elhitetni, hogy 6 litert eszik 140 tempomatnál, közben meg 7litert Városban/lassabb tempónál viszont csak kb 0,5 litert csal.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #103999 üzenetére
Hát valóban elég oldschool.
Nálad mennyit csal a BC amúgy? Nekem múltkor 8,6-ot írt de rátankolásos módszerrel meg 9,11 jött ki átlagra.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest