-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
still2
tag
Sziasztok,
Mi lehet az oka a következő problémának? Mikor megnyitom a fiókom nem az asztalra hanem a tálcára rakja ki és nem tudom kinagyítani. Nem tudom használni. Újra telepítettem de a helyzet nem változott. Max annyi hogy a a profil nélküli Chrome az asztalon jelenik meg de amint innen belépek a fiókomba az lemegy a tálcára. Köszi a segítséget! -
sutyesz96
addikt
Sziasztok,
Kb egy hete a Chrome böngésző kilép minden egyes belépett profilomból a weboldalakon, pedig nem állítottam át semmit. PC hibás fórumon azt mondták hogy ezt egy új winf*s frissítés hozta be, igaz ez, jelentkezett másoknál is ez? Downgradelni nem szeretném a rendszert, és maradnék a Chrome böngészőnél is. -
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Újabban azzal a Chrom indításkor egy üres oldallal indít, nem a korábban nyitott oldalakkal, ráadásul most a fel sem kínálta az "előzményekben az ablakvisszaállítást" ezért egyesével kellett megkeresnem és visszaállítanom, de sok nem is szerepelt a listában. Másnál is így működik vagy csak engem szopat? Mi a megoldás, hogy indításkor a bezár állapotban induljon?
-
Üdv! Az mitől függ, hogy a google.com-on a keresősávban ott van-e az AI-mód vagy sem?! Inkognitó módban működik, egyik fiókkal bejelentkezve ott van, másiknál nem. Köszönöm a tippeket!
-
Sziasztok!
Az autoplay kikapcsolására van valami normális megoldás?
-
avl
senior tag
hogyan lehet a cimsor alatt a könyvjelzöket megjeleniteni ?

itt szerintem be van allitva:

köszönöm
-
Visormail
addikt
Esetleg egy [adwcleaner] futtatás.
-
Joker88
őstag
Veletek is előfordult, főleg az utóbbi 2 hónapban, hogy időnként, naponta többször is, ha új lapot nyitok meg, vagy az aktív ablak címsorába próbálnék írni egy új webcímet, nem engedi..mintha nem lenne billentyűzet (pedig van, mert a start menüt elő tudom hívni,stb..) Ha bezárom teljesen a Chrome-ot, majd újra megnyitom, minden okés, semmi hiba - egy ideig..
Windows 11 25H2 64 bit, és a legfrissebb Chrome.
-
Doner
aktív tag
Az AV szoftvert kizártnak tekintettem mert csökkentett módban is fennáll a hiba. De egyébként nincsen semmilyen AV szoftver, azt hittem ez teljesen egyértelmű volt így. De valóban nincsen semmi. A defenderen kívül, amit letiltottam.
Profil alatt úgy érted hogy bejelentkezem és mindent visszarak ami beállítás volt? Mert nem is jelentkeztem be direkt emiatt, de úgy sem.
Nincsen semmilyen olyan szoftver telepítve a gépen ami ebbe beleszólhatna tudomáson szerint. Office csomag van, qbittorrent, vlc, semmi egyéb.
Bármi ötletet szívesen fogyasztok és ellenőrzöm ha lenne valami még amit nem próbáltam.
-
1995M
tag
Ezt még háromszor leírhatod, arra még egyszer sem válaszoltál milyen kiegészítők vannak telepítve, milyen AV szoftver, állítottad-e már alaphelyzetbe a Chrome-ot, esetleg valami flag bekapcsolva, szóval információ hiányában nem tudunk segíteni. Újratelepítés sokat nem mond, ha például profilból szinkronizálja a beállításokat, kiegészítőket és ugyanaz a környezet lesz belőle.
-
1995M
tag
-
Doner
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Az OS reinstallt azért akarom elkerülni mert eredeti feltelepített office csomag van rajta és azt nem akarom veszni hagyni, meg mert be van rajta állítva minden, drive stb.. Meg mert nem az enyém a gép és nem én használom. Ha újrahúznám akkor borul minden aztán semmit nem fog találni rajta. Egyébként az hogy elavult lesz a chrome ez miben nyilvánul meg? Nem tölt be weboldalakat? Vagy bemásznak a vírusok? (Bocs ha hülye kérdés)
-
1995M
tag
válasz
4264adam
üzenetére
Vagy kitörlöd előzményekből a hosszút, vagy párszor kézzel a főoldal címét írod és előbb-utóbb az lesz az elsődleges javaslat amit legtöbbször nyitsz meg.
Milyen kiegészítők vannak telepítve vagy külső AV program beépülője? Privát ablakban nézted? Chrome alaphelyzetbe állítás? -
Doner
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Csökkentett módban indítottam a gépet. Így nincs már alapból semmilyen defender... és így sem tudok letölteni az ég világon semmit 😁😁 Nem csak torrent fájlra írja ezt hanem mindenre akármire. Volt már újratelepítve a chrome is. Azért windows-t nem akarok újrahúzni emiatt..... Tényleg létezhet ilyen??
-
Viktor77
titán
Fura, nálam is Chrome, Defender, és le tudom tölteni pont ugyanezt a fájlt mint a képen.
Esetleg csinálj egy mappát és add hozzá a Defenderben a kivételek közé, hogy ott ne kutakodjon, és oda próbálj meg letölteni.
Mondanám, hogy legyen az alap letöltési mappád, de azért jobb a biztonság. -
Doner
aktív tag
Ja mostmár addig mentem hogy revo uninstallerrel letöröltem és újratelepítettem a chromot... De most is letilt mindent
Ha a defenderben kikapcsolom a vírusvédelmet és a felhő alapú védelmet is. Akkor sem engedi.
-
Doner
aktív tag
Köszi! Nézegetem de nem tudom mit keressek benne. Illetve azt sen hogy ha a defender nyúl bele akkor másik böngésző esetén miért nem teszi?
Szerk: Megnéztem a Defendert. Ezt találtam benne. De ha ezeket kikapcsolom akkor sem tudok letölteni semmit
Komolyan utalok valakinek aki rávezet mi a fészkes fene van.. -
Doner
aktív tag
Sziasztok! Erre mi a megoldás? Nem tudok letölteni egy nyamvadt torrent fájlt mert letiltja a chrome a letöltést.
Itt mit lehet tenni?
Már néztem a bővítményeket semmi, a chrome policy házirendbeállízásokat ott sincs semmi. Ja ha vendég fiókot nyitok meg a chrome ban és ott próbálom akkor sem engedi.... Valaki segítsen please.. Ilyent még életemben nem láttam. -
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Keresőt vissza lehet állítani, hogy amikor elkezdek gépelni egy oldal címet akkor a fő oldal címe legyen amit fel akar ajánlani?
Pl:

Itt pl a temu.com-ot szeretném elérni, de minden esetben, jó hossz URL-el tölti ki az első keresési találatot.Nem akarok mindent előzményt elfelejtetni a Chrome-al csak azt akarom, hogy mindig az oldalak fő címe legyen az első ajánlás.
-
MadGame
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Páromnak is beállítottam, ő szokott néha FB-on ilyen ajánlott Media Markt-os (hivatalos, ellenőrzött oldalakat néz csa meg, amik bedobálnak reklámot, nem kínai sz@rokat), ő vette észre, gondoltam, rákérdezek.
De köszi, sejtettem
Gondolom csak simán kikapcsolom neki, ha hosszútávon zavarná?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

beszarok komolyan....
Komolyan utalok valakinek aki rávezet mi a fészkes fene van..
Ezt már az elsők között zártam ki.
Ha a mozilla-t használom ott minden oké.. De akkor milyen beállítást nem találok a chrome-ban?
Már néztem a bővítményeket semmi, a chrome policy házirendbeállízásokat ott sincs semmi. Ja ha vendég fiókot nyitok meg a chrome ban és ott próbálom akkor sem engedi.... Valaki segítsen please.. Ilyent még életemben nem láttam.