- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Mai nap egyik pillantról a másikra a Google Chrome teljesen fehér ablakkal indul.
Semmit nem változtattam a rendszeren, csak ki és bekapcsoltam a böngészőt. Driver, Windows frissítés nem történt kettő között.
Use graphics acceleration when available opciót kikapcsolva működik, de nem értem, hogy mi változott és mit tudok tenni.
Van valakinek tanácsa? -
Visormail
addikt
Valahol a 138-as verziónál átalakult kicsit a nyomtatási előnézet. Eddig a 100%-os volt az alapértelmezett méret, most pedig az igazítás a laphoz. Vissza lehet ezt valahogy állítani? Nem találok róla semmit.
-
Üdv!
Olyan problémával szembesültem egy-két napja, hogy a You Tube videónál, ha a beállításoknál, az automatikus fordításnál kiválasztom a magyar nyelvet, a magyar fordítás szövegesen nem jelenik meg sőt, az angol felirat is eltűnik, pedig elvileg ilyenkor is be van kapcsolva a feliratozás opció.
Talán a legutolsó frissítéshez köthető ez a probléma, és kérdezném, hogy esetleg tud erre valaki, valamilyen megoldást, mert ez így elég problémás, különösen, ha például teszteket nézek.
Próbáltam még a Brave böngészőnél is, Opera, Edge alatt, de ott is hasonlókat tapasztaltam, de ezek is chromium alapúak. -
MadGame
senior tag
Cs1csó: nyilván visszaolvasnám és nem delegálnék, ha lenne rá időm, mint ahogy írtam, tudtam, hogy volt már téma, csak nem maradtak meg a kiegészítők nevei

De köszönöm, Brave-et már letöltöttem, jól blokkol, csak vhogy nekem nem jön be a görgetés...akkorákat ugrik, mint egy gazella.Csöves, köszi, kipróbálom!

-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már korábban volt téma, előre is bocsánat, de eljött az idő, mikor nálam is megszűnt a uBlock Origin.
Ti mit használtok helyette?
Köszi!
-
Cs1csó
titán
válasz
TomMusic
üzenetére
Nálad van valami hiba:
cache ürítés, tiltsd le a kiegészítőket mindet majd azok nélkül fuss neki. Esetleg ha nem lesz sehogysem megoldás rakd újra a böngészőt (nekem az vált be, hogy van sziknronizációm de csak KÉT DOLGOT szinkronizálok: 1. a könyvjelzők 2. a jelszavak (ez utóbbit NEM a böngészőre hagyom hanem erre a BitWarden-t használom.
Tehát egy teljes böngésző eltávolítás után FRISS telepítővel újratelepített böngészővel bejelentkezel és SZINKRONIZÁLSZ.
FONTOS!! Hogy csak a KÖNYVJELZŐKET szinkronizáld beállításokat stb. NEM mert lehet ott bújik meg valami probléma.Esetleg lefuttathatnád ezt is még előtte: AdwCleaner (ki tudja hátha van valami kis potyautas kéretlen (NEM KÁROS CSAK KÉRETLEN) cucc.
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/tesla-model-3-standard-rwd-plus-facelift-type-autopi-dinteloord/424728041.html?ref=srp
Ennek a hirdetésnek szeretném megtalálni a tárolt válzozatát, de nekem nem megy sajna. Valaki tudna segíteni?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Win10, legújabb Chrome. Már egy pár napja nem tölt be az arukereso.hu oldal:
Brave alatt is ezt csinálja, nyilván mert Chrome alapú.
Viszont Firefox alatt betölt, illetve másik gépen egy régebbi Chrome-al, meg telón is betölt.
Másik szerverre költöztek, és beragadt még a régi IP a Chrome-ban? Bár x idő után frissülnie kéne a cache-nek gondolom. Vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Revolut
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest