Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Sziasztok,
Az esős futamokkal mi a helyzet, javult? Nekem azok a beállítások jöttek be, mint száraz pályára írtatok, esetleg kisebb változtatással, de így is elég kemény pláne úgy, hogy az AI
nem sokkal lassabb esőben mint száraz pályán. Az is rohadt idegesítő, hogy a pályán áll a víz, megérem úton tartani az verdát, de gépi ellenfelek vígan körözgetnek még a sima gumikon. Jártam már úgy is, hogy alig volt látható a keréknyomtáv az eső is szemerkélt még, én közepesen gumin is megértem tépetni, de az ellenfelek már bőszen tépettek a sima gumikon, így megint több másod percet vertek rám.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest