Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok a béna f@sz, de tegnap, miután sikerült elindítani a játékot, Melbourne-ben mentem TT-t... A régi setuppal nem tudtam végigmenni a pályán 1:26-on belül... Kicsit belepiszkáltam, bár biztos nem lett jó a set, de kb 10 körön le tudtam vinni 1:22 elejéig... Az eddigi 1:17.xxx-es időmhöz képest ez azért elég gyengusz... Szóval nem tudom, szerintem nem lesznek jók a régi setupok...
Visszaváltásokat nem lehet olyan gyorsan nyomatni, mint régen, mert "lefullad" a motor... Annyira leesik a fordulat, hogy szinte leáll...Leaderboard-ról van valami hír? Törölték már? Éjfél körül még megvolt minden régi idő, de TT-ben nem az 1:17-es ghost-tal mentem...
-
karilla88
tag
most csináltam egy tt melbourne-t 11-11 beállítással a szárnyakat egyel kisebbre vettem mint a régi setupnál és mentem egy 1:20:016-ot de vmiért nem mentette el
csak a 1:20:727-et
szal az idei Vettel időhőz képest ez még mindig nem reális (tudom hogy segítségek nélkül ezt az időt nem tudnám megcsinálni) de itt vannak nálam sokkal profibb játékosok majd ők

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Diabetes - Cukorbetegség
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak a 1:20:727-et
szal az idei Vettel időhőz képest ez még mindig nem reális (tudom hogy segítségek nélkül ezt az időt nem tudnám megcsinálni) de itt vannak nálam sokkal profibb játékosok majd ők