- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok a béna f@sz, de tegnap, miután sikerült elindítani a játékot, Melbourne-ben mentem TT-t... A régi setuppal nem tudtam végigmenni a pályán 1:26-on belül... Kicsit belepiszkáltam, bár biztos nem lett jó a set, de kb 10 körön le tudtam vinni 1:22 elejéig... Az eddigi 1:17.xxx-es időmhöz képest ez azért elég gyengusz... Szóval nem tudom, szerintem nem lesznek jók a régi setupok...
Visszaváltásokat nem lehet olyan gyorsan nyomatni, mint régen, mert "lefullad" a motor... Annyira leesik a fordulat, hogy szinte leáll...Leaderboard-ról van valami hír? Törölték már? Éjfél körül még megvolt minden régi idő, de TT-ben nem az 1:17-es ghost-tal mentem...
-
karilla88
tag
most csináltam egy tt melbourne-t 11-11 beállítással a szárnyakat egyel kisebbre vettem mint a régi setupnál és mentem egy 1:20:016-ot de vmiért nem mentette el
csak a 1:20:727-et
szal az idei Vettel időhőz képest ez még mindig nem reális (tudom hogy segítségek nélkül ezt az időt nem tudnám megcsinálni) de itt vannak nálam sokkal profibb játékosok majd ők
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest