- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
Zotyipotyi #89064 üzenetére
De itt mindkét feltétel adott volt. Járt gwp és akció is volt.
Jó hallani, hogy javult a szállítás idén még nem rendeltem tőlük de eddig minden rendelés sérült volt és sokat késett nekem. De ez már lokális probléma is lehet futár szolgálat részéről. -
sb
veterán
válasz
Memmaao #89059 üzenetére
Hárman elveszik tőled.
Ezt nálunk nem tudnám megoldani, minden érdekességre lecsapnak.Múltkor HUN_Sector mutatta a kis tárolót a Sonic figuráknak, nálunk a figurák is elmixelve valahol... max kombinálva néha feltűnnek.
@po1son
Emagnál én sem vettem semmit már régóta. Pedig anno jó dealek voltak. Most a kis Sonic készlet és sárkány nem rossz. Ahogy a Spar akció sem, köszi! Ha jól látom a rózsák vannak a blokkodon, az még nincs meg. Kár, hogy nem nagyon látok Sparban értelmes Legot sehol. -
Crus
őstag
Pfff... látom Emagnak feltűnt, hogy HL áron adta a 42179-et, mert most már a 33.790 Ft-ból jön le a 15%, ami így véletlenül se a korábbi 20.320 Ft-os BB ár, hanem 28.721 Ft, ami viccnek is rossz. Ez van, szóltam időben.
-
válasz
Bencus88 #89057 üzenetére
Ebből minimum kettő kell, mert egynél hátulról elfoglalja az ellenség. Gyerekként se tudtam feldolgozni, hogy nincs egy épületnek hátulja. Rendőrség, tűzoltóság nálam be volt falazva hátul is
Szegény minifigek ha egyszer bekerültek az irodára nem jöttek ki csak bontásnál.
-
ssgk
aktív tag
lego exkluzív gwp és/vagy ritka akción kívűl indokolatlan onnét vásárolni mivel SAH áron forgalmaznak és még pont se jár. Ezenfelül pocsék a szállítás onnét ha december óta nem váltottak futárszolgálatot. Nekem nem jött még onnét sértetlen csomagom.
---
Space baby nekem is kellene de ilyen limit mellett nincs semmi amivel megérné. Mennyiért mehet majd tippre, 15 körül lehet talán kapni? -
Bencus88
nagyúr
Én ma ezzel bővítettem a készletemet:
Egész jó áron hozzá jutottam.
-
sb
veterán
Ott az 5400 pontos Ninjago City négyesfogat. Az viszi a pontot.
Én végül kínomban rendeltem egy sárga City kamiont meg két Batman Brickheadz-t. Plusz mégis elhoztam a már lejárt kódú Micro Space Monorail izét végül.
Ajándéknak az új Ninjago robot vagy a Dreamzzz kamion jó lett volna, de azok meg nem voltak előrendelhetőek sem... Mondjuk azok vélhetően lesznek jóval olcsóbbak is, a kamion/brickheadz nem vészes annyira ilyen szempontból.
szerk: Bravostore-ral mi van? Volt valami City akciójuk, de már szerintem lassan 1-2 hónapja és egy rakás cucc out of stock náluk (nem csak City). Ennyire nincs semmi vagy csak nem frissítik a weboldalt?
-
RapaNui1
aktív tag
Na eladtam a Barad-durt 100 ért a Megyét pedig 60 ért. Jó helyre fog kerülni egy olyan személy vette meg tőlem mindkettőt a jófogáson aki már korábban is vásárolt tőlem és tudja hogyan és milyen minőségben adok el.
-
po1son
addikt
Intersparba 30% akció van a legokra, érdemes benézni!
(-2000 Ftos kupon supershop weben kérhető le 200 pontért!) -
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #89043 üzenetére
Itt nyomkodom bő 20 perce ,de nem találok semmit,ami ne lenne 20-30%-kal drágább mint máshol.
-
HUN_Sector
őstag
Űrhajós vörös törpe behúzva
-
petya86
tag
Nem úgy volt, hogy ez mától váltható be 2500 pontért? Nyomát sem látom.
-
sb
veterán
válasz
kbalage2 #89037 üzenetére
Ráérnek. Technic 1:8-ból csak négy modell van kint, még kiadhatnak hatot-hetet.
@Throme
Nem véletlenül linkelem őket én is sokszor, szerintem is jók. Kreatív szettek.
Mondjuk a cápás az eléggé hasonlít a régire, azért is írtam, hogy talán az az egy neked már nem lesz érdekes. -
Throme
veterán
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #89033 üzenetére
Én még régebben, mást is, nemcsak Legot. Le is járt a genius.
Az most hogy van, csak a kiírt százalékos kedvezmény jár rá vagy egyedi ár is van? Régebben valami ilyesmi is volt Geniusban.
@Throme
Igazad lesz, olcsó tuti nem lesz. Csak ámulok az egyre több 2000db körüli 100k-s készleten. Kérdeztem itt ezt a HP épület szériát - nem vagyok benne - hogy most ez új-e és ugyanúgy kombinálható lesz-e, de bazz 2-3 épület jött ki és az egyik 80k a másik 100k? Ezt kombinálni már nem kell...A forma is necces a Cobra-nál valóban. Fő vonalakra szerintem amúgy elég hasonló a Corvette-hez, ezért is fura választás. Csak jóval íveltebb annál is... a Corvette meg elég szögletes lett, ezen már kevésbé lehet majd kiegyenesíteni az íveket. Mondjuk technikailag épp a nagyon enyhe ívekkel van inkább gond, de ebbe meg még a Corba is benne van szvsz, legalább az orrával.
Megint más, de neked is ajánlva.
Mondjuk cápa léghajó mellé már minek...
Ez viszont erősen Mad Max beütésű. Szerintem igen jól sikerült. -
HUN_Sector
őstag
Utoljára szeptemberben rendeltem az emagról. Jól is van ez így
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya #89026 üzenetére
Csak mobilról megy a kupon, az elvileg mindegy, hogy kosárból indítod-e. Több eladó sem volt gond eddig. Egyedül a smart 0Ft-os szállításnak van eladónkénti minimum limitje.
@apholyon
A kicsinek kell vmi ajándék a hónapban, most ez a favorit a fehér helyett.Meg előtte a nagy piros sárkány helyett, abból is kiszeretett... pedig még győzködöm.
Mondjuk ez is nagyon jó.
Bricklink kérdésem még mindig/már megint:
Adott boltból wanted listben lévő elemekre keresni. Vagyis van már egy kosaram egy adott boltban és ehhez megnézném mi van még meg ami wanted listen van (de nem szeretnék mindent megvenni a listáról, normál "buy all" nem jó). A bolton belül írja elemenként, de semmi szűrési/kontroll lehetőség, az összes wanted listet beveszi. -
Llew
senior tag
Lehet örülni, sírni, mérgelődni, kinek mi jut rola eszébe.
A LEGO újra elérhetőve teszi BDP 1-2 széria készleteit.
A rossz hír, hogy csak USA&Canada területen. -
hami85
tag
Nem lett rossz: Simpsons Krusty Burger
Az árazás meg olyan amilyen... -
sb
veterán
válasz
balint82 #88996 üzenetére
Ha jól értettem múltkor, akkor ez normál nappali. Anno írtam is, hogy ez már nekem is overkill - nappali jelleggel legalábbis.
@Llew
Ha ennyi minden mellett az asszonyra is van időd, akkor nem lehet oka panaszkodni.
Csatlakozom. Hobbiból nálam ennek a negyede is olyan, hogy annak a 80%-a is inkább csak fejben valósítható meg a család melletti időben. Még Legóból is áll a nagy része dobozban.Balrog és úgy általában dioráma/book nook téma:
Egyetértek. Itt szerintem egyértelműen a casual kiállítók a célpont 1-1 darabra és nem annyira sorozatok/témák szintjén - bár gondolom azért próbálják majd behúzni őket több darabbal is.
Dizájnra egyébként szerintem több darab is kifejezetten jól sikerült, ez a forma is jól áll nekik, árban is azt gondolom, hogy próbálja a Lego visszafogni magát és átlagusernek értelmezhető szinten tartani őket, 100 EUR környéke. Nem AFOL szobadísznek ennyit kiad szerintem 1-1 esetre, nem sorozatokra.
AFOL-ként viszont én is azt látom, hogy sok megy el körítésre. Innen más a nézőpont, de lehet, hogy csak szerintem. Ami fókuszban van:
- Téma: arra kevés az anyag ill. drága.
- Mennyiség: témában/sorozatban gondolkodva már drága.
- Körítés: még több a "felesleg" sorozatban/témában nézve.Viszont ha már dioráma stílus. Ez még kimaradt eddig a topicból ha jól láttam, szerintem érdemtelenül. Szvsz itt minimál a körítés, mégis elég jól áll neki az extra. Pár elem és a bazi nagy köpeny.
Bár a fanartban talán még jobban mutat.
The Fire Knight Mech -
sb
veterán
válasz
kbalage2 #88982 üzenetére
Köszi. Akkor ugyanaz a helyzet amit már korábban is beszéltünk: új nem látszik, csak a régi kikopása és az esetlegesség az elérhetőségében. Nem sok jóval biztat...
Ha te sem látsz még semmit az innen még évek valószínűleg. Közben meg marad a meglévő ad-hoc (negyed)"rendszer".Még az jutott eszembe, hogy a beharangozott City-s okoskockás fejlesztést is elnapolták elég rendesen. Az sem ment valami flottul így kívülről nézve.
Az ESP32-est nem is annyira a robotika miatt küldtem, bár a fejlettebb cuccok kezelése is érdekes, de alapvetően pont azt látom fő előnyének ami a Legóból hiányzik:
- lehetőség: egy rakás más - ráadásul filléres - eszköz kezelése
- egységes kezelés: a visszafejtett protokollal (és mondjuk pybricks-el), független, egységes kezelés.
Vmi ilyesmi lenne az ideális.Mármint vevői oldalról, eladói részről ez kb. soha nem lesz reális lehetőség.
@po1son
Jól néz ki. -
Dilikutya
félisten
Viszont az Allegro megszabhatja a kuponját nyugodtan.
-
Dilikutya
félisten
50€
-
Dilikutya
félisten
76924
Az eddigi első duplaszett, ahol mindkét autó alapból érdekelt. Egyik se a szokásos forma. Jó építeni, vannak újnak ható megoldások, különösen a G63-ban. Maga a terepjáró elég méretes jószág, nem igazán minifigura arányos. Ettől függetlenül megérős, már 14 ezer alatt beszerezhető olykor, Tescoban tutira, én is így vettem.
-
LÁZ
Topikgazda
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
Tyler Durden #89006 üzenetére
külön szoba kell, nekem is csak a saját szobámba engedi, de már a lépcsőház is fel van polcozva. de azt is csak úgy engedte hogy kapott egy polcot a disneys legóinak.
-
-
Llew
senior tag
Újabb könyves dioráma:
Kinek kell és ki fogja pass-olni?
A Balrog nagyon gyenge. ÉRtem én, hogy az 1201-ből sok elem elmegy a díszes csarnok szerkezetre, de pl. ott a többszörös BDP-os Jonass Kramm, aki ~300 elemből remek Balrogot csinált:
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Stellar Blade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest