-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jacob Gibbs #90073 üzenetére
Optimus nálam alap volt, hogy megveszem és teljesen egyet értek, Megatronra én is befizetnék, szóval remélem olvassák a lego-tól a fórumot
-
kbalage2
aktív tag
Nincs semmi info róla. Annyit tudok hogy augusztusban jönnek új szettek, 45620/21/22. Ez a téma viszont LEGO Education Science néven fut, és eléggé más a megközelítése mint a Spike-nak, de azt hiszem már beszéltünk róluk. Hogy a programozható vonalat leváltják-e, és ha igen akkor mivel, arról még semmit se lehet tudni.
Ha a Mattel Brick Shop a kérdés, akkor persze hogy lesz, amint kiszállítják. Az üzlet nem tudta megmondani hogy ez megtörténik-e az eredeti ígéret szerint augusztusban, vagy csak szeptemberben, állítólag Mattel oldalról eléggé kérdéses az ellátás.
-
sb
veterán
válasz
kbalage2 #90014 üzenetére
A fenti listáról van esetleg valami infód?
A nagy Spike készletek nincsenek benne, de gondolom azzal együtt lenne értelme kivezetni az egyedieket. Azok viszont annyi helyen mennek oktatásban, stb... hogy gyanítom már rég sejteni kellene róla valamit, ha 1 év múlva új rendszer jön.Offoff, M***l review várható majd végül is?
-
sb
veterán
Ha lenne, már nem lenne az ismerősöm...
Tudom, sokat segítettem.(Egy-két hete én is a depóban kötöttem ki, full randomra kiautóztam, hogy hátha ott még meglesz a csomagom... Egyszerűen elérhetetlenek és elintézhetetlen bármi a központban és a futároknál is, pedig kéthetente hoz valamit és van képe leszarni a visszahívást is. Kedvencem, hogy a kb. szabadságos idősávban működő "ügyfélszolgálat" mellett úgy sikerült megfogalmazniuk a weboldali elérhetőségeket, hogy még az email cím is csak 8-16 között van "nyitva"... sietni végül is nem kell, arra is majd 30 napon belül válaszolnak. Mintha nem ügyfelekből élnének esküszöm.)
@RapaNui1
Kérdezni is akartam, hogy a múltkor sikerült-e a kitárazás a modularokból. Akkor ezek szerint még nem. Bár nem szabadna megkérdeznem... de mi maradt és mennyiért? -
Hintalow
senior tag
Tolják tovább a trafók lego kiadásait:
LEGO Icons - Transformers Soundwave Set Revealed - Transformers News - TFW2005
-
LÁZ
Topikgazda
vkinek nincs véletlenül a dpd-nél ismerőse?
-
Crus
őstag
válasz
RapaNui1 #90062 üzenetére
Egyszerűen nem értem mit esznek rajta az emberek. Nem tartom borzalmas készletnek, de semmit nem láttam benne soha, ami miatt elöntene a kell érzés. Egy n+1. fa, amire meg van oldva pár láttuk má' kulipintyó. Kifejezetten rondának tűnt nekem mindig is képek és videók alapján.
Az, hogy a Lego ezt 100k HUF-ért képzelte el, miközben nem licencelt téma, az meg egyenesen agyrém. Persze, ok, értem... 3k db., de rohadtul el van aprózva!
-
Llew
senior tag
válasz
gaga33 #90056 üzenetére
Ezek sima leárazások vagy a kupon felhasználhatósága változik?
LEGO SaH Insider akcióban már csak UTÁNRENDELÉSRE 44 992 Ft a 21 343 Viking falu
Ez kb félút a árukereső min és a jófogás/vatera min ár között -
gaga33
tag
válasz
nyul105 #90051 üzenetére
Nekem sikerült és amugy tök kedvesek, multkor gyűrött volt egy doboz , nem vészesen, irtam nekik és adtak 10.000 hűségpontot. Igaz beváltottam a 10300-nál de igy elég jól jött ki.
LEGO® Creator Expert Vissza a jövőbe időgép (10300)59 990 Ft59 990 FtLEGO® Creator Expert Vissza a jövőbe időgép (10300)1-11 998 Ft-11 998 FtHűségpont kedvezmény1-10 000 Ft-10 000 FtRészösszeg:37 992 FtÁFA:8 077 FtNettó összeg:29 915 FtVégösszeg37 992 Ft [kép]
A Hírharsona is sikerült, szóval elég jó készletek lettek ma, ezelőtt a nagy HP Hedvig is
-
Imy
veterán
válasz
HUN_Sector #90049 üzenetére
Ez egész jó ár, de elő kell fizetni Alza+-ra.
-
gaga33
tag
https://euronics.hu/ideas/lego-ideas-lombhaz-21318-p279370 Ez jó ár
-
HUN_Sector
őstag
Technic Toyota Supra
Alza+-szal 21 helyett 13600
[link] -
RapaNui1
aktív tag
válasz
flashpointer #90047 üzenetére
A berendezés nem semmi az biztos és kívülről is impozáns lesz, de igazad van önmagában kevés.
-
RapaNui1
aktív tag
Kész az első 10 tasak. Elkészült a vizimalom, ami nagyon jó lett. Működik a kerék ami hajtja a malomkövet, ott a garat, a lisztes zsák, szóval egészen jól lemodellezték a malmot. Aztán a malom mellett ott van a raktár a kenyérnek es talán a tojásnak mert nem igazán jöttem rá hogy az ott a kenyér felett egy madárfészek amibe belefészkelt egy madár vagy egy kosárka tojásokkal de gyanítom hogy inkább a második.
Aztán a malom felett ott van a trónterem vagy étkező, talán jobban tudjátok mint én.
Az asztal nagyon csicsás lett talán még nem is talalkoztam ilyen megoldással bár nem tudom hogy anno volt-e csipke abrosz az asztalokon.
Ahogy a 2 felet összecsukom látható hogy a csemballó a kandallóval az étkező vagy trónterem részét képezi, csak kár hogy összecsukva ebből szinte nem látszik semmi, ahogy a terem kétoldalán az oldalfal tetején végigfutó zászlósorból vagy mi a csudából sem amire mindkét oldalon elhasználtam vagy 15db építő elemet.
Viszont a külső homlokzat a virágokkal es az ablakokkal jól néz ki.
Nekem még mindig a részletekhez képest egy picit kicsinek tűnik, bár összecsukva már kezd valami vár formája lenni.
Ettől eltekintve a részletek nagyon szépek, minden jól ki van dolgozva és hát a korábbi moc várakhoz képest a stabilitással sincs probléma.
Tidom hogy ez egy felnőtteknek.szóló készlet, de akkor is azt mondom ha pár studdal nagyobb és szélesebb akkor egy sokkal jobban játszható, szellősebb várat kaptunk volna, így egy kicsit jelenleg szűkösnek és zsúfoltnak érzem, de majd meglátjuk a végén.
Kiváncsi vagyok hogy baldahinos ágy és budi lesz-e?
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden #90036 üzenetére
Már akkor megrendeltem, mikor írtam az előző hsz-t...
Csak az Euronics vergődött, nem tudtam belépni, aztán végül sikerült... Bár még nem igazolták vissza a kiszállítást, csak a rendelést.
-
sb
veterán
Legtöbbször ami jó akció az utolsó darabosnak tűnik, mert mindig 1-2db van csak + csak bolti átvétel és jellemzően vidéken.
Más:
Van pár (nem túl nagy felhozatallal, esetleg 1-2 karácsonyi szett ami nagyobb árengedményes és érdekesebb szvsz) akció a Bravostore-ban is.
Ill. S@H-on: GWP, 2x VIP pont egy rakás készletre és pár akciós árú szett. Utóbbi kettő között szigorúan nincs átfedés sajnos.Ill. találtak pár ilyet is a raktárban, úgy néz ki. Hátha valakit érdekel:
Valamelyik nap a PaB is meghülyült (avagy épp piszkálták), gyakorlatilag minden régi cucc megjelent benne. Gondolom ezeket azért nem találták meg a raktárban porosodva.
-
-
ssgk
aktív tag
Ezek az euronics-os legok visszaküldött, raktáron ragadt 1-1db és aki kapja marja vagy ilyen gyorsan lerabolják?
Normális, hogy még mindig nem oldotta fel lego a legutóbbi BDP összeget? (OTP, lehet náluk van valami.)
-
RapaNui1
aktív tag
Gondolkodtam rajt hogy majd a végén az elkészült várról teszek fel képeket, de annyi az apró részlet, hogy úgy döntöttem építés során csinálok pár fotót és azt osztom meg. Ráadásul már most látszik hogy annyi apró részletet zsúfoltak bele ebbe az egészbe, hogy bár arányaiban nagy vár lesz a végére mégis kicsi ehhez a sok mindenhez amit beletettek. Sőt az építés során egy csomó minden eldugott sötét zugba kerül, így azokról az érdekességekről nem is lehetne jó képeket készíteni.
Eddig azon kívül hogy érdekes és élvezetes az építése a szükössége az egyik hátránya is, de mivel gyári készletről van szó nem állhat 20-30 ezer darabból sajnos.
A konyha készült el elsőként a kemencével, a szokásos eszközökkel, zöldségekkel, stb.
Nekem különösen tetszika lépcsőfeljáróban megbúvó falikút, ami az építés során szinten háttérbe szorul majd. Ilyen falikutakat Mount Saint Michaelben láttam utoljára.
Aztán a konyha mellé került egy térképszoba, fegyvertár vagy valami hasonló egy csapóajtóval felfelé.
Készül a női lakrész is fentebb szintén kandallóval és talán egy csemballóval.
Az első tasakból elkészült az ökörfogat es egyéb frappáns kiegészítők. Nekem 1 alkatrész hiányzott belőle más volt helyette, de ezt már lassan kezdem megszokni.
Szóval még nagyon az elején járok demár mostlátszik hogy ebben az évfordulós készletben odatették magukat, kivancsi leszek mik jönnek még.
-
-
válasz
flashpointer #90025 üzenetére
Én folyamatosan próbálok leszokni néhány éve a LEGO-ról...
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
flashpointer #90025 üzenetére
Igen már vártam az ilyen irányú megjegyzéseket, de nem veszem magamra, úgy látszik meg egy darabig nem tudom letenni. Mi az oka magam sem tudom, talan kevés bennem az akaraterő, vagy túl jó ahhoz maga a Lego
Mindegy lehet savazni attól még itt vagyok
-
po1son
addikt
válasz
gaga33 #90026 üzenetére
Van most LEGO® Super Heroes Hírharsona (76178) 84e Ft-ért
https://euronics.hu/marvel-super-heroes/lego-super-heroes-hirharsona-76178-p279387Kupon: TDZLEGO2025
-
-
gaga33
tag
https://euronics.hu/creator-expert/lego-creator-expert-vissza-a-jovobe-idogep-10300-p273831 48.000Ft kuponnal
-
RapaNui1
aktív tag
Most hogy lassan kifut tekinthetnék a 10305-re mint befektetésre is, de ez nekem már régóta nem arról szól. Lana102 jóvoltából nekiállok ennek a szettnek, mert most bekattant megint valami, most már nem a modulárok és az autók jönnek be hanem a középkori téma. Viszont ennek ára van megválok a modular szettjeimtől. Még mindig vannak legóim, a múltkor nem sikerült mindent eladni
-
csaabz
őstag
Két McLaren Senna MOC a rebrickable oldaláról.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
yahagyma #90019 üzenetére
Nekem a színvilága és a hangulata jön be nagyon, meg valóban egy jól sikerült készlet lett, a motorizálhatóság meg egy külön plusszt ad neki. Jól ráérzett a Lego hogy a nagyfiúknak várakra, vadnyugatra meg autókra van szüksége a nagylányoknak meg virágokra
Eddig egyetlen motorizált vonatos szettem volt a city tehervonat, de az is egy nagyon jó szett volt, de ez annál azért egy kicsivel jobban néz ki. Várom a további fotókat, jó építést és köszönöm Balázsnak a videókat jó volt megnézni.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
yahagyma #90019 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha nem csak dísz lesz hanem bármilyen egyéb pályán szeretnéd tologatni vagy motorizálni, akkor a pdf instrukció 434. oldalán a második verziót kell választani a mozdony elejének építéséhez. Az app-ban a 3d-s instrukcióban csak a statikus verzió van benne, az nem fog tudni az íveken haladni.
-
yahagyma
tag
válasz
RapaNui1 #90012 üzenetére
Pont ma kezdtem el reggel a vonatos szettet összeépíteni, így állok épp, sose volt még vonatos készletem, de ez a westernes szett nagyon megtetszett és egyenlőre jó is az építési élmény és bazi nagy lesz! Azt hittem a vonat sínek építése uncsi lesz, de gyorsan ment. Az építés rutinos legosnak való, a víztorony tetején lévő hordó építése nem kis türelmet és ügyességet kívánt! A kocsik elég nagyok lesznek! Szerintem nagyon jól nyúlt bele a LEGO, hogy tényleg pont ott módosított ahol kellett!
-
sb
veterán
válasz
Csak leak, de...
Legoleak - Every Retiring LEGO Set + Store Exclusive (July 2025 update)
Powered Up - 45601 Large Hub Jun 30, 2026
Powered Up - 45602 Large Angular Motor Jun 30, 2026
Powered Up - 45603 Medium Angular Motor Jun 30, 2026
Powered Up - 45604 Distance Sensor Jun 30, 2026
Powered Up - 45605 Colour Sensor Jun 30, 2026
Powered Up - 45606 Force Sensor Jun 30, 2026
Powered Up - 45607 Small Angular Motor Jun 30, 2026
Powered Up - 45608 3×3 Color Light Matrix Jun 30, 2026
Powered Up - 45609 Small Hub Jun 30, 2026
Powered Up - 45610 Large hub battery Jun 30, 2026
Powered Up - 45611 Micro USB connector cable Jun 30, 2026 -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Tényleg gyönyörű készlet lett, kicsit bánom hogy nem csaptam le rá, de annyi készlet jön ki dömping szerűen hogy szinte lehetetlen mindent is megvenni, de nem aggódom hisz folyamatosan jönnek a jobbnál jobb készletek, csak ne drágult volna meg ennyire ez a francos Lego.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
RapaNui1 #90012 üzenetére
De, már egy jó ideje. Sőt, motor is került bele.
-
RapaNui1
aktív tag
Senki nem rakta még össze a mostani BDP szetteket? A vonatra nagyon kiváncsi lennék
-
RapaNui1
aktív tag
A mostani BDP körből kimaradtam, bár szemezgettem a Transylvania készlettel miután felemelték a limiteket mégsem vettem meg, nekem amúgy sem jött be annyira mint itt sokan másoknak de most nézegettem a következő körös aranybánya készletet és a váras szettet, na ha azok maradnak ilyen szépek és nem nyúl bele nagyon a Lego akkor azokra benevezek.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart #89695 üzenetére
[ Star Wars ] magazin
07.11.
Ahsoka Tano -
Mozaart
aktív tag
Teljes cikkhez előfizu kell. De itt egy másik
Amúgy Köszönjük!
-
po1son
addikt
Jövő héten csütörtökön 7 órakor a Budaörsi Aldiban (Építők útja 2-4) lesz pár akció bolt nyitás miatt, ami lehet érdekel itt valakit.
Szortimenter 2000 Ft - 33 rekeszes
-
tocsek18
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
HUN_Sector #90004 üzenetére
Megláttam messziről, mondom tuti ki lesz lopkodva mint a tescoba volt amikor akciós volt. Már régóta szemeztem vele kellett a gyüjteményembe.
-
ADAM1337
nagyúr
Lidlbe batman konyv figuras 4k ért van, nem elírás.
-
Krajczi
tag
Csak tegnap vettem észre, hogy új technikával oldják meg Batman sisakját. Ez nekem sokkal jobban tetszik, mint a régebbi módszer, amikor a minifig-fejen volt körben egy fehér csík, mint egy karatéző fejpántja
, ami aztán a Batman-sisakban a szemnyílásban látszott.
Közben a kislányom kérésére építjük össze az elmúlt években megvett, városomat bővítő készleteket. 4 éves, így vettem neki a Friends-ből egy kezdő szettet, de egyelőre mindnek az összerakása még énrám vár. Ő ezt élvezi, ahogy nézi, illetve kiemel 1-2 elemet és azokkal játszik, amíg sor nem kerül rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest