Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC, barebone, szerver  »  Nem induló gépek topicja (kiemelt téma)

(#14501) vbbb válasza Calibra72 (#14500) üzenetére

vbbb
(őstag)

Nincs semmi tuning, Auto-n hagytam a CPU beállításoknál mindent. Ezért is fura.

http://voneout.freeblog.hu/

(#14502) kicsilazy

kicsilazy
(újonc)

Üdv!

K8N Neo3 Series (MS-7135) lapom van Sempron procival.
Egyik este kikapcs, és azóta nem indul. Már mindent kiszedtem belőle, lehúzkodtam a kábeleket...stb. Elem ki-berakás után amikor áramot adok neki, egy pillanatra felpörögnek a ventik,és kivillannak a bill. ledek, és utána semmi. viszont furcsa hogy a bekapcsoló gomb kábele sincs rajta, mégis felpörög. Tápot cseréltem az garantáltan jó. alaplap, vagy proci lehet a ludas? Másik gépemmel nem kompatibilis egyik sem, és nem tudom lepróbálni.
merre szögeljem hogy megjavuljon?
Előre is köszi....

(#14503) Tiger.huhhhh válasza kicsilazy (#14502) üzenetére

Tiger.huhhhh
(senior tag)

Ha csak a procit hagyod az alaplapon és így indíttod, van hangjelzés VGA hiányt vagy memória hiányt jelző? BIOS reteselés volt már? Alaplapi gombelemet próbáltál már cserélni?
Vedd ki a házból az alaplapot és ott próbálgasd, illetve nézd meg, hogy nincs -e elszíneződött rész ill púpos kondenztátor az alaplapon.
Portól a hiba előtt mikor volt tisztítva? (esetleges túlmelegedés).
A tápegységet, ami a meghibásodáskor z alaplapon volt, ne használd, ha meg tudod oldani (lehet, hogy emiatt hibás a gép most).

A tudás kezdete a nem tudás tudása.

(#14504) kicsilazy válasza Tiger.huhhhh (#14503) üzenetére

kicsilazy
(újonc)

Elemcsere megvolt, lapon látható sérülés nincs. rendszeresen ki van tisztítva a portól. Levegővel szoktam kifujatni kb havonta...... de nem közvetlen a meghibásodás elött. Hangjelzést nem ad, mert nem jut el odáig. Mostani állapot szerint alaplap fekszik egy antisztatikus fólián, benne a proci, és rajta a tápkábel. elem betétel után tápot bekapcsolom, a ventik felpörögnek egy pillanatra, azután semmi. Ha billentyüzetet rádugom, akkor a ledek is felvillannak. Ezelött minden alkatrészt cserével teszteltem másik gépen. táp, ram, vga, merevlemez....stb

(#14505) CoolMan81 válasza kicsilazy (#14504) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

"Ezelött minden alkatrészt cserével teszteltem másik gépen. táp, ram, vga, merevlemez....stb"
Ezen leírásod alapján erősen alaplap gyanús a dolog.

(#14506) ebegab92 válasza ebegab92 (#14477) üzenetére

ebegab92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nah,szereztem 2x2 GB-os kites Corsair XMS3-as memóriákat.Ezekkel végre elindult normálisan a Prime95 :R AMD OverDrive ablaka is megnyílt.
Everest SPD/CPUID ablakok meg hol jók,hol nem. :F Vaalami Win7 baj lehet?

0x0000008E-kedvenc BSoD kódom ABIT drivert,kézikönyvet,BIOS-t tudok adni :)

(#14507) kicsilazy válasza CoolMan81 (#14505) üzenetére

kicsilazy
(újonc)

Köszönöm. Felhajtok valami lapot, amibe jó a proci.....

(#14508) Sonny C. válasza CoolMan81 (#14354) üzenetére

Sonny C.
(tag)

Szia!

Szeretném ismét a segítségedet kérni, ha lehetne! Kivettem a VGA-t a gépből, mert este megyek Pestre és be tudom vinni az Aqua-ba, hogy megnézzék. A gépet az alaplapi integrált VGA-ról üzemeltetem, de azóta ugyanúgy előjött "a képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt". Illetve dobott kék halált is.
Az integrált VGA saját+megosztott memóriával üzemel. Akkor lehet, hogy mégis a 2x2 GB Corsair a ludas? Bár futtattam memória tesztet és az nem jelzett semmi hibát.
A kék halálnál ezeket az üziket dobta:
UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP és a ntkrnlpa.exe
utána ugyanez csak + a halmacpi.dll
és volt régebben egy hete:
CRITICAL_OBJECT_TERMINATION
itt is az ntkrnlpa.exe volt a ludas.
Közben az SSD-men a SMART szerint az alábbi két érték növekedett:
Raw Read error rate : 102,104,107, most 117
On the fly-ECC Uncorrectable Error count: ez ugyanúgy változott, mint a fenti.
Miközben ezt írtam kétszer is dobta adriver hibaüzit+2 db kékhalált....
Most már tényleg nem tudom, hogy mire gondoljakv :O
A gépem, ha nem írtam volna
FSP Aurum 400 W
Gibabyte GA-MA-790GP-DS4H
AMD Phenom 9150e proci
2x2 GB Corsair Dominator DDR2 1066 MHz
OCZ Vertex 2 60GB
WD Green 640 GB
Samsung HD502HJ 500GB

Nagyon köszönöm előre is a segítséget!

(#14509) CoolMan81 válasza Sonny C. (#14508) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Légy szíves és futtasd a Prime95 BLEND tesztjét, ez kimondottan a memóriát teszteli.
Valamint én, vagy a HDD-re vagy az SSD-re telepítenék egy windowst, próbaképpen.

[ Szerkesztve ]

(#14510) Sonny C. válasza CoolMan81 (#14509) üzenetére

Sonny C.
(tag)

Szia!

Köszi!

A win7-es memória teszt szerint a számítógépnek memóriahibája van. Azért lefuttatom a Prime-ot is! Most az SSD van a win 7. Mellé tegyek fel egy másikat?

(#14511) CoolMan81 válasza Sonny C. (#14510) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

A memóriát egyesével is teszteld, és inkább a Prime95-t vagy a memtest86+-t használd.
Wint' csak akkor telepíts, ha nincsen memória hibád.
(Amúgy ne mellé az úgy nem lesz jó. Húzd le az SSD-t az alaplapról és a vinyóra tedd a windowst.)

(#14512) Sonny C. válasza CoolMan81 (#14511) üzenetére

Sonny C.
(tag)

Köszi!
Hát a prime nem sokáig futott, ezt produkálta: képernyő mentésű
Most próbálom majd a memtest-et is.
Akkor lehet, hogy nem a VGA-t kell gariba cseréltetnem, hanem a memóriákat?

(#14513) CoolMan81 válasza Sonny C. (#14512) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Igen úgy néz ki, hogy memória hiba, nézd meg egyesével is.

(#14514) Tiger.huhhhh válasza Sonny C. (#14512) üzenetére

Tiger.huhhhh
(senior tag)

Próbáld megtisztítani a memóriák érintkezőit: vedd ki mindkettőt az alaplapból, az érintkezőt törölgesd át alkoholos pzs-vel és egyet tegyél vissza. Aztán futtasd a prime-t. Ha hibát jelez, akkor memória csere és futtasd a prime-t. Amelyiknél hibát jelez, az helyett másikat kell venned. A vga-t egyenlőre hagyd. (előbb a hibás memóriát szűrd ki).

(#14515) pandahzzz válasza Tiger.huhhhh (#14495) üzenetére

pandahzzz
(újonc)

És mit ajánlanál? Mert akkor beruházok egy újabbra, de ha már így teszek akkor vehetnék akár erősebbet és időt állóbbat is. Egy jó ötlettel megdobhatnál :D

(#14516) Tiger.huhhhh válasza pandahzzz (#14515) üzenetére

Tiger.huhhhh
(senior tag)

Hát...a hibás modul helyett vegyél egy hibátlant ;]
Elég, ha olyan időzítésűt és sebességűt veszel, mint ami megmarad a gépedben. Időt álló? Van ilyen még mostanság?? :F
szerk: esetleg vegyél annyival jobbat (ha mindkettőt cseréled), amit a konfigod kihasznál.

[ Szerkesztve ]

(#14517) Sonny C. válasza CoolMan81 (#14513) üzenetére

Sonny C.
(tag)

Szia!
Ezt produkálta a memtest: képrnyő fotó.
Az esetleg nem lehet, hogy az alaplapi memória foglalat rossz?

(#14518) Sonny C. válasza Tiger.huhhhh (#14514) üzenetére

Sonny C.
(tag)

Szia!

Köszi a tanácsot, sajnos most nem sok időm van, mert a 1/2 6-os vonattal mennem kell Pestre és csak szerda este jövök haza. Azért szerettem volna kideríteni, hogy hibás-e, mert akkor elviszem magammal és megpróbálom a garit intézni!

(#14519) ebegab92 válasza Sonny C. (#14518) üzenetére

ebegab92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szerintem a memóriád a hibás.Nekem is volt már hibás RAM-om.Először 30 percig volt stabil a gép,aztán meg randomra kékhalál.Elő a memtest,különböző százalékoknál kezdett el hibát dobni.Próbáld meg cserélni a RAM-ot jóra :)

(#14520) peq

peq
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Az alábbi problémám lenne, már hetek-hónapok óta.. :( Win 7 indításnál néha megfagy a gép. 3 tápcsere - fsp aurum 500, ramcsere (játék a frekvenciákkal-késleltetéssel, feszültség állítása), hosszú sentinel teszt hiba nélkül. Win 7 felületen amiket kimazsoláztam fórumokból be-,átállítottam (pl: teljesítménycentrikus energiaellátás, aero-t kikapcsoltam, regeditbe "super-fetching"-et engedélyeztem, 3 új vírusírtóval is próbálkoztam). És SEMMI! Tuningolva, tuninmentesen is ugyanaz a hibajelenség - Win 7 startupnál néha megfagy a gép. Felvillan az Üdvözöljük felirat és totál meghal, csak reset segít. asus m4a89gtd pro, phenom 2 x2 560, a-data xpg plus ramok, wd caviar black 650. 3. win 7-em, kezdve az ultimate-től, professional-on keresztül a home premium-ig. Mind a háromnál ugyanaz a fent említett jelenség. Kétségbe vagyok esve, és már nem tudom mi lehet a baj, ezen probléma abszolút meghaladja képességeimet. Néhány gondolat vagy ötlet amin elindulhatnék nagy segítségemre lenne :O

Miután beindul a gép, Everest system stability és prime 95 is hiba nélkül megy órákig!

(#14521) ebegab92 válasza peq (#14520) üzenetére

ebegab92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Everest CPUID vagy SPD ablaka is megfagy? (Esetleg a sebességteszt indításkor is?)
BIOS lehet még játszani a HDD beállításaival.Nekem pl. mikor be volt kötve az IDE-s mellé egy SATA-s,akkor az SATA módban nem nagyon akart indulni.Native IDE-re kellett állítanom+a többi ezzel kapcsolatosat is.Vagy csak SATA-s beállítások legyenek vagy csak IDE-s legyen.

(#14522) pityke88 válasza ebegab92 (#14521) üzenetére

pityke88
(kvázi-tag)

Sziasztok, vettem egy használt Zotac h55itx lapot 2gb csx memóriával.
Itthon beleraktam i3 540-es procit. Induláskor felvillan egy vcc-led, meg néha megmozdul a cpu venti és ennyi. Csak áramtalanítás után produkálja ezt újra. egyáltalán nem kapcsol be, mi lehet a gond? 2 táppal is próbáltam!
előre is köszi! :R

privit veszem észre a leghamarabb... ))))---->>

(#14523) RVR400 válasza pityke88 (#14522) üzenetére

RVR400
(fanatikus tag)

A lapot kipróbáltad, mikor megvetted? Gyanús, hogy más gondja nem lehet.

(#14524) pityke88 válasza RVR400 (#14523) üzenetére

pityke88
(kvázi-tag)

Postán kaptam, de megbízható fórumtárstól. :F

(#14525) peq válasza ebegab92 (#14521) üzenetére

peq
(lelkes újonc)

Csak win 7 indításnál fagy meg. Egy satas vinyó van a gépembe, de szétnézek még a hdd beállításoknál, elvileg startupnál a vinyó dolgozik a legtöbbet.

(#14526) RVR400 válasza RVR400 (#14523) üzenetére

RVR400
(fanatikus tag)

Plusz táp rajta van? Alaplapi elemben van töltés? CMOS reset megvolt? Túl sok variáció nincs a problémára. Ha a proci meg a RAM jó, akkor a lappal van gond.

(#14527) pityke88 válasza RVR400 (#14526) üzenetére

pityke88
(kvázi-tag)

Elemet kicserélem hátha csak azzal van a gond.

(#14528) Johnny1989

Johnny1989
(újonc)

Üdv!

Nekem egy olyan problémám lenne hogy bekapcsolom a gépet felpörög minden de nincs kép, kihúztam 2 memóriát, vidikarit is de nem is sípol, ugyanúgy pörög ventri nézegettem előző hozzászólásokat de addig jutottam hogy vagy alaplap vagy táp valami 5let hogy tudnák rájönni? előre is kösz

Johnny

(#14529) batmab válasza Johnny1989 (#14528) üzenetére

batmab
(senior tag)

csak cserével tudod megoldani...
most raktad össze vagy régi a géped?(mmint nálad..)

1. ha most raktad, akkor biosreset, stb..
2. ha régebben, akkor lap lehet...
3. de ha nem sipol..van rajta speaker?(sry, de nem mkinel van otthon... :B )

Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

(#14530) Johnny1989 válasza batmab (#14529) üzenetére

Johnny1989
(újonc)

régebbi gép, már kb 1 éves körüli. asszem volt már olyan h sípolt is.. de ez az egész úg jött h 1 hetet kikapcsoltam hazajöttem és semmi, senki hozzá nem nyúlt 1szer vagy fél éve ugyanezzel a problémával elvittük szervízbe, mire odaértünk "megjavult" azt mondták nincs semmi baja... :\ szóval érdekes..

(#14531) Johnny1989 válasza Johnny1989 (#14528) üzenetére

Johnny1989
(újonc)

jah és néha olyat is csinál hogy benyomom felpörren elindul utána hirtelen leáll vár 2-3 másodpercet és megint elindul...

(#14532) batmab válasza Johnny1989 (#14531) üzenetére

batmab
(senior tag)

az egyszer jó,egyszer nem lehet kontakthiba is... átmozgatni, megpucolni mindent...

Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

(#14533) CoolMan81 válasza Johnny1989 (#14531) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Próbáld ki másik táppal. (kérjél kölcsön ismerőstől)

(#14534) Johnny1989 válasza batmab (#14529) üzenetére

Johnny1989
(újonc)

Fejlemények! aki ilyen, vagy a topic nyitásával esettel találkozik mielőtt venne új lapot, tápot. Csekkolja le a vezetékeket többször mert valószínű kontakthiba okozza. Nálam úgy néz ki hogy a vinyóba vezető vezeték nem volt teljesen jól bedugva. Köszi a segítséget! :)

(#14535) Remington

Remington
(őstag)

Sziasztok!

Problémám: tegnap reggel indítom a gépet, monitor be se kapcsol de a Windows elindul. Áramtalanítás után egy ideig semmi se történik a bekapcsológomb megnyomása után majd elindul szintén kép nelkül (az áramtalanítás után csak sokadikra akar bekapcsolni dolgot már egy ideje csinálja de utána működött rendesen)
Másik videokártyával ugyanez, a venti elindul rajtuk de mintha be se kapcsolnának, kicsit se melegek.
Ma cseréltem alaplapot, megint nem történik semmi a gomb megnyomása után de az alaplapon világít a led ergo áramot kap.

Találkozott már vki ilyennel? Már csak a tápra tudok gondolni, Gépem az adataimnál.
:R

(#14536) Calibra72 válasza Remington (#14535) üzenetére

Calibra72
(tag)

Szia!
A tápot próbáld cserélni, valószínűleg az a hibás...........

Nem értem a csalókat ! Tényleg csak pár ezer forintot ér a bőrük ??? Pirospontot adni nem szégyen,és viszonozni sem az !

(#14537) lalakov

lalakov
(tag)

"Sziasztok!

Nagy baj van a gépemmel csak nem tudom mi az.
Indításnál bejött az első kép ami szokott, de most ott is ragadt. Pár újraindítás után bejött egy ilyen üzenet: "a beállított tuning nem megy jól"! Végre elindult, de csigalassúsággal. A betöltött gép már hibátlanul működik és az Eszközkezelő sem árulkodik semmiről sem. A gépem:
Asus P5K-E Wifi
9800GTX+
Intel Core2 Quad Q6600
4 GB/800 DDR2 GEIL KIT
Corsair CMPSU-650TXMEU szünetmentes tápról kapja az áramot PANNONPOWER Pro2120.
Win64
1SSD, 2HDD"

Másik topikban KaiotEch volt olyan kedves és válaszolt, de átirányítottak ebbe a szobába.
Bár semmi tuning nem volt eredendően sem rajta, mégis megcsináltam a defaultot és csak AHCI módot és a boot sorrendet állítottam be. Ekkor elindult simán a gép. Ma reggel is szépen elindult, de előjött egy olyan hiba ( a rendszer betöltése után kb.10 másodperccel érzékeli az egyik HDD-t, volt régen, hogy egyáltalán nem látta ugyanazt a HDD-t, miközben Bios szerint megvolt), ami már három hete egyszer sem jött elő. Szóval arra gyanakodtam lehet az adott sata port a rossz, így a rossz portról leválasztottam a HDD-t és átdugtam egy másikra. Indítottam volna, de újra nem indult. Háromszor újraindítottam mire elindult normál sebességgel.

Van ötletetek?

SGS JVU+CF-Root

(#14538) Gyufaaa válasza lalakov (#14537) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ha csak 1 vinyóval indítod, akkor is csinálja? :U

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#14539) Rendo84

Rendo84
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Sajnos problémám adódott a géppemmel.
Kicsit több mint 1 éve vásároltam és eddig nem voltproblémám vele.
Mai nap bekapcsoltam, játszottam és közben ment valami letöltés is a háttérben, mikor egyszer csak kikapcsolt magától.
Kiszedtem a memóriát, széthúztam sokmindent majd visszadugtam. Rájöttem hogy a 8 PIN-es csatlakozó (CPU 3), ami azt hiszem a segéd táp, ha nincs rádugva az alaplapra elindul a gép, pörög minden venti, de kép nincs!
Rádugtam a CPU 1 és CPU 2 csatlakozókat is, de azzal sem nyikkant meg a gép.
A bekapcsoló Power LED pillanatra felvillan és kialszik rögtön.
Valkinek van valami ötlete mi lehet a gond? Szerintem az alaplap vagy a CPU-val lehet valami, de ez csak az én tippem....
A gép konfigom az adataim között megtekinthető.
Remélem kapok segítséget tőletek, nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm!

(#14540) Gyufaaa válasza Rendo84 (#14539) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Vagy a tápodnak azon ága rottyant meg (ami a legvalószínűbb) vagy az alaplapod. Próbáld meg elindítnai egy másik táppal.

(#14541) Rendo84 válasza Gyufaaa (#14540) üzenetére

Rendo84
(lelkes újonc)

Elképzelhető a táp, de a CPU1 és CPU2 segédtápokat nem használtam eddig és ezekkel sem működik. Emiatt zárnám ki a tápot.
Mindeneste csak holnap tudok szerezni a havertól, addig is nem tudom mit tehetnék még. :S

[ Szerkesztve ]

(#14542) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sokminden megtörtént már velem, de ilyet még nem láttam. Egyik pillanatról a másikra nem idnul a gépem és nem tudom mi van...

Indítom a gépet és mielőtt még a memóriateszthez eljutna a gép megáll a kép (ahol a bios infó van, a proci típus) és ott ragad nem megy tovább. Ramokat kivettem, megrópáltam egyenként, párosával, minden slotban. Sehogy nem ment tovább. Küldtem neki egy CMOS resetet de most meg a full screen lógónál ragad le. Több ötletem nincs. Mi lehet??

Konfigom az adatlapon. :R

(#14543) Gyufaaa válasza Rendo84 (#14541) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Azért gyanakodnék először arra, mert bár nem használod, azonos ágról mennek. :U (ha jól tudom)

(#14544) Vodar

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Fú de nagyon ideges vagyok, segítsetek :O

Windows XP SP3 bekapcsolás után pár mp-el kidobja a kék halált, ami kb. 2 mp-ig látható. Nem látok rajta semmi olyan infót, ami utalna a hiba okára. Már szétszedtem és újra összeraktam a gépet. Ha csökkentett módban indítom el, akkor jó, szóval feltételezem, hogy szoftveres hibáról van szó. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Kb. a fél napomat ezzel cse*tem el és még most se jó.

[ Szerkesztve ]

Eladó könyvek, hardverek, stb.! http://y0.hu/_W3

(#14545) ebegab92 válasza Vodar (#14544) üzenetére

ebegab92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Windows XP Javítás funkció használatát meg lehet próbálni :)

(#14546) Vodar válasza ebegab92 (#14545) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem segített.

(#14547) ebegab92 válasza Vodar (#14546) üzenetére

ebegab92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Teljes újrahúzás?Adatmentést tudsz csinálni?

(#14548) Vodar válasza ebegab92 (#14547) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ha más nem, akkor az marad, de szeretném elkerülni. Mire felrakok újra minden drivert, frissítést, szoftvert, stb. + testreszabom, az kb. 15-20 órás lélekölő munka, aminek a végén a halálomat kívánom. Szóval szeretném elkerülni. Ráadásul pár hónapja lett újratelepítve.

[ Szerkesztve ]

(#14549) ebegab92 válasza Vodar (#14548) üzenetére

ebegab92
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem 3-4 óra alatt megvolt Windows 7 SP1 telepítés+alap szoftverek+driverek+egyebek+töredezettségmentesítés :U Milyen géped van?
Vagy próbálj meg egy olyat,ha van felesleges HDD-d,hogy arra húzol fel egy XP-t,aztán megnézed,hogy azzal mit dob.
Frissítettél mostanság drivert?Ha igen,akkor csökkentett módban szedd le!

(#14550) zjuhasz

zjuhasz
(tag)

sziasztok, segítségre lenne szükségem:
Asus P5K alaplap, Asus EN6600Si VGA, Fujitsu LCD monitor (analógon is próbálva) WinXP. A gép néhányszor nem indul. A win elkezd töltődni, a csík is halad rendesen, de amikor a bejelentkező képernyő kellene megjelenjen, hirtelen elsötétedik a monitor és úgymarad.(mindig ugyanott áll le.) A HDD pörög, szerintem be is tölti az oprendszert, de kép nincs. Párszor a gép indulásakor már a DOS-os képernyőn is lilás néhány betű vagy szó fele, illetve F8-al előhozott menüben néhány betű fel van cserélve (nem ékezetes egyik sem). Biosban piros pontok elszórva a képernyőn. Máskor meg szépen elindul minden és órákig megy hibátlanul. Mi lehet a gond? VGA? Alaplap? Monitor? (Kábelt cseréltem, így az nem valószínű) vagy csak szimpla szoftverhiba és egy win reinstall segíthet? De akkor miért van hibás kép a dos alatt is?
köszönöm

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.

(#14551) BigBlackDog

BigBlackDog
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!
Egy Acer Aspire one géppel gyűlt meg a bajom. A gépre felment egy xp driverekkel együtt, hiba nélkül. Volt néhány biztonsági területre áthelyezett szektor a winyón, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Ment kb. 24 órát üresjáratban hiba nélkül. Aztán befogtam munkára; prociterhelés nulla, percenként kiír egy képet a merevlemezre, visszaolvassa, majd törli. Másfél óra múlva lefagyot, a hdd folyamatosan zakatolt, hdd led szinte világított. Kikapcs, majd bekapcs. Windows boot közben elszáll kék halállal (csökkentett módban is), 0x000007b hibakóddal (hdd zakatol, hdd led világít). Egy winyó csere orvosolhatja a problémát?

Útvonal

Fórumok  »  PC, barebone, szerver  »  Nem induló gépek topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.