- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
dudu5130
üzenetére
Bemész a biosba, vagy beírod a keresőbe, hogy hol van, vagy megtalálod egyből. De a CSM-hez is elvileg hozzányúl, oda pedig lehet hogy kell az újratelepítés, attól függ hogy telepítetted a wint. Én megúsztam asszem, de volt aki nem. Battlefield topikban az induláskor volt róla sok szó.
-
dudu5130
őstag
Ezt a tpm-es akármit csak bios frissítéssel lehet megcsinálni, hogy tudjak rankedolni?
-
dudu5130
őstag
Jaték közben nektek is random felszokott menni nagyon a Ping vagy az én szolgáltatóm szórakozik?
-
nggabi
félisten

remek

-
dudu5130
őstag
Ma volt egy crashem és azóta indítás után bejön a call of duty felirat alatta checking for update és ennyi, csináltam scan and repairt de nem megy tovább. Esetleg valami ötlet rá?
-
Chrys_
addikt
Végre visszarakták Verdansk-t.
-
Mentolka
senior tag
A mostani egy rakás .....
-
Bubaaa
senior tag
Nekem Caldera volt a best.
-
dudu5130
őstag
Nektek melyik volt a kedvenc warzone reszetek? Nekem mw3 Urzi, azok a fegyvereket tetszettek a legjobban.
-
Pedro78
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egy ideig probaltam azzal a verzioval, de ott meg nincsenek meg a vasarolt dolgaim kabe fele...steamen felraktam,epp akkor halt le a steam egy idore...senki nem akarja, hogy codozzak ven fejjel

-
varmi2
nagyúr
válasz
rewtenator
üzenetére
Milyen programot akar elindítani a COD, indulása közben?
-
Enton
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
A legszebb, az a utolsó sora a patch notes-nak:
-Fixed an issue impacting overall game stability.
-
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, van aki xbox appbol jatszik pc-n? Mar masodszor jatsza el a jatek, hogy letoltom a frissitest es inditaskor osszeomlik. Nem tudom szamit-e Warzone van csak fent meg par kieg amit kulon rak fel ez a csoda app. (skinek stb)
Ez a jelenseg az utobbi 2 hetben tortent, mindig valami frissits utan. Probaltam a javitast semmit nem csinal, rohadt bosszanto...ja es ha ujratoltottem az egesz jatekot az elso alkalom utan, akkor mukodott.
-
shotika
őstag
Nem lenne rossz az uj jatekmod, de a map 90% tok ures. A ladak nagyresze feher szart ad (es abbol sincs tul sok), es az ujraeleszto helyekbol is alig van.
A meccs feletol, ha behal a team nagyresze, nincs ertelme visszahivni oket, mert ha fel vagy gearelve, akkor bukhatod, es a 2-3 tars akit lehivsz, azok ismet a feher cuccokat fogjak felszedegetni... (igen, vannak lila upgradek, de abbol se sok) -
Glaz-dozfhut
őstag
Április 3 lesz a napja, hogy visszarakják verdanskot. Csak még az is majd két hét.
-
Bubaaa
senior tag
Nem végleg vették ki. Pár nap/hét és elérhetőek lesznek a sima BR és a casual is. Első nap mikor beléptem, csak ez az új mód volt. Aztán délutánra visszatették a resu mapokat.. Én már azt várom hogy a nagytérképek forgásban legyenek. Mondjuk hetente/havonta. Caldera, urzikstan, al mazra, verdans! Bánja a fene, betehetik a forgásba ezt az avalont is, csak ne ebbe a játékmódban amiben most van.
-
hadam98
senior tag
Ezek az idióták, hogy a Casual-t kivették édes istenem.
Nincs kedvem állandóan ilyen vért izzadó köröket menni. -
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés: van ennek a játéknak valami kerettörténete, amiből meg lehet tudni az infókat vagy ez is "csak" egy az n+1 lövöldék közül? Pár éve látom a Twich-en és azt látom, hogy ha levadásznak az aktuális pályán (szitává lőnek=megölnek!) akkor nem patkolsz el, hanem bekerülsz a Gulag-ra és ha ott ügyes vagy, akkor visszakerülhetsz a többi játékos közé és akár meg is nyerheted a kört?!
...ami azért furcsa a pályákban az, hogy a COD sorozat legelejéről játszottam (COD1) ezt és több helyen felismerem a nyilvánvalóan a régiekből átemelt komplett pályákat ebben az egészben...úgy látszik, hogy a "fejlesztő csapat" most sem akart sok melót beleölni az új pályák megalkotásához...biztos, hogy mások is észrevették ezeket a "hasonlóságokat"
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Egy BR Casual Al Mazrah mapon vagy Urzikstan de jó lenne pedig, ezt a Verdanskot már untuk amúgy is
-
dudu5130
őstag
Az új mapnak a színei nekem nem jönnek be, ez a Black ops royale gané. Redsec is a földbe állt nem értem miért akartak abba az irányba menni. Remélem visszajön Verdi legalább casualba, de rendes játék módba is. Mondjuk ezek a black opsos épület módosítások nekem nem jönnek be rebirth islandon se.
-
Mekkora öngól kivenni a casualt, mi csak azt játszottuk, ezzel le is töröltük mindannyian.
-
Haverokkal összeverődtünk, mentünk pár kört, tegnap is sikerült, de mindkét játékmód bánat. Értem én, hogy fejlődni kell, változtatni, de miért kell a bevállt, megszokott dolgot megszüntetni...
-
darkarthur
senior tag
Sziasztok! Jó okádék a game az utolsó frissítés óta.Casual-t vajon vissza teszik? A kismapos egy fos. A botok is eddig tudtak legalább célozni, most kb madárijesztők.
-
Bubaaa
senior tag
Srácok, tegnap bementünk ebbe az új "Battelfield" módba, mert a heti küldikhez 3 dolgot ott kell megcsinálni. Az egyiknél az a feladat hogy top 10 be kell végezni kétszer. Egyszer 4. kétszer pedig 3.-ok lettünk. Négyünk közül 1 embernek kipipálta a küldit, hármunknak 0/2-t mutat! Nálatok számolja rendesen, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsés helyzetben?
-
Laraxior
titán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Ezek a totyogó robotok lennének az AI enemy?
Privát matchként még van Verdansk, de amúgy csak az az új Red Sec 2.0 szintű Avalon nevű izé. -
huby80
senior tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Lehet okosabbak lesznek ami nem is baj...
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nem veszik ki, amennyire tudom. Külön játékmód lesz, egymás alatt. Viszont tegnap két párhuzamos thread-ben láttam, hogy a casualt veszik ki kísérleti jelleggel. Úgynevezett ai botok lesznek benne, ami nem tudom miben különbözik a mostanitól. Emiatt jobban aggódok, mint alkalmi játékos.
-
Laraxior
titán
Úgyfest ismét ellehet felejteni a Warzone-t 1-2 évre, amíg megint visszahozzák Verdanskot.
-
Enton
addikt
válasz
odipapa
üzenetére
Ezen részen tetszik találni két fájt amik .txt0 és .txt1 végződésüek(egyik a bo7-é a másik a warzone-é):
bennük kell ez a sort módosítni erre a true végződésre, alapon false:// Skip introduction movie that plays when game is started
SkipIntro@1;17649;48403 = trueÉs ha minden ok akkor no intro legközelebbi indulásnál.
-
Laraxior
titán
~ majdnem 400m
-
Laraxior
titán
Ez mi a bánat?
-
hadam98
senior tag
válasz
rewtenator
üzenetére
Dehogy kukázzák Verdanszkot! Egyszerűen bekerül a Map Rotation-be, vagy külön playlistet kap. A fejlesztők nem hülyék eldobni a legnépszerűbb pályájukat, az Avalon csak jön mellé, mint az új generációs (BO7 éra) nagy térkép.
A Blackout mód lényege az Avalonon pont az, amit olvastál, de modern köntösben:
Nincs Loadout: Ez a legnagyobb váltás. Azzal kell harcolnod, amit a földön vagy ládákban találsz.
Manuális kiegészítők (Attachments): Nem 'kész' fegyverek potyognak. Találsz egy alap AK-t, de neked kell hozzá vadásznod távcsövet (Optic), markolatot (Grip) vagy nagyobb tárat a pályán, és a táskádból manuálisan rárakni.
Lootolható Perkek: Eldobható tárgyként találod meg őket, és csak korlátozott ideig vagy egy meccsen belül működnek.Sokan vissza sírják ezt a fajta Battle Royale-t és érthető.
-
rewtenator
csendes tag
válasz
rewtenator
üzenetére
Es akk Verdanskot kukázzák teljesen? A blackout pontosan hogy mukodik? Nem jatszottam meg vele, azt olvasom nincs loadout es mindent a foldrol kell osszeszedni… valaki?
-
hadam98
senior tag
A Reloadedbe meg az Avalon a Blackouttal.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A resu uj mapon a hajo kornyeken ho feherre valkik a kep,es semmit nem latni ez mar az elejetol igy van, nektek is?
-
hadam98
senior tag
Ez a High Octane játékmód nagyon jó.
-
hadam98
senior tag
válasz
rewtenator
üzenetére
Most a második szezonban jön az Avalon!
-
Enton
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Warzone-ból eltüntek a wildcardok maradt mindenkinek a dupla nagy fegyveres mert mindenki azt használta amúgy is.
#4401 rewtenator, #4402 shotika :
Nagy mapot idén ősznél előbb nem várnék akkor lesz 2 éve kb, hogy a nuketownnál vagy a másik akkori új mapon lehetet nézelődni spectatorként a mappon?
Azóta nincs új infó róla. -
shotika
őstag
válasz
rewtenator
üzenetére
Ideje lenne. Jo volt nosztalgiazni a klasszik mapon - ugy kb 2 hetig...
Mar csak only Resurgent tolok kb. -
rewtenator
csendes tag
Új BR map mikor várható, tudja vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dewo