Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
koboldozat
üzenetére
Na, ez jöhetne nekem is már, mert vannak gondok a portré fotókkal rendesen.
-
koboldozat
senior tag
-
MLaci80
újonc
Sziasztok működik a hívásrögzítés a globál verzión? Itt találtam egy videót az x200 prora [link] , ez a mogoldás működhet X300 pro n?
-
tabletta
tag
Csináltam róla felvételt.
[link] -
tabletta
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Igen, ez nem marad meg, hanem azonnal visszaugrik.
-
tabletta
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Egy pillanatra bejön és vissza is ugrik, nem lehet semmit állítani.
A felirat is szürke, amik állíthatóak, ott meg fehér. -
tabletta
tag
X300-on nem aktív a rendszerstílus beállítása. Tudja valaki az okát?
Valami más beállításnak a függvénye?
-
F.tibooo
tag

-
válasz
gretzky77
üzenetére
No igen a gari. Nekem úgy képzeld el, eddig kettő rossz telefonom volt életemben. Egy Nokia E90 Gps hibával és egy RedmoiNote3 pro töltést nem vette, utóbbi javítva volt aliról otthon. De egyébként soha semmi. Addig jár a korsó a kútra, de egyébként nem érdekel. Max pozitívum ha van.
-
gretzky77
veterán
-
válasz
Sondi1986
üzenetére
A si/c akkus OnePlus 13 szűk 365 ciklussal 98% -os volt 2 évesen . Nem kell félnie tőle, ellenben van itthon egy 1300 ciklusos Xiaomi 12 lion akkuval, (nem régen vettem) 24 órát megy el és a 4500 mah-ből 2200 maradt benne.
Almáék + Samsung sztem a közeljövőben bezengi h új akkus telefonjaik jönnek, feltalálták a spanyol viaszt, Kína meg már többedik generációnál tart. Amikor az OPPO Find X9 Pro -t kibontottam november 11-én azt hittem milyen nagy akku van benne, aztán kiderült, 8000 mAh is simán befér egy ilyen házba csak ide nem hozza Kína. Ezek mellett a samu, alma egy vicc. És mégis viszik örülnek neki. Nem tudom hová tenni. -
citkar
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Azok nem is kiemelkedőek, de az új kínai telefonok között egyre több a 7000es, vagy nagyobb akku. Az új Oppo, Oneplus telókban azért pozitív a nagy akku. Nem bánom, hogy túl adtam a Pixel 9 Pron, mondjuk annak kicsivel még az XL-nel kisebb akkuja van. Nyilván lehet naponta tölteni, de ugyanolyan használat mellett örülök, hogy sokkal ritkábban kell ezzel foglalkozni.
-
Sondi1986
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én mos vettem egy X300 pro-t és erősen gondolkoztam egy Apple 17 pro max és ez között. Csak az almásnak nagyon gyorsan degradálódik az akksia, + világ életemben androidos voltam, ezért választottam. Most nem tudom hogy benne van-e a 6500mAh akksi csak le van korlátozva, de a gyártó 60 Hónap degradálást garantál az akkumláorra.
-
Bferibörs
addikt
Ide is átmásolom, mivel már nem tudom ki melyik topikot használja.

Hogy lehet életre kelteni a Geminit lezárt képernyőnél?
Ami más kütyümön működik,ezen nem,feloldást kér ha pld.megnyomom a bekapcsoló gombot,nem indul el a Gemini.🤔
[Alapból ezt használnám] -
adam0602
csendes tag
Ki hogy van megelégedve az értesítési rezgésekkel illetve a hangszórókkal?
X200 Pro-nál elég gyenge volt a hangszóró, illetve az értesítési rezgés sem volt túl erős.Oppo find X9 Pro és az X300 Pro között vacilálok, melyik lenne az érdemi fejlődés egy Find X8 Pro után?
Mindkettőből a hong kongi global verziót venném, így az aksi számomra annyira nem döntő tényező. Ígyis úgyis naponta tölteném. Ha már tud annyit a Vivo mint az előd modell akkor jó.
-
Bferibörs
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Sajnos a wifi 6 Ghz nem lett jobb.
Mint korábban itt is írták,el dobálja a telefon ha 4-6 méterre megyek a routertől,azonos, árnyékolás mentes helyiségben. -
koboldozat
senior tag
-
Bferibörs
addikt
Ez a 3. Frissítés 1 GB felett, mióta nálam van a teló.
[kép] -
pècsimunkás
addikt
válasz
koboldozat
üzenetére
Köszi
-
koboldozat
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ehhez ott van a dedikált gomb a a baloldalon.
-
F.tibooo
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Nyugodtan. Te, hogy látod?
-
F.tibooo
tag
Végül eladtam az X300 Pro-t. Szvsz a 200 Pro jobb telefon. Így az maradt a legjobb Vivo mellett, ami a 200 Ultra.
-
F.tibooo
tag
Ha kevés lenne az 5410- es akksi...ha a 6510- es is
..Akkor jöhet egy 25.500-as példány ...( Ulefone Armor 34 Pro)

-
Bferibörs
addikt
.
-
Bferibörs
addikt
Ezt meg tudjátok nyitni? OneDrive,ezt használom alapból,nem a googlet.
[link] -
-
Bferibörs
addikt
Készülnek a műanyag képek,keresem a végleges beállítást.😂
-
Bferibörs
addikt
válasz
Kristof997
üzenetére
passz,mihes képest?

az első frissítés rögtön üzembe helyezésnél érkezett, a második ezeket ,akku,kamera nem tartalmazta,így nem tudom véleményezni.
Alapvetően nekem sem a kamerával,akkuval,melegedéssel nincs bajom.
Mondjuk nem használom a saját töltőjét, egy kb. 20-30 wattos töltőt használok. -
F.tibooo
tag
Kamerás frissítés érkezett

-
citkar
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
A Nubiával alapvetően egy gond van, frissítésekkel nem nagyon foglalkoznak. Egy ideig kap fő verzió frissítést (mondok valamit, kb 2-t), utána ritkán biztonságit. Egyébként stabil, jól összerakott telefon. Azon rugózni, hogy a kb évente kiadott Ultra jelzővel ellátott készülékek között csinált egy ráncfelvarrott S Ultra jelzéssel is, érdektelen dolog.
Összességében jó telefon, bár kétségtelen, hogy a frissítésen van mit fejleszteniük (egyelőre nem fognak), ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem és ez utóbbi esetben ne vegyen ilyet. A Z70 ultrám 160 ezerért vettem nem rég és tetszik a nagy akku (pontosabban a hosszú üzemidő), az újabbnak még jobb akkuja van. A z80 ultrát is 270 körül láttam nem rég, ennyiért szerintem jó vétel.
Z60S-t ráadásul 110 ezer körül láttam akcióban. -
spect80
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ja, kinaiakok. Nubia játsza azt hogy 4-6 havonta hoz ki zNN ultrat
-
Hikvision
senior tag
Sziasztok, hívóképernyőt be lehet valahogy állítani? tehát amikor hívnak ne egy üres fehér háttér legyen az ember nevével?
-
spect80
őstag
Mindig is utáltam a kínai gyártók következetlenségét. Ez mekkora kiszúrás már azokkal, akik megvették az x300at.
[link] -
F.tibooo
tag
válasz
Kristof997
üzenetére
Semmilyen védelmet nem használok
Még a gyári fóliakat is likvidaltam. ( X200 Pro, X300 Pro) -
Kristof997
csendes tag
Most néztem, hogy az Armor glass, amit. Vivo használ tényleg érezhetően gyengébb minőségű, ming a gorilla glass? Olyat is láttam, hogy a Mosh skálán csak 4es erősségű, ami fura lenne, hogyha bármilyen edzett üvegről beszélünk, mert az 6os szint, de innen, akinek van mar X300 vagy korábbi széria, mi a tapasztalat kijelzővedelem ügyben?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
koboldozat
üzenetére
Szerintem meg igénytelen a 30 fps.
Egy darabos, szem és fejfájdító valami. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
koboldozat
üzenetére
Nem mindenkit érdekel vagy látja ezt egyformán. Ha egy játék 30 fps-t tud, azt el sem indítom már.
-
szdonat
csendes tag
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Szia, én 2 éve rendeltem Tradingschenzhenről telefont, nem kellett fizetni semmi pluszt. Viszont majdnem egy hónap volt, mire megjött nyáron. Most a Vivot Wondamobile-ról rendeltem, ott sem kellett fizetni semmi pluszt és 3 (!!!) munkanap alatt megjött. Igaz drágább, de vélemények szerint a garanciális ügyintézés nagyon körülményes és több hónap is lehet a Tradingschenzhennél. A Wondamobile-ról csak jókat olvastam, ezért inkább bevállaltam a felárat. Banki átutalástól nem kell félni, villámgyors és sima volt minden.

-
gretzky77
veterán
válasz
Kristof997
üzenetére
Úgy néz ki igen, Dec elejére írja a szállítást! Berendeled aztán max elállsz ha mégsem komplett csomag lenne, de képek alapján komplett szett!
-
Fehercsoki
aktív tag
Tradingshenzenes rendelés esetén (ha NEM eu warehouse) kell fizetni valamilyen vámot/ÁFÁt vagy bármi egyebet a vételáron felül? Elég kétértelműen fogalmaz az oldal, leírják azt is, hogy az ő shipping módjuk miatt nem kell, de azt is, hogy bizony ha bármit fizetni kell az a vásárló felelőssége és a vásárlónak kell erről tájékozódni.
-
Kristof997
csendes tag
Most a MediaMarkt-ban 550 ezerért lenne a Bundle kit-tel együtt. Fotó alapján ez a komplett fotós csomag, lencsével és grip-pel együtt. Ez tényleg valid? Máshol ez 80 ezerrel több szokott lenni.
Ha igaz, akkor ez elég jó ajánlat, ha igaz, mert csak a telefon pedig kerek 500 ezer náluk (applikációs ajánlatok, amúgy drágabbak).
Az uwb és a nagyobb nettó aksi hiánya így jobban elviselhető lenne. -
Atomgeszi
nagyúr
-
Bferibörs
addikt
Ide is kiteszem,nem tudom melyik a felhasználók általi topik.
Amire figyeljetek!! Hívás.
Két simet használok. Egy névjegynél be van állítva,hogy ne az alapértelmezett számról hívja az illetőt.
Nem működik, hiába van beállítva a 2. számom, az alapértelmezettről hívja! -
Atomgeszi
nagyúr
Érdekességként itt hagyom a képeket,
Templom főkamera [Iphone 17 Pro Max] [Vivo X300pro]
Templom ultraszéles [iphone 17 pro max] [Vivo X300 Pro]Ok, sajnos a felbontások eltérőek és az évszak sem ugyanaz, de ajánlott beleközelíteni bizonyos részletekbe(akár a szobor felirata, akár a templomon a téglák vonala, akár a fű, akár a rendszámok, akár ultraszélesnél jobb oldalt a KRESZ tábla és a bokrok)....
-
Bferibörs
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
Példának írtam a samut meg a motot.
Szóval a lényeg,hogy mihez képest drága az x300 pro. Mert a samu,meg az említett motorollához képest talán nem,de azt hiszem lehetne tovább sorolni.
Aki megvette az x300 prot,szerintem nem bánja meg, de majd az érintettek nyilatkoznak erről. Biztos van aki vissza adná,ha még lehet,talán kiderül. Én egyenlőre megtartom ennyiért.
-
Bferibörs
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
De legalább drága
Szóval mi a drága? 🤔
Vagy a motorola razr60 ultra,piszok jó teszteredmények, 5-600 ezer volt induláskor,megvettem, 4-5 nap után unokánál landolt,olyan fos képeket készített,hogy minősíthetetlen, nézd meg a teszteket, szuper minden,kiváló fotók,szóval? Van kérdés?
-
Bferibörs
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
Nem néztem a SOT- ot,nekem annyit bír mint a pixelem vagy a samum,ez elég számomra. ( Vagy anyázhatok,de akkor minek vettem meg? 🤔😂)Mihez képest drága,kinai telókhoz képest lehet,de máshoz képest nem hiszem. Samu s23 ultra 2 éve ( áprilisban lesz 3) 609 e Ft volt a 8/250- es ( a 12/512 meg sokkal drágább!)minden nélkül,egy tokot nem adtak hozzá. Szóval?
-
Bferibörs
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
Hát én ott tartok,hogy a kezembe vettem és eldöntöm.
Jó tâmpontok a tesztek,de ugye nem vagyunk egyformák.
Az az akku pld. mihez képest,samsung,pixel,dettó ugyan annyit tudnak mint az x300 pro, ezt csak azért írom,mert én nem vagyok elkeseredve az akksi miatt,de igen lehetne ettől még 6-7 ezres,de nem lett,naaa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Elden Ring
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rendszergazda topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Z80 Ultra már nem fért oda, de sajna nem tudtam időben megrendelni