Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
"Jah, és én ilyenről miért nem tudok, hogy szokott lenni lan party? Hol? Mikor?
Lehet menni?"Pedig itt is hirdettem, igaz, még az F1 2010 kapcsán:
Itt, és itt, meg még itt is...
A PARTY-k Tordason szoktak lenni. Egyelőre nincs új időpont, de természetesen ahogy tudok valamit, itt jelezni fogom.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a részvétel ingyenes!!!

-
Steady74
addikt
Sziasztok,
HOBO: Szerintem kifejezetten élvezetes idegenek ellen menni, még akkor is, ha esetleg lökdösnek. Ehhez kell némi rutin is meg szerencse is, hogy elkerüld őket, de ez csak az első kanyarra igaz általában. Ott kell figyelni és inkább lemaradni, és onnantól általában sima a menet. Így magam részéről akkor ragaszkodom a zárt, meghívásos szeróhoz, ha tényleg, legalább 6an vagyunk.
Na, most már Motion kolléga is beazonosítva! Nem látom a bal kezét, biztosan a csúszkát babrálja

Hoffer: Sajnos ez benne van a pakliban, hogy hozzáérsz a másikhoz, sokszor nem lehet látni hol a másik, nézelődni előzés közben meg hát finoman szólva is lehetetlen. Ilyenkor a fair játék szabálya szerint, ha nagy volt a kocc, mert aki előzött elbaltázta, vissza szoktuk engedni a másikat. Van, hogy észre sem veszem a leszorítást, koccantás, úgyhogy ebből nagy ügyet nem kell csinálni, de érzésre illik visszaadni a helyet, ez tény. Használj pedig véleményem szerint manuális váltót, 10 métereket nyersz féktávon!
Új hozzászólás Aktív témák

- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest