- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Szerintem nem lett rossz a patch, legalább is eddig két 100% futamon vagyok túl és eddig
nem volt defektem, pedig a gumik már eléggé citromsárga színben pompáztak. Eddig a kör-
időkkel is meg vagyok elégedve, főleg ha majd a spanyol pályán sem fognak négy kör után körbe autózni.
Egyébként beújítottam a kormányt, hogy ne keljen használni a billentyűzetet. -
forise
tag
válasz
Unbaised-Ben #1370 üzenetére
Az is elég idegesítő szerintem, mikor leköröz egy gyorsabb autó. Ha csak egy kicsit veszek vissza a tempóból, akkor a szerencsétlen aki addig ugye gyorsabb volt tököl mögöttem. Ha meg már drasztikusabban lassítok, akkor meg jó pár másodpercet eldobok, de ugyanez nem igaz az ellenfeleknél, mert az előttem haladó nem veszít annyi időt. Vagy ha én próbálok erélyesebben előzni és egy kicsit megtolom az ellent, akkor mindjárt figyelmeztetést kapok, viszont ugyanez fordítva nem érvényes.
-
forise
tag
válasz
kozmi55 #1320 üzenetére
A tükör az semmire való, pedig már a korábbi játékokban is elég jól meg volt oldva. Úgy érzem elég sok apró dolog kimaradt a játékból, pedig évekkel ezelőtti f1-es játékban már volt, vagy moderek elkészítettek pár apróságot. Gondolok itt arra, hogy a box utcában a kerék cseréhez szükséges vezetéket tartó konzolok belógtak az épületről, alkatrészek álltak a box előtt, az irányító sátrakban kint ültek a technikusok, a box kijáratnál marshalok álltak, mentőautó, saftycar, a zászlókat lobogtató pályamunkások, daruk , stb. Lehetne még sorolni, és ez mind már jó pár éve egy kis többlet érzést adott a versenyzéshez, de hát majd a 2011-es kiadásban.
-
forise
tag
Szerintem meg annyira nem szimulátor, hogy ez legyen az oka. Nekem is a 11. körben
durrant el a jobb első kemény gumim, még ideje sem volt bemelegedni.Egyébként nem
sok beállítási lehetőséget adtak, hogy lehessen pl. a kerék nyomásra, kerékdőlésre oda figyelni. Még csak az első futamon vagyok túl, de pofátlanul "csal" a "gém". Ugye a 18. hely a kitűzött cél a csapattól, de a 20.helyen autózó Kovalainen csak 0,8-del lassabb köröket fút,mint az első helyen vezető.Vagy Chandok a 16. helyen leköröz (a defekt miatt borult a stratégia), és versenyez Hamiltonnal. Szerintem álmában sem mert gondolni versenyzői karrierje alatt ilyesmire.
Ennek ellenére azért még nem adom fel, legalább egy (vagy több) szezont végig megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest