- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit matekoltam, és meglett a megoldás…
-
PitLee
őstag
Jó estét, mondta az arc az ikreknek
https://9gag.com/gag/aNDj4zw -
PitLee
őstag
-
PitLee
őstag
Temu másképp
https://youtu.be/9hC6zUcHuuA -
homerhamm
addikt
Éccakát!
-
KROK640
nagyúr
-
VTom
veterán
-
Fröccsözés közben legjobb rejtvényt fejteni.
-
PitLee
őstag
Eddig azt hittem szeretem a mustárt, de ha egy ilyen barátnőm volna aki mustártalanítana háát
https://9gag.com/gag/aW4RgBqA troll kolléga
https://9gag.com/gag/aLnWp4V -
Devid_81
félisten
válasz
PitLee #40812 üzenetére
Londonban ezek mindennapos bulik.
Az van, hogy a feher ember ritka mint a feher hollo...vagy hogy van a mondas
Az Angolok baratsagosak, csak mar nem talalsz belole Londonban, viszont aki ott ragadt megis az csereben barkit szivesen lat aki Dover partjainal gumicsonakkal erkezik, igy egyre tobb orvosunk es mernokunk van, de attol kevesebb olcso hotel szoba.
Ugyanis valakiket el kell szallasolni amig "felzarkoznak" es megkapjak ingyen az osszes szolgaltatast amiert nekem fizetnem kell.Probaltam osszefoglalni neked a helyzetet
-
PitLee
őstag
válasz
Devid_81 #40810 üzenetére
Ez valódi, felétek tényleg ennyire "happy a hangulat" ?
https://9gag.com/gag/ajPR53xhogy a témánál maradjunk
-
KROK640
nagyúr
Ti is szeretitek a régi retro PC indításokat?
Így főleg szeretem
-
PitLee
őstag
Are ya lost?
https://youtu.be/5EP1LGYyIvA -
Amikor simán vállalnám, hogy csukott szemmel választok…
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
-
PitLee
őstag
Dalos kedvű házastárs
https://www.tiktok.com/@jasondchen/video/7204917085741321518?lang=hu-HU -
stoon
addikt
-
Hublot
őstag
Arti&Télor! Elmentek a csába mind a ketten!
-
Hublot
őstag
-
Egy villanás, és kedd…
-
stoon
addikt
-
KROK640
nagyúr
Dívák és díványok
-
KROK640
nagyúr
Delet!
-
Hublot
őstag
Reggelt
-
homerhamm
addikt
Reggelt!
-
stoon
addikt
Reggelt! megyek felkeltem a kutyát, mert még alszik!
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
VTom
veterán
Jjhav. Aperol. Kooubbekjvduzsgvqjosnji kjvs.
khvs. Mojito. Joiwv wiibbbwokwfröccs
jiugwvbiowjw
-
Hublot
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81 #40765 üzenetére
"Egyszer csak arra ebredsz, hogy se haz, se auto," -- és csak a jobb kezem van ... tudom. kamasz koromban gyakran ébredtem ezzel a képpel
"de meg tartozol is neki penzzel" - minden tartozás annyit ér, amennyire be lehet hajtani. A volt albérlőm most is milliókkal lóg. Tudom, hogy nyugodtan elfelejthetem azt a pénzt.
Volt egy kollégám 10+ éve, csak feketén volt hajlandó dolgozni, különben a fizu nagyrésze ment az ex feleségének, aki amúgy 3 év alatt konvertált sikeres helyi vállalkozóból (autóval, házzal) albérletben bújkáló feketemunkást belőle. Szerintem még a csajnak kellett volna fizetnie. Elmesélte, hogy autó kellett a csajnak, custom manga festéssel, meg 2-3 havonta nyaralás, meg ide menni oda menni, ő meg csak szedte kiefelé a vállalkozásból a pénzt, bele meg semmit sem tett, és egyszercsak beborult. A csaj meg kb azonnal lelépett, azzal a felütéssel, hogy ő nem fog hozzámenni egy looserhez.
Másik haverom mai napig még 4 Millával lóg a banknak szintén csaj miatt ... (és ott gyerek sincs meg semmi ilyen, csak nagyra vágyás a csaj részéről)"amig a gyerek felno" - erről beszéltünk, hogy egyelőre nem aktuális, jelen anyagi helyzetünkre, és ország állapotra.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81 #40763 üzenetére
Te valamit nem csinálsz jól ...
7,5 éve vagyunk együtt barátnőmmel és még a kezét se kértem meg, pedig az enyém már sokszor elfáradtA viccet félretéve amúgy szeretem, és mostanában elkezdett célozgatni rá, hogyha megkérném a kezét igent mondana ... valahogy két hét alatt háromszor jött elő a téma --- szerintetek ez jelent valamit?
-
Hublot
őstag
Remélem így ül rá mindenre. [link]
-
KROK640
nagyúr
Hát már eléggé rég ...
10 éve ilyenkor még nagyban ott toltam
Nos, mint mondtam ne feltétlenül a Cipriótákat nézd, illetve sok a Boci (Bolgár rejtett erőforrás) is, főleg a személyzetben.
Két elrettentő példa kolléganőm nekem is volt, az egyik a Florentina (tetovált szemöldökű a pókot a sarokból kiharapó alkesz román rejtett erőforrás) és a Jozephina (neki csak a feje volt halmozottan hátrányos helyzetű, de az nagyon, ő Ciprióta).
Melyik hotelben vagytok? -
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
Devid_81
félisten
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81 #40750 üzenetére
Nem rondák, csak nem árt egy zacskó a fejükre, vagy ha szereted a méretes orrot. Ugyanis emellé még teltkarcsú sincs, mindnek olyan fitnesz teste van, hogy akármelyik random megállná a helyét a playboyban is, persze covid divattal (maszkkal).
Különben meg ott nem a görög/török Cipriótákra kell menni, hanem az angol cipriótákra (könnyű felismerni őket, sokkal világosabb bőr, és magasabbak is) meg természetesen a kedvenceimre : az orosz csajokra. Na ott viszont 5 csillagos értékelés van
Ráadásul a legtöbb úgy van vele, ami a szigeten történik az ott is marad
És rengeteg van belőlük, és nagyon szépek ...
-
VTom
veterán
Brékó!
…
jézusmária..
…
Görcsoldót!!!!! Esetkocsit!!!!
-
stoon
addikt
-
-
KROK640
nagyúr
Mondjuk nem a zene volt a lényeg, hanem az egyéb látni valók a klippben.
De nem mellesleg a '90-es évek vége óta ismerem ezt a számot, és továbbra is ez az egyik kedvenc műfajommeg a konkrét zene is kiváló
A lakodalmas cuccban már sokkal inkább együtt érzünk, azt csak betöltve tudom elviselni. A konkrét cigó zenével meg vallatni lehetne ... -
homerhamm
addikt
Reggelt
-
KROK640
nagyúr
yo reggelt...
-
homerhamm
addikt
Reggelt
-
Hublot
őstag
Reggelt
-
stoon
addikt
Reggelt!
-
PitLee
őstag
B terv
A feleséged otthon marad és ketten KROK640-el elmentek ciprusra "felderíteni" és majd utána elmész az asszonnyal ciprusra, ekkor már csípőből tudod a jó helyeket, max az lesz furcsa az asszonynak ha párhelyen előre a neveden szólítanak vagy a pultos már tölti a piát kérés nélkül -
homerhamm
addikt
Mindent is mindenkinek!
-
KROK640
nagyúr
Én azt mondom, ha tengerpartra megy az ember (és alapvetően nem ott él mellette) akkor már a tener partján dögöljön ne a medencéjén. Ezutóbbit egy napos stranddal is ki lehet váltani itthon, nagyságrendekkel olcsóbban.
A vedelés akkor jó terv, ha all inclusive a fogadtatás. Nissi beach jó lesz, hozza a klasszikus tengerparti elvárásokat. A szerelemsek hídja nincs onnan messze, meg ha már ott vagy a sculpture parkot is érdemes megnézni... csendben jegyzem meg, hogy onnan meg már Sea Caves/Capo Greco (ami szerintem sokkal menőbb mint a szerelmesek hídja) durván egy buszmegállóra van.
Amúgy ha ott vagy ne hagyd ki a helyi sört (Keo, Leon), bort (Commandaria, Keo), és persze a Ziwania-t (pálinka féle) se. No meg egy jó Mixed mezet is érdemes enni.
-
-
-
KROK640
nagyúr
Ne b*ssz...
Oda jártam bulizni hetente többször. Az őrült egy hely!
Ha bulizni akarsz a Castle-t (egy középkori várkastély tematikájú hely) és az aftert érdemes megnézni, de ezutóbbi csak hajnalban nyit (már ha még megvannak)
Fürödni meg a Nissi beach, csodaszép de ilyenkor tuti a heringparty.
Van egy közeli város, Protaras, ott laktamEgy buszozást (Osea) megér, az út Aiya Napa és Protaras között gyönyörű.
Érdemes kicsit északabbra megnézni Famagustát, meg persze a Throdoshoz menni. Agrosba is nézz el, és kóstold meg az Agros nevű vizet. Nicosiát sem érdemes kihagyni, és ha már ott vagy át kell menni lefkosa-ba, ott olyan szép török óváros van, meg a frontot is megtudod tekinteni*. Egyél Halloumit, és mixed mezét. Ha pedig boros vagyok, a Commandaria, vagy KEO. Ha sörös vagy akkor KEO, Lion.Jajjj, de hiányzik ....
* Máshol is meglehet tekinteni a frontot, de erősen nem ajánlom, mert engem egyszer majdnem lelőttek mert eltévedtem
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81 #40705 üzenetére
Ráadásul új oldalt kezdtünk, szóval sürgősen kellene valami
Addig is így védekezzetek a nagy meleg ellen
-
Reggelt!
-
KROK640
nagyúr
válasz
homerhamm #40699 üzenetére
Cipruson volt két vendégünk (egy fiatal ikerpár 21évesek). Két spanyol csaj, szőke hullámos haj, eszméletlen test. Az egyiküknek az volt a keresztneve, hogy Pina. Előbb Ms A-nak szólítottam a vezetékneve után, de aztán mondta, hogy Piná-zzam csak nyugodtan
Megdugtam pár jó nő vendéget akkoriban*, de ő sajnos nem volt köztük
* Ráadásul főnöki utasítás volt : mai napig nem felejtem el, első nap, elmondta az eligazítást, majd közölte a nagyfőnök, hogy "dugjatok meg minél több orosz lányt. De más nemzetiséget is lehet. Időről időre kérdezni fogja, hogy ki hogy áll. és nem csak kérdezte, de amikor látta, hogy sanszod van, simán adott napközben is pár óra szabadidőt. Remek főnök volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest