Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
válasz
Unbaised-Ben #1370 üzenetére
Az is elég idegesítő szerintem, mikor leköröz egy gyorsabb autó. Ha csak egy kicsit veszek vissza a tempóból, akkor a szerencsétlen aki addig ugye gyorsabb volt tököl mögöttem. Ha meg már drasztikusabban lassítok, akkor meg jó pár másodpercet eldobok, de ugyanez nem igaz az ellenfeleknél, mert az előttem haladó nem veszít annyi időt. Vagy ha én próbálok erélyesebben előzni és egy kicsit megtolom az ellent, akkor mindjárt figyelmeztetést kapok, viszont ugyanez fordítva nem érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows XP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest