- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dantenero72
aktív tag
-
DigitXT
félisten
válasz
BalaNce87 #1524 üzenetére
előtte egyik játéknak se kellett
De.Konkrétan a DiRT-nek is már elég jól jött, amikor több AI ellen nyomultál.
(Vagy ott van az AC, az is akadt az A64 X2-esemen, a Q6600-on meg szaladt.)
Lehet azt mondogatni sokáig, hogy minek a négymagos, ha úgysem használjuk
ki, hiszen ez alapvetően mindig igaz lesz (hiszen átlagos felhasználásban ~1%
ha kell a processzorod teljesítményéből), csak aztán jönnek játékok, amik erre
támaszkodnak... Anno ugyanez ment a kétmagos és az egymagos vitákban...
(Lefogadom, hogy hamarosan így fog menni a "négymagos vs. hatmagos", vagy
esetleg a nyolcmagos processzorok megjelenésével - hatos már van ugyebár...) -
válasz
BalaNce87 #1524 üzenetére
Veled értek egyet. Főleg, hogy sok ember nemhogy négymagost, de még kétmagost sem használ, akkor nem úgy kéne kiadni egy játékot, hogy csak 4 magon tud elmenni rendesen.
Az meg a másik dolog, hogy ha 4 mag nélkül nem fut, az 4 magosra van, ha mindenen elfut, de "tojok rátok" hozzáállással van 1-2 rész, ahol csak 4 mag viszi, az optimalizálatlanság.(#1522) szab.tam:
Nem kentem én VGA-ra semmit, és elhiszem én neked, hogy a proci miatt akad. De szvsz ettől még mindig szimplán optimalizálatlan.. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
BalaNce87 #1128 üzenetére
azért van bekapcsolva mert a rázóköveken is adom a gázt, és ha nincs kipörgésgátló akkor annyira se tudok vigyázni a gumikra mint eddig
, mondjuk sok különbség nincs a medium és az off között, totálisan csak az ON opció fogja meg a kerekeket, így nekem pont jó, esetleg később már az sem lesz
Készülök arra hogy totálisan nehéz legyen, 2 dolog van hátra:
TC Medium -> OFF-ba
AI: Professionalról -> Legendbe -
polonic
félisten
válasz
BalaNce87 #1108 üzenetére
Egyébként fel sem ismeri a játék nekem, pedig legfrissebb driver van feltéve, és a támogatott vezérlők között is ott van. Be kellett állítani egyesével a gombokat.
Nekem a jobb analóg kar a gáz, a bal az irányítás.Ez nagyon jó cucc, gyakorlatilag xbox 360 joy, szellőztetéssel megspékelve. Még drivert is a microsofttól kell szedni, ha kell egyáltalán hozzá. Igaz?
-
Neoteric
addikt
válasz
BalaNce87 #1081 üzenetére
Lehet én csinálok valamit rosszul de tegnap pl direkt arra játszottam, hogy mennyire tudom leamortizálni az autót és nekem is csak az első szárnyak estek le az autóról.
Se keréktörés, se orrkúptörés se semmi, pedig minden hosszú egyenes végén padlógázzal rongyoltam a falba.. Külön lehet állítani valahol a törés szintjét v mi? Dirt2be minden verseny előtt megkérdezte asszem. -
alibaba78
őstag
válasz
BalaNce87 #1050 üzenetére
"alapvetően nincs törés a játékban, csak szilánkok repülnek le az autóról."
Ezt hogy erted? Nem egyszer elhagytam mar az auto elejet.
(#992) Sonja: De ez az atiranyitas megoldja a low fps, lag temat, nem? Nekem sincs ilyen mappam. Csak Database, de abban csak egy database.bin, meg egy schema.bin file van. Van esetleg vmi mas megoldas? Amugy koszi ezt is!
(#1075) peti800: A grafika beallitasoknal?
Udvar - My F1 - Graphics
-
válasz
BalaNce87 #1050 üzenetére
Nekem is felismerte a kormányom, ment is vele, de csak miután feltettem a drivert, azután várt elérhetővé ez az opció, előtte nem.
Más:
Legjobb időmérőmön vagyok túlMegnyertem a Q2-t egy Lotus-al Ausztráliába
Esős volt, és rögtön az elején kimentem köztes beállítással, esőgumin. Így mentem egy 1.35-ös kört. Utána elkezdett szakadni, mindenki megszívta és a második helyen Vettel is csak 1.41-et ment
-
válasz
BalaNce87 #804 üzenetére
Én most 50%-os versenyt mennék, de így nem lehet, hogy amit a pályán összeszedek, azt a boxban 2x eldobja nekem, mert nem enged ki. Legalább lehetne szabályozni, hogy mikor megyek ki, akkor kimennék előbb, vagy később, mint a többi, de nem, egyszerre megy mindenki, és persze én szívom meg
Ha lejjebb veszem a nehézséget, és folyton én nyerek, annak meg szerintem megint semmi értelme.. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BalaNce87 #773 üzenetére
De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni.
na ez az, szerintem sem lehet érezni a különbséget!Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...
[link]
[link]Szerintetek mit csináljak?A warez F1et (mert ugye nem kért cd keyt a WindowsLive) felül fogja írni az eredeti F1, és akkor tudom használni a régi WL accomat.
-
válasz
BalaNce87 #788 üzenetére
Nekem is az volt az alap, aztán én amit engedett, azt feltoltam ultra fokozatra, az élsimítást meg levettem 2x-re, és így marad 30 felett mindig. Nekem jó
Kisebb felbontásban nem néztem még, de mondjuk az tényleg érdekes, hogy ugyan azt kapjuk, más felbontáson. De mondjuk a gépeink sem egyformák, nemcsak a felbontás, igaz nem feltétlen jobb az enyém..(#786) Rubbi: én is
-
válasz
BalaNce87 #776 üzenetére
Hát azért pedig szerintem van optimalizáció rendesen. Esőben mindenben konstans hozza ugyan azt az FPS számot. Ez azért eléggé becsülendő. Nekem is épphogy 30 felett van, de szerintem egyáltalán nem észrevehető, hogy csak ennyi. Ha meg egyszer megy, akkor nekem tökmindegy, hogy 30 vagy 600.. Hiába na, eljár a gépek felett az idő.
Az a kanyarlevágós tényleg rohadt dühítő. Rendben, legyen, ha levágom, akkor a körömnek annyi, nade a következőt is nullázni? Grr
Én 5 pozíciós büntetést is kaptam, mert kicsúsztam szabadedzésen, és pont egy érkező elé pörögtem vissza a kanyarba, ő meg nekemjött.. mondom f**a
(#778) Lauda: gondoltam,hogy nem 40 ezres TN-es a cucc
-
heihachi
addikt
válasz
BalaNce87 #776 üzenetére
Nincs esetleg driverből vsync bkapcsolva? Jó, tudom, hülye kérdés, de hátha.
Stay Ez akkor is baromság. Ilyen az F1-ben nincs egyrészt, másrészt ha Monzában az Ascarit alkúrom (pardon), akkor a következő kör hibás, holott ott ugye még van egy Parabolica is. Tehát az biztos, hogy előnyre nem tudok az Ascari levágásával szert tenni a következő körre vonatkozóan. Kurva nagy baromság, a Forza 3-ból szedték el, de már ott is elképesztő baromság volt.
-
heihachi
addikt
válasz
BalaNce87 #773 üzenetére
Hát figy, pedig ez van, látod. 3.2-re van húzva a C2D-m (amúgy 2.8-as), és 8800Gt-m van. A GRID még ment 60 FPS-el, a DIRT már azért bőven 60 alatt volt, a DIRT2-t kihagytam mert egy hulladék volt, ez meg már 40-el is alig megy. A jövő évi meg még 30-al sem fog. Így jár el az idő a cuccaink felett. Mondjuk gondolom itt arra gyúrtak az optimalizálásnál, hogy ha az összes autó előtted van, akkor se essen le az FPS esti versenyen esőben, és ez sikerült is nekik. Ilyen szempontból a grafika dícsérhető. Legalább konstans annyi amennyi, és nem ingadozik 100 és 10 között (én pl attól kapok sikítófrászt).
GuruZone ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig
Igen a versenyt. De nem a Q3-as legjobb kört. -
DigitXT
félisten
válasz
BalaNce87 #721 üzenetére
Na ne idegesíts: ez komoly?!? Eddig egyetlen konzolportnál láttam ezt,
de az egy ugrabugra marhaság (Ice Age 2): egy "autós játékban" (azért
szimulátort hirtelen nem akartam rá írni) az valami brutál sz*r lenne...
Nem lehet, hogy csak kevés hozzá a VGA-d, vagy valami hasonló?Szerk: valaki erősítse már már, hogy ez csak valami tévedés lesz.
Rákerestem itt, de...Kommentálnám ezt a 24 autós dolgot is: a GTR2-ben lehet menni 70 autóval is (Spa-ban hackelve, gyárilag 62 a max.), mégsem szaggat be, és Vsynccel frankón ott van a 60 FPS. Akkor tessék már nem olyan hülyeségeket nyilatkozni, hogy azért kell 30 FPS limit, mert 24 autó sok, és máshol csak 8 szokott lenni, és így majd mennyivel jobb lesz. Eszem-faszom megáll kategória lenne, ha ez így igaz lenne - a PC verzióra. Persze, ha egy konzol nem bírja: oké, limitálják, én úgysem azon játszom (többek között szeretem az AA+AF-et is), nade PC-re remélem elfelejtik, és ha lesz is benne frame limiter, minimum 60-nál...
-
Enton
addikt
válasz
BalaNce87 #639 üzenetére
Nálam is csúszik rendesen, kigyorsításnál padlózod és még vagy már rossz sebesség ég máris szembe jön veled mindenki.
Mindjárt megnézem hogy az automata váltó és a traction controls medium-on megoldja-e ezen, problémát.
De van egy sanda gyanum, hogy csak traction controls ON-on lesz az igaz csuszkálásmentes a game. -
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #635 üzenetére
A legkényelmesebb benne, hogy csak berakom a lemezt és játszom, semmi hókusz-pókusz és ez a legnagyobb előnye a konzolnak szvsz. Délután amikor fáradtan hazaesik az ember jó is ez.
Neoteric: A TV-m majd jövőre cserélem, most egy régi 2007-es Panasonic LCD van, ami maximum 1080i-t tud (ami ugye nem Full HD, mert csak konvertálja a felbontást, vagy valami ilyesmi), a monitoromnak sokkal szebb a képe és az Full HD. Szóval hiába szebb a PC ha a TV nem tud mit kezdeni a képpel. Nem jönne át a PC szebb grafikája.
Monitor előtt meg FPS-el jó játszani csak, autóst azt én ágyba szoktam meg+nagyképernyő. -
lvnt
őstag
válasz
BalaNce87 #489 üzenetére
Nem értem a problémát. Aki akarja és megteheti, az megveszi minden éven az újat, aki pedig nem, mint te, az használja a régit. Azért biztos, hogy lesz ellefeled még a következő évben is.
Én például örülök neki, hogy minden évben jelenik meg új, és valószínűleg meg is fogom venni mindig, maximum nem a megjelenés napján, mint ezt. -
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #487 üzenetére
Meg nem is az zavar igazán hogy évente jönnének ki hanem akkor vagy legyen 4000 az ára vagy újítsanak rajta annyit amennyi lehetséges minden téren, de inkább az előbbi lenne ideálisabb. Én meg azért nem 1 évet multiznék vele, persze mást nemtudok tenni mert mindig az van hogy ha jön az új arra áll át mindenki.
levi: Persze jogos nem kötelező megvenni, csak nem lenne jó szerintem ha ebből is fifát csinálnának, ez nálam azt eredményezné hogy az idő múlásával egyre kevésébé fog érdekelni és felejthető kategória lesz.
-
válasz
BalaNce87 #306 üzenetére
Hát, nekem helyem az van, monitor se olyan kicsi(23"), szóval azzal nincs gond
Bár a billentyűzet tologatástól elkopott az asztal
Mindegy, ugyis akarok majd újat, mert leharcolt már szegény, így meg tudok majd megfelelőt választani, amin minden elfér.
Most néztem a támogatott kormányok listáját, és ott figyel a Thrustmaster RGT is, nagyon helyesugyanis ez az első a jövő havi bevásárlólistámon
-
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Én sem azt várom el, hogy minden csavart lehessen állítani, meg ilyenek, csak a fizika ne legyen arcade..
Egyébként jelenleg nekem is csak egy olcsóbb kormányom van, most tervezek egy komolyabbat(nem, nem pont az F1 miatt), de én így is, már ezzel is jobban élvezek egy rfactor/gtr-t nyomni, mint akármelyik arcade-otDe azért a grid/shift sem billről megy, ha már van.. a gamepad meg nekem ellenségem,sosem szerettem
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #301 üzenetére
Hát nemtom, én az a kategória vagyok, aki mindent billentyűzettel játszik.
Valahogy sokkal inkább érzem az autó viselkedését, mintha kormánnyal vagy gamepaddal próbálkoznék. Valószínűleg ezzel a kisebbségbe tartozom.
F1-el meg én is úgy vagyok, hogy nézni unalmas, játszani viszont akár élvezetes is lehet nagy monitoron, szép grafikával, könnyen megtanulható irányítással - ami számomra nem feltétlenül kell, hogy valósághű legyen, sőt jobb is, ha nem az. Csak irreális baromságokat ne csináljon az autó, pl. mint a jó öreg Screamerben, amikor borulást / fejreállást követően mindig pont talpra és menetirányba állt a kocsi.
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Osztom az álláspontodat.
A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz.Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
-
-
Ventur@
senior tag
válasz
BalaNce87 #256 üzenetére
Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).
3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
.
Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest