- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #6037 üzenetére
Spa elött kérdik meg ha jól rémlik,hogy ki legyen a rivális.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #6032 üzenetére
Én úgy választok riválist ( ha lehet ),attól a csapatól,ahova menni szeretnék...
Igy a szezon végén szerzödés adnak...persze lehet,hogy nem pont abból lehet riválist választani amit szeretne az ember.
De legalább egy opció arra,hogy nem csak Virgin,+Lotus legyen a lehetséges igazolás. -
Sanya595
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5780 üzenetére
Én 20%-os versenyeket megyek,fast-on és még soha nem fogyott ki,peddig elég nagy a lábam.
Tehát teljesen egyettértek azzal amitt irtál. -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.Lehetséges az,hogy valakitöl ghostcar kapjak úgy hogy,nem csatlakozom a live-hoz.Eleve azt sem tudom,hol tárolja a játék a ghostcar-t.Ki lehet-e másolni csak úgy.
#5734) Motion_Blur
Lorant panaszkodott erre valamelyik nap,de aszem neki jó lett aztán.
Jahh és Ö is használ modokatt. -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Újra kell raknom a gémet,win7 alatt,mit mentsek meg,hogy megmaradjon a mentésem?
Nem akarom bukni az eddigi játékom,szal segitsetek. -
Sanya595
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Grat a vidihez!
-
Sanya595
senior tag
válasz
Davzone #4061 üzenetére
Nem értem,hogy nálatok,hogy van ez,de Én ezért választok olyan riválist,amelyik csapatott akarom.
Onnantól csak rajtad múlik.Pl maradni akartál az rb-nél,akkor ha van a felajánlotak közt rb-s,mindegy hogy melyikük a végén tiéd az ülés.
Én csak igy tudtam elérni,hogy ne keljen váltanom. -
Sanya595
senior tag
válasz
polonic #3965 üzenetére
Mert hogyha hamachi-n csinálsz szervert,az nem szerver?
Ö nem azt kérdezte,hogy lesz-e több live.
Az meg,hogy lann-ban játszol semmit nem jellent.
Nagyon sok szerver ment igy f1ch-ban,rfactor-ban és még sorolhatnám.
Sokan vannak akik nem a világgal,de legalább az ismerrösökel szeretnének együtt játszani.Nekik tökéletes lesz szerintem ez a megoldás is. -
Sanya595
senior tag
válasz
ProEvoFan #3649 üzenetére
Hát Én a 3-dik szezont kezdem el,de még egyszer sem szivtam meg a boxban.
Persze Én soha nem olyan taktikával megyek,mint amitt felkinál.
Álltlában +1 kört,de van amikkor +2 maradok kint.
A gumik néha pirosak és csuszkálok is,de megéri.Nálam még nem volt ilyen nyalokás szopoka. -
Sanya595
senior tag
válasz
kircso13 #3634 üzenetére
Ez nem teljesen igaz,mert nem elég teli lenni-e.
Bent kell lenni annak a 2 kockának is.
Én most kezdem a 3-dik szezont és csontig tele van a ferka köre,de nem adnak új ajánlatott az új évre.Szal nem értem hisz vb lettem velük és szinte mindig hoztam a kötelezött.Igy jártak. -
Sanya595
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3625 üzenetére
Én speciel nem a fraps-et használom,mert több játéknál is szivatott már meg.
Ezt tudom ajánlani: GameCam.v2.3.1 Setup.
A hivatalos oldal: [link]
Persze ez is olyan mint a fraps,teljes verzsön kell belöle,amitt nem reklámozok,mert TILOS!
Remélem tudtam segiteni. -
Sanya595
senior tag
Az vajon mért lehet,hogy a második szezont most fejeztem be a ferrarival,vb lettem,de a ferrari nem adott szerzödési ajánlatott.
Én ott szeretnék maradni,de addig nem enged a 3-dik szezonra mig nem fogadok el újabb ajánlatott.Most mit tudnék tenni,hogy ott maradjak?Ha semmit,akkor b....k meg.
Minden Évben váltsak csapatott?Ezt nem értem. -
Sanya595
senior tag
válasz
polonic #3574 üzenetére
Akkor szerinted most hogy játszok?
Nem akarom bizonygatni,mert kitiltanak a warez-ért,de nekem egy bizonyos R-el kezdödö verzió van meg.
Patch útán anyi változás történt,hogy amikkor inditom a játékott nem irja ki nagy betükel középre azt a bizonyos csapat nevét.
Szal biztosan hozzányúlt az inditó file-hez,de semmi gond nincs vele.
Még azt is megnéztem,hogy van-e újra mentés és minden rendben van. -
Sanya595
senior tag
válasz
Barthezz2 #3569 üzenetére
Úgy,hogy van linkem a patch-hezz.
SZERK : Barthezz2
Megnyugtatlak,hogy nekem még tört van és patch-eltem.
Simán felment és nem nyúlt hozzá.Indúl,a mentésem megmaradt és semmi baja.
Tapasztalatból irtam és nem úgy,hogy a haver csaja mondta meg ilyenek.
Pont azért irtam be,hogy akinek még nem volt lehetösége megvenni,az is tudjon patch-ni.SZERK2 : A [link]
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Win install elött állok és a mentés dolog érdekelne.
Sajnos amitt nem rég linkeltek,azt nem nagyon vágom.
Kérdésem az,hogy milyen mappákat másoljak ki és honnan?
Mert nincs kedvem elöröl kezdeni.
Elöre is köszönöm. -
Sanya595
senior tag
Abban tudtok segiteni,hogy év közben nem fogadtam el ajánlatokatt.
Most év vége van és több ajánlatt is van,de Én maradnék a lotussnál.
De valamiért nem tudok új évett kezdeni,mert mindig azt irja,hogy válaszak új kontaktott.
Ha kell szúrók be képett róla. -
Sanya595
senior tag
Nem tudom,hogy csinálják,de Team speak-el lehet.
Söt RF alatt tudok nagyon sok helyett ahol teljesen ki van dolgozva úgy,mint az eredetti csapatrádió és csapatonként vannnak a csapatagok,csak egymással tudnak beszélni.
Persze csak versenyen,mert elötte és utána tud mindenki mindenkivel. -
Sanya595
senior tag
Olyan sok nem hiszem,hogy jöhhet belöle,mert azt olvastam,hogy csak 3évig a Code-é az f1-es jog,ami eddig a Sony-é volt.
Lehet nem jól tudom,de igy olvastam.
Amúgy ott az F1 CH ami nem most jellent meg és még mindig nyomják,az RF-röl nem is beszélve.Ez nem olyanra sikerült,mint az elödjei,de biztos vagyok benne,hogy online még élni fog egy jó ideig ez is. -
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
Idö hiényéban Én most csak 20%-ok versenyekett futtok,most jön a 4.-dik,de még egy deffektem sem volt.Minden off csak a váltótt és a tc-t használom és billel van idöm játszani, (a kormány a polcon pihen).
Szal nem tudom a deffekt hogy van nálatok.Viszont a box tényleg gagyi,hogy 4-dik helyröl állok ki és 20-ra jövök vissza. -
Sanya595
senior tag
Massa out.
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #1195 üzenetére
Én irtam,hogy van kormányom.De....
Napközben nincs idöm játszani,szinte csak éjjel amitt a 6 éves kislányom és feleségem nem igazán szeret,mert elég hangos az ffb.
Szal éjjel billel,nappal kormányal,de nincs nappal sok idöm rá.
5 percért meg neki sem állok. -
Sanya595
senior tag
válasz
Barthezz2 #1163 üzenetére
Pont igy vagyok ezzel Én is.Kormányal sokkal könyebb és utána szenvedek billel.
Eleve pl a nyújtott kanyarok ahol 75% gázzal lehet átmenni,ott billel nyomogatni kell a gázt is meg a kanyarodást is.Mert úgye a bill-nél vagy nyomod a gombott vagy nem.
Nincs köztes megoldás.Szerk : nálam rfactorban 2-2.5 mp körönként a kormány.De itt még nem tudtam igazán kormánnyal játszani.
Szerk2 : De az f1ch-ban is hozott nekem sokatt a kormány. -
Sanya595
senior tag
Nekem egy próblémám van ezzel a ki**szott játékkal.
Ilyen nincs az f1-ben,mert Én az rfactorban is és az f1ch-ban is nagyon használom a kerékvetökett és rázókövekett.De itt egyszerüen nem lehet,mert middig úgy érzékeli mintha vágnám a kanyart.Peddig nem vágom és nem is csalásnak használom.
Van pl célegyenesre forditó és ott kiszoktam engedni szinte teljesen,de itt egyböl ki irja,hogy elvette a kört.Szal erre van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest