- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Nagymelák #5579 üzenetére
Sajnálatos jelenség, a játék megjelenését követően hónapokig nem voltak ilyen p@rasztok a neten... de most már egyre több. Az is idegesítő, hogy időmérőn, ha gyors körön vagy, esze ágában sincs félre állni, versenyezni kell ott is..
Tegnap egy német gyerek keserítette meg SPA-ban így az életemet, de sikerült kilöknöm (), igaz kaptam egy 5 rajthelyet büntit, de a startnál gyorsan behoztam azt az 5 helyet
-
-
AMD_ok
őstag
-
Davzone
senior tag
válasz
Nagymelák #1682 üzenetére
Ha automatára van álitva a boxkiállásod akkor nem tudod,mivel bemondja a mérnök mit raknak fel amikor szol hogy menj ki boxba,
ha manualon van a box beálitás mindegyik akkor lehet ilyet.viszont akkor neked kell eldönteni mikor mész ki és kiválasztani mit rakjanak fel!
Itt vigyűzni kell mert ha optionel mész akkor alapba is azon van és ha nem választod ki olyat raknak fel,igy viszont nem használod fel mind2 garniturát.
Xbox kontrolleren a + alaku padon(D-PAD) kell lefelét nyomni majd a megfelelőt kiválasztani.
billen nem tudom hogy kell de tuti ott is van rá gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest