- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
van némi fps és microlagg problémám.
esetleírás:az elején mentem pár sima edzést. ott minden rendben volt. dx9, 1920*1080, graf ulra, vsynk on, 60fps fix. cpu monitorozás: mind a 4 mag 50-60%, max amplitudo egy mag talán max 70-75%.
el kezdtem piszkálni a dx9 false-t, de valamiért csak ablakos módban ment, híába írtam vissza fullscreen true-t...
nem ment a dx11, így vissza dx9.
utána mentem pár "direct" 1-3 körös race-t, több pályán. több autónál leesett az fps 43-55-re, döntően 50 környékére. és előjött egy fura microlagg, főként a rázókőn látható, szemkifolyatós dolog...
-> rámonitoroztam a cpu görbékre. mind megemelkedett, az 1. mag 90-100%-on végig.
megnéztem újra az edzést. 1 autónál ott viszaállt 60fps-re, microlagg sincs, de a prociterhelés mintha ott is picit megelemkedett volna a kezdethez képest.
bakker. 9550@3.6 ghz kevés lenne? vagy valamit elállítottam?
a win7 energiagarázdálkodási baromságok kilőve, teljesítménycentrikusan minden...
játék reinstallon kívül valami ötlet?
szerk:
első dolgom persze az volt, (még a cpu terhelés megsasolása előtt), hogy viszavettem az élimítást, és ultra->high. természetesen nem változott semmi, utána néztem meg a cpu terhelést. tehát vga kizárva...
nem fut semmi melette. (oldalsáv, vírusírtó, kalibráló, diagnosztikai progik kilőve...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 26
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest