- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
Egy kérdésem lenne a nevemet a Live-n meglehet változtatni valahogy?
-
Nagymelák
senior tag
Nemrégen kezdtem játszani a neten,szerintem elg jól megy mert carrier módban sokat nyomtam és eléggé megtanultam a pályákat.De tegnap nagyon felbosszantottak a neten,Vaenciai verseny volt jó volt a rajtom második helyen fordultam,az egyik kanyarban rövid féktávot vettem és batudtam bújni az első helyezett mellé,nem értünk össze,nem szoritottam ki volhelye rendesen,elszúrta a kanyart valószínű mert visszaesett a harmadik helyre.Mentem a saját tempómba elég előnyöm volt nem kellett kockáztatnom.A következő kör közepén viszont meglepetésemre az emberke ott áll az ideális íven,nem értettem mi lehet vele,nem vettem vissza a tempót csak kihúzodtam a poros ívre,legnagyobb meglepetésemre mikor oda érteme elkezdett felém húzni,szerencsém volt mert csak a kocsi jobb hátulját kapta el,nem csúsztam ki de kellett rendesen korrigálni hogy forogjak meg.Mentem tovább akövetkező körben ismét ez várt rám,de akkor már nem úsztam meg,oldalról belém jött Én pedig a falban kötöttem ki.De ez még nem volt elég úgyált meg mögöttem hogy nem tudtam tovább menni,előttem a fal mögöttem Ő,egy ideig ott tartott,de akkor már mindegy volt mert a második megelőzőtt.Mentem volna tovább de elém jött és igyekezett feltartani,lassitottam míg az utolsó kanyargósrészre nem értünk ott elkezdtem csalogatni a pálya jobb oldala felé,jött is,Én pedig teljes gázt adva a bal oldalán elhúztam,így tudtam beérni.Egy nyert futamot rontott el nekem.
Azt kérdezem mi értelme van ennek?Ha így tud csak játszani akkor minek áll neki?
Az ilyen ember nagyon elrontja az élményt. -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap játszottam előszőr online olyan versenyeken amit a gép ajánlott fel 1-2 alkalommal előfordult olyan hogy a mögöttem haladó áthajtott rajtam minta szellem autóval menne.Ez valami bug vagy valamilyen csalás?
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Lenne valakinek valami ötlete arra hogy mit lehetne csinálni azzal a jelenséggel hogy mióta felrakta a játék a javitást,nem teljes képernyővel indul a játék hanem ablakban fut.
A tulajdonságoknál már beállítottam hogy futtatás teljes méretben,de még így sem lett jó. -
Nagymelák
senior tag
Hát a patch még mindig nem tette tökéletessé a játékot. Karrier mód,maláj nagydíj,futamon eső intermediet gumi,ennek ellenére Hülkenberg száraz gumival úgy jött utánam mint az állat.
Egészen addig míg hátulról tele nem vágott, utána kiballagott a boxba,de legalább nem engem büntetett meg a gép,ez legalább jól működik. -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni vagy észrevenni hogy a játék felrakta-e a patch-et.
Ha nem rakta fel honnan lehet letölteni?Pc verzióról van szó!
-
Nagymelák
senior tag
Kellemesen csalódtam Valenciában,nagyon jó a pálya és sikerült időmérőn a 2.helyet megszereznem.
Remélem a verseny is jó lesz. -
Nagymelák
senior tag
Egy kérdésem lenne,ha futam közben elkezd esni az eső,hogy lehet megmondani a szerelőknek hogy intermediet vagy eső gumit rakjanak fel?
-
Nagymelák
senior tag
Végig gyötörtem magam az Ausztrál nagydíjon,a sok defekt ellen végső megoldásként szégyenszemre kikapcsoltam a gumi szimulációt.Kemény keveréken kezdtem és a 19.-ik körben jöttem ki kereket cserélni addig 9-ik voltam utána visszaestem a 18.-ik helyre,hiába,őrült gyorsak a szerelőim.
Kaptam még grátisz egy box áthajtásos büntit,így nagy küzdelemmel miután visszaküzdöttem magam a 18.-ik helyen végeztem. Ai:prof.
Kinek mi a legjobb körideje Ausztráliában? Nekem 1.32.072 sikerült összeraknom.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1400 üzenetére
Ha valaki vigyáz a gumira eleve lassabban halad, a pozíciókért pedig harcolni kell így vagy nem kerülsz előre vagy széthajtod a gumikat,a gumik óvása és a pozíció szerzést nem lehet összeegyeztetni.
Én is várom a videót. -
Nagymelák
senior tag
Második versenyem a Virginnel,21. helyről rajtolva,a szemét kinyomva lágy gumin 10 kör,box kiállás előtt defekt,rendben belefér,gumi csere óvatosabban haladva keménygumi 5 kör defekt,még a jövőhét is megelőz. Kezdem elölről.
Én sem akarok beleszólni,de ha a készítők figyelembe vették a valós erőviszonyokat,(és miért ne vették volna) akkor a Lotus,Virgin,HRT autókkal szerintem az élmezőnybe csak vágyódni lehet,mert ezek az autók a játékban is olyan lassúak akárhogy nyomod neki mint a valóságban.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Barthezz2 #1307 üzenetére
A defektekkel Én is bajlódom,nem a kihívassál van a bajom mert azt tetszik. De ha nem használom a rázóköveket akkor tényleg csak az utolsó helyet lehet megszerezni,ha meg használom sanszos a defekt. Nekem is volt hogy a boxból kifele kaptam defektet. Ez van, amíg nem jön valami javítás addig vigyázni kell a rázókövekkel.
-
Nagymelák
senior tag
Én egy Virginnel megyek,a TC-n kívűl minden segítség kivan kapcsolva + a váltó automatán, Ausztráliában kinyomtam a szemét a gépnek mégsem sikerült a Q2-be jutnom 21. lettem Az egyik HRT viszont bejutott egy Williams pedig nem jó kis erősorrendet állítottak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Íme az új Android Auto!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest