- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Objektívek topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Nagy lassan kezdem megszokni a játékot, ha nagyon felületesen nézem, el lehet vele szórakozni.
Az biztos hogy nagy multis betyárkodások lesznek itt.

-
WesTM
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Sajnálom a dolgot én is. Most még megpróbálok játszani vele egy kicsit, hátha elhamarkodott voltam, de nem hiszek már semmiben a játékkal kapcsolatban.

ProEvoFan:
Persze természetesen megértem a te álláspontodat is!
Igen szűk réteg a hardcore szimulátor rajongók tábora, nem ez a jó üzlet nekik!

Pl. a Dirt 2-t kifejezetten szerettem, ott nagyon jól eltalálták az egyensúlyt, és nagyon kellemes játék volt.
Sajnos itt valahogy ezt még nem érzem. De talán majd a következő résznél. 
-
WesTM
őstag
Nekem hatalmas csalódás.
pro: Szép grafika, megfelelő optimalizálás
És talán ezzel ki is merült a dolog.kontra: fizika egy kalap ...&#>@ Az autó teljesen random módon pördül meg, teljesen váratlanul, ellenkormányzás értelmetlen.
Hang még magában elmenne, ha szinkronban lenne a képpel, de valami nagyon nem oké vele, nem a gépemben van a hiba még mielőtt belekötne valaki, egyszerűen ezt sem találták el.
irányítás: Billentyűvel szörnyű, kormánnyal még nem próbáltam
AI: Hát mit se mondjak. Egy alsó kategóriás SEGA játékban TALÁN! elmenne.Nagyon sajnálom hogy 8 év várakozás után ezt kellett kapnunk. Ezt a sorozatot legalább PC-n megtarthatták volna szimulátor rajongóknak. Vagy rábízták volna a fizikát egy Simbinre, vagy CDTP sorozat fejlesztőire. Érdekes egy RACE 07-ben vagy GTR evoban, megtudták találni a kompromisszumot, hisz ha bekapcsoljuk a segédleteket, egészen arcade, kikapcsolva viszont vérbeli szimulátor. Ennek hiánya itt nekem igénytelenségre utal.
Nagyon sajnálom a lehetőséget, és az bánt hogy pár évg még a codemasters készíti a részeket. Azt hiszem maradok az rFactornál, f1 challengenél...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Se a proci, se a vga nem pörög 100%-on nálam.
Az biztos hogy nagy multis betyárkodások lesznek itt.