Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nem szar szerintem. De én is kaptam szimplán defektet időmérőn, de még biztos fogok is. Ezzel színesebbé teszik nekünk a játékot, persze jó lenne mindig nyerni, de elöl menni 60 kört úgy, hogy nem történik semmi, elég unalmas lehet.
A gumik élettartama arányosan nő a választott versenytávval alapból, de persze hamar le is lehet harcolni őket.
Pillanatra visszatérve: Ez a játék pont annyira szimuláció, mint amilyennek lenni kéne minden szimulációnak. Nagyon figyelni kellett folyamatosan így minden segítség nélkül. De legalább nincs olyan érzése az embernek, hogy állandóan taknyon autózik és minden kanyarban retteg, hogy jajj meg ne csússzon az autó. Olyan ez mint a GTR2 csak ezek az autók jobban tapadnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest