- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Nem késik az irányítás! Legalábbis a kormányzás és a pedálok nem. Csak úgy érzed. A váltások, meg igazából se abban a szent minutumban ugranak. Nem lehet itt össze-vissza dobálni a sebességeket. Ha nézel igazi belső kamerás felvételeket, látszik rajta amikor vált felfele, hogy rácsap az ujjával a pillangóra és csak nagyon apró késés után kapcsol a váltó.
Itt meg ha nem vagyok elég gyors féktávon a visszaváltással, akkor 1. nem tudok elég rövidet fékezni 2. picit késleltetve tudok visszaváltani, mert leesett nagyon a fordulat!
Tehát meg kell érteni ezeknek az autóknak a működését! Én se vagyok profi benne, de mivel F1 rajongó vagyok elég sok mindent tudok már. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Defekt részt én is említettem, és azért jutottam a random kifejezésre, mert úgy kapom a defektet, hogy végig optimális hőmérsékleten vannak a gumik, és az elkopottság se volt vészes, pl sose kaptam defektet amikor piros volt a jelzés, általában vagy semleges, vagy sárga amikor random adja/adta...
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest