Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Én nem tudom, hogy Ausztráliában a 2. LOTUS-os versenyem hogy fog alakulni, de az 1. versenyen nem volt semmi gond. Most állítottam be a kocsit az Albert park-ra, de eddig semmi különöset nem tapasztaltam.
Ezek nem bugok amiket írtok, ezek azért vannak, hogy tanuljátok meg rendesen használni a kocsikat!
Lehet rázózni meg ilyenek, csak oda kell figyelni. A boxba befele meg fékezzetek le a vonal előtt, ahol ott van a kis tábla, mert elbassza tényleg az idődet. Ja meg amikor a szerelőkhöz értek akkor is nyomjátok a féket. Én átlag 3.8 mp alatt leszervizelek és GO 1000-el. 
Érdekes nekem normálisan működik minden versenyzés alatt. Eddig!Kop-kop!!

Bahrain-ben LOTUS-al segítségek nélkül legendek között 4-nek behajtani 20 kör után azért nem olyan rossz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- JBL Charge 5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet rázózni meg ilyenek, csak oda kell figyelni. A boxba befele meg fékezzetek le a vonal előtt, ahol ott van a kis tábla, mert elbassza tényleg az idődet. Ja meg amikor a szerelőkhöz értek akkor is nyomjátok a féket. Én átlag 3.8 mp alatt leszervizelek és GO 1000-el.