Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
ADAM1337 #1919 üzenetére
Igen de sli-be ez a minimum, egy db 460-nak kéne 100fps-el vinnie.
Motion blur: Ellet mondva már az is hogy itt a 30fps=60fps-el, többen is írták velem együtt szóval nem hülyeség, gridbe vagy más játékba bőven megérzem a 30 fps-t. Mielőtt nem futtattam frapset azelőtt azthittem 50-60 fps-el megy.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72 #1888 üzenetére
Azt már kitárgyaltuk hogy szarul van megírva a motor, és a 100fps-hez nem elég egy 5870 vagy GT480 se. Az átlag gépeken 30-35 fps-el fut a felső középpel 50-60-al, és csak a megfizethetetlen kategórián megy elvárható sebességel.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72 #1884 üzenetére
"miközben egy 9800gt-n dx9 maxon elfut 60fps-el -.-"
Ez mondjuk pont nem igaz, felezd el az értéket.
Amúgy írtam neked egy megoldást a corrput save-re hátha beválik, de akkor leírom mégegyszer, amikor nekem csinálta akkor leszedtem a fájlokról az írásvédettséget, ez ilyen utsó próbálkozás volt nálam, igaz nekem gridnél csinálta, de az nem számít, mert amikor rákereste ma hibára csak dirt2-eseket dobott ki. -
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72 #1714 üzenetére
A corruptra nálam az lett a megoldás (gridnél szívatott ezzel) hogy levettem a fájlokról az írásvédettséget.
-
BalaNce87
addikt
válasz
DigitXT #1542 üzenetére
Hát ha az AC az Assassins Creedet jelenti nekem tökéletesen futott E8200-al, akárcsak a 2. rész. Én azt mondom legyen 4 magos csak 2 magosra is írják meg rendesen, elfogadom hogy valamivel jobban menjen egy 4 magoson, de azt nem hogy csak azon. Azt meg még mindig nem vettem észre hogy olyan nagyon sokkal jobban futna egy bizonyos játék 4 mag alatt, hogy megérje váltani. Ha most vennék gépet 4 mag lenne természetesen, de egyenlőre nekem megfelel ez is. Persze minnél előbb annál jobb, de hát ha nincs miből akkor marad a jól bevált.
-
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #1533 üzenetére
Azt már elmondtam hogy én nekem elég az a 30 fps, viszont a menübe még így is érezni hogy szaggat elég rendesen, nem a benti menübe hanem a boxosba, ami azért zavaró. Meg nézd meg, azt se értem hogy nekem kisebb felbontásba nem sokkal gyengébb gépen 10 fps-el kevesebbem van, és nincs hatással erre az hogy egyedül vagyok a pályán vagy esik az eső vagy süt a nap. Olyan szempontból optimalizált hogy nem érzem hogy 30 fps ( az alatt már igen kellemetlen), viszont olyan szempontból nem, hogy 4 magost követel és nincs hatással rá a felbontás illetve grafikai változtatás sem. Másik dolog ami szerintem szintén gáz, hogy egy 5770-en nincs meg a fix 60 csak egy 5850-en, aminél inkább a 80-100 lenne az elvárható. Egy ilyen kommentbe ütköztem youtubeon, és úgy látszik nem csak én vagyok ezen meglepődve: "i also got the gtx 460 and was expecting it to max out at 60fps all the time. wonder whats up with the game?"
Tényleg nem akarom tovább feszegetni ezt a témát, de azért én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel.
Más téma: Majd egy dirtöt mehetünk valamikorcsak azzal is van egy bajom és azt már eleinte is észrevettem hogy túl érzékeny az analóg kar, de van amikor meg alíg akar kanyarodni, pl hajtű kanyaroknál.
-
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #1522 üzenetére
Ez oké, de mi az hogy hirtelen követeli a 4 magot, de előtte egyik játéknak se kellett, mint egy falat kenyér. Használja ki is a 4 magot ez rendben is van, de azért kicsit a k... anyjukat hogy 2 magoson már nem hajlandó tökéletesn futni, mert hát mire nem elég egy jó kis 2 magos? Én se vitatkozni szeretnék, de ezen látszik hogy elszúrtak valamit.
Azért meg nem fogok/akarok 4 magosat venni hogy támogassam ezzel őket, hogy áhh inkább vegyenek 4 magosat, minthogy patchet adjunk ki. -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #1515 üzenetére
Nem 4 mag kell hozzá, vagyis úgy írták meg hogy az kelljen hozzá, az esőn kívül sajnos én nem látok különbséget a többi ego motoros játékhoz képest.
A dirt 2007-es, akkoriban jött ki a 8800 GT, bátyjám havrjának valami 7800 volt akkor és azon is ment, és hát jóval jobban futott, mint ez most. Az igaz hogy gépigényes volt akkor, mivel azzal jött az ego motor, nah de azóta volt idejük javítani rajta, lásd grid és dirt2, azok is kihasználják a 4 magot, de egy 2-esen is lazán elfutottak tökéletesen, így ebből egyértelmű hogy ők hibáztak. -
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1500 üzenetére
Ki lett tárgyalva hogy ezek a gépek ennyit bírnak, kb a te géped olyan szinten van, mint az övé legalábbis vidkari. Nálam az volt fura hogy a felbontás állítása se számít túl sokat.
Szóval be kell érni azzal ami van, és várni egy esetleges patchre amivel orvosolják.
Hozzá teszem hogy ennél a játéknál a 30 is elég, de optimalizáltnak egyáltalán nem nevezném, sőt... -
BalaNce87
addikt
válasz
Sundesz #1333 üzenetére
Nekem E8200 van és vga-m is erősebb, és úgy van 30 fps-em, 800X600-ban meg 40, szóval én még mindig azt mondom hogy valamit nagyon benéztek a motorral kapcsolatban. Minek ennek 4 magos, amikor a dirt2-nek rohadtul nem volt szüksége rá, lehet ez is ilyen hogy szarul írjuk meg hogy 4 magossal menjen csak jól, azt lehet valaki tényleg lesz olyan okos és vesz egy 4 magosat.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1127 üzenetére
Traction controll-tól miért parázik mindenki?
én gamepaddal kikapcsolom akkor kormánnyal mi a para, ok hogy írták hogy nem jó a pedál stb, de nemhiszem hogy mindenkinél fennáll ez a probléma.
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1110 üzenetére
Ez logitech termék így onnan kéne szedni hozzá drivert, de mondom már új termékek vannak és ez már nincs is a játékvezérlők között. Csak úgy sikerült megtalálnom hogy támogatás és az alatt kikerestem a sajátomat, de azt írta ki hogy nincs szükség frissítésre.
Eddig minden játék felismerte, eredetileg focihoz vettük (PES), mert azt tényleg elég rossz billel irányítani, meg anno playstationon toltuk sokat az előzménnyel. Bevallom nekem jobban tetszik külsőre a rumblepad mivel playstation külsőre hajaz, de a nyomásérzékelős gombok miatt inkább ezt vettük, mert autós játékhoz szerintem ideálisabb. -
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1107 üzenetére
Amúgy rumble-el melyik gombbal adod a gázt? beállítottad hogy az egyik analóg kar pl?
Nekem ilyen van és így a hátsó gombokkal jól lehet adagolni a gázt. A kezem nekem is nagy, de ezzel még nem volt gond. Az analóg karral meg simán lehet íven tartani a kocsit, ami pl billel csak pötyögtetéssel megy. Szóval ehhez bőven megfelelő egy gamepad is, ha már csak azt nézzük hogy konzolra se vesz valaki ezért kormányt, nah meg jön a GT5 és azt is kénytelenek gamepaddal irányítani, persze ha kap hozzá kormányt és van is rá pénze vegye. -
BalaNce87
addikt
Érdekes volt olvasni. Abba nem adok neki igazat hogy ugyanúgy tapad más gumi más talajon, én éreztem hogy más a tapadása. Azt meg soha senki nem ígérte hogy szimulátor lesz ez a játék, csak hogy lesznek olyan elemek benne amik kedvezhetnek azoknak a játékosoknak is. Amúgy amikor boxba állsz ott igen sok beállítás van a kocsival kapcsolatban, amihez nekem nincs türelmem, de lehet egy vérbeli szimulátorosnak van.
-
BalaNce87
addikt
válasz
alibaba78 #1074 üzenetére
Hát nagyon ritkán törik le valami az autóból, legalábbis ezt nem látni az autón hogy behorpadt az eleje vagy hasonló, leszáll pár szilánk és ez a törés. Még szándékosan is elég nehéz totálra zúzni a kocsit hogy leszakadjon a felfüggesztés. Ahhoz képest hogy 150-200-al megyek neki a falnak elég jól viseli az autó. Meg akkor sincs semmi ha hátulról belemegyek az előttem lévőbe megint csak elszáll pár szilánk és mind2-en megyünk tovább.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #1043 üzenetére
Nem ez lesz a probléma, mivel kapásból felismeri a játék. Nah meg most ahogy észrevettem logitech oldalán sincs feltűntetve a termék, gondolom megszűnt a gyártása, és ezért is lett duplája az ára, tavaly 4000-ért vettem, most meg 8500...
Írta is hogy nincs szükség frissítésre, nah mind1.pcguru: Menj be a furgonba azaz career modba és ott ha versenyt indítasz részletesen belehet állítani mindent, nem mintha sokat számítana, alapvetően nincs törés a játékban, csak szilánkok repülnek le az autóról.
-
BalaNce87
addikt
Ezt miért nem engedi állítani?
Gridbe és dirt2-be megy. -
BalaNce87
addikt
válasz
Bandit21 #824 üzenetére
Hát ha szimulátorokkal játszottál eddig akkor lehet nem fog tetszeni, ez a játék ahogy az összes codemasters szim és árkád közötti szintet képviseli, de autós játéknál szerintem pont ez az ideális. Ha offline játszod azzal csak annyi van hogy lesz mentés, nem köti semmilyen mail címhez és jelszóhoz, ha onlinet csinálsz ügyelni kell arra hogy külföldi címet adjál meg, elég csak annyi hogy Magyarország helyett Egyesül királyságot vagy Amerikát adod meg.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #802 üzenetére
A lökdösődés gridbe is így van ha te mész neki akkor is te szívod ha te jön neked akkor is.
Én toltam pár time trialt a carriert is elkezdtem de már kezdem unni, 10 kör az nekem már sok, meg hát unalmas is, mint a valóságba. Tudom hogy forma 1 nem a 3 körös versenyekről híres de így 1 évtizedbe fog telni míg a végére érek, persze nem sürgős.
Mondjuk nálam a szimulátor = a magammal való kiceszéssel, nekem ez pont jó, viszont a törést még mindig emésztem, 200-al nekimegyek falnak és lepattanok semmi törés, szilánkok repülnek csak éppenséggel ezt nem lehet látni az autón. Én nem értem mi az hogy 2 éve megtudták csinálni most meg nem?infected: Azzal játszok amivel akarok gondolom, amit meg írok természetesen jogos, az meg hogy ezek ki lesznek javítva elég sanszos. Egy 2 évvel ezelőtti ugyancsak codemasterses játék sokkal jobban van kivitelezve, ezt most fejtsd meg. Mondjuk én nem a játékot szídom csak meglepő hogy alapvető dolgokra nem figyeltek.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #785 üzenetére
Amúgy nekem az alapra úgy lőtte be hogy high minden és 8x-os élsimítás úgy volt 30, lejjebb tettem 2x-esre és ilyen 2-3 fps-el lett több
ha off-ra rakom ugyanez.
Viszont 30 alatt már elég rossz pl 25, 30 az tény és való hogy itt olyan mintha 60 lenne. Az is érdekes hogy ugyanolyan eredményt ér el a gépünk, csak te full HD-ba nyomod én meg 1280-ba. -
BalaNce87
addikt
válasz
heihachi #780 üzenetére
Leraktam 800X600-ra és 30 helyett 40 fps lett
, még mindig azt mondom hogy nem az én gépem gyenge hozzá, ha ugyanannál a motornál más játéknál nem az. Lehet lesz hozzá patch ami orvosolja ezt. Elfogadom hogy nem csúcs gépem van, de eddig pláne ezen a felbontáson minden játékot elvitt, még a mafia 2 is jobban fut...
-
BalaNce87
addikt
válasz
heihachi #775 üzenetére
Hát akkor ez van, őszintén szólva nagyot néztem, bőven többet vártam volna pláne ettől a motortól, szóval akkor mégse 5-ös az optimalizáció.
Az első dirt demoját próbáltam ki, és igen ott eléggé rossz az optimalizálás.
Csak én azért lepődtem meg mert egyik rész se szebb a másiknál, pl a dirt is szerintem elég szép, de mégis ingadozó. Én meg ráadásul 1280-ba játszok így megint csak nem értem ez mi, más játékba számítani kéne valamennyire annak hogy egyedül mész a pályán vagy ha 20-an vagyunk, de itt el se moccan 30-ról. Nah majd lerakom 640x480 low-raskylaner: Ezt hagyjuk vagy 10X restartoltam egy versenyt ezért, de lehet keveset mondok... mi a köze van az adott körömnek a következőhöz?
-
BalaNce87
addikt
válasz
heihachi #735 üzenetére
Hát ez elég érdekes, mivel akkor is ennyi ha csak én vagyok a pályán és akkor is ha verseny van. Szóval nagyon kétlem hogy ennyit bírna a gépem, dirt2 szebb és jobban is fut, ebbe meg a dinamikus időjárás meg maga az időjárás az új, de hát azt se kötelező bekapcsolni.
Az meg kicsit érdekes hogy 460 vagy 480 sli-vel van csak 100 fps, valamit itt nagyon elb..ztak. De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni. -
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Ezzel a 30 fps korláttal lehet valamit kezdeni, hiába van vsync kikapcsolva akkor is az max.
Persze én meg azthittem 60-al megy mielőtt megnéztem, szóval elég jól fut ahhoz képest hogy 30 fps. -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Hát pont az a durva hogy a segítségek kikapcsolásával, pont gyengébb mint a grid, ha a grid árkád akkor ez is az véleményem szerint. Én nálam az nfs a real árkád a grid meg közelébe sincs annak, így mindenkép a kettő közé sorolnám be. De ha már szóba került a shift az pl sokkal szimulátorosabb, mint a grid.
ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
Ez Gridbe is teljesen így van, tényleg nem vitatkozni akarok de ez biztos így van, mivel próbáltam. Kicsit fura hogy neki megyek a falnak de inkább lepattanok róla minthogy megzúzodna a kocsi bármelyik része. Igazából nekem is tetszik a játék, de semmivel sem szimulátorosabb illetve nem is sokkal nehezebb, mint a grid.
-
BalaNce87
addikt
Hát ez igaz csak pont te esetedbe nem, az a gép még jó pár évig bármilyen játékra és full hd-s felbontásra is elég. Ahogy meg írták rákötheted a pc-t a tv-re és kész persze ha neked az kényelmesebb megértem. Hát meg az hogy tv-n vagy monitoron játszom tökmind1 az élmény nem lesz másabb, persze nyilván jobb a tv csak hát azt meg is kell fizetni.
-
BalaNce87
addikt
Őőő miért te nem pc-s vagy? ha azon az olcsóbb nyilván arra veszem meg, bár ez minden játékkal így van. Esetleg nincs gamepadot géphez?
Mondjuk te dolgod de ha nekem lenne boxom is, én akkor is pc-re venném, már csak azért is mert boxra fizethetem a havi 1000-est live-ra a multiért. Az élmény meg tök ugyanaz bármelyik platformon játszod. Azt még megérteném ha 1000 éves géped lenne nah de így? -
BalaNce87
addikt
Nah kipróbáltam, a fizika viszont jobb a grid-be, kapásból kivoltak kapcsolva a segítségek, gridbe ha rosszkor padlózom le kicsúszok a fenébe formula 3-as kocsikkal, itt meg még ennyi se. A kocsi mozgása is elég fura. Ám jó kis játék lesz ez, jön hozzá majd egy alap patch, mint minden codemasterses játékhoz.
Igaz én most kezdtem pár napja dirt2-őt így szerintem most ezt hanyagolni fogom.
Amúgy én nem értem a liveot régen már volt offline profilom és emlékszem ahhoz nem kellet megadnom mail címet stb, gondolom azóta frissült a live így azt az offline accot buktam, mind1 létrehoztam egy újat, kb 2 percbe telt. Nem is tudom lehetséges visszakaeresni valahogy offline profilt? mert így keresgettem de csak azt találtam hogy lehet kreálni. -
BalaNce87
addikt
Egy olyan kérdésem lenne hogy, valamennyire ide tartozik live miatt. Nah most az van hogy eddig offline profillal játszottam minden live-os játékot, de már volt egy online is régebbről. Szóval mitől függ melyiket tudom használni, mert most dirt2 miatt ugye mindenképp az onlinet kell használnom, offlineba be se tudok jelentkezni vagy van egyáltalán ilyen opció?
-
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #487 üzenetére
Meg nem is az zavar igazán hogy évente jönnének ki hanem akkor vagy legyen 4000 az ára vagy újítsanak rajta annyit amennyi lehetséges minden téren, de inkább az előbbi lenne ideálisabb. Én meg azért nem 1 évet multiznék vele, persze mást nemtudok tenni mert mindig az van hogy ha jön az új arra áll át mindenki.
levi: Persze jogos nem kötelező megvenni, csak nem lenne jó szerintem ha ebből is fifát csinálnának, ez nálam azt eredményezné hogy az idő múlásával egyre kevésébé fog érdekelni és felejthető kategória lesz.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #477 üzenetére
Ez rendben van, csak hát ugye a 2010-es pesbe is megvannak az új átigazolások szóval ezt patch formájában is lehetne éltetni évekig és nem új részként/játékként kiadni. Egyszerűen ide még annyit se tudnak újítani mint pes-be hogy pl új mozgások gólörömök, cselek stb.
Nah mind1 én fix hogy nem adok azért évente 10ezret mert új csapatok lesznek vagy az adottak megváltoznak, meg módosul egy két szabály. -
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #380 üzenetére
Hát jah, ha viszont szimulátor lesz akkor max nem játszok vele, azt levan tudva.
-
BalaNce87
addikt
Mi az hogy kit érdekel mondjuk azt aki megvette volna de akkor amikor kijött drága volt?
Autós játék és van benne multi és valszeg jó is lesz akkor nemhiszem hogy csak hónapokig játszanák, ha minden játék hónapokig tartana ki multival akkor szépet néznének az emberek hogy kidobott egy 10-est az ablakon. Singleért manapság meg nem adnak ki pénzt pláne itthon. -
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #304 üzenetére
Nekek mondjuk beterítené az egész asztalt a kormány
meg ahhoz jól jönne egy nagyobb monitor is már, csak akkor meg új vidkari is kéne a felbontás miatt, szóval még marad a 17-es egy jó darabig, nekem elég az 1280, 1024 után kiváló, annál feljebb max az ikonok lennének kisebbek, szerintem játékok alatt kisebb lenne a különbség.
-
BalaNce87
addikt
F1-et én se szeretem vagyis inkább azt mondom hogy jókat tudok rajta aludni
de a játékot biztos kipróbálom, gridbe is jó volt néha menni egy formula 3-at. Ha pl olyan legalább lesz akkor szerintem jó. Itt egy kis videó róla most hirtelejében találtam, azért itt is számít ha kormánnyal játszod legfőképp kanyarodásnál az ív megtartása, nah meg félgázzal a kanyarok bevétele, igaz utóbbit orvosolták a nyomásérzékelős gombokkal.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #297 üzenetére
Hát az igaz hogy más kategória a grid és az f1, f1-be nyilván nem fogsz csúsztatva bevenni egy kanyart, meg ilyesmik. Én azért nem szeretném ha csont szimulátor lenne, szimulátort úgy se a rohadt jó grafikája miatt játszák, így ott nem számít hogy milyen részletes. Akinek meg van kormánya jó hogy hiányzik valami szimulátor mert akkor elmondhatná hogy volt értelme megvenni és nem csak porosodik, de ilyen gridhez dirthöz elég gampad is sőt bill is.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #295 üzenetére
Hát én személy szerint játszani akarok és nem autót vezetni ahogy az életbe.
Az is jó élmény biztos de nem fogok csak azért kormányt venni hogy szimulátorokkal játszhassak. -
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Igazi szimulátort már nem fognak csinálni, abba nincsen pénz, elég csak ránézni a dirt2-re, a te hasonlatoddal élve, annyi köze van a rallyhoz, mint trabantnak a porshehoz. Én mondjuk nem bánom ne is legyen nagy szimulátor annak ott a real autó. Ami a gridbe van az teljesen jó, segítségek nélkül az is okozhat meglepetéseket.
-
BalaNce87
addikt
válasz
werszomjas #255 üzenetére
Cd galaxisba 990 most mind2 játék, aki most törttel tolja gridet annak ez kihagyhatatlan, pláne ha már több 100 órát beleölt.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Rolly Dy07 #248 üzenetére
Nagy valószínűséggel a virágboltival is lehet majd multizni ha olyan lesz mint gridbe.
Mondjuk kifejezetten jó ára van szerintem, ha csökkene még 2-3 ezret talán meg is venném, bár nem vagyok nagy forma1 rajongó de játékba egészen más, mint nézni, ami dög unalom. -
BalaNce87
addikt
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik.
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.
-
BalaNce87
addikt
válasz
philoxenia #161 üzenetére
Ez mondjuk jogosan történt, mivel a játék minden platflormra megjelenik nem csak konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged