- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.tomi
tag
Akkor a Sapphire mi a pocnak csinál HD 38xx sorozatot AGP-ben?
Mivel az utolsó driver a 7.7, ami hivatalosan támogatja az AGP-t, ha jól számolom volt rá maj d' fél évük,hogy írjanak jó drivert. Ha csak 1 ember foglalkozna vele...Nekem a 7.11 buhera driver van fent, egyelőre semmi bajom vele.
A 7.12-őt nem merem kipróbálni -
grunge
addikt
válasz
barnam_ #5770 üzenetére
ere én is kivánmcsi lennék?! 150et egyetem mellett
örülök ha anyi idöm vayn h vizsgáimra fel tudok készülni, mellesleg évközben is irok 15zh-t szal..nameg ami összejön el is megy a lakbérre meg ilyenek...szal nem olyan egyszerü mindenkinek félretenni pláne ha otthonrol nem kap..stb
-
barnam_
nagyúr
-
Joci??
senior tag
nah várjá! még mielött elbaxnám a karim az elött magyarúl magyarázd már el nekem mit is tegyek! thx!
-
r9550
senior tag
jaja nem lenne rossz ha a legujjap chipset drivert felraknád amibe van gart driver is sajna én is ezzel küzdök eddig egy jo nforce drivert se találtam és pci-e 16X-os helyett pci-e 8X-osnak ismeri fel a gép a vga-m sőt amikor drivert teszek fel ujjat akkor néha kép sincs
,
MOD:NF2-höz nem rossz -
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5786 üzenetére
Hopsz de, azt mégis találtam.Tavaly márciusit.
-
samu74
addikt
Nekem is a videókártya vétel útán esett le,hogy minden mást dobhatok ki a gépből ha azt akarom összhangban legyen a tejesítmény
-
Hát persze, milyen szakon van leállás és milyen munkahely, ahol diáknak 150.000-ret adnak? Igen, olxan egyetemisták vígan élnek, akiknek amúgy is van miből költeni. Nem akarok senkit bántani, de nem hinném, hogy a tandí mellett még félreteni is tudna az ember. Én már nem tanulok, de amikor tanultam teljes mértékben önellátó voltam, de nagyon nem ilyen a helyzet, mint leírjátok. Még koliban sem, ami olcsóbb. ez a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy azért mert van 1-2 ember, aki bömössel jár egyetemre, már minden egyetemistának van pénze. HÁT NEM!
Én a munkából vettem gépet, még mielőtt beleszólna valaki...
Nem tudom, milyen suli osztogat 40 ezreket, de nem általános, meg dolgozz szorgalmi időszakban minden másnap 8 órát, ha akarsz...
-
GRaul
őstag
Lehet h 30-60.De amikor megjelent a dzsííforc 8800as, sokan irták h Nekik már van....
Akkor 100 felett volt az ára.Csak ebből következtettem.Suli mellett meg melóból "sokat" lehet keresni.Persze ha az embernek nem kolira vagy albérletre kell költeni.A suliba meg ha jól tanulsz pénzt kapsz;) -
Lesz itt még a PCI-E is leszarva akkor majd váltani kell megint... Haladni kell a korral ilyen világot élünk.
-
keIdor
titán
Arról nem is beszélve, hogy dolgozni is simán lehet főiskola és egyetem melett... max leállsz egy kicsit vizsgaidőszakban. Havi 150-et mindennel együtt simán lehet keresni.
Viszont a 30 és 60k közötti réteg hozza nekik a legtöbb pénzt, nem a 100k felettiek.
Egy biztos az AGP már le van szarva, de én ezen nem is csodálkozom 2008-ban... -
GRaul
őstag
Anyuci lakásában élsz:S
Hát ez vicces volt.Senki se mondja Nekem h aki egyetemista vagy főiskolás nincs pénze.....
Elég sok pénzt kap az ember a fősikolától/egyetemtől.Havonta simán félre lehet tenni 5-6 ezer forintot.Lassacskán pedig lehet fejleszteni a gépet.Nekem sincs egy hű de nagy konfigom de amit tudtam rajta 3-4 hónaponta fejlesztettem.Proci, memo, vidkari.Sztem arról nem az itt lévő fórumozók tehetnek h Neked bajaid vannak a videokártyával.Keresd fel a gyártót és irj Nekik.Biztos elég sok ember panaszkodik még az AGP-s videokártyái miatt.De sajnos megfigyelhető itt az informatikában is h az ujabb technológiák miatt a gyártók sz*rnak rá a mezei júzerekre és bevételeiknek nagy részét azok a vevők képzik akik a megjelenés utáni kártyáikat megveszik 100forint feletti áron.......Sajnos ehhez hozzá kell szokni.Vagy add el a géped és gyűjts hozzá majd vegyél egy xboxot
Azzal nincs ilyen gond -
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5763 üzenetére
Nem néztem utána, hogy mit veszek???
Nem reklámozta sem az ati, sem más, hogy ennyire gázak a driverek a kártyához.
Arról nem is beszélve, hogy mikro vettem, utána jöttek ki azoka driverek, amikkel gáz van. Mint írtam a 7.7essel nincs gond, a 7.8al se túl sokAggregátor:
Több problémám van vele.
7.8_felmegy pöpecül, de néha megfagy tőle a gép. Tuti videkártyadriver gond, ms is arról hablattyol.7.11 letöltve nem települ(Setup is didn't find a driver compatible with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.
), ha control panel add new hardware, driver kiválasztással telepítem, akkor települ, de mindegyik játék exceptiont dob induláskor.
7.12 szintén.Találtam sapphire oldalán egy drivert ott notify: data_size()!=3-at dob.
7.7t még nem próbáltam, mert nem volt rá időm még....
-
nesh20
aktív tag
-
Na a crysis miatt meg pláne nem vettem volna
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2,5G memória mellé még mit akarsz? (főleg hogy XP alapesetben csak 2 gigát ad a programoknak) Minek kell neked feltétlen ddr2, v. ddr3?
Ezt a váltást ügyesen megoldottam anno, és gépfejlesztéskor vettem egy AGP-t és PCIe-t is tudó alaplapot... Még olcsó is volt.
Most dúrván számolok neked: veszel egymagos procit, 3000+ -ot kapsz 5k pénzért (és még tuningot is szeretik), kétmagost 3800/4200+ -t kapsz 14k körül ramod adott, táp szintén, innen már csak vga kérdése.
Samu74: persze, mi szívunk emiatt. De ők is. Ha tudnának ellene tenni, szerintem tettek volna (gondolok itt arra, hogy van egy aktulis kártyájuk, kijön, és sorra bukja a teszteket a GF-ek ellen, mert még korai a driver. 2600-as karik meg a 7.11-ig folyamatossan gyorsultak, szal ez nekik sem jó. Meg nekünk sem)
-
r9550
senior tag
válasz
barnam_ #5755 üzenetére
hogyne lehetne én tuttam annó amikor váltottam pci-e re az alaplapoman elcseréltem egy k8ne-re procim volt egy sempi 64 2800+-om megvolt az 1 giga ramom és a gainward 6600gt agp vivo karimat is lecseréltem ingyen egy inno pci-e-s re szal nekem csak 2 postát kellett álnom ami kb 4500ft volt a kettő
-
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5754 üzenetére
Spórolni, diákmunkabérből? Ugye anyuci lakásában élsz?
create: de gondolom mellette nem fizetsz főiskolát, nem albérletben élsz, és nem okoz gondot a napi megélhetés....Bocs, ha ezzel megsértettelek, d emint írtam:
-nincs szükségem erősebb gépre, ez is megteszi
-de ha valamiért pénzt adok, és az garis , akkor joggal várom el, hogy MŰKÖDJÖN és ne fagyjon.Aggregátor: tehát tartunk kb 40 ezernél.... Ennyit egy nyamvadt videókártya sem ér meg. Főleg, hogy minden más normális sebességgel fut, a gép jól működik. Pénzkidobás.
Semennyit sem szánok gépfejlesztésre. Felesleges pénzkidobásnak tartom addig, míg a jeléenlegi konfig megfelelően működik. Vagyis működne, de úgy látom, van akik direkte kényszerítenének vásárlásra (ATI).... -
barnam_
nagyúr
Tegyük fel, hogy nem őskövület gépről van szó: jó esetben van benne 1GB DDR 400 ram, az már használható. A PCI-e vga meg olcsóbb mint az AGP-s, tehát ha levonjuk a mostani alaplap+proci árát, kb. 10-20k lesz, + a vga ára. Nem tudom mennyit szánsz gép fejlesztésre, de nem lehet 5e FT-ból új gépet venni...
Szerk.: hozzáteszem használt árakról írok, újonnan már nem nagyon lehet kapni S939-t. -
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
plusz videokartya(minimum 20E ft ), plusz memoria(10-15E).
Nem keves osszeg?
A gepemet meg mennyiert tudnam eladni? Prociert ha adnak 5-t, alaplapert is, memoria elmegy 14ben , talan.
Van 20 ezer forintom.Ebbol hogy veszek alaplapot, procit , ramot? LEginkabb sehogy.Mint irtam vasalokent engem nem erdekel, mire hogy lett tervezve.
Az erdekel, hogy a kiadott penzemert (20E ft) jol mukodjon. Ha probléma van vele, oldják meg ők. Én nem azért fizettem kia pénzem, hogy rosszul működő eszközt kapjak. A programozóik meg azért kapnak fizetést, hogy dolgozzanak, és jól működő drivereket írjanak. Ha nem tudnak, akkor ne adják el a hardvert sem.
Vevők becsapása az egész. -
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
Igen, nagyban csökkenti az új konfig árát, ha eladod a régit. Én is így szereztem be szinte ingyen az újat.
A kártyákat megtervezik, elkészítik, tesztelik, kiadják. aztán jönnek a kereskedők, akik AGP-ben is eladnák, erre pánikszerűen kellene driver hozzá... na de az már nem ugyanaz a metódus, még ha annak is tűnik. gondolom ezért is szűkös az erőforrás és az idő erre.
-
barnam_
nagyúr
Hát azt sehogyan se rakod bele.
De ha valaki eladja az agp-s alaplap+proci-t, és vesz egy S939 alap+proci-t, az nem valami nagy összeg... és megvan oldva az AGP-s driver gond, és még a gép is erősebb.... és az nem 50-60k, mert a gép többi része használható.Szerk.: gondolom nem olyan egyszerű drivert írni... főleg úgy, hogy AGP-re kell, holott nem is arra tervezték a kártyát.
-
Én is programozok és nem adok ki rossz munkát a kezemből, de ha MS-stílusban vannak, akkor fognak ilyet kiadni. Sajnos.
Nem tudom, talán nem ugyanaz a gárda, mert a 7.12-ben olyan dolgokat is elrontottak, amik előtte mentek. Bugos az is.A hardver mellé pedig valóban járna a driver és itt nincs olyan, hogy vállaltad. Ez nem cigi, hogy a dobozra ráírják, hogy ne vedd meg, mert fagyni fog.
-
nesh20
aktív tag
És az ATI-t mennyire érdekli az hogy te mennyit dolgozol azért hogy megtudd venni a kártyájukat??
Ha nehezen tudnak driver-t írni vegyenek fel új embereket akik megtudnak írni egy rohadtt driver-t normálisan.
Vagy javítgassa naponta hetente!!Adjon ki driver-t 2 havonta. Nem kell azzal sietni csak működjön!!
-
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük. -
Az a baj, hogy az AMD-ATI programjában eléggé kevés erőforrás lehet már az AGP-re allokálva, ezért nincs normális driver. Mindössze 1 db. drivert kellene megírniuk, ami a 3800 sorozatig minden AGP-set támogat, ami mostanság jött ki, csakhogy ez elég nagy móka lenne és pénzbe kerülne... de hát a multik nyereséget akarnak, nem költeni. nVidia se csinálja másképp. Ők még a PCI-E alá se tudnak normális drivert írni... tv-out megoldásuk csapnivaló pl.
-
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5742 üzenetére
És a pci-e-t hogy a picsába rakod bele egy agps lapba?
Elkéne felejteni, ja.
Csak nem mindenki tud, illetve nem midneki akar atterni ujabb gepre, lapra.Egy pci-e: valo atteres nekem pl. min 50-60 ezer forintomba fajna, mert lapcsere, cpu csere, memoria csere, netalan tapcsere, blabla. Mindez a hulye videokartyagyartok miatt.... Ha ez neked potom penz, akkor adjá mán légszi ilyen potomt pénzt, hadd fejlesszünk belőle...
Egyreszt a jelenlegi gepem meg tokeletesen kiszolgal, masreszt kidobando penzem sincs.
Akkor mi a francnak vegyek egy nyamvadt videokartya miatt teljesen uj gepet????Volt kb egy eve egy index cikk agp kontra pci-e. Hat nem volt meggyozo pci-e re valo valtasban.
Syerintem sok ember hajt meg barton magos gépet, elegedetten, es eszuk agaban sincs uj gepre valtani.
-
grunge
addikt
válasz
CPT.Pirk #5740 üzenetére
ennek eléggé rókabör szaga van...a konkurencia ugye nem fog több agp-t csinálni, nem? tényleg maguknak bonyolitják a dolgot, de amig ebböl is lehet pénzt kiasajtolni h a megrögzött agp-t használo user elmondhassa magárol h dx10.1es karija van a 3000+mellett...ez mind érthetö is hisz üzlet, viszont ha erre adják a fejüket akor a supportnak is rendben kellene lennie!
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5737 üzenetére
Foggalmam sincs, én csak mindent maxiumumra állítottam
(#5738) tildy: Igazából el kellene már felejteni az AGP-t... én is sokáig kitartottam mellette, de már potom pénzből lehet fejleszteni PCI-E-re.
(#5735) levill: NVIDIA nTune 5.05.54.00
5mp alatt megtaláltam... legközelebb ne legyél ennyire lusta -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Épp elég bajuk van ígyis a driverek megírásával, aztán ittvannak az új karik, teljessen PCIe -re tervezve, rátesznek egy új csipet, az fordítja agp-re az adatokat, aztán ezt még tegyék bele a driverbe, tökéletessen megoldva hiba nélkül, mindezt azért, hogy az ember D3D10, 10.1-et élvezhessen egy már sok éves gépen, amiknek a többsége kevés ezeknek a kariknak (2600XT és felette (alatta meg minek új karit venni)) kihajtásához, te foglalkoznál az AGPvel ennél komolyabb szinten? Manapság elég potom pénzért lehet pl socketA-ról váltani S939-re, és akkor akár két mag, + PCIe...
-
tildy
nagyúr
agp-s karikhoz az ati a 7.7es drivert ajanlja. Hogy enne meg oket a fene.
Soha tobbe nem lesz ati kartyam.... Soha egyszeruen f@sz a support, a tamogatas.
7.8as driverrel jatek kozben lefagy, 7.11es driver meg azt irja amit neked is...Arrol nem is beszelve, hogy normalisan telepiteni sem lehet, csak ilyen winndowsos kurkaszassal.... -
levill
tag
valaki tudna adni egy linket Nvidia Ntunehoz vistára? nincs kedvem googlezni
-
na még egy kis tuning
884/999 58fok 100% ventifordulat.
-
levill
tag
az jó ha nem terhelem a VGA-t és 50-60 fok körül mozog? éni kicsit soknak találom
-
samu74
addikt
Sziasztok!Mit tapasztaltatok,a Sapphire 2600xt ddr3 pcie kártyáknál mik azok az max órajelek amit a gyári hűtőjével még elvisel fesz.emelés nélkül?
-
ktg3
őstag
tud vki pontos adatot mondani h mennyitfogyaszt egy ilyen kari??
mmint pci-e 75W-ot tud leadni.mennyit lehet tuningolni h neégjen még le alaplap?
-
Sokan sírnak a .net miatt és sokan válaszolnak balgaságokat nekik megoldásként.
Csak hogy tisztázzuk:
a .net az egy keretrendszer és semmi köze a windows-hoz. ez egy fejlesztői keretrenszer, amit fel kell tenni, hogy a -net -es programok fussanak.
Nem eszi a gépet, nem lassul és nem a csillogásért felel. Egyszerű windos alkalmazásokat is lehet készíteni vele.
Nem kompatibilis visszafelé, mivel programozói dolgokat tartalmaz, amik változnak az egyes verziókban, ezért aminek 1.1 kell, annak 1.1-et ell feltenni és így tovább.
A különböző verziók jól megférnek egymás mellett, nincs belőle gond, akármilyen sorrendben mennek fel a gépre.
A legfrissebb egyáltalán nem biztos, hogy futtatja a régebbit igényő alkalmazásokat.
Verziói: 1.1, 2.0, 3.5 (sokan 3.0-nak ismerik)Remélem ezek után nem jönnek elő ezzel problémák... egyébként nem is értem, mi lehet a gond ezekkel, mert a CCC világosan leírja, mi kell neki. Aki meg nem azt telepíti, mit vár?
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5726 üzenetére
Nem, nálam a "noise" is bevan kapcsolva. Bár az az érdekes, hogy 40-50 fps-el megy, de olyan mintha laggolna (pedig csak egyedül mentem); és ezt más játéknál is megfigyeltem.
Nem rossz játék, de a Race07 sokkal jobb. Hiába irányítom egérrel, akkor se lehet olyan pontosan kanyarodni, mint a Race07-el. Egyébként megpróbálhatnád egérrel, billentyűzettel szerintem szönyű
A Live For Speed szerintem jobb. -
passatgt
aktív tag
Üdv!
Már majdnem nincs semmi gondom
Felraktam a drivert amit mondtatok, 7.11-et. Csak a drivert, és mellé az ati tray tools-t.
Amikor elindítom a gépet, kérdez valamit az ati tray tools, leokézom, és éppenhogy észrevehetően villan kettőt a kép.
Videó lájátszása most tökéletes, de a TV tunerem WinDVR-ben picikét akad. Ez lehet a videókártyától?
-
nesh20
aktív tag
válasz
MMSZoli #5719 üzenetére
Sziasztok.
Ismerősöm tegnap vett egy ATI 2600XT AGP-s változatot.
Probléma a következő lenne - Feltettük a driver-t. A windows felismeri a kártyát. Az Everest is. De....
Játszani nem lehet vele. FIFA 08 ezt írja - hardver acceleration disabled ( lehet nem pont ezt de hardver acceleration v.mi ).
NFS - Pro street csak annyit hír hogy a hibát okozott ezért leáll.
Asus alaplapja van. Nforce-os. Pontos tipust sajnos nem tudok de ha kell akkor megkérdezem, és egy amd-s proci asszem 2500+.
Windows XP SP2 van fent. Legelőször egy ATI 9800PRO volt benne azzal tökéletesen ment.
Aztán egy nvidia 7900 gt ezzel sem volt gond. Most az nvidia kari lett kiszedve és helyére betéve a 2600XT. Ezzel viszont a fentebb írt probléma adódott.Ha v.kinek van ötlete kérem írja meg mert sajnálom a srácot.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
MMSZoli
tag
jaja, azt most láttam, de sajnos az 5 perc után tudtam csak visszanézni. Akkor ennyi? Van esetleg itt egy "felhatalmazott" modi, aki a képekre a linkeket át tudja adni az enyészetnek? Nagyon megköszönném, mert ez így nagyon vérciki :-)
-
MMSZoli
tag
Öhm, elnézést, nem gondoltam, hogy ekkora lesz, feltételeztem, hogy átméretezi, bocs...
Tudja valaki, hogyan tudnám az üzenetemet UTÓLAG módosítani, a képek helyett linkekkel tudjam ellátni? Köszi!
-
barnam_
nagyúr
-
MMSZoli
tag
Na, megvan a Sapphire HD2600Pro, AGP, DDR2, 512MB.
(mielőtt páran nekemesnek, miért még AGP, ezt nincs kedvem és pénzem lecserélni most egy másikra, csak PCI-X miatt).
Azért nem lett 2600XT, mert csak ennyi helyem van, venti mellett rögtön a gépház jön, szóval hosszú lett volna.Természetesen sokat gyorsult a gép, pedig csak ezen változtattam. Meglepő módon gyárilag a Catalyst 7.10-et adták hozzá, és még meglepőbb módon működik is (sokat olvastam róla, hogy az AGP-s HD-k utoljára a 7.6 vagy 7.7-ben mentek utoljára rendesen). Minden megy, stabil mint az állat. Semmi szineződés, videók, játékok mennek, pedig még a DirectX 9-et sem raktam újra, lehet, hogy pont azért?
Sokkal halkabb, mint az előző ASUS R9550GE, amin sajnos fullon ment a pici venti (hütőlamella meg egy szál se, szar design...) és normális passzív borda sem megy rá a hüle ventipozíciók miatt, maradt ez (majdnem 7600GS lett, de kitartottam a Radeonék mellett). Elsősorban emiatt cseréltem, és ez az intelligent hűtőrendszer szerintem sokáig jó lesz nekem. Kicsit meglepett az extra tápcsati, mert gondoltam a 65nm visszavett a fogyasztáson is, de kutya bánja, tényleg van kraft benne..
Én nem vagyok nagy játékos, de a Battlefield2-t, BF2142-t, és z UT2003-at kipróbáltam, eggyel nagyobb felbontás mellett és max grafikán (AA és a többi nélkül) gyönyörüen ment, míg korábban
Csináltam egy benchet, de horrible dictu csak a 3DMark2001SE, mert nem volt kedvem letölteni a 2003 és 2005-öket. Egyébként is egy érdekes listát tudat így adni.
A Shuttle SN95G5 AMD64 3000+, 1GB, Radeon 9550GE (256MB, 128bit) pontszáma:
9430A Shuttle SN95G5 AMD64 3000+, 1GB, Radeon HD2600Pro(512MB, 128bit) pontszáma:
17417Összehasonlításképp megvannak a korábbi konfigjaim eredményei is, csak a vicc kedvééért visszafelé haladva:
Abit KT7A Raid, Duron 900, 512MB, Radeon 8500:
4867Abit KT7A Raid, Duron 900, 512MB, GF2MX400 (sorry):
2309Abit KT7A Raid, Duron 900, 512MB, Voodoo3 3500TV (máig a kedvencem, de eladtam):
1492Abit KT7A Raid, Duron 900, 512MB, Voodoo3 2000
1424Pentium Celeron A333Mhz, 256MB, Voodoo3 2000
456[ Módosította: Batman ]
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok, felraktam az NfS Pro Streetet, és elég sokszor futam előtt kilép a játék vagyis kékhalál fogad és ujraindul a Vista és valami videókártya gondot ir hogy nem tudott betöltödni, HD2600XT-m van Ati Catalyst 7.12 vel. Miért csinálja ezt?
-
GangBAng^
tag
Sziasztok!
Videókártya vásárlás előtt vagyok. 2600xt a kiszemelt, csak nem tudom melyik márkát érdemes venni. Sapphire? Asus? Gigabyte? melyiknek jobb a tuningpotenciálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Sapphire R7 250 1GB
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest