- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
NFS Pro Street-nél másnak is volt gondja ezzel a VGA-al?
-
TasiA
senior tag
-
levill
tag
ne mcsak az efektek. PL tüzfala sokkal erösebb. félnapig XP-n nemvotl virusirtom kb 60 trójai ment rá. Vistan 2napig nemvolt és semmi nem ment rá. pl XP-n valami fagyogatott Vistan 1xerse fagyott be. meg stb, stb.de az effektek is jók. 3D ben kihozza az ablakokat ablak+tab-bal mint XP ben alt-tab.al de itt 3D ben
-
samu74
addikt
BÚÉK!
2600xt-hez mekkora teljesítményű x2-est ajánlotok ami kíhajtja rendesen?
Asus M3A lapot néztem,abba kéne valami proci... -
grunge
addikt
levill: mármint az "effektekre" gondolsz? az xp-t is lebutitva használom
CPT.Pirk: na látod azt nem tudom...a wide hiánya nálam is minusz a jövöre nézve remélem lesz rá megoldás..
Bundás22: ja az alap motor 2k1-es, azota belekerült néhány extra mint pl uj fizika, sm3, stb..
régebben meg erös nvidia fölény volt a játékban
-
grunge
addikt
levill: majd ha egyszer nagyon unatkozom, kiprobálom
Create. igen 7.12, de eddig semmi más 'anomáliát' nem tapasztaltam, mondjuk nem is probáltam még ki sokmindent
il2 Sturmovik '46- tal játszik valaki? hogy muzsikál eme karin? nincs nálam a lemez nem tudom még 1 darabig kiprobálni...
-
grunge
addikt
nálam egy poén van ezzel a karival, mégpedig, hogy mikor bootol az xp, az "üdvözöljük" feliratnál piros az árnyék és nem fekete mint nv-vel. ez most egy ujabb marketing fogás?
-
athomi
veterán
"A HD2600Pro videokártyák kaphatóak DDR2 és GDDR3 ramokkal is, de a GDDR3-as ajánlott, mert gyorsabb mint a DDR2-es, de nem sokkal drágább. Illetve előfordulhatnak olyan AGP-s 2600XT-k, amelyeknek DDR2-es memóriája van, ez esetben ugyancsak a GDDR3-as ajánlott. Felmerülhet a kérdés, hogy 256MB-t vagy 512MB-t memóriával ellátott típust vegyük. Az 512MB felesleges, mert nem tudja kihasználni a vga, ha kis árkülönbség van a kettő között, akkor megérheti az 512-es, amúgy nem. Azt ne gondolja senki, hogy az 512MB DDR2-es jobb a 256MB GDDR3-as vga-nál!" [link]
-
levill
tag
egy 512 DDR2-es pro vagy 256os DDR3-as a jobb?melyik éri meg jobban?
-
levill
tag
és ha már ittvagyok sok tulajdonos között megkérdezhetem hogy valakinek nem áll szándékában olcsón eladni nekem egyet ?
-
levill
tag
de amúgy jól láttam
."nekem van egy HD 2600 XT Sonic , 256 mb , DVI, tv-ut, 1600/800, "
-
Liberator
tag
Szerintetek Sapphire, vagy Asus XT-t vegyek? Lite verzióban benne van minden átalakító?
-
dobolan
senior tag
B.U.É.K. mindenkinek!
-
kovy79
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
WD40
aktív tag
Mostmár komolyan elegem van az Atiból, Murphy-ből, és ebből a ki***ott gépből, hogy semmi sem jó neki! Újabb próba DIREKT AGP-s driverrel, 7.10-el, Sapphire kiadásúval, és kékhalál. Persze hogy pont az a tetü játék nem megy amivel pont játszanék.
-
Tomate
veterán
Everest Ultimate Editionba való belépéskor ezt írja ki:
Mit jelent? Help pls -
kovy79
őstag
-
WD40
aktív tag
Nem lesz ez így jó. Feltettem a 7.12-t. Próba Stalker, majd néhány perc és kilépett, mintha mi sem történt volna, 640*480 és 4bit. Semmi hibaüzenet, semmi hiba az eseménynaplóban. Szánalmasan szarok az Ati driverei... agp-s vonalon legalábbis.
-
HellGreg
őstag
Egyébként utólag döbbentem rá hogy nem ment egyik házhűtő sem, most kapcsoltam be őket, tehát állt a levegő a házban, gondolom nem túl jó az. majd most meglátom, mi lezsz.
-
barnam_
nagyúr
válasz
HellGreg #5330 üzenetére
A GTA:SA és a 2600XT nem túl jó párosítás
Ha Rivatuner OSD bevan kapcsolva, fagy; de ha nincs, akkor is... csak XP-n viszi magával a gépet, Vista-nál meg kilehet lépni a feladat-kezelőbe, és bezárni a játékot. De az az érdekes, hogy hibaüzenet nélkül, egyszer csak megáll a játék. -
WD40
aktív tag
Szerintetek miért van az, hogy befagy a Stalker, nagy nehezen (a mágikus Windows billentyű segítségével) kilépek Windózba, és egy ilyen kép fogad:
[link]
7.11-es catalyst, és nincs húzva a vidkártya. -
HellGreg
őstag
Sziasztok, sajnos van egy HD2600XT hűtés problémám.
pl. San andreasnál (ami nem egy mai gyerek) túlmelegszik a kártya és lekapcsol a rendszer. gyári hűtés van rajta, használok 3 db házhűtőt is. néztem, hogy erre a kártyára van-e valami jobb hűtés, de nem találtam.
Valami ötlete van valakinek?
Köszi -
fagy53
nagyúr
válasz
Create. #5328 üzenetére
Igen, hallottam, hogy nem azonos módon viselkedik van akinél elszáll van akinél nem.
Ebből is látszik mennyire esetlegesek ezek az alkalmazások a 2600-asokhoz, állítolag a 3850-nél nincsenek ilyenek, vagy legalábbis ennyi szoftverprobléma.
Lehet, hogy tényleg a 2600-as BIOS ilyen rossz? -
csak bevillan a monitor szélen egy 5-10 cm vastag csík de el is múlik
-
fagy53
nagyúr
válasz
Aranygyerek #5320 üzenetére
Érdemes, de elsősorban a GPU-t.
Húzni meg a Riva 2.06-tal lehet, de csak 870/870-et enged meg max, ha többet is tudnál húzni mert a kari engedné, akkor az AGCT-vel lehet, de a GPU-t és a memóriát ne egyszerre állítsd be, mert akkor elszáll. -
Aranygyerek
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5322 üzenetére
Volt egy teszt a 2600xt-vel ott látod,hogy melyik nv kártya a megfelelője kb.
-
radírfej
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #5322 üzenetére
hello, Neked is BUÉK!
egy vga-t akkor érdemes megvenni, ha megfelelő az ár érték viszonya, és ha megfelel a kivánt feladatokat. a HD 2600 széria "média" képességei kiemelkedően jók, és a legtöbb új játékban élsimitás nélkül max grafikán akadásmentes játékélményt biztosít átlagos tft felbontásokban.
a 7600GT nem ellenfelea HD 2600 szériának, egyel korábbi generáció ugyanis. az igazi ellenfél a 8600GT sorozat, az alapórajeles 8600GT-nél jobb is.
ha elolvasod az első hsz-t akkor látod a kártya specifikációit, azaz valóban dx10-es a kártya és valóban képses HD-t hardveresen gyorsítani minimális CPU terhelést biztosítva.
a ddr4 es változatokat nem éredemes venni, kivéve ha nagyon jó áron jutsz hozzá, mert gyakorlatban alig (5-10%) gyorsabbak, mint a gdr3-as verziók. ebből az is következik, hogy a kártyát nem a memórisávszélesség, a memóriák sebessége fogja vissza, hanem a gpu felépítéséből következően jönnek ki bizonyos esetekben a hátrányok. ergo a 700mhz es memóriaórajel a gdr3-as verzónál elfogadható.
a sapphire tidtommal nem ír külön drivereket, hanem a hivatalos catalyst ami ajánlott. azokkal sincs több baj, mit a forceware-okkal.
minden kérdésedre a válszt nagyjából 10X kitárgyalták/uk a topikban, légyszives használd a kersőt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok..!
Elsőként is Boldog Új Évet mindenkinek..!(sztem jobbak ezek az új atik mint a geforceok)
Na emiatt a hsz miatt irtam ide végülis..
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 AGP ilyen karit szeretnék venni..
Eddig törzsgyökeres Nvidiás voltam szó szerint..nagyon utáltam az Atit föleg Driver miatt.
De olvasom a teszteket nézegetek stb és elvileg ez a kártya klasszi sokkal jobb mint egy 7600 GT.Ezért kérdezném érdemes e ilyet venni..(még).
Sapphire oldalon egész komoly drivereket találtam és ugy hallottam rendesen müködnek is.
Miért nem kapható DDR4 es változat aminek a memó órajele nagyobb..?!
Létezik hogy tényleg ezek támogatják a HD -t és a DirektX 10 et.. ?!
A 800 as GPU még rendben van de a memó 700mhz az kicsit kevésnek tünik.Bocsi hogy sokat irtam de nagyon érdekel ez a kártya és bármilyen infot szivesen fogadok.
Előre is köszi
Tapasztalatokat..(játékokban) HellGate London,Cryisis,Cod 4. ben várnék.
Esetleg 3dmark. és Everest infok. Thnx. -
válasz
Aranygyerek #5320 üzenetére
Mivel akartad húzni mert nekem asusom van (samsung ramok vannak rajta) és így mennek 850/900-on. Hűtő cserével nem érsz el semmit szerintem.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Aranygyerek #5316 üzenetére
Nekünk a Sapphire PRO-n Qimoda memóriák vannak, ezek meg tuningbajnokok, mint láthattad az előbb.
-
fagy53
nagyúr
válasz
killer1203 #5315 üzenetére
Remek, most próbáld meg azt húzni ami a tényleges hasznot hajtja!
Kíváncsi vagyok, hogy alapfeszen a GPU meddig bírja nálad, mert nálam csak 820-g bírta. -
Aranygyerek
aktív tag
válasz
killer1203 #5315 üzenetére
Lehet ,csak az én 2600xt-m ilyen,de a gpu csak +10 mhz-t bír.Érdemes hűtőt cserélni vagy hagyjam így?
-
killer1203
senior tag
sziasztok
kicsit huztam a hd2600pro oc men gpu:700@795 memoria:700@1000 semmi pixelhiba vagy fagyás nincs
-
corlagon
senior tag
Nalam is elojott egy hiba, nem tudom az okat: RS Vegas es Oblivion indulas utan 1-2 percen belul fagy, roviddel utana reboot. Ami erdekes, h COD4-et 2x vegigtoltam, minden problema nelkul.
Op.rendszer XP 32bit, ujrahuzva, 7.12-es catalyst (driver only), 400W FSP tap.
Nyitott haz + 12-es venti, szoval a kartya 45 fokos max.
Benchmarkok, 3dmark v rthdribl loop-ban viszont siman futnak akarmeddig. -
barnam_
nagyúr
Más is játszik még a San Andreas-al rajtam kívül? Nálam állandóan lefagy, általában ha egyik helyiségből kimegyek; vagy átvezető animáció esetén... elég idegesítő, hogy egy-egy küldetést 5x kell elkezdenem
7.11-s driver van fenn, a 7.12-vel sürübben fagyott. -
sirzollee
tag
Hali!
Volna 1 gondom:nemrég szereztem 1 HD2600PRO 512MB AGP-s karit,beraktam a gépbe (Gigabyte GA-8IPE-1000G,P4 2.8GHz,1GB DDR 400MHz,400Wattos táp,80GB WD, 160GB Samsung winyók) és időnként elszáll a kép-a gép megy,de a képernyő készenléti állapotban van.Ötletek???????????
Az alap driver van rajta.Nincs túlhúzva.SOS -
Tuja1
aktív tag
Athomi, Kiscsáko köszi a válaszotokat.
Még 1 kérdés ezen a karin (asus 2600pro) a pci-agp átalakító nem a GPU felöli oldalon van és semmilyen hűtése nincs csak a síma proci látszik ami forró. Hűtenem kellene-e valamilyen módon? -
WD40
aktív tag
Üdv!
Furcsa dolgok történtek manapság, miközben a Stalkerrel játszottam. Egészen tegnap estig nem volt semmi gond, aztán lefagyott. Reset után megpróbálkoztam újra vele, ugyanaz. Aztán levettem minimumra meg static lightingre, és szaggatott mint a diavetítés. Aztán befagyott.
Azóta 3x tettem újra, próbáltam patchelni, azzal sem oldódott meg, és akármilyen grafikán játszom, veszettül akad, majd fagy.
De eddig tökéletes volt, tán nem tetszik a gépnek a Red Forest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest