- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2,5G memória mellé még mit akarsz? (főleg hogy XP alapesetben csak 2 gigát ad a programoknak) Minek kell neked feltétlen ddr2, v. ddr3?
Ezt a váltást ügyesen megoldottam anno, és gépfejlesztéskor vettem egy AGP-t és PCIe-t is tudó alaplapot... Még olcsó is volt.
Most dúrván számolok neked: veszel egymagos procit, 3000+ -ot kapsz 5k pénzért (és még tuningot is szeretik), kétmagost 3800/4200+ -t kapsz 14k körül ramod adott, táp szintén, innen már csak vga kérdése.
Samu74: persze, mi szívunk emiatt. De ők is. Ha tudnának ellene tenni, szerintem tettek volna (gondolok itt arra, hogy van egy aktulis kártyájuk, kijön, és sorra bukja a teszteket a GF-ek ellen, mert még korai a driver. 2600-as karik meg a 7.11-ig folyamatossan gyorsultak, szal ez nekik sem jó. Meg nekünk sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest