- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Crysis 800x600 4opció Medium a több High
Szerintem kétség sincs afelöl hogy a 2600XT egy nagyon jó kártya,ami Crysisban így muzsikál a 7.11-es driverrel nem is a Hotfixel azt csak dicsérni lehet.
-
Gaboman
nagyúr
Crysis 800x600 Medium
-
Tomate
veterán
válasz
subaruwrc #4185 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Catalystban ha fent van kapcsoldki a VPU recoveryt. Sima 3800+volt a gépemben fagyott, vettem egy 4200+t fagyot (7.11-es catalyst) majd felraktam ami a cd-n volt, azzal úgyvettemészre, hogy nem fagy. Vettem bele még 1 giga ramot, vissza a 7.11 és eddig úgynézki bírja a strapát. Kopp-Kopp.
-
DeadMeat
nagyúr
Erdekes ez a 7.11-es driver.Amit amd honlaprol szedtem le 64bites vistara fol sem ment,ill ha folment fekete kep fogadott a bootkepernyo utan.Leszedtem mashonnan,azzal mukodott normalisan.A 2 fajl kozott kb 2mb elteres van.
subaruwrc:nembaj csinald ujra,vagy a 7,10-et is utana,ha nem oldodna mög.
-
phallos
tag
Hali!
[link] Az itt látható kép bal felső sarkában látható infókat melyik program képes megjeleníteni?
-
subaruwrc
félisten
hello.
valaki remélem tud nekem segíteni. adott egy drága 2600xt. pro street közben egyszercsak megfagyok majd fekete képernyő és ventik maxon. csak a driver van fönnt mindent letakarítottam semmi ccc vagy ilyesmi. ötlet? -
fagy53
nagyúr
válasz
VW_Beetle #4172 üzenetére
Az AGCT- nél az a baj, hogy boot után mindig be kell írni a tuningértéket, és nem egyszerre a kettőt, GPU + MEM és Set Clock, mert ezt legalábbis nekem , nem szereti.
A RivaTuner 0.26 viszont megjegyzi és alkalmazza a következő bekapcsolás után is, de itt csak a saját monitorozásán láthatod a beállított órajeleket, semmi más nem ismeri fel, csak az alapórajelet lehet látni pl az Everest-ben. A 3DM-ekben viszont látszik az emelt órajelek jótékony hatása. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
HL2 Loast Coast teljesitmenz novekedes a catalyst fuggvenyeben, vista ultimate x86 alatt:
7.8 - 42.xyFPS
7.8 - 800/800 48FPS
7.9 - 48.89FPS (kari alapon)
7.10 - 52.xy (kari alapon)
7.11 - 56.72FPS (kari alapon, itt mar 4200+ X2 a gepben)
7.1x - hata'r a csillagos eg! GO AMD GO!beallitasok:
1280*720, minden fullon, hdr fullon, 16x textúra szűrés, 2xMSAA, alap órajelen (600/700) - 2600Pro sonicidiota vista elallitotta a billentyuyetemet
-
belaazallat
addikt
válasz
Vadgalamb #4168 üzenetére
Hali!
Az első hozzászólást ajánlom figyelmedbe. Ami a pci-os cuccost illeti, az a HDMI audio, ahhoz van külön driver, csak ha telepíted automatikusan a HD2600-ot állítja be hangkarinak, tehát vissza kell állítani az alapértelmezet audióeszközt(alaplapi hangkari, vagy ha van külön, akkor azt) a vezérlőpultban.
-
Vadgalamb
csendes tag
Hali mindenki!
Nekem is gondom van.Saphire2600XT AGP.A telepítés csak nehézségek árán lehetséges.
És nekem is talál PCI valamit.És a 3d-s alkalmazások egyáltalán nem futnak,fagyi van!Egy 27k kártyától furcsa ez. A gép: AMD 3.2Ghz,1Gb kingmax value DDR ram,az alaplap 8x AGP-s Help.Még a NFS most wanted se fut rajt pedig az előző kártyámon (6600GT128Mb) tökéletesen futott. -
VW_Beetle
tag
Nekem az a bajom hogy Catalytnál egyzserűen átállitom az órajelet és mindig visszaugrik eredeti állapotra ez mi miatt van??
-
cudar07
senior tag
teszt (hőmérsékletek)
alap
venti nélkül, (ház oldala nem volt fent)
EVEREST
AUX 37/ GPU dióda 503dmark03 után
EVEREST
AUX 46 / GPU dióda 60szerintem nem veszélyes
nekem semmi problémám nem volt a karival
de kevés neki ez a sempron!!
jövőhéten 4000+X2-tól remélem megtáltosodikhello
-
solmyr86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Sapphire HD2600pro-s AGP-s Videókártyát és ha gyári drivert használom akkor egyszerűen nem lehet beállitani a megfellő szinmélységre, felbontásra stb.Ha a legfrissebb 7.11-es drivert teszem fel akkor ez a probléma már megoldódik, de a divx-es filmeket már nem tudom megnézni, mert zöld lesz az egész!Az alábbi codeccel probálkoztam : ACE Mega Codecs Pack 6.03, klcodec277f, játékot a BFME 2 kivételével még nem probáltam de ott is elmosódott a kép és szines csíkok jelentek meg!
Kérlek segítsetek!Előre is köszönöm!
-
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kiderítette már valaki, hogy milyen Silencer van a HIS IceQ 2600-as krtyákon?Vagy van más gyártó is, aki olyan vga-hűtést csinál, ami kifelé fújja a házból a gpu-ról jvő levegőt?
Mégvalami: Amikor lelövöm az XP-t mindig kiírja, hogy CCC nem elérhető és megy a processzkilövő ablak, ez normális, vagy valami nemkóser?
(Egyébként semmi más probléma nincs a működésben)
-
Sti06
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #4144 üzenetére
Nem emléxem pontosan, de először valami memória címre hivatkozott, aztán meg a VPU "felajánlotta" a restartot az új beállítások használatához.
Jah, azt nem is írtam, hogy mielőtt kikapcsoltam volna a VPU-t, a monitor kikapcsolt, és kiírta hogy no signal, majd 2-3 perc után visszakapcsolt, és utána dobott ki a desktopra a hibaüzivel. -
Sti06
csendes tag
Köszi! Megpróbálom.
.net3 van, viszont ccc is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4132 üzenetére
Ram cserét hanyagolom, sajna kingamx azonos néven legalább 3 féle chippel szereli a ramjait, és nem szeretik egymást, ezt a témát most jegelem.
Órajelet még nem tudtam végig kitesztelni, mert az itthoni hőátadó pasztáim egy része túl öreg, a másik meg ultra ócska, és alapfeszen simán 60 fok köré kerül a proc, pedig normális hűtőm van. (alcomp = 7000-es zalman teljesítménye, csak olcsóbb és hazai)
-
Sti06
csendes tag
Hali!
Látom másoknak is meggyűlik a baja a 2600 XT-vel. Sajnos nekem is. Tudtam én, hogy nem szabad még1x Ati-t venni.
A VPU állandóan kiírt valami hibát, és restartolnom kellett. Kikapcsoltam a VPU-t, azóta meg folyton kékhalál. Még MSN-ezés közben is...(aszongya nekem, mármint a kék halál, hogy a VGA cseréje megoldhatja a problémát
)
A Driver Cleaner meg volt, driver frissítve, de ugyanaz.Van valakinek valami javaslat?
(1. HSZ-t elovastam, de én nem találtam benne a megoldást, mondjuk annak a nagy része számomra kínai.)Köszi a segítséget előre is!
-
Hendry
csendes tag
Próbálta már valaki a 8.0 beta drivert?
-
éN79
addikt
válasz
AMD Power #4135 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, én sem vagyok fanatikus 100+ FPS fanatikus, de sajnos a Crysis konránts sincs olyan jól optimalizálva (v. csak ennyivel "komolyabb") mint a COD4.
Ezért írtam hogy én 15 FPS körül is élvezhetőnek tartom, de ez azért kétségtelenül nem valami sok a folyamatossághoz. -
AMD Power
titán
Most toltam egy kis COD4-t a HD2600XT-el. Iszonyat jól ment.
Még a Crysis lesz neki a nagy teszt alany.
-
TasiA
senior tag
válasz
Ace Ventura #4129 üzenetére
Ennyit javult, csak a 7.11-el.
-
VW_Beetle
tag
válasz
Ace Ventura #4129 üzenetére
Szia vegyél nyugodtan nagyon jó vétel olcsó és szuper én szeély szerint javasolni tudom
-
Ace Ventura
addikt
Szevasztok.
Agyalok, mert tönkrement egy inno 8600 gt-m, amit garban cserélnek.Viszont azért a pénzért tudnék venni egy Asus 2600 XT-t.A régi PH-s tesztben eléggé gyengén szerepeltek a 8600 gt-hez képest.Most mi a helyzet?Mennyit javultak a driverek?
Hallottam, hogy a 7.11-es egész jó lett, de elég ez a 8600 gt ellen? -
VW_Beetle
tag
Ahogy látom akkor még én örülök az 5453-as pöttyös eredményemnek
-
phallos
tag
válasz
cudar07 #4122 üzenetére
Hát felerőszakoltam, de a helyzet változatlan: ugyanúgy leteszi a tálcára a programokat. Telepítés közben viszont nem írt nekem felül semmilyen fájlokat.
Mikor új Win-t raktam fel és rá a gyári drivert, akkor nem volt gond. Lehet megpróbálom az új wint megint, meg egy újabb drivert, hátha jobb belátásra térne.
Alapvetően nem a driver teljesítményével van baj, én elégedett vagyok a karival, csak ez a tálcás dolog borít ki...
Azért köszi a fáradozásaidat!
-
Gaboman
nagyúr
3DMark06
Proci 3000Mhz kártya alapórajelen. -
cudar07
senior tag
válasz
phallos #4110 üzenetére
szia
ati driver leszed
újraindít
omega fel első indulás után nem ismert fel a VGA ezért kézzel mutattam meg neki
(C:program file/ radeon omega /FW on
elkezdi telepíteni,
nem talál ati... file, egy könyvtárral feljebb van, azt is megmutattam neki, valamit felül akar irni (4 db file) hajrá IGEN
újraindítás
na máris jó és van beállításhoz menü
[link]mark03 ban 100 pötyl adott kevesebbet!!
de kit érdekel
(eddig a CCC miatt, hogy nem volt!
gondolkodtam, hogy újradobom a WINdowst de
lusta vagyok és szerintem így is jó
főleg ha jön majd az omega 7,11 vagy a 7,12 kiadásszóval így elsőre nekem megfelel, (bár eddig is bírtam az OMEGA D-t)
hol tartasz?
-
Gaboman
nagyúr
A COD4-ben viszont nincs sebességbeli külömbség az 1650XT-hez képest!
-
japy
őstag
-
Dashes
őstag
Húzáshoz milyen programot javasoltok? ATT vagy AT ? ati tool felismeri?
-
aya
addikt
Akit érdekel esetleg, van egy eladó asus 2600xt karim az aprohirdetések között.
Jó kari volt, de megjött a hd 3850 karim. -
aya
addikt
Akit érdekel esetleg, van egy eladó asus 2600xt karim az aprohirdetések között.
Jó kari volt, de megjött a hd 3850 karim. -
Gaboman
nagyúr
Crysist mért már valaki vele 1024x768-ban?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4109 üzenetére
Az még 10k ráköltése lenne legalább. Gondolkodtam a dolgon, de sokkal többre mentem egy új proccal, kértek érte nevetséges 14k-t helyben, és kapja az ember a két magot, szal elég jó vétel volt. Ram dolog annyira nem foglalkoztat, tudom, most még olcsók a ramok, de egyenlőre marad a jelenlegi felállás.
Nah mindjárt nekiállok húzni ezt az X2-őt, E4 stepping, elvileg szereti a tuningot...
-
Levin01
őstag
Berendeltek tőlem egy Gigabyte 2600Xt-t, 256MB GDDR3, passzív heatpipe hűtés. 3év gar. Az ember teljesen eltünt, szóval szabad préda.
21,9K-ért valakinek karácsonyra? -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok mi a véleményetek a Sapphire 2600XT 256MB-os kártyáról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Elden Ring
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged