Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De a kari saját hangjával mit akarsz? A vidkari digitális jel formájában küldi ki a hangot, csak és kizárolag HDMI képes DVI (vagy HDMI, kari válogatja) kimeneten keresztű, egy DVI-t fogadni képes TV (lcd, plazma), DVD vagy erősítő számára.
Ha te a sima avi-s filmek hangját szeretnéd a TV-re kiküldeni, akkor azt a gép hangkártyájából kell megtenned, ha 5.1-es, akkor erősítővel ellátott házimozit is ráköthetsz, ha csak stereo, akkor meg simán bekötöd a TV-re, van olyan scart adapter, amibe be tudod dugni az s-video kábelt, és mellé a két hang vezetéket a stereo hanghoz. -
spiercell
aktív tag
Kb mekkora procit ajánlotok egy 2600XT alá, gondolom egy 3800+-os kevés neki.
-
Hendry
csendes tag
Hello, ha van a TV-men s-video csatlakozo, akkor a 2600xt-mmel simán egy s-video kábellel össze lehet kötni? S-video kábel hangot is közvetít? Tehát azt szeretném hogy a tv megjelenjen az ami a monitoron + a hangot is átvigye, hogy lehetséges ez?
Légyszi segítsetek! -
vizibolha
tag
válasz
wwenigma #4390 üzenetére
hát a minimum a rivánál 25% és ott 40-53 fok között ingadozik de legalább csendes.
Az a fura h ugyanigy ugrál a hőmérséklet ha 50%ra teszem a ford.-ot.
Játéknál köbö hány fokkal ugrik meg a hő?10-20?
És hol a határ amikor már parázni kell?
70-80?
Köszönöm a válaszokat most már halk a cucc. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, nem fogok lejebb olvasni, mert erre van az adatlapodnál a "Cuccok" mező, nyugodtan kitöltheted, ez egy hardver orientált fórum... Amelett meg lusta vagyok.
Választ meg azért nem kaptál, mert a karik megjelenése óta még nem láttunk ilyen hibaüzit mint neked van. Talán google adna ki valami okosságot, de még mindig azt mondom, hogy a win újrarakás segítene a dolgon.
Win instalt meg már csak azért is javaslom, mert mikor catalyst után omega van felrakva, akkor szépen meg tud tőle halni az XP. Aztán friss XP-n rendes catalystot tegyél fel, az 1. hsz-ben le van írva, hogyan kell az aktuális (7.11) catalystet felrakni AGP-s karikhoz. -
éN79
addikt
Ne légy olyan türelmetlen, különben is, google a te barátod is!
Olvasd el ezt, itt a srác leírta mi volt a "számára"! a megoldás, talán neked is segít, de gyakorlatilag ő is annyit csinált, hogy újrarakta a rendszert, mélyformázással, miután felállt az os nem rakott fel még semmilyen drivert, hanem leszedte a wines frissítéseket és a .net keretrendszert. Csak ez után rakta fel a vga és audio drivereket. -
vizibolha
tag
DeadMeat, leszedtem a progit és hol tom beállitani a fordulatot?
-
exebin
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #4381 üzenetére
ha lejjebb olvastál volna kicsit akkor tudnál miböl kiindulni.de leírom mégeccer
sziasztok.nekem a következő lenne a problémám
most fejlesztettem fel a gépemet.
igy a mostani konfigom ilyen
intel dual core 3 ghz
2x 1 giga kingston ram
asrock 775i65G
xp sp2
és hát az ominozus rx 2600 pro T2D256Z agp-s csatolófelülettel
felraktam hozzá a drivert(itt az installnál már nyivákolt a vinfos h nem ment át a kompatibilitási teszten)
nézem a dobozát látom h designed for vista
zsír mondom ebböl csak nem lesz olyan nagy baki
de lett.
bioshock még faszán elfut ámde
crysis már szaggat a reklámoknál
stalker meg játékindítás után ugy kilép h ujra akar indulni a gépem és jön a kékhalál a következö fájlt kifogásolva
ati3duag.dll
nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni?
semmi kedvem és szükségem nincs egy vista-raez volt az elsö postom amire senki egy petákot se válaszolt
-
vizibolha
tag
Hello!
Van egy "kis" problámám....:S
vettem egy sapphrie full 2600xt-t és a ventije érdekes dolgokat produkál.1-2-3 másodpercenként felpörög, 4-5 mpig pörget aztán visszavesz a fordulatbol és folyamatosan igy hullámzik.A ház oldalát levettem szal még az sem lehet h bent melegszik a dolog.
Vki tud segiteni?Gözöm nincs mi baja lehet:SElőre is Thx!
-
exebin
csendes tag
köszönöm a nulla "segítséget"
mellesleg feltettem a legujjabb omega-t de sajna így is ugyanez a kékhalál fogadegészen pontosan ez
a rendszer problémát talált , és a windows a számítgép károsodásának megelőzésének érdekébenérdekében leállt.... Ellenőrizze, hogy van-e elég hely a lemezen. Ha a leállítási üzenetben valamelyik illesztőprogram azonosítva van, tiltsa le, vagy keressen frissítést a gyártónál. Próbálja meg a videókártya cseréjét.A hardver értékesítőjénél keressen BIOS-frissítéseket.Tilts le a BIOS memóriakezelési beállításinál a gyorsítótárazást és az árnyékozást. Ha komponensek eltávolításához vagy tiltásához csökkentett módot kell használnia, indítsa újra a számítógépet, nyomja meg az f8-at,majd a speciális indítási beállításoknál válassza a csökkentett módot.
Technikai információ *** STOP: 0x0000008e (0x0000005,0xbfa73155,0xb61b12e4,0x00000000)
***ati3duag.dll - address bfa73155 base at bfa21000, dateStamp 3efa0f67
a fizikai memória listázása...
a fizikai memóriakiíratás kész.
További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat.nagyon kérlek titeket segítsetek egy picit mert már teljesen tanácstalan vok ezügyben
-
AMD Power
titán
Az NFS Pro Street lesz a következő teszt alany.
-
MorPet
csendes tag
Az Asus 2600xt nek kikell mutatni hogy hányfokos a memoria vagy csak a gpu-ét tudja ?
A másik kérdésem a Airborne-böl ha kiléptek nektek is fekete képernyön össze vissza szines csikokat csinál myjd széplassan vissza tér a windovs asztalhoz?
A harmadik meg mi lehet a hiba néha indittásnál olyan homályosan jön be az xp boot ja,azt kis idömulva észheztér s megy minden továb.
-
AMD Power
titán
COD4
1024*768 szinte minden extrán. AA nélkül átlagban 60-70FPS.
-
Szia!
Az AGP-s vonal nem igazán támogatott ATI oldaláról a HD2600 sorozatban, ezért a driver-rel trükközni kell. Legjobb megoldás még mindig az Omega, mert az ATI nem jön frissítéssel mostanában.
A 6600GT után valószínűleg tapasztalsz javulást, de nem vagyok biztos benne, hogy teljesen kihajtja...Azt nem mondom, hogy "még egy kicsit" gyűjts és vegyél PCI-E konfigot, mert azért egy VGA-nál drágább egy CPU-MB-RAM-VGA upgrade. Azonban az AGP vonalon már nagyon nagy durranásra nem hiszem, hogy számítani lehet.
A HD2600XT jó kártya, érdemes befektetni, még ha maradsz is az AGP vonalon. -
Roxy
tag
Hello all!
Karacsonyra tervezek egy kis vga upgradet. Egy Sapphire Radeon HD 2600XT 256M GDDR3 AGP-s karit neztem ki.
Kerdeseim:
- Regebben olvastam, hogy a Catalysttal voltak gondok AGP s kartyaknal, es helyette Omega drivert hasznaltak sokan. Meg most is erdemesebb Omega drivert hasznalni?
-Jelenlegi konfigom: Asus K8N-E Deluxe, Athlon64 3000+, 1,5 Gb memo, 450W os Chieftech tap, es MSI 6600GT-m van. Mennyire tudnam kihajtani a karit? Megeri valtanom? -
exebin
csendes tag
ja igen azt hozzátenném a teljes kép kedvéért h a kari MSI
-
exebin
csendes tag
sziasztok.nekem a következő lenne a problémám
most fejlesztettem fel a gépemet.
igy a mostani konfigom ilyen
intel dual core 3 ghz
2x 1 giga kingston ram
asrock 775i65G
xp sp2
és hát az ominozus rx 2600 pro T2D256Z agp-s csatolófelülettel
felraktam hozzá a drivert(itt az installnál már nyivákolt a vinfos h nem ment át a kompatibilitási teszten)
nézem a dobozát látom h designed for vista
zsír mondom ebböl csak nem lesz olyan nagy baki
de lett.
bioshock még faszán elfut ámde
crysis már szaggat a reklámoknál
stalker meg játékindítás után ugy kilép h ujra akar indulni a gépem és jön a kékhalál a következö fájlt kifogásolva
ati3duag.dllnem lehet ezt valahogy kiküszöbölni?
semmi kedvem és szükségem nincs egy vista-ra -
MorPet
csendes tag
Hali
NA megint új hibám van nem tom mi a fa... van a géppel.
Némely indittásnál kékhalál s azt pofizza, hogy" PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA "
0X00000050valami allulvalaki mondjon valamit me fö gyújtom mostmá tényleg
-
kovy79
őstag
Látott már valaki olyat, h egyik 3DMark sem akaródzik menni?
Adott a fél napos Xpertvision HD2600Pro Sonic a gépben, driver felrak és a 3DMark-ok a bejelentkező kép után megfagynak, de úgy, h csak ctrl+al+del segít.
Mindegyiket reinstalláltam, de nem ok.
Ötlet?DeadMeat: tudtam, h valahol láttam már a megoldást!
-
ChromeX
addikt
hello azt szeretném meglérdezni mi a véleményetek az HIS iceQ turbo HD2600XT-ről jó kártya?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az érdekes, ugyani omega telepítése után még nem használja a drivert a win, külön kellene megmutatni neki. Ergo nálad valami nagy gubanc van, rögvest tennék egy win reinstalt.
Az más tészta, hogy omega eltávolítás után az xp már nem lesz teljessen önmaga... (legalábbis nálam mindenféle grafikai probléma lett utánna, win reinstall segítet csak)
-
radírfej
senior tag
képzeljétek mi történt, meghalt a spphire kártyán a venti...
pontosabban nem a venti, hanem a kártya nem ad naftát szegény kis pörgőnek.
holnap megy vissza gariba. kiváncsi vagyok miva.
-
Tomate
veterán
Ha win reinstall után sem ok akkor gebasz van
De sztem jónak kell lennie.
-
t-edem
csendes tag
Feleslegesen végigzongoráztam az összes eddigi drivereket, de egyszerűen a dxdiagban az összes elbukik és eddig semmilyen játék sem volt hajlandó futni rajta mindig valamilyen dx9 errort kiírnak meg egyéb... Majd még annyival megpróbálkozom, hogy újrarakom az XP-t, aztán ha akkor is *, akkor Qka...
-
kovy79
őstag
Kissé jobban pörög ez a topik, mint a HDMI, ezért itt is felteszem, hátha...
Vettem egy Xpertvision HD2600Pro Sonic VGA-t és csak HDMI (+ d-sub és DVI) kimenete van.
Namármost én tv-re is rá akarom kötni, aminek nincs HDMI bemenete.
Létezik HDMI - Tv-out átalakító valamilyen formában? Volt már másnak ilyen gondja (megoldás?)?
Nagyon láma vagyok ebben a HDMI-s a témában, előre köszi a segítséget!
-
válasz
Gaboman #4335 üzenetére
A Tomshardware tesztje nem vehető készpénznek... (sőt), de nézd csak meg szintetikus tesztekben. Az még talán elfogadható... és SM3 lassan mindenhol alap lesz, akkor pedig egyértelmű lesz az előny.
3DMark06 1920x1200
Relative difference between X850 XT and HD2600 XT: 71.30 % -
Hendry
csendes tag
Nekem AGP-s sapphire 2600xt-ma van és tökéletesen működik, most lépésről lépeésre összefoglalom hogy mit csináltam én:
- Letöltöttem a 7.11-es driver-t és pontosan így telepítettem fel: [link]
(úgy tűnik mintha nem telepítené, mert nem is teszi, de az ATI mappába berakja a telepítéshez szükséges fájlokat!)
- Ezután külön letöltöttem a CCC-t és feltelepítettem, de kikapcsoltam a VPU recover-t! (fontos, mert amíg be volt kapcsolva addig fél óra játék után magától restartolt a gép, vagy lefagyott)Nekem ezek után 100%-osan jó a kártya, királyul fut rajta minden.
-
Nem teljesen igaz, amit a kolléga írt. A hardveres támogatás a codec-hez van és nem a lejátszóhoz, tehát, ha a media player classicban beállítod a cyberlink codec használatát (így tudod: [link]), akkor már azzal is mennie kell. Az MP Classic legalább kezeli rendesen az mkv-t.
Az ígért 5% az nem ígért. Voltak tesztrendszerek, amik tudták. Ennyi. Az biztos, hogy a 60-70%-hoz képest radikális lesz a csökkenés a CPU kihasználtságában, de lehet az 20%-is
Gaboman: lehet, hogy "régebbi" játékokban erősebb, de kétlem, hogy egy Bioshock-ban is az lenne
. Hardveres HD és Dx10. Ez a hosszabb távú.
-
gyiku
nagyúr
válasz
wwenigma #4324 üzenetére
talaltam vmit. powerdvd 7.3516 + ez a patch elvileg megoldja, mindjart kiderul
-
oszili
csendes tag
Hali,
lenne egy kérdésem, éspedig ennek a karinak(2600XT) kb. mennyi a teljesitménye az X850XT-hez képest(%-ban, ha az X850XT-t 100%-nak vesszük)? -
gyiku
nagyúr
hi. hol kell mplayer classicban bekapcsolni a hardveres tamogatast?
720as mkv-nel 60-70% igy a proci, mikor 5% korulit igert. -
t-edem
csendes tag
Na, átírogatással már nem szerencsétlenkedtem... Őőő... Igen, az omegát is kipróbáltam és most kapaszkodj...
Ha azt feltelepítem, amikor az xp indulásnál betölti azt a drivert, egyszerűen kiakad és újraindul... Csökkentettben kellett elindítsam, majd letörölni az omegát... Igen, szerintem is hihetetlen már, amit ez csinál... -
dobolan
senior tag
Szerintem régi a lapod. Nekem is volt ilyen lapom, pontosabban nem delux, de az most mindegy, és X1950proval pl. el sem indul.
Ezt onnan tudom, hogy haver vette meg tőlem a lapot régebben, nekem meg volt 1950pro kártyám, és ki akartuk próbálni, hogy a socketa-s 2000+ sempron mennyire tudja kihajtani.
Nem jött össze, nem indult el a gép, pedig még tápot is cseréltünk.A poén az, hogy utána vett egy 7600GT-t azzal meg működött rendben, holott az is modernebb kártya az alaplapjához képest.
Szabvány, meg driver ide vagy oda léteznek megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gondok.
-
t-edem
csendes tag
Még egy számomra fura érdekesség: ha semmit nem csinálok csak pl. itt a fórum oldalait lapozgatom és kicsit gyorsabban húzom fel a jobboldali görgőt, akkor már egyből úgy elkezd pörögni a VGA ventije, hogy... Nagyon... Abban a pillanatban, hogy gyorsabban húzom, vúúúú, ha megállítom, csend...
Jóvanna, lehet hülyeségeket beszélek, csak az előző MX440-esem nem volt ilyen... Durva...
-
t-edem
csendes tag
MIT?
Már két napja rakosgatok fel újabb és újabb drivereket az alfától az omegáig... Vannak olyanok is, amivel feltelepül a kártya, de 640x480 as felbontáson és 16 színen kívül nem tud többet... Ha meg az xp általános monitorillesztőjével próbálkozom, akkor érdekesség képpen valamiéyen konkrétabb hibát ír ki a játék, nem pedig hibát okoz...
-
t-edem
csendes tag
-
-
t-edem
csendes tag
válasz
dobolan #4309 üzenetére
Kössz, most jól beidegeltél...
De... Azt sem tudom agyilag felfogni, hogy... Ha a dxdiag-ban le próbálom tesztelni a dx7, 8, 9-et, akkor is jibaüzenettel fogad... Szerintem ez a kártya annyira *, hogy egyáltalán nem működik vagy a driverek *-ok... Nemtudom, de most felhívom mindenki figyekmét, hogy NE VEGYEN SAPPHIRE 2600XT AGP kártyát, mert sokat szív! -
t-edem
csendes tag
válasz
barnam_ #4304 üzenetére
Köszi a választ, de...
Mindent pontosan a leírtak alapján csináltam. Annyi eltérés volt, hogy mikor a setuppal akarom feltelepíteni a kártyát, nálam egyből kidobja, hogy nincs hardver és el sem kezdi feltelepíteni...
De ha megpróbálom elindítani a játékot, akkor ismételten kiírja, hogy az oblivion.exe hibát okozott, bla-bla... Szinte csak eme nagyszerű játék miatt ruháztam be a kártyába, nagyon szomorú lennék, ha nem futna... -
subaruwrc
félisten
áhh nembíírom
van egy eladó 2600xt-m vigyétek könyörgöm
-
t-edem
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a bajom, hogy van egy AGP-s 2600xt-m... Fogalmam sincs, hogy hogyan de fel tudtam valahogyan kókányolni a gépre, hogy felismerje... Szeretnék játszani a TES4: Oblivionnal, de miután feltelepítem és elindítom a játékot, hibát észlel az exe-ben és kilép (eredeti CD)... Tudna valaki valami tippet adni, hogy mit csináljak, teljesen tanácstalan vagyok...
Hálás köszönetem mindenkinek!
-
Geza26
senior tag
Hello! A passzív Sapphire 2600XT-nek mennyi a hőfoka alapon? (2d)
-
Gaboman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest