Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
Szevasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy miért lessz kékhalál a gépemen a HD 2600XT-TÖL mert azt irja a képernyön,hogy hiba forrása ati2dvg.Elöre is köszi.
-
P00By
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LALA_kiraly #5993 üzenetére
65-66 fokon stabil terhelve
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LALA_kiraly #5979 üzenetére
Nekem bírja, alapból csak a ventivel kb. 46 fok volt, most a venti kapott egy légcsatornát a kinti zoxigénhez, így most 41-42 fok, majd holnap megném terhelve... Gyári ventivel már nemtudom mit csinált.
-
Skica
őstag
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5987 üzenetére
Majd holnap, ma inkább tanulnom kellene
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5985 üzenetére
Írthatnál tapasztalatokat a HD3850-ről
Vannak bugok régebbi játékokban? Milyen programokkal lehet tuningolni? -
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5981 üzenetére
Értem. Megpróbálhatnád a ventit, mert nem a gpu-t kell fújnia, hanem a bordát, mivel annak adja át a hőt a gpu. Tehát ha több levegő éri a bordát, hűvösebb lesz.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #5979 üzenetére
Nem lehet úgy felszedni, hogy később visszalehessen ragasztani?
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
CPT.Pirk #5924 üzenetére
Nekem csak az a bajom, h más így jártam egyszer pórul. Annó a 9000pro-mon oldottam meg hasonlóképpen, egy 8cm-essel. A baj az volt, h nagy a közepe a ventinek (ahol forog) nagy és ahogy ráillesztettem ez a rész pont a magot nem hűtötte. Rátéve pont akkora volt, és emiatt teljesítmény alatt kifagyott. El kellett csúsztatnom, kitámasztani, h ne döljön el, stb. Végül ráhagytam. Vennék rá normilasat, de a gar bukta
-
fagy53
nagyúr
Ne a maximumra törekedj egyből, állítsd 850/850-re.
Nálam néha nem viseli el az AGCT, hogy a GPU-t és a vmem-át egyszerre állítom be.
Ezért először a GPU-t Set Clock-olom, majd a vmem-et.
Ha Qimonda memchip-ek vannak a lapodon 900MHz-et biztosan elvisznek, de a GPU nem biztos, hogy 880MHz-et kibír, ezért 850/850, és a GPU-t emeld inkább. -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #5968 üzenetére
Üdv!
Nálad az 1.36V környékén 900 fölé is felkapaszkodik a GPU, ugye?
Nálam 890 a végállomás ezen a feszen, a PRO-t a gyengébb chip-ekkel szerelik ezek szerint.levill: nem fér ki a két konfig, a 76GS meg a szemem fénye, nem válnék meg tőle semmi pénzért, használom most is.
-
levill
tag
az AGCT-ben hol kel lementeni? mert én nem találok semmi alkalmaz/save-t
-
fagy53
nagyúr
Érdekes módon a vmem-nek elég kis szerepe van a VGA teljesítményében.
860/860-on 5302 pontot kaptam 3DM06-ban.
Ma 885/963-on 5336 pontot. 100MHz-el több a vmem órajele és az eredményen tulajdonképpen csak a GPU 15MHz-es emelése érződik.
Tehát Aggregátor jót mondott, inkább a GPU-t húzd ha kell a vmem rovására. -
levill
tag
ti hogy húztok ki ennyit a kártyábol?
nekem már a mem 936on nem stabil
-
46pont kellene a 3. helyhez.
A billentyű el tud szállni a tuningtól mert nem műkszik
bár mondjuk eléggé lötyögős volt, még jó hogy van itthon usb-s is, csak azért érdekelne mert ez flexibilis és semmire nem jó
-
na 5320pont elértem a maxot a géppel, már nem bí több tuningot stabilan (a proci lehet bírna csak az alaplap nem engedi).
Proci:2551Mhz
VGA:904/1044
Memória:772Mhz(nem biztos de 800 alatt van)Agregator: Az xp-vel nyerhetnék még valamennyi pontot?Képet hogy lehet feltölteni?(próbáltam már de mindig hibát írt ki)
-
levill
tag
nekem 856/ 940-en nem stabil
3Dmark05/06 ban 1-2 perc után fekete kép.
elöbb majdnem behaltam
kenyér piritóba lejjeb nyomtam a kenyeret egy késsel mert nem jól raktam bele a vas hozzáért a melegitőszálhoz és lebaszta az egészházban az áramot
még jó hogy a müanyag végü kést vettem fel
de adig szenvedtem még megtaláltam a kisbiztiket miután átestem a széken
szerk: ja és ezek után sikerült kihoznom a 2805Mhz-t kihozni a procimbol
-
je négy pontot hozott a procituning
5264
-
levill
tag
az lehet hogy a 300W-os noname tápom szól bele a tuningba?
ram 936ig birja csak. GPU-t 900ig húztam eddig még birja. mint a procim azis csak 2.75Ghz-ig birja (A64 3700+)
de álitólag 3Ghz-t kéne neki Herrz szerint -
Liberator
tag
Megjött az ASUS XT-m. Beraktam semmi gond nem volt vele, hűtése nagyon jó, 31 fokos alapon. Próbáltam pro streetet az akad mindenhogy,de a szar proci meg a ram miatt van
-
levill
tag
az mitöl van hogy rivatunerel húzom kipipálom hogy maradjon bent az órajel és csak visszaáll..
szerk: egy AGCT linket tudna adni valaki? gondolom van az első HSZ.ben de ne ezt a választ adjátok -
barnam_
nagyúr
válasz
mcmester21 #5927 üzenetére
Töltsd ki az adatlapodon a konfigodat!
Nálam Vista-n 7.10 és 7.11-es driverrel is gond nélkül ment. -
válasz
mcmester21 #5923 üzenetére
Azt a szutyok játékot rég leszedtem, csak a helyet foglalta, másra nem jó. Optimalizálatlan és inkább visszalépés, mint előre. Lehetett volna NFS 2.25 is a neve
Komolyra fordítva: sajnos már mások is mondták nekem, hogy ilyet láttak. A driver lehet a hibás (szerintem). Próbálj másik verziós driver-t.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LALA_kiraly #5912 üzenetére
Egyszerűen kicsavaroztam a ventit, majd egy 9cm-est egyszerűen cérnával rákötöttem, hogy mindenhol fedje le a bordát. Sajna a sugár irányba menő lamellák miatt oldalról fújás nem lehetséges, csak ez az egy módszer. Vagy feltenni egy VF700-at, de nekem gondom volt annak a zajával. Meg akkor ugye valahogy gariveszés nélkül le kell szedni a matricát.
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok valami nem stimmel a HD2600XT-mel, NfS pro Streetezek. és sokszor a futam előtt elkezd kikapcsolni a monitor aztán visszajön, a végső mikor kékhalál és ujraindul, és az atimdag illesztőprogram leállt ezt irja ki, vista alatt. Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5918 üzenetére
Tud rosszul mérni: [link]
Ez reggel volt, a szobában 17°C volt. Akkor pedig nem lehet 15°C-os a proci, és a vinyó.De nem ATi tool-ban tuningoltad, ugye? Mert 857Mhz felett egy "fekete lyuk" van, leesik az órajel. Azért látja 40 MHz-esnek. De ha AGCT-vel húzod, akkor nincs gond.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5914 üzenetére
vmodot nem találtam az alaplaphoz, de ez érdekelhet:
VGA Pencil Voltmodról általában, egy 7300gt-n bemutatva -
válasz
barnam_ #5908 üzenetére
Hát az nem megy az alaplap miatt ugyanis 1.3V a max és 2600Mhz-se megy stabilan vele
Ja még annyit hogy elfüstölhet a karim vagy lelövi magát? 880/999-en ment 20perc scan for artifacts és stabil volt, 50 fok alatt. A poén az az hogy míg a ház oldala rajta volt meg xp volt rajta addig 65fok is volt. Most nem tudom hogy a vista alatt jól veszi e a fokot. néztem a bordát az hideg volt, viszont a ramon már éreztem hogy meleg de bírta a kezem.
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5902 üzenetére
Beállítom a procit 1.5Ghz-re, úgy nem lesz nehéz
(#5903) Create.: 3DM05-ben nem számít annyira a proci, gyengébbel is lehet szép eredményt elérni. '06-ban számít, de ott se sokat: DeadMeat 136 ponttal ért el többet, pedig neki E6750@3.4Ghz, nekem meg csak E2160@3Ghz van.
Vagy pl. 8600GT 3DM06 listán az első helyezettnek X2-je van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest