- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiscsáko
tag
válasz
killer1203 #5497 üzenetére
én 13 ezer fölött mértem a konfigommal alap beállításokkkal
szerk: sorry, az még a 03-ban volt
-
VW_Beetle
tag
Sziasztok na nekem az lenen a gond hogy sok tesztben olvastam hogy a HD2600XT-m Sapphire megy 900MHZ-en a memory clock de ezt amikor feltesezm oda akkor még megy de jtáékot elinditok és vége kiüti magát
Ja és hogyna tudta az egyik uriember 11 ezres értéket a 2600por-jával
Nekem 4200-os procival 2 GB Ram és egy meghuzatott 887-ig VGa-val kaptam 5k-s értéket
-
vth
tag
Sziasztok! radeon 9200 kártyámat cseréltem GeCube HD2600Pro 512DDR2 AGP kártyára, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Vásárlás után olvastam, hogy 450W-os táp kell neki, nekem csak 300W-os van, milyen problémát jelent ez?
2. GPU 601MHz-en, a RAM 405MHz-en megy alapban, lehet-e, meddig lehet és érdemes-e húzni?
3. Ha valakinek már van ilyen kártyája, tapasztalatokra kíváncsi lennék.Bocs, ha valamiről már volt szó korábban, de túl sok lenne visszaolvasni
Előre is köszönöm -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5486 üzenetére
Ugyanaz, mint az XT-nél. Logoutomnál megtalálod a vmodot.
Szerk.: jah meg az 1.hsz-ben is van link -
kiscsáko
tag
válasz
killer1203 #5486 üzenetére
kérdezd meg az 1. hsz-ben található vmod szerzőjét, asszem Aggregátor
talán ő majd tud segíteni -
killer1203
senior tag
valaki nemtud esetleg pencil modot ddr3-as hd 2600pro hoz?
-
gfefe
őstag
Üdv nektek Atis társaim
lenne egy nagy problémám. berekestem már a ph világát, de nem találok eladó cf hidat. ha lenne nektek eladó 1 privit dobjatok plees. köszi előre is és bocs, hogy nem szakmai dologba szóltam -
Joci??
senior tag
Sziasztok! a 2600XT DDR4!!!-es be van kéknyákos verzion? mert én úgy tom hogy az csak pirosba van és az jó hosszú nyák! márka: SAPPHIRE
-
Tuja1
aktív tag
sanos a garinak úgy is annyi mert a Mistral nem arról híres, hogy a csere alkatrésszel (hiába bontatlan) újra indítaná a garit.
tehát februárig van garim
A ram hűtés amit mutattatok tényleg szuper
pedig már vágtam a ramokra párossával egy hosszabb egybefüggő bordát (számtech boltban vágták hozzám
abból nyestem)
látom azokon a bordákon gyárilag van 2 oldalú ragi, ilyet nem lehet szerezni?
ja és a legfontosabb a PCI-AGP átalakító chip pedig lazán ÉGET
!!
de, hogy arra mit tegyek?
Kösziiii
-
válasz
killer1203 #5472 üzenetére
ha nem jól szellőzik a háza cseszheti az olyanokat, én nem adnék érte 1500ft se.
-
levill
tag
MOSTMÁR ÉNIS 2600XT TULAJ VAGYOK
-
kiscsáko
tag
válasz
killer1203 #5472 üzenetére
ez a jó megoldás, olcsó és jó is
-
fagy53
nagyúr
Levegő, szél nélkül egyik megoldás sem ér semmit.
Én először egy 8cm ventit tennék be, hogy mozgassa meg a levegőt a panel hátoldalán.
Ha a ragasztásokat nem tudod nyomtalanul eltüntetni a garinak is annyi.Még egy tanács, ha ujjal éppen hozzá tudsz érni az kb 65°C vagy felette.
50°C kb., ha a rányomott ujjad 15-20 másodperc után válik kényelmetlenné. -
Tuja1
aktív tag
friss ah2600pro tulaj vok.(a garis 7600gt-m szált el és egy az egyben erre cserélték
a ramjaimon nincs külön hűtés és a PCI-AGP átalakító chipen sincs:
a chip sztem nagyon forró égeti a kezem.
van valami tuti tippetek a hűtésére?
A ramokra, milyen módszerrel ragasztjátok fel a bordákat?
Hallotam már FBS-paszta 60-40es keverékéről....
2 Pici pillanatragi valamelyik sarokra a többi paszta....
3 kétoldalas hővezető ragtapi (na ezt nem tudom hol lehet beszerezni)
köszi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
[OFF]Anno (és többet nem) kiadtam 45K-t egy 9800Pro 256/256 -os karira, és 6600/7300GT-m csak azért lett, mert elfüstölt... Nameg remek 3dmark cheates, árnyékeltüntetős nvidia driverektől mindig kiakadtam...
Küönben meg mit akarok? HL2 gaméban minden maxon 1280*720-ban, és simán szalad kis 2600pro-mmal...[/OFF]
Project Torque ben nálatok van élsimítás? (sosem szerettem autós gamékat, de ez tetszik)
-
r9550
senior tag
nem értem 7.11-es driverrel semmi gond nincs 7.12-essel pedig a gears of war szaggat vagyis nem szaggat hanem akad a kép 1X 2X megáll a kép kb fél másodpercre oszt utána megy tovább a game és ezt kajak sokszor csinálja
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
killer1203 #5463 üzenetére
Nem lenne rossz, ha a játékokat végre nem geforcokhoz igazítanák...
-
killer1203
senior tag
nemlenne rosz ez a hd2600 ha nem 4rops egysége lenne hanem 8
-
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Tudok rivatunerban, vagy Ati tool-ban olyat beállítani, hogy terheléstől függő gpu-sebességeket alkalmazzon a 2600xt?
Arra gondolok, hogy alapesetben elég ha pro órajeleken ketyeg, de ha 3D-ben meg van hajtva ugorjon fel normál, ha ez is kevés emelt szintre -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5455 üzenetére
Tessék: [link]
-
cudar07
senior tag
válasz
killer1203 #5455 üzenetére
hi
este csinálok
addig türelem -
killer1203
senior tag
valaki akinek van hd2600xt je tudna csinálni nekem egy gpu-z s képet
-
Feltettem az új Catalyst-ot és most nem tudom a tv-kimenetet Theather módba tenni
. Más is találkozott ilyennel? VVan esetleg más program, ami kb. hasonló mennyiségű (2 db
) kattintás után ugyanerre képes, mint ez a mód?
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
kiscsáko #5432 üzenetére
hát igen, nálam ez azota probléma miota van egy 1000loerős zondám, és az irányitás tökéletlensége miatt képtelenség akár egyenesben is tartani
ergo amig nem értem el a speed challenge-ig majdnem "tetszett" is a játék, egyébként 1024 high, semmi huzás és tökéletesen fut
-
pisti
őstag
válasz
CPT.Pirk #5441 üzenetére
Ez kicsit üldözési mánia nem?
Főleg, ennek a fényében:K: Használhatom-e a hallgatói jogviszonyom megszûnése után is a szoftvereket?
V: Az intézmény elhagyása után a már feltelepített szoftvereket nem kell eltávolítani a géprõl, azok továbbra is használhatóak a licencben meghatározott esetekben, azonban újratelepíteni már nem szabad.
Itt lehet olvasni ezt.
-
Liberator
tag
Pénteken megjön az asus karim, (akkor a cd-n lévő drivert nem rakom fel
) drivercleanerrel szedjem le az előző drivert
Semmi mást nem kell csinálni? Csak be a karit oszt kész?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5440 üzenetére
Pontosan nem tudom, de itt mindent megtalálsz. A Vista business+Office2007 kb. 5k.
De ha Műszaki Informatikai Karon tanulsz, akkor meg ingyenes, csak Office nincs hozzá (MSDNAA).(#5441) CPT.Pirk: Asszem évente bekell mutatni az iskolalátogatási igazolást, és új licenszet adnak, tehát ha végeztél a sulival, már nem használhatod.
-
kiscsáko
tag
nah jó, mégsem olyan jó a 7,11es, nekem az airborne alatt van olyan hogy az átvezető videók lefagynak, néha csak megáll
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
ASUS 2600XT-ről mi a véleményetek (Zalman szerű gyári hűtéssel)???
Órajelei azok a referenciaértékek??? 800/1400? -
Nekem is ilyeneket csinál, hogy hiányoznak dolgok, meg egy-egy ersenyből kilépés után néha nagyon ronda 4 színű pacát dob be és akasztja a gépet, de nagyon pár másodpercig....
Amúgy sem tetszett, már rég áthelyeztem lomtárba az egész vackotNFS nem mérvadó semmiben, mert ezt a részt nagyon elbaltázták. Ettől függetlenül a kártya jó, gyors és stabil (mindez megfelelő kontextusban, nehogy valaki belekössön
)
-
levill
tag
-
vista alatt mennyivel rosszabb a teljesítmény? csak hogy megéri e ilyen gépre felrakni.
-
levill
tag
válasz
master(én) #5408 üzenetére
amúgy Driver hiba nem lehet??
-
levill
tag
válasz
master(én) #5408 üzenetére
velem nemfogja mert rárugok 2öt
-
levill
tag
de várom már ezt a VGA-t
2-3 hete nicns vidkarim
-
kiscsáko
tag
nekem kiválóan fut a pro street, fullon, semmi szaggatás, egyszer sem fagyott le, nem lépett ki, pedig már majdnem végignyomtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest