- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
mestery
csendes tag
itt nem az a gond h magasra van állitva hisz annak miköze van az elején feljövő ea animációnak
az akad mint diszno pl.
ez is magyar -
Joci??
senior tag
sziasztok! ki cod4-zik? és ha igen kinek van hozzá 2600XT ddr3 vagy ddr4-es e? kivánccsi lennék arra hogy mennyi FPS-e van mert ahoz képset hogy ilyen kissé komoly karim van háát elég gyik játékban! kb a 73GT-m ddr2-es szintjét üti na jó egy csöppet jó de az pfs az 30-80ig ugrál ez nem valami sok!
-
mestery
csendes tag
7.12 bocs
-
mestery
csendes tag
üdv
nem tudja itt senki mér akadhat a crysis. már az elején a feliratok is nagyon szaggatnak.
a menüben még az gér is nehezen mozog. ha gép gyenge is nem igy kéne viselkednie
a teszteket ahogy futtattam nem volt olyn borzasztó.
7,1 es driver van fen. de a régebbiekkel is ugyan ezt csinálta
plíííz -
AMD Power
titán
Érdemes feltolni az ATi Omega drivert?
-
barnam_
nagyúr
válasz
akoska07 #5688 üzenetére
A gpu-t simán, a ramot lehetetlen
(#5686) Tuja1: Az elméleti határa (1000/2.0=500) 500 Mhz, ahhoz képest a 648Mhz elég jó! Furcsák ezek a Qimonda ramok... sokkal többet tudnak, mint ami rávan írva: az enyémen Qimonda 1.4ns van, és alapfeszen (1.83V) megy 1Ghz-t (DDR 2Ghz).
Mindenkinek: Kipróbáltam ezt a módszert, amivel átlehet írni a bios-ban az órajeleket. A PowerPlay állapotokat átírta, de az órajelek maradtak alapon (3DM05-el megnéztem, ugyanannyit kaptam, mint alapórajelen), bár a Rivatuner 850/1008-t írt ki. Szóval egyelőre nincs mód rá, hogy a bios-ba beírjuk a stabil órajeleket.
-
Tuja1
aktív tag
500MHz-es ramokat eddig 648Mhz-re (1296Mhz) mertem húzni.
Meddig mennek el általában a ddr2-es Qimonda 2.0 ns-os ramok? -
Robi211
csendes tag
Hali!
Mit kell csinálni,hogx xp alatt elinduljon a 3dmark egy 2600xt-vel?Mert már tele van a zrityóm a dologgal.
Köszi!
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Még mindig szenvedek
Letöröltem minden asus cuccot, felraktam a catalyst legfrissebb verzióját, majd a .net2.0-t.
Ez után a böngészőkben a google találatok linkjeinek címének egy része pirosra változott, a címeknek megváltozott a színük...
A CCC hibával leállt mindig, utánagoogleztem, és letöröltem a driver, catalystet, .net2.0-t.
Felraktam a .net-et, és a sima dispaly drivert, de továbbra is más színüek a linkek.
Mit csináljak?
Előre is köszi
Szerk: Csak firefoxban pirosak a linkek, ie-ben jó minden.
-
Tuja1
aktív tag
Egy 7600gt helyett egy asus 2600pro-t kaptam (600/500)
Elég ehez a kártyához a gépem?A másik kérdésem 500MHz-es ramokat eddig 648Mhz-re (1296Mhz) mertem húzni.
Meddig mennek el általában a ddr2-es Qimonda 2.0 ns-os ramok? -
r9550
senior tag
hali mindenkinek a 84XX pont kevés 05-ben mert én rohattul keveslem
tuti amiatt a pci-e16X@8X szar minden nekem de nem találtam normális nforce drivert nf405-höz ami gart-ot is tartalmaz ilyen nincs
-
barnam_
nagyúr
válasz
akoska07 #5663 üzenetére
a pro-n is alkalmazható a vmod ?
Hogy ha DDR3-as (vagyis 2600Pro OC), akkor igen.lehet rá XT biost felrakni,ha igen akkor érdemes-e
Valószínüleg lehet rá rakni, de nincs értelme, mert mert a gpu fesz nem nő tőle.melyik most a legjobb driver hozzá ?
A 7.11, és a 7.12, bár az utóbbi egyeseknek furcsa szín hibákat okoz, nálam semmi gond nincs vele. -
válasz
barnam_ #5662 üzenetére
oks, köszi
ugy néz ki jövő héten eljut hozzám egy ilyen. (Sapphire hd26600 Pro )
majd biztos lesz egy csomó kérdésem
végülis már most is van.
láttam a vmod irásodat,szépre sikeredett.
a pro-n is alkalmazható a vmod ?
lehet rá XT biost felrakni,ha igen akkor érdemes-e ?
melyik most a legjobb driver hozzá ? -
levill
tag
adtak akártyámhoz black boxot meg egy papirt amin van egy link ahol belehet regelni álitólag a HL2-őt a HL2:EP1-et meg HL2: special packagest a steambe a black box mellé. ezt hogy kell? rémgyek linkre megkérdi fentvan e már a steam mondom igen akkor bemegy steambe megkel nyomni nextet utána Agree és utánna kiír valamit.
szerk:drivert rakom ujra pill és irom továáb csak ujrainditja -
sziasztok
kérdés: a sapphire hd2600 pro-ra felmegy a VF900 ? -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Csak egy kis angol tudás kell:
Previous Drivers and Software -
Ott van 1 link, ami a régi driverekre mutat. Én is most szedtem le, mert a 7.12 nagyon bugos.
1. A piros-kék bug (ezu a legkevésbé idegesítő)
2. tv-out használatakor nem működik a Theater mód
3. tv-out hsználatánál 60Hz-re vette le a monitort és csak nagy nehezen lehet megmagyarázni neki, hogy az nagyobb legyen.
4. Játékokban is azt a 60Hz-et adja legmagasabb frissítésnek, ami duplán idegesítő
5. Nem tudom, miért, de a max. felbontást 1204x768-ban határozta meg és semmi esetre sem hajlandó feljebb tolniEz a driver egy....
francnak kellett hozzányúlniuk az eddig működő dolgokhoz? -
levill
tag
valaki tudna adni ey linket a7.11es driverhez?mert ATi honlapján csak 7.12öt találom vistára.
-
r9550
senior tag
ez nem dx10 hanem csak felül irod a fileokat oszt a dx9-ed tudni fogja a dx10-es utasításokat én kipróbálom fasza lehet egy friss telepítést már megér mer ugyis ráfér a gépre
-
barnam_
nagyúr
válasz
DeadMeat #5639 üzenetére
Pedig nem hülyeség... és pont a midtown madness-nél kaptam rá, hogy így irányítsam.
A GTR2-t és a Race07-t is így irányítom. Azért jobb mint a billentyűzet, mert pontosabban lehet kanyarodni, míg billentyűzetnél folyamatosan nyomkodni kell.(#5644) Create.: Ha a crysis-t vista alatt indítom akkor egyből dx10ben megy?
Igen. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Create. #5644 üzenetére
Bughalommal nem játszok, Crysisről nem tudok. Gondlom optionsban...
Arról a dx9-ről kérnék egy linket kivi vagyok. De úgy mégis, egy elavult oprendszer teljes átalakítását mikor csinálta az MS, ez hogy maradhatott titokban, és miért csinálnak házon bellül konkurenciát a Vistának? Meg akkor már miért nem kap DX10-et a Win95?
Szóval ez úgy baromság ahogy van. -
válasz
CPT.Pirk #5643 üzenetére
Download DirectX 10 for windows XP is available now. This DirectX 10 for windows XP still in alpha stages and isn’t the original of DirectX 10 files from Microsoft
Bár az angol tudásom nem a legjobb lehet félre értek vmit
Ha a crysis-t vista alatt indítom akkor egyből dx10ben megy?
-
készül xp-re a directx 10?
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Vásároltam egy új számítógépet, a videókártyám egy Asus EAH2600xt lett.
Videó lejátszásakor zöld a kép VLC mediaplayerben, windwos mediaplayerben pedig olyan, mintha pár színből és kockákból állna a kép. Hang tökéletes. Ha megnyitom a Catalyst Control Centert, akkor kétszer háromszor felvillan egy kb a monitor negyedét betöltő vízszintes fekete csík a monitor bármelyik részén.
Gondolom valami nem stimmel, de nem nagyon jövök rá mi
Legfrissebb drivert letöltöttem az Asus weblapjáról, de ez sem segített.
Előre is ksözi az ötleteket
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Játsza valaki Projec Torque-t HD2600 karival? Megy az élsimítás?
-
Karima
őstag
válasz
barnam_ #5628 üzenetére
OK. Köszi.
Bár most az a nagyobb bajom, hogy feltettem a 7.12 ccc-t és nem akar elindulni, ui az induláskor az alkalmazás hibát észlel és leáll. Plusz még azt vettem észre, hogy különböző honlapokon (pl index) a betűk színe megváltozott. Viszont ha átmegyek egérrel a felirat felett, akkor visszaváltozik
7.11es drivert honnan lehetne leszedni?
-
barnam_
nagyúr
A MW-nek jobban kellene mennie, a 7300GT-men is gyorsabb volt.
A PH-s tesztben így ment a 2600Pro DDR3-al a Carbon. Szóval a MW-nek gyorsabbnak kellene lennie a Carbon-nál.
Keress hozzá valami patch-t, hátha megjavul. Meg próbáld ki AA nélkül, mert a régi játékokban nem nagyon bírják az AA-t. -
killer1203
senior tag
na végre megy a ccc sikerült feltelepiteni ugy hogy müködjön azért kösz a segitséget
-
Karima
őstag
Köszi.
Fraps-el kipróbáltam a NFS MW-t. 1280*1024ben fullrészletességnél ezt az eredményt kaptam a 7.12 driverrel:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
244, 40178, 0, 26, 6.073Az lenne a kérdés, hogy ez az alábbi géppel jónak mondható-é? (kb 2 percet mérte)
amd dual core 4800+@2510mhz, 2*1Gb DDR800 Kingmax mem, Gigabyte M56S-S3 lap, 320gb sata2 hdd, asus 2600pro 256mb. Semmi sincs húzva.
Mondjuk egy másik ugyanilyen beállítású mérésnél meg ezt írja ki:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
88, 4455, 18, 21, 19.753Hogy lehet ezzel, valami öszzehasonlítható adatokat kapni? Tehát pl mennyi ideig kell mérni?
-
HellGreg
őstag
Na, felraktam a zalman vf900-cu-t a kártyámra, húztam rajta 100-100 mhz-et és még így se lépi túl a 38 fokot, ha nagyon meghajtom, akkor se, alapjáraton meg stabil 33. most már értem miért kerül 8000-be...
megérte. -
Karima
őstag
Hali
Játék közben fps-t mivel tudok mérni?
Plusz még lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális-e, hogy az eredeti asus driverével a felbontást fel tudtam volna venni 2xxx*1xxx-re, a 7.12 ati driverrel meg csak 1680*1050-re (mondjuk a monitort ezen a felbontáson használtam régebben is).
-
barnam_
nagyúr
Találtam pár vmodot, amit orosz barátaink csináltak
:
Palit HD2600Pro Sonic
Sapphire HD 2600XT GDDR4 és Palit HD2600XT GDDR3 Sonic -
Denee
csendes tag
Hello!
Lenne pár kérdésem. Sapphire HD2600XT DDR4 (256mb) vagy DDR3 (512mb)?
és szerintetek tudná-e kezelni a DDR4 est az alaplapom! [ASUS A8N5X]Előre is köszi!
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5615 üzenetére
Angol CCC-t próbálod?
Eddig csak a 3D beállításokat néztem, ugyanazt tudja mint a CCC.
1.3.6.1067-t tedd fel, ez a legújabb. -
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5613 üzenetére
Melyik verziójú .NET van fenn?
Lehet a CCC nélkül is használni, mert az ATi Tray Tools-al mindent belehet állítani (csak tuningolni nem lehet). -
Liberator
tag
Ha ez a teszt még nem lett volna: [link]
-
barnam_
nagyúr
Elvileg kell, de a Sapphire-nak van olyan DDR4-es kártyája, amin nincs tápcsatlakozó (képeket találsz az előző oldalon).
Milyen az a 400W-os táp? Ha nem noname, akkor jó lesz hozzá.(#5604) sata??: Én köszönöm... már csak valami program kellene, amivel bele tudok nézni a bios-ba.
-
Denee
csendes tag
Hello ALL !
Lenne egy kérdésem. Szeretnék egy HD2600 XT DDR4 et venni a jövőbe, de nem tudom kell e külön tápcsatlakozás a VGA ra...SEGÍTSETEK PLS!
Most egy 400W os táp van a házamban..
-
vth
tag
hali! ismét kérdés: sima 7.12, vagy 7.12 alapú omega? melyiket érdemes feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest