- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
levill
tag
Valaki esetleg játszik CS:S-t XT-vel?
Hány FPS-el fut kb? -
levill
tag
#8537 UP
tudom nemrég irtam majd sorra fog kerülni de most ráérek és megszeretném csinálni(ha egyáltalán érdemes)
Végre megint erröl a gépröl irhatok friss windowsal -
levill
tag
engem is érdekelne honnan lehet friss biost leszedni. és érdemes-e azt rárakni. nem lehet-e töle valamilyen baja.
-
levill
tag
megnéztem power managmentben nicns is ilyen, nekem ilyen van Integrated Pheripherials-->S...OI--> POWER ON fonctions, megnéztem másik gépemen ott van a power manegmentban. és ott müködik is. nincs valami tippetek?
-
levill
tag
Ha már itt vagyok és látom erröl beszéltetek megkérdem : hogy lehet beálitani hogy egy bill nyomásra vagy egy egér kattra bekapcsoljon a gép? soha nem sikerült. BIOS-ben beálitom hogy pl Mouse dublle click kiokapcsolom agépet kattolok kétöt de semmi. ha arra viszem hogy Keyboard 98 akkor se csinál semmit.
-
levill
tag
nem tudjátok hol tudom szoftveresen megnézni a vinyóm fordulatszámát? ninsc kedvem kivenni
-
levill
tag
nem ide tartozik de azért megkérdem: most fogom újra rakni a vistát most 32 bites van fent. megéri felrakni a 64bitest?
-
-
levill
tag
Thx. tényleg elég látványos gyorsulás még igy AA val is. úgy érzem befektetek egy CF lapba és egy új kariba
már használtan láttam DDR3 : 15k DDR4 : 18. újonan 19k.
Sapphire mellé csak Sapphire mehet? meg DDR3 mellé csak DDR3?
ja és jo hozzá a mezei 2600XT-m ? vagy CF-hez másfajta vid kari kell? -
levill
tag
Hello!
azt szeretném kérdezni hogy érdemes e CF-be köttetni a kártyát? mennyit gyorsulna? -
levill
tag
meglehet csinálni hoyg Vista-n DX9-ben induljon a Crysis?
-
levill
tag
nekem is 6600GT volt lecseréltem az egész ˇKócerájt" kb 20k-ba jött ki alaplap/vidkari/proci. és teljesitmény is jobb lett. szerintem megérte. és PCI-E van legalább.
mod: ha eladod a régit jó áron és veszel valami olcsó cucot akkor jobb áron kijössz mint ha csak gy AGP-s karit veszel -
levill
tag
na egy 100-ast javitottam 3DM06
mod:már csak egy 2magos proci kéne és megközelitenélek titeket -
levill
tag
most hoyg látom nekem is viszsi az 1Ghz-t a ram gondolom valami jóféle ram csücsül rajta szóval nem nézem meg
-
levill
tag
856/1000 stabil 3DMark06: 4474 pötty
Proc: AMD san diego 3700+@2860Mhz
mem. 2x512MB kingston ~430Mhz
VGA:Sapphire 2600XT GDDR3 856/1000
levill
tag
Rivatunerrben húztam most 800/970-en stabil.már csak a GPU-t kéne 900 fölé húzni
-
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6384 üzenetére
nem komolyan gondoltam
Fagy53 olyan szép szürke votl minden et meg beleronditasz -
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6382 üzenetére
havernak is lefüstült egy 300W-os odegen :9 és mit vett? 350W vagy 400W-os codegent már nemtudom meiket
szerk: egy 1500+-os AThlon XP-vel csak 203W-ot fogasztanék CD/DVD-mélkül lehet váltanom kéne -
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6378 üzenetére
lehet meglincselnék
és ahogyelmondtátok hogy egy noname 300W-os mennyit bír leadni biztos nem pontos mert beálitottam naggyábol mim van és ezt hozta ki
Recommended PSU Wattage: * 288W
szerk: "kikötöttem" a CD, DVD írót és már csak 240Wtényleg ennyit fogyasztanak azok?
-
levill
tag
nemide tartozik de a konfigom szerintetek kihajtaná egy FSP BlueStorm II 350W-os táp?mondjuk a mostani 300W-os nonamel sincs bajom csak félek hogy lefüstöl
már 3és fél éves szegény
-
levill
tag
nemide tartozik dehátha tud valaki helpelni. hogy tudom a winyót átnevezni? nem a nevét hanem hogy c: d: meg ienek, mert másik gépemre nem akarja felrakni az oficcet mert csak C: re engedné és awinyó e:
-
levill
tag
válasz
VaniliásRönk #6304 üzenetére
igen most akarok venni mert parázok hogy lefüstöl mert havernak 1hete füstölt el
volt is szaga
de gépének nemlett baja. (mondjuk annak úgyis mindegy 3DMark05ben 1240pontot ért el a gépe
06ban kb 400pontja lenne
)
-
levill
tag
és szerintetek nekem kihajtja mosta gépem a karit?
Amd Athlon64 3700+@2860Mhz ;
kingston 2x512MB DDR1 400Mhz;
Sapphire HD2600XT GDDR3;
Biostar K8 CRU51-M9
300W NONAME táp. -
levill
tag
3dmark06
elég karcsúmajd még kicsit meghajtom
mod: ez másik kép ez az 1024-es cseréltem. -
levill
tag
Hi all. valaki tudna adni egy MŰKÖDŐ .net Framework linket vistara? mert googlerol már 2ot letöltöttem ami álitólag vistara készlül de azt írja hogy ninsc XP SP2-öm.
-
levill
tag
az mitöl van hogy ma elinditom a Crysis-t és a fák körül fehét kockák meg afünél is mikor új játékra megyek lila,kék,piros valamikor a kép. de a menü jó ha esc-et nyomok. 2napja még jó volt.
-
levill
tag
Hotfixxel se jó. igy már megint kifagy a run3Dmark-nál
-
levill
tag
valaki tudna adni egy 3dmark05 linket?
-
levill
tag
milyen hűtőt ajánlotok a kártyára?
-
levill
tag
valakit érdekel egy Black Box?
-
levill
tag
az AGCT-ben hol kel lementeni? mert én nem találok semmi alkalmaz/save-t
-
levill
tag
ti hogy húztok ki ennyit a kártyábol?
nekem már a mem 936on nem stabil
-
levill
tag
nekem 856/ 940-en nem stabil
3Dmark05/06 ban 1-2 perc után fekete kép.
elöbb majdnem behaltam
kenyér piritóba lejjeb nyomtam a kenyeret egy késsel mert nem jól raktam bele a vas hozzáért a melegitőszálhoz és lebaszta az egészházban az áramot
még jó hogy a müanyag végü kést vettem fel
de adig szenvedtem még megtaláltam a kisbiztiket miután átestem a széken
szerk: ja és ezek után sikerült kihoznom a 2805Mhz-t kihozni a procimbol
-
levill
tag
az lehet hogy a 300W-os noname tápom szól bele a tuningba?
ram 936ig birja csak. GPU-t 900ig húztam eddig még birja. mint a procim azis csak 2.75Ghz-ig birja (A64 3700+)
de álitólag 3Ghz-t kéne neki Herrz szerint -
levill
tag
az mitöl van hogy rivatunerel húzom kipipálom hogy maradjon bent az órajel és csak visszaáll..
szerk: egy AGCT linket tudna adni valaki? gondolom van az első HSZ.ben de ne ezt a választ adjátok -
levill
tag
az miért van hogyha ruvatunerben húzom a VGA-t újrainditom a gépet és visszaáll?
3Dmark06 proci/VGA húzva kerek 5K pont3dmark06.
-
levill
tag
valaki tudna adni egy linket Nvidia Ntunehoz vistára? nincs kedvem googlezni
-
levill
tag
az jó ha nem terhelem a VGA-t és 50-60 fok körül mozog? éni kicsit soknak találom
-
levill
tag
adtak akártyámhoz black boxot meg egy papirt amin van egy link ahol belehet regelni álitólag a HL2-őt a HL2:EP1-et meg HL2: special packagest a steambe a black box mellé. ezt hogy kell? rémgyek linkre megkérdi fentvan e már a steam mondom igen akkor bemegy steambe megkel nyomni nextet utána Agree és utánna kiír valamit.
szerk:drivert rakom ujra pill és irom továáb csak ujrainditja -
levill
tag
valaki tudna adni ey linket a7.11es driverhez?mert ATi honlapján csak 7.12öt találom vistára.
-
levill
tag
MOSTMÁR ÉNIS 2600XT TULAJ VAGYOK
-
levill
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest