- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5763 üzenetére
Nem néztem utána, hogy mit veszek???
Nem reklámozta sem az ati, sem más, hogy ennyire gázak a driverek a kártyához.
Arról nem is beszélve, hogy mikro vettem, utána jöttek ki azoka driverek, amikkel gáz van. Mint írtam a 7.7essel nincs gond, a 7.8al se túl sokAggregátor:
Több problémám van vele.
7.8_felmegy pöpecül, de néha megfagy tőle a gép. Tuti videkártyadriver gond, ms is arról hablattyol.7.11 letöltve nem települ(Setup is didn't find a driver compatible with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.
), ha control panel add new hardware, driver kiválasztással telepítem, akkor települ, de mindegyik játék exceptiont dob induláskor.
7.12 szintén.Találtam sapphire oldalán egy drivert ott notify: data_size()!=3-at dob.
7.7t még nem próbáltam, mert nem volt rá időm még....
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest