- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mestery
csendes tag
Nyugí nem vettem magamra szerintem is vicces kicsit.
de hajnali 3 kor felkelni kikapcsolni a pc-t az nem vicces majd megnézem a biost de én nem módosítottam semmit szerintem. no majd meglátjuk.
mindent megbocsátanék neki még ezt is csak indulna el a Witcher meg az AssassinIgen meg van a föld.ezt csak 1 hete kezte el csinálni, mióta itt van a shapphire xt
-
mestery
csendes tag
Látom nektek vicces h. bekapcsol a gép. Nekem csak bosszúság.
1 újabb azon kívül h. nem megy mind1ik game. Biztos az AI
vírus nem tehet ilyet?áá nem lehet
de azé kipróbálom az msi promat mit csinál azzal.
s szerintem ezt a shapphirt xt-t meg visszasdom annak aki el akarja adni nekem -
mestery
csendes tag
hh.
Kikapcsoltam a bill.-t de nem telt el 2 min bekapcsolt a pc. Majd holnap visszarakom az msi pro-mat szerintem azzal nem csinálja majd.Mind1 kikapcsolom a tápot
-
mestery
csendes tag
azt még nem is meséltem hogy:
Mióta beraktam shapphire 2600 xt-t néha bekapcsol a gép magától ti má hallottatok ilyet?
De az msi 2600prom al nem csinálta ezt.
a bios úgy van beállítva hogy bármilyen bill. lenyomására bekapcsoljon.
tegnap éjszaka arra ébredtem h. zümmög valami
önálló életre kelt a rendszer
ma éjszakára ez kikapcsolom de mitől fordulhat elő ilyen? -
mestery
csendes tag
Nem hiszem h. hardweres gondja van, de kitudja. A Crysis megy pl. s nem hinném ha az
megy a witcher meg ne menne el rajt?.Ez a win ami most van fen pl nem csinál semmit ha el akarom indítani, marad az asztalon minden.1 másik win meg magára az exe re hivatkozik h hibát okozott.
A linket nem tudtam futtatni mer java run time kell de azt nem rakja fel. Majd ha a wint ujraraktam megnézem azért.valaki akinek agps kari-ja van?nem rakta fel?kipróbálhatná ha tudja.
-
mestery
csendes tag
válasz
tothzoltan #8419 üzenetére
hi!
Megírnád hogy milyen drivered van, meg wined?mert nekem nem indul el a Witcher.(,se
Shapphire 2600xt m van igaz agp.Majd megprobálok valamit kisilabizálni belőle az infodból.
thx -
mestery
csendes tag
Hát emberek most raktam fel a shapphire legujabb driverét de semmi nem megy az assassin
továbra sem.
Hot fix meg minden de semmi, lehet nem a win nem a driver.Lehet agépbe valami majd ki
kell probálnom 1 másik hasonló gépben -
mestery
csendes tag
wdm driver az micsoda? az nem kell?
sajnos lassan megyek majd este 11 fele megírom mi lett mer a drivert még tölti le.
ozt leszedek minden drivert.maj újra fel driver meg a hotfix hozzá. -
mestery
csendes tag
http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php
ezen a címen allulról a 3. az most csa 1 hot fix vagy drver is
mit szedjek le innen? -
mestery
csendes tag
-
mestery
csendes tag
http://images.netbag.hu/20080314/11055057143.jpeg
nektek ez mond valamit?
a The witcher-el is hasonló a helyzet
ja és köszia tippet
-
mestery
csendes tag
hogyan lehet képet beilleszteni?
-
mestery
csendes tag
hi!
ezzel akártyával nem idult el. spliner cell double agent,The Witcher meg az assassin creed
most ez mé csinálja velem???minnyá kivágok valamit.
a crysis még ugy ahogy megy. csak a video akad mint állat. -
mestery
csendes tag
valaki hasonló konfiggal mint ami nekem van elidula assassin creed?
mert nekem nem. felvillan egy felirat Download update information
ozt visszarak az asztalra
szerintem driver v. win.
haver szerint kevés a ram ez igaz de akkor is elidulna. -
mestery
csendes tag
jah elfeledtem írni
a spliter cell es problemát írtam fentebb.
most hogy new winem van 1 másik moddolt változat, nem ujrainul hanem kékhalál majd ati3duag.dll okozza a hibáért.
mit csinál ez a file?valaki?meg mit tehetnék? addig is leszedema shapphir nak az oldalárol a drivert amit fentebb linkelt valaki hátha, de nem hinném, h. jó lesz. -
mestery
csendes tag
teszteltem
shapphire hd2600xt ddr3
3dmark 01 1024/768
800/700 15664
850/750 15900
3dmark 05 1024/768
800/700 6592
850/750 6715
3dmark 06 1024/768
800/700 30707
húzásnak sok értelme nem volt.msi hd2600pro ddr2
600/400-on 1024/768
01 14414
05 5025
06 2821szerintem a pro szépen teljesített, húzva nem teszteltem most mer nem volt hozzá türelmem
de a 700/500 viszi simán passzív hütéssel. szerintem a proci tudna többet is.
ti mit szoltok ezekhez az eredményekhez? konfihoz reálisak? -
mestery
csendes tag
hi
nekem is hasonló gondjaim voltak,mert most raktam bele ilyen karit amilyen neked van, a prom helyére. ozt ossze akartam hasonlítani a 2 őt .szal driver le -fel párszor
ozt úgy oszef..ta magát hogy nem is akart elindulni a gép vinfos betöltésénél mindíg újraindult
meg néha be se kapcsolt visszaraktam a prot majd elindítom felrakom a hozzá a drivert ugyan azt csinálta.
xt be, win fel, omega driver fel most úgy néz ki megy. vagy a tápod gyengenem adja le amit le kell vagy megeszi más hardvereid.?;)
-
mestery
csendes tag
senki nem írt
a splinter cell double agent problémámra. senki nem találkozott ilyen problémával?
az eredeti driverével meg az omega driverrel is ezt csinálja.
újjraidul mikor elkezdődne a game
de érdekes módon a gyakorló pálya meg megy. -
mestery
csendes tag
hali
felraktama sc doble agent et new game, repcsis videó(ez még megy) valamit
mond. majd kihal a redszer és újjraidul. valaki?pro-m van.
de szereztem egy shap. xt-t ddr3 alazzal is ugyanezt csinálja.
nem kell valakinek a pro?
most tesztelgetem mindegyiket 3d mark al mit tudnak?
majd megírom ha érdekel benneteket az eredmény. -
mestery
csendes tag
hali
nem tom van má valakinek eredménye azzal kapcsolatban h. a crysisben mér akad a menü. meg a videók? -
mestery
csendes tag
szerintem ha más izmos játéknál nem jelentkezik akkor a pro street a szar. már sokan irták h szar. nekem a demó volt csk meg de az iis kikilépegetett ha állítottam a grafikán fejjebb kapásból ujraindult.vagy a felbontásnál is. ha nem akkor meg a játék közbe pár méter után.
ha más gamenél is ezt csinálja akkor a táp is lehet.de szerintem nem az a gond kérj kölcsön 1 nagyobbat
ha nem a szoftver lehet valamid túlmelegszik.szerintem -
mestery
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6181 üzenetére
jah én is igy gondoltam thx!
lehet hogy csrélek majd alaplapot 1 haver msi je rosz van rajt 1 karc ami szakadás szerintem lehet megpróbálom javítani.
msi k8n neo4 ozt belevaló prociját is megszerzem ha jó 3200+ athlon 64 es és akkor veszek lehet 2600xt t vagy még kialakul arra mi mennyibe kerül mert ahogyan olvastam a sphire oldalán 3850 en is agp be is van vagy lesz nem tom még mi lessz ebből.
mer amim ost van agps kari nem rossz de ideje elaadni a proci is má régi igy a crysis is csk mediumon ippen hogy megy jól. igyóaz lóvalószínű a ram a kevés
megéri csrélnem szerinted így?pce 2600xt re .az alaplap ddr es. -
mestery
csendes tag
hali
megérné nekem msi 2600pro ról 2600xt re cserélni?agpsbe?
de lehet mégis a gépet kéne cserélnem.de az meg sokba kerülne.
érdekelne olyan alaplap amibe agp és pcie is belemegy valaki már irta itt h. neki olyan van? -
mestery
csendes tag
régebben írtam hogy akad a crysis elején a videó. meg a menü is szaggat.valaki írta hogy szedjem le az 1,1 es patchet.de még szarabb lett mint volt. pl nem látom a kezemet nem tok felvenni a fegvereket meg ott ahol biz.h. embernek kéne álni ott nem ált.meg talán még lassabban is ment no mind1. most leszedem majd meg felrakm.szóval a probléma tovább él.
-
mestery
csendes tag
konkrétan milyen van neki?
mert most ez hardweres probléma v. soft lehet? -
mestery
csendes tag
hali
még 5600 adik hozzászólásnál montam h. akad a crysis ben a video meg a menü is.7.12 omega maradt fenn.
gondoltam elindítom a játékot mit csinál láss csodát az meg megy.
(a gépemhez mérten mediumon)
a videók pl az elején az meg szaggat de nagyon.
erre varjon valaki gombot -
mestery
csendes tag
itt nem az a gond h magasra van állitva hisz annak miköze van az elején feljövő ea animációnak
az akad mint diszno pl.
ez is magyar -
mestery
csendes tag
7.12 bocs
-
mestery
csendes tag
üdv
nem tudja itt senki mér akadhat a crysis. már az elején a feliratok is nagyon szaggatnak.
a menüben még az gér is nehezen mozog. ha gép gyenge is nem igy kéne viselkednie
a teszteket ahogy futtattam nem volt olyn borzasztó.
7,1 es driver van fen. de a régebbiekkel is ugyan ezt csinálta
plíííz -
mestery
csendes tag
háj
nem tom agp msi hd2600 karim van. felraktam a crysist de még a logo az eleén is akad mér nem kéne gyorsabban menni szerintem driver gond,nektek megy?s hogy?
felraktam a cod 4 et.mindíg kilépett ha gondolt 1et s valami filra hivatkozott h. hibát csiná,töröltemmost megy
a crysisből mit töröljek? -
mestery
csendes tag
a drivert kiprobalom majd ahogy mondtad, de nem hinném hogy az ujraindítas lenne a gond mer akko nem ezt az üzenetet dobnaá ki?szerintem.de ha hazamegyek kiprobalom.
no de szerintetek 1 ilyen géppel mennyit kéne elérnem?a dll dolgot meg én is könnyen megtaláltam.google:" 3d mark nem indul el" el és kész
-
mestery
csendes tag
hali!
msi 2600 (agp)prot vettem nemreg olyan problemam van hogy:
-nem tok mas drivert felrakni mint ami gyari ceden van.
-a pro street demo meg mindig ujrainditja a gepet ha allitom a grafikat kapasbol
ha nem akkor elindul ajatek megyek benne kb 200 mert ujraindul. nem ertem
az ati try toll meg szinten ujrainditja a gepet ha arra megyek keresse meg a max frekit
az ati tool meg nyomja frekiyt 100 asavval kb ha akad ma akkor is tovabb tolta. amint eszrevettem leallitottam 600 rol ma 900 fele jart
nem tom mit rakjak fel amivel megnezhetnem mit tud?
a gzari driver 600/400 rol engedi 660/460ra de az everest akkor is az alap orajellet mutatja
pff.
az atitoollal manualisan tudtam felhuzni kb 720/ 520ra
meg 3d markban is keveset er el szerintem 1 picit 5500 kornyeke 3d05ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest