Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
plusz videokartya(minimum 20E ft ), plusz memoria(10-15E).
Nem keves osszeg?
A gepemet meg mennyiert tudnam eladni? Prociert ha adnak 5-t, alaplapert is, memoria elmegy 14ben , talan.
Van 20 ezer forintom.Ebbol hogy veszek alaplapot, procit , ramot? LEginkabb sehogy.Mint irtam vasalokent engem nem erdekel, mire hogy lett tervezve.
Az erdekel, hogy a kiadott penzemert (20E ft) jol mukodjon. Ha probléma van vele, oldják meg ők. Én nem azért fizettem kia pénzem, hogy rosszul működő eszközt kapjak. A programozóik meg azért kapnak fizetést, hogy dolgozzanak, és jól működő drivereket írjanak. Ha nem tudnak, akkor ne adják el a hardvert sem.
Vevők becsapása az egész. -
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
Igen, nagyban csökkenti az új konfig árát, ha eladod a régit. Én is így szereztem be szinte ingyen az újat.
A kártyákat megtervezik, elkészítik, tesztelik, kiadják. aztán jönnek a kereskedők, akik AGP-ben is eladnák, erre pánikszerűen kellene driver hozzá... na de az már nem ugyanaz a metódus, még ha annak is tűnik. gondolom ezért is szűkös az erőforrás és az idő erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest