- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hello,
Egyet nem értek: én most vettem meg a Sapphire HD2600Pro-t, gyárilag 7.10-es catalystot adtak hozzá, és minden megy XP alatt, holott mindenki sír, hogy az nem támogatja az AGP-s kártyákat.Szerintem szedd le a teljes mostani driver cuccot, amit felraktál, tégy egy próbát a GYÁRI driverrel, automatikus módan.
Azzal mennie kell, nekem is megy, atomstabil. Hozzáteszem, én a DirectX-et nem tettem fel utána újra.
Van egy olyan érzésem, hogy nem is az ATi, hanem a DirectX cseszi el a dolgot, mert nem ismeri fel ezt a kártyát, és rossz meghajtót telepít fel? -
Én is programozok és nem adok ki rossz munkát a kezemből, de ha MS-stílusban vannak, akkor fognak ilyet kiadni. Sajnos.
Nem tudom, talán nem ugyanaz a gárda, mert a 7.12-ben olyan dolgokat is elrontottak, amik előtte mentek. Bugos az is.A hardver mellé pedig valóban járna a driver és itt nincs olyan, hogy vállaltad. Ez nem cigi, hogy a dobozra ráírják, hogy ne vedd meg, mert fagyni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest