Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Ha valaki meg akar válni AGP-s HD2600XT-jétől, dobjon meg egy privivel
-
Gaboman
nagyúr
2600X2
Azért egy jó driverrel megmutatja mennyire jó mert a 8600GTS is szépen otthagyja. -
Gaboman
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
vizibolha #4252 üzenetére
Ha nem ér hozzá a bordához, akkor nem lehet gond.
(#4254) mustad: Használd a Rivatunert vagy az AMD Gpu clock toolt.
Az előbbihez találsz magyar leírást ha használod a Google-t(#4285) fagy53: Lost Planet-el nem érdemes foglalkozni: amelett hogy semmi értelme a játéknak, a nV támogatásával indult tech demo-nak.
A többi játékban (nálam) nincs gond a HD2600-al. (Illetve a Lost Planet-el sem, mert elég volt belőle a demo, amikor még a 7300GT-m volt)
-
fagy53
nagyúr
Ezzel a nagyon jó kis kártyával már tele a hócipőm!
A Lost Planet nem szereti a 2600PRO-t, vagy fordítva, de az is lehet, hogy én vagyok hülye mindkettőhöz!
A kártya jó, de nem szeretné valaki az AMD-től megvenni az ATI-t? Amióta az a főnök, a szoftveresek sztrájkolnak. Az Nvidia egy szanatorium ehhez a kártyához képest, melynek szoftverei egy bug-halmazok, mintha a felhasználó bosszantására direkt így készülnének.
De nemcsak az alkalmazásokkal vannak gondok, ahol egy játék, egy driver vagy patch. hanem a tuningolást is nehezíti azzal, hogy nemcsak a hardverrel kell megküzdeni, de már a BIOS-a is úgy van megírva, hogy lehetetlenné tegye a korábban bevált progik problémamentes alkalmazását.
....Rossz hold kelt föl, amikor ezt vettem...! -
Tomate
veterán
X2??
Kiváncsi lennék mit bír. Amúgy most olvastam prohardver tesztet szegény 2600XT-ről és jól leoltják
Azért tulságosan földbetiporták, mert szerintem nagyon jó kis kártya (ha a szűröket nem eröltetjük) Főleg ha az ár/érték arányt nézzük.
-
MZsoltee
veterán
Hallott már vagy esetleg látott már valaki erről?
Ugye ez csak vicc? -
Tomate
veterán
Már csak 19.900 A Sapphire DDR3 256Mb? Öcsém. Mondjuk ez a 3850- és a 3870 miatt van nem? Meddig csökkenhet még az ára?
-
mustad
tag
nah légyszi segítsetek. az atitoolba a 2,7 es verzioban mit csináljak hogy fel tudjam huzni a vga-t?vagy esetleg 1 link ahol MAGYAR leírás vana progiról? ködzi elöre is
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
detroitrw #4265 üzenetére
Szia!
Nekem full volt, de esküszöm, fogalmam sincs, hogy volt -e hozzá.
Amiért kérdezem: Egy ismerős akarja "kötni" a két db 2600XT-t és kérdezte, hogy melyikhez van CF híd. Az MSI-ben nincs, ezen kívül perpill. Sapphire-t tudok szerezni. Néztem a S. oldalán, de nem látom, hogy lenne hozzá és ráadásul egy leírás van 3 verzóhoz.
Nah, szal nem tudom, melyiket ajánljam így!
Köszönet!
Dub
-
newgamer
aktív tag
Mi a különbség a Sapphire Lite, full, ultimate változatok között?
Sapphire-ra ugye 2év gari van? -
detroitrw
addikt
válasz
Dubmaster #4263 üzenetére
nálam volt gigabyte /a passív/ meg az asus
és mindkettő mellé volt hídszal elvileg mindegyikhez kéne
de a hivatalos oldalon felszokták tüntetni hogy mit kéne találni vásárlás után a dobozbamod: itt soknak van zafír biztos valaki emlékszik reá
milyen változatot vettél? /lite, full, ultimate/(#4264) replay007: nm
-
detroitrw
addikt
őőőő ...
ha már fentvan akkor nem kell leszedni mehet rá a 3.5 /de csupán a driver miatt szerintem fölösleges felrakni/
önmagába elég a aTi drivernek a sima 2.0, de szerintem érdemes legalább a frissítéseket leszedni hozzá
3 frissítése van a 2.0-nak /KB917283, KB922770, KB928365/de ha nem akarsz vele foglalkozni s így a 2.0 mellett zökkenőmentesen megy akkor nem fontos frissíteni
-
éN79
addikt
válasz
replay007 #4255 üzenetére
Gyakorlatilag? Nem sok. A giga talán passziv, bár erre nem utal semmi, az asuson valószínüleg a legjobb hűtő, de a sapphire hűtője is túlmutat szerintem minden normálisan elvárható igényen, nekem ilyen van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ez az első kártyám, amin nem akarok hűtőt cserélni.
-
mustad
tag
jah és az xp 2,67 mhz nek látja a procim az everest meg 2333mhz nek... most akkor melyik?
e6750 -
replay007
tag
hali all
megtunatok mondani hogy ezek között mia különbség?
- Sapphire Radeon HD2600XT 256 DDR3 dobozos 1 év gar AKCIÓ: 19.900,-
- Gigabyte Radeon HD2600XT 256 DDR3 dobozos 3 év gar AKCIÓ: 21.900,-
- ASUS Radeon HD2600XT 256 DDR3 dobozos 3 év gar: 23.900,-
előre is köszi -
mustad
tag
sziasztok
hogy kell használni az atitool27-et?
mire klikkeljek? mert simán ha feljebb húztam akkor nem tudtam elmenteni... -
vizibolha
tag
hali!
ma vettem egy sapphire 2600xt passziv hütéssel és a borda elég közel (oan 2-3cm) van az alaplapi tápcsatitol és a kábelek eléggé melegednek...
Mennyire veszélyes a dolog szerintetek?http://kepfeltoltes.hu/view/071210/DSC01200_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
subaruwrc
félisten
aki tuningolja a kariját az írna pár eredményt? mindenkié érdekelne. az enyémnek úgytűnik 850/800 a stabil max. még +10mhz talán......
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4247 üzenetére
Sajnos
és mindenki úgy gondolta hogy jobb a 8600GT, pedig nem...
Egyedül NFS PS-ben jobb a 8600GT, de az a játék egy nagy rakás kaki.
Az is érdekes, hogy GeForce-al pár kör után begyorsul a játék PS-ben: ezt akkor vettem észre, mikor olyan eredmény jött ki, hogy GT órajelen gyorsabb lett, mint GE órajelen...
megismételtem GE, és tuningolt órajelen, és ezek jöttek ki. -
barnam_
nagyúr
válasz
newgamer #4236 üzenetére
Egyik tesztben olvastam valami ilyesmi konlkúziót (angolul volt és emlékezetből írom):
Élsimítás nélkül a 2600XT jobb 1024x768 és 1280x1024-es felbontásban, a 8600GT élsimítással jobb volt 1024x768-as felbontásban, de aki TFT-t használ, annál 1280x1024-ben szebb élsimítás nélkül, mint 1024x768-ban élsimítással.Ergo hiába jobb a 8600GT élsimítással, ha nagyobb felbontásban nem bírja.
(#4237) Gaboman: Nem 100%, de lehet hogy még decemberben lesz DX10 teszt is 2600XT-vel és 8600GE-vel...
-
mustad
tag
válasz
VaniliásRönk #4243 üzenetére
köszi és most menniy a mhz? mármint amit 875 re huzhatok max? gyárilag mennyin fut?
-
VaniliásRönk
nagyúr
A tuningban az a szép hogy te magad csinálod, ha ez nem szórakozás neked akkor lehet gyárilag "tuningolt" példányt venni.
Nincs másra szükséged mint ATi Tool 0.27-re, GPU-t ne próbáld 857MHz fölé húzni, memóriánál mehet a Find max Mem nyugodtan. (nem árt közben figyelni, nem mindig veszi észre időben a hibát (ilyenkor le kell állítani (Abort), órajelcsökkentés előtt lefagyhat, így nem fogod tudni mi volt az utolsó stabil órajel)Szerk.: Tuning előtt jó volna tisztázni mit is akarsz tuningolni.
Ebben segít pl. az Everest.
-
mustad
tag
sziasztok
2600xt -t szeretnék kicsit tuningolni. ugy hogy a gyári hűtőventije elég legyen. ki tudna majd segíteni ebben? részletes segítség kéne mondjuk msn-en. kösz i elöre is -
MorPet
csendes tag
Helósztók
A problémám az lene amii cdt adtak,arrol amit kell felraktam .A játékok alatt jobboldalt és allul csikvan, azt minden xp indulás lassú.
Másik telepittése elött Uninstalálok azt drivercliner.
Ha pedig az Asus oldalárol leszedem a frisebbet annál meg nem jönelö a catalistmenü.
A segitségeteke kérném mi lehet a bibi.Konfig:
Asus P5K
Intel Core 2 Duo E6550 [ 2.33Ghz / 1333FSB ]
Kingmax DDR II 1G [ 1066Mhz ]
Asus 2600XT 512 DDR3 [ 800Mhz GPU / 1400Mhz MEMORY ]
SoundBlaster Audigy II
Samsung Sata II 250Gb
400 W-os FSP táp -
newgamer
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, tesztben nekem úgy tűnt, hogy a 2600XT gyorsabb az új driverrel.
8600GT-nek milyen előnye lehet játékok alatt a 2600XT-vel szemben?
Valaki nem tudja megmondani, azt nem olvastam, hogy melyik kártya melegszik jobban? -
cudar07
senior tag
válasz
newgamer #4231 üzenetére
mennyi pézed van?
2600XT DDR3 21K
8600GT DDR3 26K
valahogy így mennek az árak mostÉN csípom az AT Icuccokat (lehet hülye vagyok)
akkarsz SLI? TE döntesz,
bár ilyen áron ezeknél nincs jobb
nincs rossz válasz, csak lehetett volna jobb is(régen nekem NF2 lap volt és ATI9800 PRO)
-
newgamer
aktív tag
lenne egy olyan kérdésem szeretnék infókat megtudni az nvidia 8600GT és az ati2600XT, vga kártyákról, kinek mi a véleménye, játékra melyik lenne a jobb?
ami még érdeklne tapasztalatok alapján, melegedés, teljesítmény.
Valaki összetudja hasonlítani a két kártyát melyik miben jobb? -
Gaboman
nagyúr
Kinek mekkora tuning sikerült az XT-vel?
-
barnam_
nagyúr
válasz
cudar07 #4224 üzenetére
Kivácsi lennék hogy javít-e valamit a tuningon...
Ezzel tudod frissíteni a biost: Atiflash 3.49 -
tari
csendes tag
Szia !
Köszi a választ, de ehhez hasonlóan cselekdtem és próbáltam ezt a két drivert. Ugyanígy csak a drivert tettem fel és a kicsomagolt ati vagy omega driverben kerestem az illesztő programot. Ezek után művelte a vid kártya azt a dolgot amit leírtam. Te ugyanazt a dolgot csináltad ,mint én, csak pepitában.
üdv
tari -
Gaboman
nagyúr
Crysis 1024x768 setup beállításai,Benchmark
Azért jó ez a teszt mert a Min FPS kb azonos a játékban láthatóval is,a leggépigényessebb pályán is ennyi,ami bőven jól játszható! -
tari
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a keresztfiamnak egy 2600 xt agp videókártyát. Sajnos szerintem valami gond van vele. Hiába instalálltam hozzá a saját driverét a 7.11 -es catalyst nem engedi a színmélységet 4 bitnél és a febontást 640*480-nál feljebb tolni. Természetesen driver cleaner pro-val az előző driver mindíg le volt gyalulva. Na már most megpróbátam a 7.10 -es omega drivert is . Installálás után és újraindítás után újra fel kellett ismertetni a videókártyát , mert installkor nem ismerte fel az omega(természetesen agp re lett installva). Miután felismertettem az omega driverrel , fekete képernyő és winfos (xp)újraindul ,ezután a vinfos már be sem jött. What is f...k ? Nem hiszem el , hogy egy videókártyát a saját gyári meg a legújabb catalysttal sem lehet felrakni. Volt már egy pár vidkártyám ,de még ilyennel nem találkoztam. Esetleg valaki tud valamit mondani ?
Szerintem kuka! -
subaruwrc
félisten
-
Gaboman
nagyúr
-
válasz
Gaboman #4214 üzenetére
Akkor vegyél 8800-at
Más:
Az ATI szoftverkörnyezetéről meg annyit, hogy ők legalább azt meg tudták oldani, hogy a tv-out használható is legyen. Rádugom, Extended, Theater Mode és kész is. nVidia alatt napokig szenvedtem, mire valahogyan ki lehetett trükközni, hogy legalább a tv-n is megjelenjen valami, amit még után kellett állítani... Nem is beszélve az Avivo és a Purevideo dologról... AGP-s 7600Gt-re simán rámondták hivatalosan, hogy megy a Purevideo, de persze ezt a kártyának nem mondták el, azt se tudta, mi az a PV. Na ilyenek miatt nálam ATI az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest