Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Anyuci lakásában élsz:S
Hát ez vicces volt.Senki se mondja Nekem h aki egyetemista vagy főiskolás nincs pénze.....
Elég sok pénzt kap az ember a fősikolától/egyetemtől.Havonta simán félre lehet tenni 5-6 ezer forintot.Lassacskán pedig lehet fejleszteni a gépet.Nekem sincs egy hű de nagy konfigom de amit tudtam rajta 3-4 hónaponta fejlesztettem.Proci, memo, vidkari.Sztem arról nem az itt lévő fórumozók tehetnek h Neked bajaid vannak a videokártyával.Keresd fel a gyártót és irj Nekik.Biztos elég sok ember panaszkodik még az AGP-s videokártyái miatt.De sajnos megfigyelhető itt az informatikában is h az ujabb technológiák miatt a gyártók sz*rnak rá a mezei júzerekre és bevételeiknek nagy részét azok a vevők képzik akik a megjelenés utáni kártyáikat megveszik 100forint feletti áron.......Sajnos ehhez hozzá kell szokni.Vagy add el a géped és gyűjts hozzá majd vegyél egy xboxot
Azzal nincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest