- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mestery #8502 üzenetére
Megvan a földelés a konektorban?
fagy53: Nem kell mondanod, már régen eldöntöttem, hogy köv. karim HD3850 lesz, esetleg 3870, ha ultraolcsón megkapom. De lehet majd változtat az ügyön a HD 4000-res széria, mindenesetre most jelenleg csak Total Annihilatin Spring megy a gépen, annak meg fasza 3D motorját még az integrált vidkarim is szépen viszi...
-
válasz
mestery #8150 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom, AGP-s HD 2600 kártyák terén nincs tapasztalatom.
Reméljük, jön valaki, aki tudja a választ.A Dx9-et azért írtam, mert mindkettő hasonlóan száll el. Akkor tehát nem a játék a gond. Viszont így nem tudom. 1. hsz szerint tetted fel az ATI driver-t?
-
neti
csendes tag
válasz
mestery #6184 üzenetére
Köszi
A hőfokot mértem a GPU-n az 55 celsius volt legutobb mikor resetelt.
A ventillátor fordulatszámát felállítottam 100% ra így gyakrabban következett be a reset efect ezért gondoltam tápra mert dinamikus fordulatszabályozásnál csak ritkán dobja el a kanalat.Az nem lehet még hogy nem a GPU melegszik túl hanem a memória.
Csak más játéknál nem jelentkezett mégMivel VGA-s csak Omega driver + Ati tool jöhhet szóba. Az újabb driver nem oldhatja meg a problematikát?
-
Komplikato
veterán
válasz
mestery #2458 üzenetére
El kéne felejteni az ATT-t egyenlőre ilyen kártyákhoz. Egyrészt normálisan nem is támogatja, másrészt egy halom program kifagy az ATT-től.
Próbálj meg úgy friss drivert telepíteni, hogy leszedsz minden ATI drivert (esetleg ha volt elötte más a gépben, akkor azt is!) a drivercleaner vagy a driversweeper progikkal, utána 2x újra kell indítani a gépet, mert elsőre megtalálja ismeretlen VGA-nak, másodikra meg standard VGA-nak. A friss driver csak itóbbi esetben megy fel!
Utána felteszel friss DX9-et, azt hiszem novemberi az utolsó, a .Net-et ha használsz CCC-t (persze lehet nem használni, de akkor sok minden nem állítható!) és végül a friss driver + CCC. Meg ha használni akarod HDMI-n a hangot, akkor még annak a driverét fel kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- További aktív témák...
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest