Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5918 üzenetére
Tud rosszul mérni: [link]
Ez reggel volt, a szobában 17°C volt. Akkor pedig nem lehet 15°C-os a proci, és a vinyó.De nem ATi tool-ban tuningoltad, ugye? Mert 857Mhz felett egy "fekete lyuk" van, leesik az órajel. Azért látja 40 MHz-esnek. De ha AGCT-vel húzod, akkor nincs gond.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5914 üzenetére
vmodot nem találtam az alaplaphoz, de ez érdekelhet:
VGA Pencil Voltmodról általában, egy 7300gt-n bemutatva -
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5763 üzenetére
Nem néztem utána, hogy mit veszek???
Nem reklámozta sem az ati, sem más, hogy ennyire gázak a driverek a kártyához.
Arról nem is beszélve, hogy mikro vettem, utána jöttek ki azoka driverek, amikkel gáz van. Mint írtam a 7.7essel nincs gond, a 7.8al se túl sokAggregátor:
Több problémám van vele.
7.8_felmegy pöpecül, de néha megfagy tőle a gép. Tuti videkártyadriver gond, ms is arról hablattyol.7.11 letöltve nem települ(Setup is didn't find a driver compatible with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.
), ha control panel add new hardware, driver kiválasztással telepítem, akkor települ, de mindegyik játék exceptiont dob induláskor.
7.12 szintén.Találtam sapphire oldalán egy drivert ott notify: data_size()!=3-at dob.
7.7t még nem próbáltam, mert nem volt rá időm még....
-
nesh20
aktív tag
-
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5754 üzenetére
Spórolni, diákmunkabérből? Ugye anyuci lakásában élsz?
create: de gondolom mellette nem fizetsz főiskolát, nem albérletben élsz, és nem okoz gondot a napi megélhetés....Bocs, ha ezzel megsértettelek, d emint írtam:
-nincs szükségem erősebb gépre, ez is megteszi
-de ha valamiért pénzt adok, és az garis , akkor joggal várom el, hogy MŰKÖDJÖN és ne fagyjon.Aggregátor: tehát tartunk kb 40 ezernél.... Ennyit egy nyamvadt videókártya sem ér meg. Főleg, hogy minden más normális sebességgel fut, a gép jól működik. Pénzkidobás.
Semennyit sem szánok gépfejlesztésre. Felesleges pénzkidobásnak tartom addig, míg a jeléenlegi konfig megfelelően működik. Vagyis működne, de úgy látom, van akik direkte kényszerítenének vásárlásra (ATI).... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Create. #5644 üzenetére
Bughalommal nem játszok, Crysisről nem tudok. Gondlom optionsban...
Arról a dx9-ről kérnék egy linket kivi vagyok. De úgy mégis, egy elavult oprendszer teljes átalakítását mikor csinálta az MS, ez hogy maradhatott titokban, és miért csinálnak házon bellül konkurenciát a Vistának? Meg akkor már miért nem kap DX10-et a Win95?
Szóval ez úgy baromság ahogy van. -
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #5440 üzenetére
Pontosan nem tudom, de itt mindent megtalálsz. A Vista business+Office2007 kb. 5k.
De ha Műszaki Informatikai Karon tanulsz, akkor meg ingyenes, csak Office nincs hozzá (MSDNAA).(#5441) CPT.Pirk: Asszem évente bekell mutatni az iskolalátogatási igazolást, és új licenszet adnak, tehát ha végeztél a sulival, már nem használhatod.
-
levill
tag
-
kovy79
őstag
-
fagy53
nagyúr
válasz
Create. #5328 üzenetére
Igen, hallottam, hogy nem azonos módon viselkedik van akinél elszáll van akinél nem.
Ebből is látszik mennyire esetlegesek ezek az alkalmazások a 2600-asokhoz, állítolag a 3850-nél nincsenek ilyenek, vagy legalábbis ennyi szoftverprobléma.
Lehet, hogy tényleg a 2600-as BIOS ilyen rossz? -
-
válasz
Create. #5080 üzenetére
a monitorod crt amúgy? mert nekem a minap ment tönkre egy néha bekapcsolt néha nem. De az addot furcsa hangot is ki magából olyan cirippelőset, meg ahogy bekapcsoltam egyből le is kapcsolt aztán meg megint próbált volna bekapcsolni.
Jó témát dobtál fel érdekel a vége hogy mi lesz a hunyó
(gondolom te nem örülsz ennyire neki
-
válasz
Create. #5072 üzenetére
minden új a gépedben? vagy valami már régebben is megvolt? Ja meg nem tudsz kérni mástól kölcsönbe egy monitort vagy tv-t rádugni hogy kiderüljön, de szerintem nem a monitor a hunyó. Amúgy gondolom garis a gép szünet után vidd vissza ha nem lesz jó, mondjuk a monitort azért nézd meg előtte nehogy véletlen mégis az legyen a hiba.
-
popey37
addikt
válasz
Create. #5013 üzenetére
nálam a crisys simán megy közepes beállitásokkal. a fraps 50-70 fps-t mutat játék közben
bár volt kis gondom a driverekkel. és a CCC még mindig csak hibát ir indulás helyett.
ettől függetlenül lehet, hogy elpasszolom a karimat és visszatérek az nvidiához. nem cserélnék, de a driver támogatás hiánya miatt lehet kénytelen leszek. jobb a kép az atis karival, jóval olcsóbb, de a driverek elég szarok.
még két azonos számú driver sem egyforma, legalábbis nálam egyik ment a másik meg nem. -
Zolee11
senior tag
válasz
Create. #4428 üzenetére
nekem asus karim van, de ilyen hibával nem találkoztam... én még a 10-es Catalystal toltam végig, hotfix nélkül. volt egy jópár textúra hiba (eltüntek bizonyos részek ill villogtak egyik pillanatban láttam, következőben nem) de ezek nagyon ritkák voltak és főleg a karakterekkel voltak kapcsolatosak.
szedd le a hotfix-et és nézd meg anélkül, hátha -
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #3706 üzenetére
Az ATiTool oldalán csak Beta 3-van... valószínüleg elírták a HWT-n.
(#3705) CPT.Pirk: Ezt megnézem. Nem úgy volt hogy az X1950Pro gyorsabb?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #3553 üzenetére
A Catalyst 7.11-t nem ismeri, de attól még használható.
RivaTuner beállítások -
Buldex
csendes tag
válasz
Create. #3498 üzenetére
Csatlakozom. Nemrég nekem is voltak hasonló problémáim egy másik alaplappal. A BIOS-frissítés csodát tett a géppel.
Valaki már írta, hogy talán nem szereti ezt a kártyát az alaplapod. Ez is előfordulhat.Nekem egyszer volt egy ECS K7S5A alaplapom. Az állandóan fagyott az ATI kártyákkal. Mivel akkoriban csak egy gépem volt itthon, azt hittem, minden ATI kártya ilyen problémás. Pedig csak az alaplap nem szerette valamiért. Aztán vettem egy másik gépet használtan, abban is K7S5A volt, de már egy újabb BIOS verzióval, és láss csudát, gyönyörűen szuperált benne a Radeon 9600XT!
Szóval hajrá!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #3322 üzenetére
A vinyód is új, vagy az még az előző konfigból maradt meg?
A PS akadozás ha jól emlékszem AGP-s vga-nal volt. Mégpedig azért, mert amikor elfogyott a vram, és a rendszermemóriához kell nyúlnia, belassul a chipset és az AGP sávszélessége miatt. A megoldás az AGP apertúra méretének legalacsonyabbra állítása. De PCI-E-nél nincs ilyen. Szóval én futtatnék egy töredezettségmentesítést.Egyébként nálam is csinál ilyen hibát, de csak egy játékban: Race07. És az a legfurcsább, hogy csak külső nézetből. Megy a játék, megakad egy pillanatra, és megy tovább. Ez ismétlődik. Közben a vinyó nem csinál semmit.
(#3323) MatyeeAM2: Van egy olyan érzésem, hogy nem tudlak lebeszélni a CF-ről, ezért meg sem próbálom
Régebben láttam egy CF tesztet, de az régi driverrel lehetett, mert sok esetben csak az X1950Pro-t érte utol, néha lassabb is volt nála. -
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #2195 üzenetére
Ha nem érdekel a DX10/vagy nem használsz Vista-t, akkor a 1950GT-t, ha kiakarod próbálni a DX10-et, akkor a 2600XT-t. Nekem volt X1950Pro-m, 675/777 Mhz-en ment, és hát az jobb volt DX9-ben... simán ment minden AA-val... ennél meg nem nagyon lehet élsimítást bekapcsolni. Ha érdekel miért, olvass vissza pár oldalt, gbors linkelte korábban az írását
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest