- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"kétlem, hogy +1gb ram gyorsítana" -pedig 1 g ram tényleg nem elég semmire. Ottvan pl. a stalker, az 2g / 3g ram között is mutat gyorsulást, 1g-vel meg zánalom szinten kerregteti a vinyót.
A procid szintén gyenge, sajna mezei p4 nem elég már semmire, az lenne az isten, ha be tudnál szerezni egy új lapot, bele egy kétmagos procit...
Ellington: HEHEHEHE
-
-
xtmod
senior tag
válasz
master(én) #4996 üzenetére
sajnos nem.
-
xtmod
senior tag
válasz
wwenigma #4995 üzenetére
hali.
kétlem, hogy +1gb ram gyorsítana, bár tervezem a bővítést ez irányban. processzorcsere?
s478-ba max egy prescottos ee-t tudnék tenni. (3,4ghz) az meg csak több vattot fogysztana. különben is, 400 mhz +-t ezzel is el tudok érni. arra lennék kíváncsi, hogy a 15-19 fps, reális-e ettől a kártyától ezen a konfigon, holott az öregebb kari jobban vitte.
üdv.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
xtmod
senior tag
hali!
üdv mindenkinek. kellemes ünnepeket, meg minden.
lehetséges, hogy egy x800xt pe, jobban viszi a pro street-et, mint ez a fos? (hd2600xt agp) nyugtassatok meg hogy ez csak valami félreértés lehet. a konfig az adataimnál. a régi karival meg se akadt a gém, ezzel meg 15-19 fps-eket produkál. (1024x768) ha ez reális, megy a szemétbe, mert odavaló.
üdv.
-
gyuri00
aktív tag
Még mindig csak sokszori bekapcsolásra működik a monitor
mindig csak villog
pedig már a internal Graphics Mode disablidre tettem
ötlet???
Boldog Karit mindenkinek
-
Dead_slow
tag
Nem osztottam vissza 2500+-os Barcim van 333FSB-vel és ezért a ramokat is ennyin járattam, felhúztam 3200+-ra és így az FSB400 tehát a ramok is ennyin mennek, azért mondtam hogy a ramokat nem húztam mert elvileg ezek ddr400-as ramok.
De próbáltam már mindent vissza is osztottam 3200+ a proci és 333 a ram, de így sem megy, nem tudom mi lehet a gond, valahol olvastam hasonló problémát, de már nem emlékszem se a megoldásra, se arra hogy melyik topikban volt. -
Dead_slow
tag
Egy kis segítség kellene: felraktam a sapphire hd2600xt agp-s karimra a sapphire álltal kiadott drivert működik minden, de ha húzom a procit akkor nem indul el semmi játék, sem tesztprogram
-
detroitrw
addikt
felraktam az Everest 4.20.1231 beta-t
kép
ez azt jelentené hogy 4 változtatható "modelt" használna?
mint az nV-nél a 2D, 3D órajel ...?ha igen remélem lesz hamar konfiguráló progi reája
-
eszaki0
aktív tag
[Sziasztok! nagyon jó ez a Sapphire HD2600XT 512MB GDDR3 ]
Sokkal részletesebbek a színek a játékokban mint eddig voltak
-
joi29
őstag
válasz
killer1203 #4972 üzenetére
xara 3d-vel
-
joi29
őstag
válasz
killer1203 #4968 üzenetére
Az IrfanView-el csak egy-két kattintás.
-
AMD Power
titán
Ha ez most ilyen meleg mi lesz nyáron?
-
joi29
őstag
válasz
bakosgabor57 #4964 üzenetére
Lehet hogy túl meleg a kártya?
-
TasiA
senior tag
válasz
VaniliásRönk #4962 üzenetére
Miért, azzal mi a baj? Nekem világ életemben az volt, sosem volt vele semmi gond.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
VaniliásRönk #4962 üzenetére
VPU-t kikapcsolva ugyanúgy fagy.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #4961 üzenetére
Ettől most nem lesz jobb neked, de legközelebb ne MSI-t vegyél.
Fagyás ellen próbáld meg kikapcsolni a VPU Recovert, RAM-nak adj 2.0V-ot. -
bakosgabor57
őstag
Tud valaki segíteni?Az éngépem folyton lefagy/minden játékban/.
Config:MSI K9AG-NEO2-Digital alaplap,AMD5200+,MSI RX2600XT,2G RAM,7.12 Driver,
Chieftec 500W táp...120.000-at költöttem rá. -
850/864-re húzva 65fok 100%-os ventifordulatnál az nem sok?
-
joi29
őstag
válasz
gyuri00 #4948 üzenetére
-Ja a jó öreg ASUS socketA-s alaplapomon hibás volt egy kondi,
ami a graf-kártyának adagolta az elektromosságot.
-Annál is hasonló volt a gond,ugyanis 3-4 újrainditás után feltöltődött,
és igy már képes volt elegendő árammal ellátni a vga-t.
-De ez a régi idők zenéje.
-Az alaplapodon nincs véletlenül integrált vga? -
Rudimax
csendes tag
7.12-s bugos néhol más a szín majd adnak ki javítást remélem
addig 7.11! -
AMD Power
titán
1 óra COD4 és 75 fokot mér a CCC.
-
ellington
tag
a pro street nálam resetel tizenöt percenként. felraktam az 1.1 patchet, úgy el se indul, vagy meghal, mikor betölti a mentett állást. a 7.12es catalyst se mentette meg..
-
TasiA
senior tag
Nah! Akkor nem csak nálam sárgás, pirosas néhol a fehér betű. Megnyugodtam! Én is CRT monitort használok, MAG 786PF2. A 7.11-el hibátlan. Jól van, akkor tojok rá, tőlem elfér.
-
gyuri00
aktív tag
Szerintetek az mitől lehet
ha beindítom a gépet a moncsi csak villog:S:S újraindítom vagy 2-szer akkor meg jó lessz:S
a kábellal neml ehet baj mert még elég új szal nem az van megtörve:Sötlet valkinek volt má ilyan?
-
Dead_slow
tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem, olvasgattam a topikot és használtam a keresőt, de nem találtam megoldást, feltettem 7.12-es drivert athomi módszerével és utúlag a CCC-t külön telepítettem, akkor mikor el akarom indítani ezt kapom eredményül: "A(z) Catalyst Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük."
Valamint, ha húzom a procim egy játék sem fut, illetve nem indulnak el a teszprogramok sem.
Köszi mindenkinek előre is a segítséget -
valaki nem tudja miért lép ki az aquamark 3 mindig ugyanott (asszem mikor a pontot kiírná)? Nem ezzel jáccok csak érdekelne.
-
AMD Power
titán
NFS Pro Street közben néha "elmegy" a kép...
-
brumesz
aktív tag
valaki tudna segíteni?akadt némi problemo...asszem azóta,hogy felraktam a 7.12-t(de ez nem tuti) 72fokon megy a videokari gpu-ja alaphelyzetben!
régebben 40körül volt.a karim egy pci-e sapphire hd2600xt,ventis. -
t1
veterán
Akkor most milyen drivert érdemes feltenni egy 2600XT DDR4 alá? 7.11? illetve fontos e a CCC meg honnan lehet szerezne netframe 3.0-át? Nincs kedvem holnap idegeskedi mikor bekerül a gépbe
-
TasiA
senior tag
Következőt vettem észre a 7.12-vel. Mikor tölt be a WIN a kék alapon fehér üdvözlő szöveg kicsit pirosas árnyalatú, az EXPLORER legtetején a kék sávban szintén pirosas árnyalatú a fehér szöveg. Másnak is ilyen, vagy csak nekem??
-
Fuckfarts
csendes tag
"Gyári driver felrakása nem volt jó lépés, emiatt szükség lehet akár win reinstallra is."
Alapból csak beraktam a gépbe, a win már fél éves volt, felraktam hozzá a gyári drivert és elkezdte ezt a kockásodásos hülyeségét. Próbáltam lefrissíteni, erre elküldött az anyámba, hogy nincs is a gépben ati kártya. Emiatt telepítettem újra a windowst szerdán, csak akkor úgy tűnik, hogy az első alapvető hibám a gyári cucc feltelepítése volt...nem szeretném újratelepíteni hetente a windowst egy nyomorult VGA miatt. Még akkor megpróbálom legyalulni a gyári drivert, aztán az 1.hsz. szerint telepíteni...franc se gonolta, hogy szar drivert adnak a cd-n.
"Melegedés nem lehet probléma, mert akkor stand-by-ba váltana a monitor, vagy lekapcsolna a gép. Memória hiba se valószínű, mert játékban nincs gondod. Más játék is gond nélkül megy?"
Eddig még csak a bioshockkal és a hl2ep2-vel próbálkoztam. A bioshock ugye gond nélkül megy, az ep2 pedig néha elindul, néha ahogy betöltött a menü kifagy...már akkor, ha indítás után egyből játszok vele, ha bioshock után, akkor semmi baja. Egyébként az ati overdrive szerint 40-42 fokos a kicsi (persze nem húztam fel), úgyhogy tényleg nem valószínű a melegedés, csak a régebbi 9550-emből indultam ki, mert az csinált hasonló dolgokat, ha melegedett.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
killer1203 #4929 üzenetére
Adnak nyugi
-
killer1203
senior tag
azt nemtudod esetleg hogy átalakitot adnake hozzá?
-
t1
veterán
válasz
killer1203 #4927 üzenetére
alapon is elég neki
-
killer1203
senior tag
sziasztok
Sapphire 2600pro oc hez jár dvi átalakito ?
ilyen beállitások melett elég neki a processzor? [link]
-
barnam_
nagyúr
válasz
Fuckfarts #4921 üzenetére
Melegedés nem lehet probléma, mert akkor stand-by-ba váltana a monitor, vagy lekapcsolna a gép. Memória hiba se valószínű, mert játékban nincs gondod. Más játék is gond nélkül megy?
Szerintem valami szoftveres hiba lehet. Én a helyedben újratelepíteném az oprendszert, és a drivert az 1. hsz-ben leírtak szerint raknám fel.Az adatlapodon töltsd ki a "Cuccok" részt.
-
válasz
vizipok8 #4913 üzenetére
Annyit még nézz meg hogy a biosban le van e tiltva az integrált videokártya, ha nincs akkor tiltsad. Illetve a pce-e frekit tedd 100MHz-ra ha auton van. lehet az mászkál el. Ha ezek közül semelyik akkor jöhet a 9V-os elem és a csatlakozó találkozása(csak saját felelősségre
az ki tudja nyírni a kártyát úgy hogy ne vegyék észre(bár ez sem garancia))
-
Fuckfarts
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete vettem egy agp-s (nem óhajtok még áttérni pci-expressre) sapphire 2600 pro-t és lenne vele egy gondom. Amikor elindítom a gépet és úgymond "semmi megterhelőt" nem végzek vele - tehát csak netezek, videót, képeket nézek, ilyesmik - egy-két perc után a színskála összes létező színében elkezdenek kockák megjelenni a képernyőn (mintha túlmelegedne) és egy idő után menthetetlenül le is fagy. Viszont ha közben megfejelem valami 3D-s cuccal, mondjuk egy kis bioshockkal, akkor semmi baja, rájön hogy neki hűteni is kellene vagy mi és utána visszalépve a windowsba semmi baja, nyoma sincs a kockáknak.
A gyári driver van hozzá feltéve, 7.11 még manuálisan sem óhajtott felmenni, most raktam fel a 7.12-t, de még nem tudom, hogy csinált-e valamit, mivel még nem próbáltam hidegen, bioshock mentesen indítani
Csak egy pár oldalt olvastam vissza a fórumban, úgyhogy lehet, hogy valamikor már megoldottátok eme problémát, ha így van, lennétek olyan szívesek újból megosztani velem? Nem mintha gond lenne a bioshock indítgatása, de azért ne ez tartsa életben a kártyámat
-
t.tomi
tag
válasz
peterzonex #4861 üzenetére
Olvasd el ezt
Talán ebből le tudod vonni a megfelelő következtetést... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #4915 üzenetére
Nem, az Chernobil óta nem mérhető...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4915 üzenetére
Hát
Valamit muszaj vele kezdenie...
-
vizipok8
csendes tag
Próbáltam 7.10-est, 7.11 est is, ugyanazt produkálja.Lehet hogy megpróbálom a gyári (ezeréves) drivert is. Mit lehet tudni. Gariztatni senki sem tud? Nem ingyen kérném.
-
vizipok8
csendes tag
-
ArpiCBR
csendes tag
na már meg is van
szívesen felhívnám azt az okos pc szervizes nagykoponyát, és elmagyaráznám neki hogy milyen drivert telepítsen fel
Simán ki kellett szedni az asus splendid-et, és kész -
ArpiCBR
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4907 üzenetére
érdeklődöm majd mit hogy lehet javítani.köszi szépen
-
vizipok8
csendes tag
4901-re valaki?
-
ArpiCBR
csendes tag
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Codec fenn.
Filmek maradtak zöldbe.
Jah és a catalyst 7.12 is fenn -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
ArpiCBR #4903 üzenetére
Egyébként én ezt használom. Catalyst 7.12
-
ArpiCBR
csendes tag
válasz
Aranygyerek #4900 üzenetére
Köszi!
Azért profik ám a Pc boltok. Ott kaptam a tanácsot, hogy töltsem le a legújabb drivert, és az biztosan meggyógyítja.
Codecre van javaslatod? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
ArpiCBR #4899 üzenetére
ASUS driverben van valami extra fícsör, sokadik vagy ezzel gonddal, keress vissza topikban.
Szerk.: Igen, ne szemeteld tele ilyesmikkel a Windows-t, használj MPlayert, fapados, de szinte bármit lejátszik. (egyéni vélemény, jópár évvel ezelőtt sokat szívtam a silány codec-csomagokkal, azóta kerülöm őket, WMP alá csak az Xvid és az AC3 Filter kerül fel
)
-
vizipok8
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van. Van egy MSI 2600xt-m ami játékokban fagy. 2D-ben semmi baja
de AOE asian dynastiesben max 1 órát bír fagyás nélkül, Oblivionban max 5 percet. A környezet: Delta 350W táp, ASUS Ati chipsetes alaplap AM2, 1gb ddr2, A64 3800x2, win xp sp2, catalyst 7.12, no ccc. A win új install, semmi sincs húzva. A kártya passzív, de ráraktam az elejére egy 12 centis ventit ami hűti a memóriákat is, tehát nem a melegedéstől fagy. Ami érdekes hogy az integrált VGA-val teljesen stabil a rendszer, tehát biztos hogy a kártyával nem stimmel valami. A boltba visszavittem a cuccost, két hét után visszaadták azzal hogy náluk nem jelentkezett a probléma. Nálam még jobban fagy mint azelőtt. Sajnos másnál nem tudom kipróbálni (nincs olyan ismerősöm akinek van PCI-E-s gépe). Ha valakinek van valami tippje, kérem segítsen, mert nehezen kapartam össze a pénzt a kártyára. Ha esetleg valaki tud gariztatni írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest