- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi