Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
TS-ről megérkezett Global rommal. Teljesen hibátlan minden, bankkártyás fizetés, Android auto, dual sim stb. Viszont van lehetőségem összehasonlítani persze amatőr módszerrel, a Vivo x300 sebességét(Dimensity 9500) a OP15(Snapdragon 8 Elite Gen 5) -el. Alkalmazások indítása egyszerre. Felállás közti különbség: 0, semmi, zeró.
Csak úgy ha valakit érdekel. -
koppasz1986
aktív tag
Mondjuk ha a global romot rálökték akkor biztos
-
koppasz1986
aktív tag
A kínai verziót lehet mókolgatni? Root, rom csere pl crdroidra... Ha lehetne megérne annyit
-
tms+
senior tag
Igen, azért ez a lila teljesen más, mint a 14 Pro Maxnál, az egy elég mély árnyalat volt.
Igen, biztos jó lehet a védelem a videók fényében, főleg, ha valaki tok nélkül (is) használja.
Nekem is a Sand Storm volt s tuti befutó. Ez mondjuk annyira nem hangzik jól, hogy ennyire hamar bekorlátoz.

-
mrThomi
addikt
Köszi a választ. Gondolkoztam a lilán de áhh. Nekem nem férfias. Szép, de vhogy hosszú távra mégse. Érdekes hogy az a szín fogyott el először ts-en. Mondjuk volt egy 14pm nálam az lila volt, de az valamivel vagányabb volt. Fekete nekem is túl snassz, de az extra védelem miatt tényleg jó lehet. Most 35 fokba nyaralok és sand szín van nálam. Teljesen jó, ez a legszebb. Kint a melegbe viszont 2 perc után lekorlátozta a hz-t és fényerőt.
-
tms+
senior tag
Nem tudom, hogy a fekete miből van, de annak a hátlapján van valami oxidációs eljárással képzett réteg. Szerintem azért veszik a feketét, mert alapból is sokszor az a legkelendőbb szín. Ez a fekete nekem is tetszett ezzel a felülettel, de én alapvetően a világosabb készülékeket kedvelem, szóval nálam nem volt kérdés a bézs.
A lila üveg, a bézs valamilyen műanyag, de nem rossz.
A melegedést nem tudom. Nyilván az anyag számíthat, meg gondolom nyáron a szín is kicsit befolyásolhatja a dolgot.
-
Terentius
őstag
Akinek kínai verzió van global ROM-mal. Magyar banki appok működnek? OTP pl
-
Terentius
őstag
A color os verzió teljesen jól használható itthon? Lehet nem a flasheltet rendelném tradingről. Hívásrögzítés miatt kéne de menjenek a banki appok is.
-
mrThomi
addikt
Aki feketéne rendelt az miért abba a színbe ? Azon van csak ilyen karc álló réteg ? Lila úgy néztem üveg, a homok meg valami érdekes mutáns műanyag. Melegedés szenpontjából melyik a legjobb ?
-
hdavid1
aktív tag
tradingshenzenen ha nem hazudik az oldal, akkor global szoftverrel megvehető 210 ezer Ft körül a 12/256. bár jelenleg csak a 16/256 van raktáron, de az is csak 240 ezer.
szerk.: bocs, most olvasom hogy írták már fentebb korábban.
-
Strezi
őstag
Valami szolgáltatónál lesz csomagba? Bocs ha naiv kérdés
-
surgery
senior tag
Nekem is meg jött az egység csomag. Most laktam be az aku alig merült közben. Igen nem fém műanyag de az érződik hogy valami speciális cucc szerintem nagyon jól néz ki. A hang tényleg teltebb a Samsungon de azért ezen sem rossz. A haptika sokkal jobb mint S25 ultrán. Armid tok nagyon durván jó amit vettem hozzá. Később tesztelem majd és írok mik a tapasztalatok.
-
Snike
aktív tag
Sziasztok!
Szombaton kaptam meg és most "kóstolgatom" milyen a telefon (8T-ről váltottam).
Kíváncsi lennék a többiek tapasztalatára, hogy viselkedik a telefonuk.Nálam van egy apró döccenés a mobilnettel.
Bekapcsoltam a telefont, mindent átmigráltam, frissitettem (Wi-Fin).
Ahogy elhagytam a Wi-Fi területét, mobilnet nem működik -> repülőmód bekapcsol, kikapcsol ->van mobil net!
Ezt miért csinálja? (8T is csinálta...)
Illetve adatmigrálásnál érezhetően melegedett a telefon... -
Helltak
őstag
Üzemidő, ahogyan számítani is lehetett fantasztikus.
Kamarát olyan sokat nem volt még alkalmam használni. Fotós topikba tettem már fel összehasonlítást Xiaomi 15 Ultrával és Oneplus 13-al. Most egy Pixel 10 Pro van nálam a 13-as helyett, azzal a hármassal is csináltam egy szokásos képsorozatot. -
Kernewor
lelkes újonc
Tradingshenzhen-en megjelent az Oxygen OS verzió [link] . Azért az nagyon brutál, hogy TS-en a 12/256-os 547€ a hivatalos O+ honlapon meg 1069€. (bocs, ha vótmá)
-
surgery
senior tag
-
mrThomi
addikt
Te játszol a telefonon ? Valahol azt írják kemény benchmarkok és egy magyar cikk szerint videózás után túlmelegszik a telefon. Én ebből semmit nem éreztem, igaz eddig csak belaktam, de nulla melegegést éreztem. Lehet szín függő is, lehet a másik 2 szín másik anyag és a hőt is jobban vezeti. Gsmarenan viszont jókat írnak róla bár ott is említik a forrósodást, de teljesítmény beli probléma nincs.
-
tms+
senior tag
Az első pár nap alatt még nem akarok nagy következtéseket levonni, de essig nagyjából ezeket gondolom. Eddig egy S25 Ultrát és Pixel 9 Prót használtam, utóbbit váltotta a OnePlus 15.
A készülék elég kényelmes fogásra, tetszik itt is a lapos képernyő és a határozott oldalak. A Sand Storm szín nekem kifejezetten tetszik, a keret anyaga nem csúszós, viszont valóban nem feltétlenül érződik a legprémiumabbnak valamiért (ez nem jelenti, hogy rossz, csak más). Ha jól tudom ennek a színnek a hátlapja valamilyen műanyag igazából.
A képernyő szép, az ujjlenyomat-olvasó hibátlan. A rendszer gördülékeny, viszont nálam az időjárás app nem működik stabilan, gyakran nem nyílik meg, ezt majd gondolom javítják. A One UI-hoz szokva nekem azért itt a widgetek nem annyira jönnek be, szerintem ezt jobban oldja meg a Samsung, a OnePlusnál viszont jobb a mappázás, meg itt is vannak más jópofa dolgok (pl. a háttéren alkalmazható effektek).
A hangszóró szerintem az S25 Ultrán és a Pixel 9 Prón is jobb volt, ez sem rossz, de azok teltebbek, főleg a Pixel. A hívásokkal eddig nem volt gond.
A kamerát még keveset próbálgattam. Az biztos, hogy nem ez a legjobb kamerás mobil, megvannak a korlátai, de nem vállalhatatlanok az eredmények egyáltalán.
A töltés nyilván gyors, az akku is jól bírja, másfél nap alatt 37%-ra merült, de erről sem akarok nagyobb következtezést egyelőre levonni. Átlagos használat mellett nem tapasztaltam melegedést, töltés közben nyilván van.
-
-
Helltak
őstag
Alzánál vettem 2 napja, tegnap költöztem bele.
Mint telefon, nem tudok jobbat ennél eddig.. Üzemidő, szoftver, kijelző, hangszórók, haptic abszolút flagship kategória.
Kamera a kisebb szenzorokhoz képest korrekt, nappal egészen rendben van, gyengébb fényben azért látszanak a korlátai.Ma lesz az első teljes napom vele.
-
surgery
senior tag
Akinek meg jött és sikerült be lakni írna pár első benyomást?
-
system10
csendes tag
Sziasztok! Vélemény? https://www.gshopper.com/cn-version-0neplus-15-ota.html#tab-details
elvile:A CN Oneplus 15 verziója OTA-n keresztül a nemzetközi OxygenOS rendszerrel flashelve, amely támogatja az OTA frissítéseket. -
surgery
senior tag
El indult a csomag nem gondoltam volna hogy ilyen hamar.
-
leslien
nagyúr
vajon mennyi óra lesz fent az HA n ..?!.sztem nagyjából mindenki árulni fogja...
-
surgery
senior tag
Én is meg rendeltem most változott szállítás alatt. 14 én rendeltem.
-
tms+
senior tag
válasz
mackosajt01
üzenetére
Az oldaluk leírása alapján kapsz egy fuvarlevelet és onnantól 30 napon belül kell feladnod a régi telót.
-
mackosajt01
csendes tag
Sziasztok!
A trade-in szolgáltatást használta valaki? Hogy működik? A futárnak az új készülékkel átadásával egy időben át kell adni a régit?
Köszi a segítséget ellőre is!
-
tms+
senior tag
Igen, szerintem én is 12/256-ot választottam volna, de a Sand Storm volt, ami megfogott, így mindenképpen azt szerettem volna.
Én is csak azért vállatam be a depositot, mert visszaadták volna, ha nem rendelek mégsem, így nem éreztem benne rizikót. Viszont a Kínából rendelést én nem mertem volna bevállalni, nem ismerem annyira ezeket a megoldásokat.
Szinte biztos, hogy én is lecsúsztan a DJi-ról, mert csak az első 100-nak járt, nem hiszem, hogy abba belefértem, pedig igyekeztem.😅
-
mrThomi
addikt
Sand storm 512 nekem is. 12/256 is bőven elég lett volna, de fekete kicsit túl egyszerű. Emailbe azt írják dec 10, az oldalon meg 19. Te előbb rendelted, így jóval előrébb is vagy. Én nem mertem bevállalni, hogy nem tudom az árat. Mondjuk ha a tavalyi 13-ból indultam volni ki gondolhattam volna hogy 900-1000€ között nyit valahol. Viszont idén a kínai 15 a kínai elődökhöz kepest 100€-val olcsóbb 12,13 12/256 ilyen 680€ volt ts-ről. Most megy 570. Kínais ár nagyon jó most, de nekem így hiába. Azt néztem még, hogy az első rendelők kapnak még egy dji gimball-t is hozzá. Szerintem én arról tuti lecsúsztam.
-
tms+
senior tag
Igen, most is van különbség a színek alapján is. Az 512-es Sand Stomra esett a választás. Azt látom, hogy arra most december 12-t ír, ha most rendelnék, de egyelőre a megrendelésemet továbbra is november 27-re írja várhatóan. Mondjuk én kb. az első 2 percben fizettem, lehet az számít.
Neked melyik lett?
-
mrThomi
addikt
Most megnéztem, ha a tabot választom nekem is nov.27-et ír szállításra. Nem tudom miért +2 hét az órával... Érdekes, de nem baj kivárom. A 13 is előbb jött sokkal mint amit kiirtak. Te végül melyik tárhelyest és színt választottad ? Mert ott is voltak nekem különbségek szállítási időbe.
-
tms+
senior tag
Igen, november 4-én fizettem a depositot, tegnap meg a balance-t.
Jaja, én is így gondolkodtam, hogy mi az, amit vagy el lehet adni, vagy esetleg hasznát tudom venni.
Szerintem az órát jobban el lehet adni, de nekem az nem kellett volna, valamilyen tabbal meg szemezek már egy ideje, hogy van-e létjogosultsága a mindennapjaimban. Így akár jó próba is lehet, hogy ajándékként jön, de még nem biztos, hogy marad is.
Azért remélem, hogy hamar érkeznek.
-
tms+
senior tag
.
-
mrThomi
addikt
Gondolom akkor te még jóval nov.13 előtt rendelted, nem ?
Én tegnap este adtam le a rendelést, elöször dec.11 majd dec.19-et írt szállításra. Nem tudom miért, valszeg az ajándékok, bf, meg a sok rendelés miatt, de mindig megjött jóval korábban... Választható dolgok közül sokáig nem volt az óra elérhető és megvártam míg kb 10 mp-re felrakják. Nagyon gyorsnak kellett lenni. Gondolkoztam mit lehet jobban eladni vagy ha nem megy el akkor mire lenne szükségem. Most adtam el a watch 2-t így nekem egyértelmű volt hogy a w3-at kérem, mert tabletből a Pad 2 van. De az lte-s pad light se rossz választás, majd meglátod tudsz e kezdeni vele valamit
-
tms+
senior tag
Én 8 GB RAM-os táblagépet választottam mellé. Még nem döntöttem el, hogy megtartsam-e.
Te mit választottál? Óra? Én még azon gondolkodtam.
Nekem egyelőre azt írja a rendelésnél, hogy várhatóan November 27.
Azért nem onnan, mert nem tudtam, hogy így működik az Alzánál, ha a szlovák oldalról rendelek.
De igazából olcsóbbra ott sem jön ki szerintem, mert az OP oldalán fizettem depositot, így kaptam ott 50 EUR kupont is rá, szóval kb. egálban van. -
mrThomi
addikt
válasz
foursixsix
üzenetére
Viszont onnan nem kapsz ajándékot. Egy órát vagy tabot ha el tudsz adni 150 euróért akkor már nem akkora a difi. Nekem még van rá diákom is, így kb 70 euró a különbség. Ennyiért én nem szarakszok a kínaival hogy nem lesz rá hivatalosan oxy. Igaz az ajándékot el kell tudni adni
-
mrThomi
addikt
válasz
foursixsix
üzenetére
13-ra is volt tudom, de frissítés nem jött rá stb. Lehet már megoldódott, nem tudom. Akkor már inkább egy Xiaomi 17 pro max, arra van már eu rom is
-
kóóó
aktív tag
válasz
foursixsix
üzenetére
Ezért az árért már majd find X9 prot lehet kapni kintről...
-
leslien
nagyúr
enyém már úton van .. 643 eur.. volt...
-
Narxis
nagyúr
Na ez kötelező vétel lesz! OnePlus. Never settle!
-
mrThomi
addikt
Ennyi. Rendelem is amint tudom mi a végösszeg
-
secretgarden
aktív tag
Navégre. Most már talán elkezdenek Samsung és a többiek is felzárkózni...
-
hdavid1
aktív tag
johir.oneplus.com
-
tms+
senior tag
Az első 1+, ami igazán tetszik. Szerintem adok nekik most egy próbát, úgyhogy jöhetne már, elég promót láttunk.
-
bollokcs80
Korrektor
Jó húzás, én is ezért választottam idén a 13-at és nem bántam meg, nagyon jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De igazából olcsóbbra ott sem jön ki szerintem, mert az OP oldalán fizettem depositot, így kaptam ott 50 EUR kupont is rá, szóval kb. egálban van.