- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Wars rajongók
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest