- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmester21
csendes tag
Hali! Olvasgattam az AVIVO-t de nem értem teljesen a müködését, Van egy S-Video hely a kártyán, és kaptam egy S-video to RCA átalakitót, ezzel tudok a kamerámról digitalizálni? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de nem tudom, ha mégis lehet hogy kell ezt csinálni?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Van a kariba ez az ATI Avivo™, ez mit csinál? Tudok rákötni analóg kamerát és bevinni az anyagot a gépbe? Vagy mit lehet vele csinálni?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok, van egy sapphire hd2600XT-m pci-os kártyám, és mióta felraktam a legujjabb ati drivert ilyeneket csinál a vistámon, nem mindig jön elő és egy képernyő beállitás segit rajta, szerintetek a driver miatt van? Az első a hibás kép a második a jó.
Ez a kettő van fenn: 8-2_vista32-64_ccc_lang2_58136.
8-2_vista64_dd_58134 -
mcmester21
csendes tag
Ti hogy szoktátok az új drivert telepiteni? Leszeditek az előzőt?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Sapphire oldalán van egy patch a Crysishez (CRYSIS HOTFIX Windows Vista (32bit and 64bit)) ez szükséges a 7.12 es catalysthoz is szerintetek? Mert nélküle megy a játék, vagy ha felrakom szebb lesz?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok valami nem stimmel a HD2600XT-mel, NfS pro Streetezek. és sokszor a futam előtt elkezd kikapcsolni a monitor aztán visszajön, a végső mikor kékhalál és ujraindul, és az atimdag illesztőprogram leállt ezt irja ki, vista alatt. Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok, felraktam az NfS Pro Streetet, és elég sokszor futam előtt kilép a játék vagyis kékhalál fogad és ujraindul a Vista és valami videókártya gondot ir hogy nem tudott betöltödni, HD2600XT-m van Ati Catalyst 7.12 vel. Miért csinálja ezt?
-
mcmester21
csendes tag
Megoldódott, beraktam megint és mostmár viszi, köszi azért PCie-s
-
mcmester21
csendes tag
Csökkentett módot is próbáltam, de tölt tölt és ujraindul ott is
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem egy HD2600XT-t, beraktam a gépbe, eddig integrált videókártyát használtam, átállitottam hogy pci express kártya van, és nem jön be a windows, mindig mikor töltene be ujraindul, telepiteni se tudok mert akkor meg nem csinál semmit. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest