- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
Sziasztok!Tegnap kaptam (vettem?) egy asus 2600pro karit.
Eredetileg még februárban vásárolt, xarakodós club3d 7600gt vettem át a gazdijától.
Gyárilag 560/1100MHz ment.1,4 nanos ramok voltak rajta de 1100MHZen is betojt időlegesen
ezért 15 000Ftért megkaptam.A lényeg a szervíz egy az egyben becserélte egy asus 2600pro-ra 600/1000MHz
Jól jártam-e? Igaz ddr2 ramok vannak rajta.
Köszi a válaszotokat!
-
Liberator
tag
hi! 400 w-os codegen elég lenne 2600XT-hez (mert ugye nem sók jót hallani róla
) ? Ha nem, egy 400w- os FSP megfelelő lenne?
-
xtmod
senior tag
hali!
van ehez egyáltalán bios frissítés? sapphire hd 2600 xt?
üdv.
-
ktg3
őstag
nem akarja vki a kariját vmoddoltatni?
szívesen megcsináljuk
kiv vagyok mit mehet 1000/1000en mondjuk a kari -
whatever
aktív tag
A honlapjukon lévő wines progi csak addig jutott hogy a régit eltüntesse, az újat nem tudta beírni, dobott vmi random error üzenetet is, már nem emlékszem rá. Így meg nem bootolt többet. Más féle megbízhatóbb update lehetőség meg persze nincs a letöltéseik közt, nehéz lenne kirakni a nyers biosokat egy ftpre, bár akkor biztos több gondjuk lenne a szervízben a 9600-ba hd3870 biosokat erőltető vérpistikéktől :]
-
kiscsáko
tag
hali,
haver meg vett egy asus2600xt-t, és gond volt a gyári driverrel...
szerintetek miért adnak szar drivert egy asus kártyához??? -
Karima
őstag
Bocs. Benéztem. Megvan a Catalyst is
Szerintetek miért írja ki, hogy 512 mem van a grafikus kártyán, amikor én 256-al vettem?
-
Karima
őstag
Hali
Vettem egy asus 2600pro-t. Feltettem a gyári drivert, de a splendid funkción kívül semmi pluszt nem találtam, pedig nekem ilyen tv-re kitevés, meg theatre/clone mode is kellene. Na arra gondoltam, hogy a legújabb catalyst-ot leszedem, és felrakom azt, meert a régi ati kártyámmal is az ment, és abban volt jópár plusz funkció.
Kérdésem:
Előtte az asus driverét szedjem le, vagy azt majd a catalyst elvégzi magának? -
whatever
aktív tag
üdv!
Egy MSI RX2600XT-T2D256EZ/D3 kártya tulaj lenne oly kedves és küldene egy backupot a kártya orig vagy működő biosáról, hogy megkíméljen az msi supporttal való levelezgetéstől? Neten már kerestem, de pont ehhez sehol sem találtam feltöltve megfelelőt.
köszi -
fagy53
nagyúr
válasz
kommunism #5267 üzenetére
A korábbi, 2006 előtti játékokban ne várj sokat a 2600 szériától, ezek a VGA-k a 2007-es játékokban érzik jól magukat.
A 76GS 750/1640-en ugyanazt a teljesítményt nyújtja az NFSMW-ben mint a 2600.
Az NFSCarbon-ban már valamivel jobb a 2600, és a Crysis-ben már jó 40%-kal elhúz az Nvidia logo-val induló játékban.
A 3DM03-ban a 76GS 35%-kal több pontot kapott. -
miért van az ha az AGCT-vel visszaveszem a tuningolt órajelet alapra akkor nem kap jelet a monitor? felfele nem csinál ilyet csak ha visszaveszem.
-
xtmod
senior tag
sziasztok!
talákozott már valaki hasonló problémával? a hl2 episode one játék, kiakasztja a meghajtót.( hd2600 xt, 7.12 driver) egy darabig ment, (amíg kiértem a lowlife-ból) aztán egyszercsak leállt valami internál driver error-al. innetől kezdve ezt csinálja minden betöltésnél, de egy egyszerű felbontás változtatásnál is. próbálkoztam más meghajtóval is, (most a hozzáadott van telepítve) de ugyanaz a hiba. érdekes, hogy sokkal izmosabb gém, mint pl a colin dirt, fut szépen. az amd, ha már gyárt agp-s kártyát, legalább normális meghajtót is írhatna hozzá, mert ez gáz. ha valaki tud valami megoldást, ne kíméljen.
üdv.
-
Chaoska
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #5261 üzenetére
Az audio chip ok, köszi, majd keresek valami drivert hozzá.
Igen elolvastam az 1.hsz és azért sikerült felismertetni a géppel a videokarit, manuális módon csináltam, ami ott képekben is ottvan.jó mondjuk én 7.12vel csináltam.Az ok hogy az xp látja de mit érek vele?? 3dmark dolgot is átolvastam, le is töröltem azt a filet, és még hotfixet és töltöttem le, de ezek után irja ki hogy baj van, vagyis elindul a progi, de teszt inditásánál irja ezt a hibát.Semmilyen 3D progi/játék nem indul el -
Chaoska
csendes tag
Hali
Vettem egy HD2600 PRO agp kártyát, de sehogyse sikerül felrakni a drivert xp alá.Amikor driver irja hogy miket egyéb progikat rakna fel a display driver szürke marad, és azt irja hogy nem található megfelelő hardver hozzá.Igen átolvastam már azt a inf fájl átirást is, de úgyse megy.Viszont sikerült felismertetni az xpvel hogy egyáltalán lássa hogy egy radeon van benne, viszont maradt még 1 ismeretlen pci cucc ami nemtom mi lehet, mert csak a videokarit tettem be.Szóval van egy "alap" driverem, ami csak windowsba gyorsit, van CCC is, lehet állitgatni is meg minden, de semmi nem indul el.3Dmark azt irja hogy "display open failed - invalid call".Játékok meg egyszerűen behalnak.Azért kéne valahogy felrakni az ő kis 15megás driverét.Valaki tudna segiteni ebben? Ha kéne hozzá bármilyen adat akkor szóljatok.
köszi
-
éN79
addikt
válasz
steveistvan #5257 üzenetére
Gusztustalanul? Egyikkel se, de talán még mindig a legjobban az AGCT használható, ha minden igaz. (Amd Gpu Clock Tool).
-
steveistvan
tag
hy srácok tudnátok nekem valami progit mondani amivel gusztustalanul meg tudnám huzni a hd2600xt-t?
-
kommunism
aktív tag
az normális ha ezen a konfigon minden maxon 1024x768 on max 25 fps en megy a most wanted látványjavitók nélkül atlon 64 4000+ x2 1 giga 800mhz kingmax és msi rx2600pro 512mb ddr2?? ha nem akkor miért a catalystból a 7.12 es van fenn
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Jóárasítvavettem egy Asus 2600XT ddr3-at, kérdés, hogy vadásszam le a legújabb asus-által kiadott drivert, vagy catalyst 7.11+atitool(+Rivatuner a ventiszabályzáshoz) a jobb megoldás? (Korábbi Asusos nvidia kártyámnál volt olyan, hogy a kimondottan asus által összerakott driverrel hibamentesebb volt, azért kérdezem)
Ja 7.11-es catalyst elérhető valahol, ahogy visszaolvastam a 7.12-ben vannak kisebb hibák a korábbi játékgondok javítása mellett
-
Bagggio
csendes tag
diablo klón,amugy meg gugli
-
barnam_
nagyúr
válasz
killer1203 #5246 üzenetére
nem lehet külön húzni, annyin megy mint a gpu
-
joi29
őstag
válasz
killer1203 #5246 üzenetére
-Sajnos nem lehet,ez a geforce 8xxx kártyák sajátossága,
hogy a shader számoló egységek "stream processzorok" órajelét külön lehet
álitgatni a gpu órajelétöl függetlenül.
pl:8600gt oc
-Az AMD kártyák shader telyesitménye csak a gpu órajelével eggyüt emelhető. -
killer1203
senior tag
sziasztok ma megvettem a sapphire hd2600pro oc met elkezdtem huzni de rivatunerbe sehol nem találom hogy holkell a shadert huzni egyáltalán lehet e huzni a shader orajelet?
-
Bagggio
csendes tag
de ha új proci akkor már új alaplap is
-
Bagggio
csendes tag
jó hát figyu nem volt lovém egy vadiuj vasra,fél évig meg csak elleszek ezzel vhogy
-
Bagggio
csendes tag
mind1 srácok nagyon köszike a segítséget,mert már a hajamat téptem h szar a kártya
amugy pro streeten belül nincs vmi ami optimalizálja a beállításokat? -
Bagggio
csendes tag
mind1 most egyenlőre azt már elértem hogy nem restartolt csak baromira szaggat a játék pedig full graffon vinnie kéne mint a szél nem?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Bagggio #5231 üzenetére
van olyan eset is hogy a CCC csak ront a helyzeten. magyarán az csak egy feature. ("magyarán"
) szóval keress rá a kicsomagolt mappában egy *.inf fájlra. és amikor kérdezi hogy hol a driver akkor azt nyisd meg neki. egyébként ebben a fórumban olvastam, screenshotokkal belinkelve. nézz vissza kb egy hónapig.
-
Bagggio
csendes tag
válasz
raskolnikoff #5230 üzenetére
szal letöröltem a régi drivert
bejön az új hardver ablak
kiválasztom listából a karit pofázott is vissza rendesen,de amikor a catalystot akartam rárakni kiírta h nem talál kompatilbilis drivert
vagy a catalyst nem szükséges ehez? -
raskolnikoff
őstag
válasz
Bagggio #5229 üzenetére
amikor elindul a telepítés akkor az uj hardver ablakban továbbmenve minden csinálj manuálisan. aztán amikor rákérdez hogy milyen termék akkor keresd ki, és ugyanígy tegyél amikor kéri magát a driver fájlt a megadott (kiválasztott) kártyához; menj ahhoz a mappához amit kicsomagoltál az exeből (C:/AtiRadeonblabla/ valami ilyesmi, sztem érted te mirü beszélek) és ott keress rá még előtte *. inf fájlra. azt beadod neki, pofázik de leszarod és ennyi. sajnos az AGPvel nehézkes manapság, de meg lehet vhogy etetni vele.
-
Bagggio
csendes tag
válasz
raskolnikoff #5228 üzenetére
igen sapphire és a 7.12 vel már próbáltam
igaz nem egyedivel
hol található az inf fájlt? -
Bagggio
csendes tag
válasz
raskolnikoff #5225 üzenetére
igen agps
-
Bagggio
csendes tag
Sziasztok
a következő enne a problémám:HD 2600 Pro 512 ddr2 agp-s kártyám van
7.12 es catalyst driverrel a következőt csinálja...
Elindítom a Pro Streetet és kb fél perc után ujraindul az egész gép(ugyanezt csinálja Titan Questnél is),de pl COD 4 hibátlanul fut...
Ha tudja valaki mi lehet a hiba oka kérem jelezze.
Köszi -
Tom Kent
csendes tag
Kösz mindenkinek a tanácsokat.
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Milyek a legjobb 2600xt-t gyártó cég?
Sapphire, HIS, ASUS(bár ezt láttam h nagyon lehordtátok, Gigabyte....?
-
laja80
tag
Alaphangon 57-58 fokon van.Már próbáltam többféle ati drivert is,de ugyanez a hiba.Hangkártya driver hibás telepitése miatt ujraindulhat?
-
-
Karima
őstag
Hali!
Nekem is az a problémám, hogy zöldben játszik le minden filmet. Hogy tudom, ezt a splendidet kikapcsolni?
-
laja80
tag
Hello!Milyen hőfokon kell mennie a hd 2600xt kártyának?/Gyártó gigabyte/
Az a probláémám hogy játéknál ujraindul a gép.és arra gyanakszom hogy a videokari miatt,lehet tulmelegszik. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tom Kent #5207 üzenetére
a legfőbb különbségek órajelekben, a memória típusában illetve néhány gyártónál a hűtésben lehetnek. legjobb ár/érték aránnyal a 256mega gddr3 memóriás hd2600xt bír, ez gyártótól függően kb 22k körül van. a legolcsóbb talán a sapphire.
mod: na az amit linkeltél az a tipikus átverés esete. hiába van rajta sok memóriá, teljesen felesleges, ráadásul még csak nem is gyors, hanem bűn lassú, szóval a fent említett kártyával jársz a legjobban. pl: [itt] ha fontos hogy legyen benne black box, akkor meg [ez] -
Tom Kent
csendes tag
Helo!
Videókártya vásárlás előtt állunk,mert az NVidia 6200 már valahogy nem éppa legmodernebb kártya,bár még ígyis egész jól elviszo a Pro Streetet,sőt a crysist is elfuttatja,igaz minden beállítás minimumon van.No dea lényeg.Max 25000-ret szeretnénk rászánni,és én igazából egy ATI HD2600-asra gondoltam,csak nézelődtem,és annyi féle HD2600 van,hogy nem tudom mi a különbség közöttük.Szóval valaki kicsit felvilágosíthatna.Egyet már kinézünk:Ati Radeon PCX HD2600 512 MB DDR PRO TV DVI Sapphire 20900 Ft,ez menynire jó?
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armahun #5202 üzenetére
Inkább a játékok felbontását kellene a monitorodhoz állítani, és rögtön helyrejönne minden. Én is szélesvásznon tolom, és áldom magam, hogy végre megszabadúltam a 4:3-os monitortól, mert sokkal többet látni a szélesvásznon...
Mellesleg amit te akarsz, az szerintem nem is létezik. Még nvidiánál sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kedvenc zene a mai napra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest