- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2,5G memória mellé még mit akarsz? (főleg hogy XP alapesetben csak 2 gigát ad a programoknak) Minek kell neked feltétlen ddr2, v. ddr3?
Ezt a váltást ügyesen megoldottam anno, és gépfejlesztéskor vettem egy AGP-t és PCIe-t is tudó alaplapot... Még olcsó is volt.
Most dúrván számolok neked: veszel egymagos procit, 3000+ -ot kapsz 5k pénzért (és még tuningot is szeretik), kétmagost 3800/4200+ -t kapsz 14k körül ramod adott, táp szintén, innen már csak vga kérdése.
Samu74: persze, mi szívunk emiatt. De ők is. Ha tudnának ellene tenni, szerintem tettek volna (gondolok itt arra, hogy van egy aktulis kártyájuk, kijön, és sorra bukja a teszteket a GF-ek ellen, mert még korai a driver. 2600-as karik meg a 7.11-ig folyamatossan gyorsultak, szal ez nekik sem jó. Meg nekünk sem)
-
Tegyük fel, hogy nem őskövület gépről van szó: jó esetben van benne 1GB DDR 400 ram, az már használható. A PCI-e vga meg olcsóbb mint az AGP-s, tehát ha levonjuk a mostani alaplap+proci árát, kb. 10-20k lesz, + a vga ára. Nem tudom mennyit szánsz gép fejlesztésre, de nem lehet 5e FT-ból új gépet venni...
Szerk.: hozzáteszem használt árakról írok, újonnan már nem nagyon lehet kapni S939-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Formula-1
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest