- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
-
keIdor
titán
Arról nem is beszélve, hogy dolgozni is simán lehet főiskola és egyetem melett... max leállsz egy kicsit vizsgaidőszakban. Havi 150-et mindennel együtt simán lehet keresni.
Viszont a 30 és 60k közötti réteg hozza nekik a legtöbb pénzt, nem a 100k felettiek.
Egy biztos az AGP már le van szarva, de én ezen nem is csodálkozom 2008-ban... -
éN79
addikt
Szerintem eléggé harmonikus géped van, a 30K-ból nem igazán tudnál nagyságrendileg erősebb konfigot építeni, mert így szépen ki van használva minden. A procidat tuningolhatod, ha még nem tetted, és ami talán korlátozhat esetleg, az a vga (ami szerintem ismételten megerősítem, hogy teljesen jó választás a konfigodhoz), de egyelőre 30K-ért nem kapsz olyat, ami annyival erősebb lenne (az új generációkból term.) hogy érdemes lenne cserélned. Vehetsz helyette régebbi dx9-es kártyát (X1900/1950 XT(X) vagy hasonlók) de azok általában kazánok, és különben is...
-
WD40
aktív tag
Nekem végre megoldódott. A gyári cd-n lévő driver először is szar. Ezt gondoltam, de hogy a 7.10 és a 11 is szar azt már nem. Végül kiderült, hogy a 7.11-el működik (bár csak az eszközkezelőből lehet agp-re föltenni), kizárólag akkor, ha a .NET 3-at teszem fel a 2 helyett. Hurrá. Jah és külön tettem még fel a CCC-t a 7.11 mappájából. Lehet, hogy másnak is segít ez a módszer, próbáljátok ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest